u61055
u61055
Ewo, nova tema!
Kle opisuj svoje najljubše znane osebnosti, limej slikce od njih..oz.karkol! =)
Tud jz bom to počela in sicer za začetek bom opisala....Anže-ta Škrube-ta! < 3 ;$

Škrube (22). »Petletnik s potencialom« so mu v plesni šoli Kazina rekli tisti, ki vedo, in niso se zmotili. S pionirskih, mladinskih, članskih tekmovanj je domov prihajal kot državni, evropski in svetovni prvak. Zorel je zunaj slovenskih meja, pod okriljem zvenečih imen kot Marty Kudelka in Misha Gabriel. Postal je kralj show dancea, stepa in hip hopa, po novem tudi ambasador slovenskega plesa, kar je najvišji naziv, ki ti ga lahko podelijo na domačih tleh. Zaradi njega in oddaje Slovenija ima talent vsa slovenska javnost ve, kdo in kaj je plesna skupina Maestro.

Anžetovo delo je na novoletnem nastopu v Bukarešti po TV videlo več kot 15 milijonov ljudi. Kadar ga ni v Sloveniji, ustvarja koreografije za svetovno zvezdo dance glasbe Eleno Apostoleanu - Inno. Njegova pogosta odsotnost z domačih odrov je povezana tudi s profesionalnim delovanjem v Los Angelesu, ki mu daje beli kruh.

Kako je plesati v tujini v primerjavi s Slovenijo? Kot dan in noč. Kje se vidiš v prihodnosti? Kot plesalec, kot profesionalni plesalec, ki dela, se uči. Nato postane koreograf. Boš odšel na študij v tujino in če, kam? Načeloma v Los Angeles, študiral pa bi kaj v povezavi z glasbo.

Dosežki
V hiphopu, stepu in jazzu si je, izračunano čez palec, priplesal okrog 40 naslovov državnega prvaka, 5 evropskih in vsaj 10 svetovnih naslovov. Hiphop je njegova paradna disciplina, zanimajo pa ga tudi novi stili, kot so poping, locking, boogalo, house dance.

Anže Škrube. Ime in priimek, ki se rimata (in ju v tujini težko izgovarjajo, zato mu pravijo Enzi). Rima je poezija. In poezija je njegov ples. V desetletju je priplesal v vrh. Svetovni vrh. In pot pelje še navzgor.
Ko sem ga pred več kot osmimi leti na evropskem prvenstvu v Liptovskem Hradoku mazala v črnčka, je bil majhen, razposajen fantič. Zdaj sedi pred mano fant, ki na mizo odloži “vesoljski” mobi.
“Zadnji model Nokie?” ga vprašam.
“Ne, ne povsem.”
Je pa predzadnji. Ljubi mobilne telefone, takšne in drugačne predvajalnike glasbe, slike. Pa ure; na levici ima model Calvin Klein, želi si originalni Breitling. Prepičana sem, da ni daleč čas, ko se mu bo želja uresničila. Deset let je treniral; dnevno toliko, kot dela povprečno zaposlen. Zadnje leto se mu vloženo vrača. Okrog 60 odstotkov časa preživi na tujem, kot učitelj. Koreograf. Estonija, Švedska, Norveška, Danska, Švica, Nemčija so “njegove” dežele, ob tem ko mu je Los Angeles kot drugi dom. Tam je, najmlajši, prebil mejo anonimnosti. “S talentom, predvsem pa z veliko dela,” pravi. In v pravem trenutku je pokazal, da si upa - ni se skrival med stotnijo ali dvema, ki si želijo doseči to, o čemer je tudi on sanjal, temveč je v nekem trenutku stopil v prvo vrsto. Opazili so ga in zdaj gredo stvari same od sebe.
V ples vlaga ves svoj čas, še za resno punco ga nima. “Mama pravi, da sem obseden. Cele dni poslušam glasbo, pregledujem posnetke.” Kako nastane koreografija? “Neštetokrat poslušam ‘komad’, da slišim vsak ton posebej. Nato koreografiram brez glasbe, saj jo znam na pamet.”
Ponosen je na fante iz Kazine: z Maticem, Erikom, Maretom in Miho je ustvaril plesne točke, ob katerih se dvigajo kocine po telesu. Drzne, drugačne. S temi fanti se konec poletja odpravlja - v Los Angeles, seveda. In tu je treba posebej izpostaviti Matica Zadravca: ko plešeta v paru, se zlijeta v eno. Čutita se, oddajata enako energijo, tudi zato, ker sta, značajsko povsem različna, najboljša prijatelja. Pa še enega prijatelja ima: trenerja Željka Božiča, ki je “kriv”, da je dosegel to, kar je. “Zelo ga spoštujem,” pribije.
Po LA ga bo pot vodila v Las Vegas, pred tem je odplesal spot s Sanjo Grohar, bil na turneji po Avstriji in Nemčiji, gulil matematiko in fiziko, da bo pod streho tretji letnik gimnazije. Ve, da je šolo treba končati, četudi si namerava za zadnji letnik in maturo vzeti malce več časa. “Šola je pomembna; lahko se poškodujem, pa bo vsega konec,” je realen. S kakšnim tempom živi, dokazuje tudi to, da sva se za pogovor dogovarjala skoraj 14 dni. Najprej se je učil - in v šestih dneh opravil tri izpite -, nato je bil v Barceloni, od tam odšel na Češko in nato v Portorož. Povsod je delal. Barcelona, pravi, mu je odprla še kakšna nova vrata; v katalonski prestolnici je namreč plesal na velikem modnem festivalu in spoznal imena, ki mu pomagajo na poti do zvezd.
Je tudi sam zvezda? Ne počuti se tako, čeprav samozavestno prizna, da mu godi, če kdo pohvali njegov ples, njegovo koreografijo. Na festivalu v Kopru je izstopal in bil pohvaljen (in nagrajen); videlo se je, da uživa, “tekmovanja pa me ne privlačijo več. Toliko sodniškega neznanja je na državnih prvenstvih, da je že smešno.”
Popil je sok, v žep pospravil mobitel, pogledal na uro in na mizi pozabil sončna očala. Pred leti je na fotografiranje prišel brez kostuma. Ker ga je pozabil. Je plesna zvezda!

Ker zame je on NAJBOLJŠI! < 3
22. oktober 2011
u62147
u62147
lepo to
22. oktober 2011
u61055
u61055
tnx.
22. oktober 2011
u62147
u62147
ni za kaj
22. oktober 2011
OOON JEEEE CAAAAR
22. oktober 2011
Evo!!!
EMMA WATSON
Emma Charlotte Duerre Watson, britanska filmska in televizijska igralka in fotomodel, * 15. aprila 1990, Pariz, Francija.

Najbolje je poznana kot Hermiona Granger iz filmov o Harryju Potterju. Za to vlogo je bila izbrana, ko je imela devet let, pred tem pa je igrala v šolskih predstavah (Arthur: The Young Years in The Happy Prince).[2] Emma je poleg mlajšega brata Alexa starejši otrok Chrisa in Jacqueline Watson, po poklicu odvetnikov, ki sta že nekaj časa ločena.

Med leti 2001 in 2009 je poleg soigralcev Ruperta Grinta in Daniela Radcliffea igrala v šestih filmih iz serije filmov Harry Potter; svojo vlogo Hermione Granger pa bo odigrala tudi v zadnjih dveh filmih franšize, v filmih Harry Potter in svetinje smrti I. ter Harry Potter in svetinje smrti II..[3] Njeno delo v teh filmih ji je prislužilo več nagrad in zaslužila več kot 10000000 funtov.[4] Za kampanijo Burberry's Autumn/Winter leta 2009 je začela tudi s svojo kariero fotomodela.

Leta 2007 je Emma Watson oznanila, da bo igrala v dveh filmih, ki nista iz serije filmov Harry Potter in sicer v filmski upodobitvi romana Baletni copatki in v animiranem filmu Povest o Despereauxu. Baletni copatki so izšli 26. decembra 2007 in si ga ogledalo 5.2 milijonov gledalcev, animirani film Povest o Despereauxu, ki je temeljil na istoimenskem romanu pisateljice Kate DiCamillo, pa je izšel leta 2008 in zaslužil več kot 70 milijonov dobička.[5][6]
Pa še slikca: http://www.topnews.in/light/files/Emma-Watson_20.jpg
22. oktober 2011
emma roberts:Emma Rose Roberts, ameriška filmska in televizijska igralka, pevka, modna oblikovalka ter kitaristka,* 10. februar 1991, Rhineback, New York, Združene države Amerike.

Je hči igralca Erica Robertsa in nečakinja igralk Lise Roberts Gillan, ter Julie Roberts.

Emma Roberts je zaslovela z glavno vlogo, vlogo Addie Singer, v televizijski seriji Unfabulous. S to vlogo je tudi pritegnila medijsko pozornost. Septembra 2005 je izdala svoj prvi glasbeni album, ki je med drugim vseboval tudi soundtracke iz prej omenjene televizijske serije, naslovila pa ga je kot Unfabulous and More. Tako je začela s svojo samostojno glasbeno kariero, kasneje pa je izdala še dva soundtracka za filma Ledena princesa in Aquamarine (v katerem je imela tudi sama eno izmed glavnih vlog). Nato se je odločila, da se bo raje osredotočila na svojo igralsko kariero in zaigrala glavni lik, Nancy Drew v filmu Nancy Drew (2007) ter glas posodila Wilmi v animiranem filmu Jelenček Niko.

V letih 2008 in 2009 je Emma Roberts igrala v mnogih filmih za najstnike, eden izmed prvih pa je bil film Divjakinja, temu pa sta sledila filma Memoirs of a Teenage Amnesiac in Lymelife. Leta 2009 je igrala v družinskem filmu Hotel za pse poleg Jaka T. Austina, ter v filmu The Winning Season, leta 2010 pa je igrala eno izmed glavnih vlog v filmu Valentinovo.

ok?
22. oktober 2011
u61055
u61055
Hvala vsm.
22. oktober 2011
NZK!
22. oktober 2011
u60375
u60375
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupina ONE DIRECTION :*
skupino sestavlja 5 članov. to so: Niall (18 age) , Zayn(1 , Liam(1, Harry(17) in Louis(19).
Njihova najboljša pesem do zdaj je definitivno: What Makes You Beautiful. pesem je zelo lepa, pevci imajo čudovit glas, lep vokal itd.
več se mi neda pisat. sej drugače bi. (:------------------------------------------------------------------------------------------------------
22. oktober 2011
nzk btw liam je v one direction najlepši! < 3
22. oktober 2011
u61055
u61055
rosana_love..se strinjam. --> Liam
22. oktober 2011
u61055
u61055
amap kše boljši je...--> Louiss¨!
22. oktober 2011
u58279
u58279
One direction!!! pa oni so tako lepi in talentirani
04. november 2011
u70027
u70027
liam je najlepši :3
27. december 2011
u61055
u61055
vsi so lepiii! :*
04. januar 2012
u61055
u61055
Kot sem že na začetku opisala Anžeta Škrubeta, vam sedaj prilagam še en video, ki sta ga posnela s svojim prijateljem v Los Angelesu ---> res je vreden ogleda, saj umreš od smeha! :'DThis is what happens when two guys live with one girl:* < 3
11. januar 2012
JEYDON WALE ! 2o let; Canada..
Ni igralec, ne pevec. Znan je na YouTubu.
Je pač Popolni < 3


Splača se pogledt res.. Ful se nesmeješ.. če maš smisel za humor, pa še prefect je < 3
11. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg