Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan."Kimy Kim spleti mi kitko."je vsa vesela skakala okoli mene moja sestrica Amy."Počakaj malo.Samo po elastiko grem."sem ji rekla.Kmalu sem se vrnila ven in Amy je že sedela na travi in me čakala.Počesala sem jo nato pa ji začela plesti kitko."Ah kdo je?"sem rekla ko mi je nekdo pokril oči."Ugani."je rekel tisti 'nekdo' in takoj sem ugotovila kdo je.Obrnila sem se k njem in ga poljubila."Heej!Moja kitka Kim!"je rekla Amy in žalostno prekrižala roke na prsih."Mislim da moraš splesti novo."je rekel Jake."Prav prav.Amy pridi sem da dokončam."sem ji rekla in spet se je vsedla pred mene.Spletla sem ji kitko potem pa je vstala in se nasmehnila.Pogledala ja Jaka in rekla:"Da mi nikoli več ne uničiš kitke.In da nikoli ne prizadaneš Kimy."Nasmehnila sem se in ga v zadregi pogledala."Ne bom Amy."je rekel in me objel."Bolje zate."je rekla in odšla preč."Kaj je bilo pa to?"je vprašal in zasmejala sva se."Nevem.Očitno imam zaščitniško malo sestrico."sem rekla in spet sva se zasmejala."Bi se je moral bati?"je vprašal."Am pa že."sem rekla in se smeje vlegla na travo.
Moja štiriletna sestrica Amy:Hej!Sem Kimberley Jessica Cotter.Ampak vsi me kličejo kar Kim.Stara sem 17 let.Živim v Londonu.Imam kar premožna starša,moj fant Luke pa je najlepši fant pod soncem.Čeprav je dve leti starejši se imava zelo rada.No to pa je praktično skoraj vse."Te lahko nekaj vprašam?"je rekel Jake ko sva ležala na travi."Pa daj."sem rekla in zrla v nebo."Bi šla z mano na poletne počitnice.Dobila bi se s prijatelji in bili bi skupaj v nekem apartmaju."je rekel."Se hecaš?Z veseljem!"sem rekla in ga pogledala."Vem vem.Samo najprej moraš vprašati starša."je žalostno rekel."To ne bo problem.Dovolila bosta.Saj sem že skoraj 18."sem rekla in mu pomežiknila.Objel me je in se nasmehnil."Potem pa komaj čakam.Ljubim te veš?"je šepnil."Tudi jaz tebe."sem mu rekla in se tudi sama nasmehnila.Tako sva še nekaj časa zrla v nebo.
20. december 2012
neeeeeeeeeeeext
20. december 2012
u73295
u73295
neeeeext
20. december 2012
u110644
u110644
neext
20. december 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeext
20. december 2012
Pikiceeeee! No me-2 s saro skupaj piševa tole zgodbico in upava, da vam bo fhhoool všeč!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~» Bog boš prosim kdaj odstranil..njo iz mojega že tako bednega življenja??« rečem, ko sem se prepirala s svojo 6 let starejšo sestro, ki je lepo ali pa grdo budala, da večje ni! » Nehaj!« reče in me odrine in padla sem dol s kavča! Okey zdaj bo pa videla. Odhitela sem v Kelly-ino sobo in iz omare vzela parfum Justina Bieberja na katerem je bil njegov originalen podpis. Zakaj??? Ker je skoraj 3 leta kovala načrt kako ga bo srečala ko pride v London in sicer kako se bosta poljubila pod London Eye-em na koncu pa ga je srečala, ko je odšla po eno bedno kavo! Tragično kajne?? No bolj že ne bo kot tole 3 letno žalovanje za parfumom! » Eiiiiiiii FUJ TO!« se zadere name » Ne deri se ker ga vržem ob tla ali pa ooohh my kar čez okno!« rečem ko opazim odprto okno. » Da slučajno ne bi…!« reče in se začne tresti. Tresla se je kot da bo konec sveta! Aja saj res jutri naj bi ga bilo konec ampak mogoče ga je lahko že danes! Seveda če vržem tole tekočino čez okno! » OMG imaš mogoče Bieber fiever??« rečem in jo pogledam » Daj mi nazaj!« reče in se poskuša dokopati do parfuma » A-a! Nau šlo stara! Malo bolj se moraš stegniti!« rečem ona pa se začne stegovati » Kaj naj se stegnem??« reče » Ja lahko umreš! Saj te ni škoda!« rečem in obe se zareživa! » Okey dam nazaj samo če prepričaš mami in očija, da lahko grem s Brandonom v tisti aprtma oz. hotel poleti proooosim!« rečem » Pojdi na kolena!« reče neusmiljeno » Pozabi!« rečem » Potem pa ne bo nič s tem!« reče Kelly. » Tudi prav ampak Bieber gre čez okno!« rečem in roko stegnem čez okno. » Okey okey!« reče » Prav!« rečem in roko dam nazaj v hišo (smile_xd). » Kdaj pa gresta??« reče » Mah poleti. No čez 1 teden. Neke prijatelje ima tam in bodo tudi tam!« rečem » V kateri hotel?« reče Kelly » V Neverminding's Home!« rečem ona pa povesi čeljust » Mala a ti veš da so tam velikokrat zvezde in da te tja oči ne bo pustil iti ker ti ne bo hotel SAMI in TAKO NEODGOVORNI dati tak kup denarja za počitnice tam??« reče » Saj denarja ne bom rabila!« rečem » Ja kaj se boš delala,da delaš tam ali kaj? Saj bi ti pristajala metla!« reče Kelly » Ne izivaj!« rečem in ji pokažem jezik! » Okey!« reče » Ampak dokler ne bo čissto sklenjen odgovor bo parfum pri meni!« rečem ona pa odkima » Neee! A-a ni govora!« reče » Samo za zagotovilo!« rečem » No okey! ampak takoj tisto minuto ko se dogovorim gre parfum K MENI, JASNO??« reče jezno » Aha!« rečem in začnem hoditi proti vratom! Naredila sem se kot da bom padla s parfumom in da ga bom vrgla na tla » NEHAJ!« reče Kelly ki je že tretjič danes doživela živčni zlom. » Ja ja!« rečem in odidem v sobo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgNN4MMEUMwSqfj05-aYcHjs2UFRj0alUiURhWyMg7cwqO2rLT[/img]
Torej……moje ime je Jennifer~Ell Mcgeet in sem najmlajša v družini! Mlada sem 17 let in ja….če hočem da mi starša kaj exstremnega dovolita moram izsiljevati sestro! Pač drugače ne gre pri nas v hiši! Ja imam 23 letno sestro Kelly in ona je še vedno enako tečna kot pred 5, 7, 10 leti! Vedno ista!Imam fanta Brandona, ki je velik cuukeer ampak zadnje čase nama gre bolj slabo! Obljubil mi je,da bova med poletnimi počitnicami spet prišla na prave tire tako, da to je razlog zaradi katerega tako sitnarim. Imam mamo in očeta in oba sta premožna tudi vsak zase ne samo kot celota. Mami je kirurginja oče pa je odvetnik! V šolo nisem nikoli hodila ker sem imela učitelja, ki me je šolal na domu zaradi tega ker sem se vsak dan delala, da me pes, ki je bil nasproti šole napada! Haha smile_xd. No sedaj čakam na izid pogajanj ( kaj bo z mojimi počitnicami) in komaj čakam da tej 3 tedni minejo da se lahko po napornem lenarjenju spet sprostim s še večjim lenarjenjem! Haha smile_xd. No pa da me ne boste imeli za totalno lenobo občasno plešem hip-hop! Imam celo svojo lastno plesno dvorano v hiši ampak so se v njo že naselili pajki in res jih nočem metati iz stanovanja……
20. december 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
Haahhahaahahahah omg Petra crkujem!Ti si kriva!! smile_xd
20. december 2012
Aja na koncu sem se zmotla komaj čakam da se ta teden..ne pa trije tedni! Haha smile_xd
20. december 2012
Zakaj Alja??? tell me!
20. december 2012
u106935
u106935
Hahahahah ker si tok smešn next napisala Hhaahhahaahhahaha smile_xd
20. december 2012
In kaj je tok smešnega?? Povej točno da vem v kateri smeri drugič pisat!
20. december 2012
u106935
u106935
Hahahhaahha ne ne ne ne ne tvoje pisanje je čist supeer smile_xd
20. december 2012
Aha ok hwala! Kaj ti je najbolj smešno??? Mene pobira pri pajku! Haha smile_xd
20. december 2012
u106935
u106935
Mene povsod pobira! smile_xd
20. december 2012
Ok! Haha smile_xd sam da te čisst ne pobere ma cherie!
20. december 2012
u106935
u106935
Hahahahhahah sej me ne bo brez skrbi,ker me itak ne more - THE END OF THE WORLD IS COMING HOHOOH! smile_xd
20. december 2012
Haha yeah right! My ass! smile_xd
20. december 2012
u106935
u106935
Hhahahahaha zakaj pa tvoja rit? smile_xd
20. december 2012
Neeext!!
20. december 2012
Neeext!!
20. december 2012
nextiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nova brauka big-smilie
21. december 2012
neeeeeeeeeextt! smile_xd
21. december 2012
u73295
u73295
neeeext
21. december 2012
next
21. december 2012
next
21. december 2012
~čez en teden~
Starša mi dovolita da grem z Jakom na počitnice.Spakirala sem še zadnje stvari nato pa se odpravila spat."Kimy zbudi se.Danes greš."me je budila Amy."Ja ja.Sem že budna."sem rekla in se hitro uredila."Hej pikica."je rekel Jake ko je stopil v mojo sobo."Živjo.Sem v redu?"sem vprašala."LEpa si kot vedno."je rekel in me poljubil."Greva?"sem vprašala.Pokimal je in mi pomagal odnesti kovček.Čakalo naju je kar nekaj ur preden bova prispela na obalo.Na srečo je čas kmalu minil.Z letalom pa sva se peljala samo malo časa."Tukaj sva."je rekel Luke in se nasmehnil.Pripeljala sva se pred ogroomno hišo."Amm.Verjetno sva zgrešila."sem rekla."Zakaj?"je vprašal."Poglej to hišo.Ogromna je."sem rekla."Ti ni všeč?"je rekel in se nasmehnil."Ti to resno?Tukaj bova cele počitnice?"sem z odprtimi usti vprašala.Samo nasmehnil se je in odprl vrata avtomobila.Še kar sem v šoku gledala on pa je odprl prtljažnik."Jake!"sem zaslišala nekoga."Hej fantje.Kako ste?"je z nasmeškom vprašal."Cele počitnice tu.Kaj je lahko boljše?"je rekel prvi."Kim pridi sem.Predstaviti ti moram fante."je rekel.Odprla sem vrata avtomobila in šla k njemu.Šepnila sem mu na uho:"Si ti resen.Hiša je ogromna.Od kje ti to?"Nasmehnil se je in me obrnil k fantom.Predstavili smo se drug drugim."Come on.Nas ne poznaš?"je rekel Louis."Amm...ne?"sem zmedeno rekla."Prej ali slej boš izvedela.Pridita notri."je rekel Zayn in fantje so nama pomagali odnesti prtljago."Luke kaj se dogaja?"sem vprašala ko sva bila v svoji sobi."S fanti smo prijatelji.In počitnice bova preživela z njimi."je rekel in me poljubil."Kaj?"sem še enkrat vprašala."Ah.Ti razložim kasneje.Z Loujem in Liamom gremo surfat.Takoj bomo nazaj."je rekel in mi pomahal.Kaj?Okej tole je nekam čudno.Odšla sem pogledat druge prostore."hej."so rekli preostali fantje ki so ostali v hiši."Hej."sem rekla in gledala okoli."Mi lahko poveste kdo ste?"sem vprašala."Jaz sem Zayn."je rekel Zayn in se spet zazrl v televizor."Okej."sem rekla in z čudnim pogledom odšla na obalo.Vsedla sem se pod drevo in gledala fanta in Jakea kako surfajo."Živjo."je rekel Niall in se vsedel poleg mene."Hej."sem rekla in se nasmehnila.Nekaj časa sva samo zrla v morje."Znaš surfat?"je vprašal po dolgi tišini."Niti ne."sem rekla in se zasmejala."Potem sva pa na istem."je rekel in se tudi on zasmejal.Z rokami sem začela oblikovati peščeni grad.Tega nisem počela že dolgo.Niall se je nasmehnil in mi pomagal."Wow.Kaj sta pa vidva naredila?"se je zasmejal Louis in butnil Liama po rami ko so prišli iz vode.Vstala sem in odšla k Jakeu in ga objela."Malo je čuden.Ampak brez lopatk je še kar sprijemljiv."sem rekla in se zasmejala."Gremo jest?"je vprašal Niall."Joj Niall.Non stop si lačen."sem je zasmejal Liam.Niall se je samo nedolžno nasmehnil in odšli smo v hišo.Čudno ampak fantje se mi zdijo nekam znani...
22. december 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeeeext
22. december 2012
u73295
u73295
neeext
22. december 2012
next
22. december 2012
~~~~~~~~~~~~ Jennifer~Ell ~~~~~~~~~~~~~
Čez en teden…………………………………………………………………………………………………………………….
» Kaj ti boš doma?? Ne greš na počitnice??« reče sestra, ki je uletela v sobo. » Fuuuj kaj to smrdi!??« vpraša in začne odpirati vseh 8 oken, ki jih imam v sobi. » Veš dokler ti nisi prišla noter ni nič smrdelo!« rečem » Daj, da te ne skloftam! Pa če nočeš zamuditi letala se hitro uredi, ker imaš samo še 2 uri časa!« reče » Saj to bo dovolj!« rečem in se dvignem iz postelje. OMG saj imam neko gnezdo ne glavi! » wa ta faaaaaa??« rečem in stopim v kopalnico. » Saj ni možno!« rečem in se začnem razčesavati. » Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!« se zadere mami ko stopi noter » Mami si ok?? Kaj ti je spet pritisk padel?? Zakaj??« rečem prestrašeno in ji v obraz zlijem malo mrzle vode » Zakaj?? Poglej se!« reče in se zareži » Zelo smešno!« rečem in se jezno vsedem na rob banje. » Naj še frizerko pokličem??« reče oče ki se je znašel tu. Zdaj naj pa še naša zlata ribica pride! Uff še dobro, da nima nog drugače bi bila že tu! » Ti lahko jaz uredim frizuro???« reče očči in pristopi, k meni. » Aaaaa kaj boš s temi škarjami??« rečem saj je sproti vzel tudi škarje » Ostrigel te bom!« reče in vsi 3 so se zarežali meni pa ni bilo do smeha » Da bom izgledala kot Kelly?? Torej kot neka kura, ki nima za frizerja??« rečem in sedaj smo se vsi zarežali razen kelly » Imaš probleme??« reče in me boksne v ramo. » Ja velike!« rečem in se zopet pogledam v ogledalo. Čez pet minut so se vsi spokali ven in umila sem si lase ter jih nekako spravila v red!
~~~~~~~ čez nekaj ur ~~~~~~~
S Brandonom sva srečno prispela v ta hotel oz. bolj je hiša kot hotel. » To je hotel??« rečem in pogledam Brandona, ki je že z očmi iskal tiste svoje prijatelje. » Haloooooo?« rečem in mu pomaham pred očmi » Daj mi mir!« reče » Čakaj a lahko nehaš biti nesramen??« rečem » ne ne more in prosim nehaj biti tečna ker hočem preživeti super počitnice z mojimi prijatelji in ne s tvojimi sitnarjenji!« reče jezno » Nehaj!« reče, ko me vidi kako se mulim. » Če bom hotela bom nehala če na pa pač ne!« rečem in začnem korakati proti hiši. » Pridi takoj nazaj in mi pomagaj!« se zadere name » Deri se na koga drugega!« rečem. Če po pravici povem zdaj lahko jezikam ker vem da so tukaj njegovi prijatelji ampak če bi bila sama bi me ga bilo strah! Nasilen je in bog ve kaj bi mi lahko naredil! Hitro vzkipi kot vrelo mleko mislim reči in res bi me bilo strah, da bi lahko dobila kaj v glavo. » A ME SPLOH POSLUŠAŠ??« reče ko se kar na enkrat pojavi za menoj » Deloma!« rečem in hitro odprem vrata ter stečem po hodniku » NE BEŽI!« se zadere name. OMG kje so ostali?? Kaj če mi res kaj naredi?? Sploh ga ne prepoznam več! » Aaaaaaaaaaa help!« rečem, ko pritečem v neko sobo kjer je bilo veliko ljudi in med njimi je bil eden blondinec, ki se je močno basal s hrano a se mu je ta zataknila. » Živijo!« rečem s tresočim glasom. » Ooo heej družba!« reče Brandon, ko priteče za menoj. » Kdo je to??« reče neko dekle fantu, ki je sedel poleg nje. » Nevem!« reče in skomigne z rameni. Brandon se je dotaknil moje roke jast pa sem se zdrznila! Pred minuto je kričal name zdaj pa se dela kot, da je najina zveza popolna. Odrinila sem njegovo roko in se vsedla za mizo. Niti pogledala nisem gor ker bi lahko videla samo en kup bedakov, ki držijo z Brandonom in neka punca, ki sedi za mizo kot neki plišati kužek! Čez nekaj časa sem se zopet zdrznila. » Se ne misliš pogovarjati z nami??« reče Niall. Aja to so tisti iz 1D! Ne preseneča me! Brandon je itak neko glasbeno budalo tako da,,,,,….. » Živijo Niall!« reče in pomaham » No torej ti veš kdo smo??« reče Niall » Kdo ne ve??« rečem ironično » Ona na primer!« reče in pokaže na tisto dekle, ki je zagotovo zabito kot nevem kaj če ne ve kdo so to. » Ja vem Niall, Liam, Louis, Harry in Zayn  we are one direction!« rečem in vsi so se zasmejali. » Brandon tale tvoja pa je nekaj posebnega!« reče Harry » Jast nisem nič njegovega!« rečem še predenj je Brandon spregovoril nazaj. » Heca se!« reče Brandon ponosno » To bomo še videli!« rečem potiho » Kaj si rekla??« reče in stopi k meni. Prestrašeno sem se odmaknila » Eii stari boji se te! Kaj si ji naredil??« reče Liam » Raje se vprašaj česa ni!« rečem in se vsedem poleg tistega dekleta, ki je zijalo v mene. Brandon je zavzdihnil! Joooooj!
22. december 2012
tema je zaklenjena