Tole zgodbico piševa jaz in Ally Horan. No pa začnimo in upava, da vam bo všeč!
*Predstavitev oseb*
Hejla! Sem Aleesha Black. Štejem dobrih 18. Živim v Ameriki, natančneje v New Yorku. V mojem življenju me spremlja moja najboljša prijateljica Julia, polbratec Sam, polsestrica Lina in očka James. Mami in očka sta se ločila, ko sem bila stara 6 let. Mami se je odselila nekam v London ali nekam.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCHiO1v7e9uOhgS_wUb6olt5Lf2LXj4daYITNMQPF32cF9jJid Jaz
1.Del
Prebudilo me je skakanje po moji postelji. Odprla sem oči. Na postelji sem pričakovala Sama in Lino. Na moji postelji je bila J.J. Julijo že od otroštva kličem J.J. "Kaj za vraga delaš tu?" zamrmram v vzglavnik (povšter). "Hmm, kaj le? Mislim, da sem se danes zmenila s svojo najboljšo prijateljico, da se greva kopat, ampak to je ona očitno pozabila ker, sva se zmenili ob devetih, ura pa je pol deset!" reče in se nekako vrže name. "Šiit!" sem zaklela. Skočila sem iz postelje in ob tem skoraj z postelje vrgla J.J. Hitro sem pograbila kopalke in odšla v kopalnico. Uredila sem se v manj kot 10 minutah. Nase sem še hitro navlekla poletno oblekico in sandale. Lase sem si spela v visoko figo.
http://www.polyvore.com/cgi/set?id=76996146
28. marec 2013
neeeeext
28. marec 2013
u103529
u103529
Hejla,
pa sem bom še jaz predstavila. Sem Julia in stara sem osemnajst let. Živim v središču New Yorka, z mami. Očka je umrl, ko sem štela komaj pet let. Pogrešam moško vzgojo v mojem življenju, toda življenje gre naprej, vsega pa spet ne moremo imeti. Imam najboljšo prijateljico Aleesho, ki jo kličem Ash ona pa mene J.J že od otroštva se tako kličeva.

Zjutraj me je prebudilo sijanje sonca skozi zaves . Pretegnila sem se in se počasi skobacala iz postelje in se podala v jutranjo rutino.
''Jutro mami.'' rečem, ko priskakljam v kuhinjo. ''Jutro Julia.'' mi odvrne. Pritisnila sem ji poljub na lice in si naredila kosmiče. ''Danes grem z Ash na bazen.'' rečem in hitro pojem. ''Vredu, mene ne bo doma, ker morem iti v službo. Uživajta.'' reče mami in izgine skozi vrata. Počasi sem se odvlekla nazaj v sobo in v nahrbtnik stlačila kopalke, brisačo…
ko sem imela pripravljen nahrbtnik sem odšla h Ash. Potrkala sem na vrata in zaslišala Linino vpitje. ''Jutro J.J.'' mi reče Lina. ''Jutro Lina.'' ji odvrnem in vstopim v stanovanje. Sezula sem si čevlje in odšla v Ashino sobo. Skočila sem na njeno posteljo in začela po njej skakati. Ash je nekaj začela mrmrati in na koncu ji je le potegnilo, da sva zmenjeni, da greva na bazen.
Odpravili sva se iz stanovanja in počasi odšli proti vodnemu parku.

To sem jaz:




oprostite za kratek next :////
30. marec 2013
Neeext
30. marec 2013
next
30. marec 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/don-t-forget-me-ft.1c/52904/ a bi kera brala
Sori za oglaševanje
1D so notr
††††††††††††
30. marec 2013
punci dons sm hotla nextat, pa nimam pojma kak naj zato se opravičujem...Next pride jutri/ pojutri.
01. april 2013
~Next je posvečen najini prvi bralki ●нσяαη мσηšтєя●
2. Del
Vodni park. Vedno ena in ista zgodba. Gneča vsepovsod. Končno z J.J. najdeva prostor, kjer odloživa najine stvari. Ravno, ko sem hotela skočiti v bazen se je vame zaletel nek bedak in skupaj z mano zletel v vodo. Ko sem prišla do zraka sem opazila, da ja fant res imel postavo. »Oprosti.« se je opravičil. Samo nasmehnila sem se mu. Ko je stopil iz bazena je svojemu prijatelju izoblikoval besedo:'Bedak'. Nato sem se obrnila proti J.J., ki je opazovala fanta, kako sta hodila proti drugi strani bazena. »No res je, da to ni bila moja ideja kako priti v bazen, ampak mislim, da bom tistega tam prosila naj še tebe potisne če ne boš prišla vsak čas noter.« Občutek sem imela, da govorim sama sebi zato sem jo poškropila.
Dan je minil dokaj hitro. J.J. se je odločila, da bo noč preživela pri meni. Očka se je s tem strinjal, ampak s pogojem, da bova šli hitro spat. Seveda, to z daleč ni zdržalo. Najprej sva se odločila, da bova gledali nekakšen film. Ja seveda! Grozljivko ne film! Osebno me je vedno bilo strah grozljivk. J.J. je to vedela, a jo je vseeno izbrala. Večinoma filma sem gledala v prostor nad televizorjem. Kmalu sem na moji levi zaslišala tiho smrčanje. Zaspala je kajpak. Televizor sem ugasnila. Ker še vedno nisem mogla zaspati sem se odpravila na sprehod. Vem ni bilo ravno pametno zvečer iti ven, ampak drugega mi ni preostalo. Če bi šla na facebook/twitter, bi se še vedno dolgočasila. Zato je bila še vedno najboljša opcija sprehod. Potiho sem se splazila do vrat in odšla ven. Vame je butnil hladen zrak. Priznam, oblekla se nisem preveč toplo. Moje noge so pokrivale samo kratke hlače, moje telo od bokov navzgor pa kratka majica. Odpravila sem se v Londonski park ne daleč od London Eye. Počasi sem se sprehajala po tlakovani poti. Nočno temo je blažila nočna svetilka. »Kam pa kam lisička?« sem zaslišala glas za sabo. Obrnila sem se. Za mano je stal bivši dijak naše šole. Klicali so ga Black Jack. Nikoli nisem razumela, zakaj tak vzdevek. Približal se mi je. Obstala sem. Še veter je oblažil svoje pihanje. »Vprašal sem te nekaj. Prosim odgovori.« je rekel s svojim nizkim tonom glasu. Ob izreku stavka sem tudi zavohala vonj po tobaku. Takoj se mi je zagnusil.
------------------------------------------------------------------
-mogoče nisva omenle. Z Ally sva se odločle, da bova napisale dark ff.
- Kaj mislite kaj se bo zgodilo?
- Bo J.J. kaj opazila?
03. april 2013
u127357
u127357
#sry da smetim
#fuulj bi bla hvalezna ce bi kdo bral[o 1D se gre nekek so vkljuceni]
http://www.igre123.com/forum/tema/on-w-.-%28ft.-on-ct-on%29/52889/1
#srykerunicujemtemozsmetenjem#
03. april 2013
u115448
u115448
nekšštt
03. april 2013
u58662
u58662
next!
03. april 2013
hvala za posvečen next pa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. april 2013
1. un fnt z bazena bo pršou
2.ja bo..
neeeeeeeeexxtt!!
03. april 2013
Next
03. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
+nova bralka
samo mal ka nena Ash živi v Ameriki 1. delu tak piše
03. april 2013
HAHA ups, pardoon!* SPREHAJALA SE JE PAČ PO NEKEM PARKU BLIZU KIPA SVOBODE*
Upsala se še1x opravičujem. Pišem 2 zgodbici pa je u ubeh Aleesha pa sm mal skupi zmešala.
03. april 2013
aha ok
03. april 2013
next
04. april 2013
u87504
u87504
next
06. april 2013
u103529
u103529
*Julia*
Zjutraj me je zbudilo sijanje sonca skozi Ashino okno. pretegnila sem se in zagledala spečo Ash poleg mene. Počasi sem se skobacala iz postelje in iz nahrbtnika potegnila kratko majico in kratke hlače. v kopalnici sem se hitro preoblekla in si ubula suprege in šla ven. Sem zgodnji tip človeka in zjutraj, ko še ni pretirane gneče rada tečem po parku. Tako se nekako sproščam. Tekla sem po Central parku, ko sem se nenadoma zaletela v nekega fanta. Kriknila sem in oba sva pristala na tleh. "Joj, oprosti! Nisem te videla!" hitro vzkliknem. Fant me je premeril z ledeno modrimi očmi. "Oprosti." še enkrat hitro zamomljam. "Drugič malo bolj pazi kot tešeč." mi jezno odvrne. "Oprosti! prav? Ti naj napišem še pisno opravičilo?" se razburim. "Lahko tudi to Julia." hladno odvrne. "Ti bom jaz da- Hej! Od kje ti moje ime!" zavpijem. Fant se mi je predrzno nasmehnil in odkorakal stran.
Nemo sem strmela za njim. "Kdo za vraga je bil to?" sem zamomljala in se odpravila nazaj proti Ashinemu domu.
***
Vstopila sem v Aleeshino sobo in se vsedla na stol in iz mize vzela prenosnik in ga prižgala. Pričela sem brkljati med prijatelji na facebooku, če me mogoče od tot pozna. Toda, ne. Kar naenkrat se je pojavil. In to mi ni jasno od kje me pozna? Od kje mu, da sem jaz Julia? "Kaj iščeš?" me iz razmišljanje predrami Ash. "Ha? Ah, nič." rečem in se odjavim iz facebooka in ugasnem računalnik. "Večeraj zvečer, ko si ti zaspala sem šla ven in srečala tistega Jacka ali kaj je že." reče. "Misliš, Blac Jack ali?" prestrašeno rečem. "Da, tega kretena!" se razburi. Ash, kaj se je zgodilo?" panično vprašam. "Nič, zbežala sem stran. Niti predstavljati si ne moreš kako me je postalo strah." zamrmra. Sama sedaj naprej ne hodiš več ven." "Si mar moj telesni strežar?" "Tudi to lahko postanem." ji odvrnem in se zasmejeva.
14. april 2013
next
15. april 2013
Next
15. april 2013
Neext
15. april 2013
Next
24. april 2013
#Flash Back#
Še bolj se mi je približal. Pobožal je moje lice. Ob njegovem dotiku, sem se stresla saj, me je preletel gnus. »Danes, boš moja.« reče potiho. »Sanjaj!« se oglasi nekdo za mojim hrbtom. Obrnem se. Pred mano je stala znana postava. »Tiho, Payne.« reče. Obrne me proti sebi in močno prime za obe ličnici. »Spusti jo.« reče fant. Jack ga ni poslušal. »Spusti jo!« reče malce glasneje tisti fant. Jack ga še naprej ignorira. Kar na enkrat Jack pade. Pogledam okoli sebe in zagledam tistega fanta. Jack vstane. »Pojdi, Aleesha!« »Kaj, kako,…Mislim, kaj pa ti?!« vsa zmedena vprašam. »Pojdi! Se bom že znašel! Beži, Aleesha!« reče. »Hitro!« še doda. Ubogam ga.
#End Of Flash Back#
»Aleesha? Aleesha! Hej!« zaslišim. Vrnem se v realnost. Sedim pri kosilu s J.J.,očijem, Samom in Lino. »Ha?« se dokončno zdramim. »Dobrodošla nazaj, torej. Odhajam, v Nemčijo za nekaj dni. K tebi pride J.J. Tako ali tako se začenjajo počitnice in skupaj bosta pazile na Lino in Sama.« »ČE JE J.J. ZRAVEN, DRUGAČE NIČ!« »Pa, kaj ti ne poslušaš? SKUPAJ BOSTA! In, da ne bo kakšne frke.
#Few days later
“Dijo oči!” se zadere Sam in mu pomaha. Vsi skupaj smo odšli v hišo. “Sladoled, sladoled!” se zadere Lina. “Okej.” Rečem poberem denarnico.

*vem, da ni neki fuuuul zanimu*
25. april 2013
u80842
u80842
zakon zgodbica me je takoj potegnila vase, imata novo bralko
Neeeeeeeeext!!!!!
25. april 2013
Neeeeeeeeext
25. april 2013
Next
25. april 2013
Next
25. april 2013
next
25. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg