Hey, nisem lih najboljša pisateljica. Ampak,upam da vam bo vseeno všeč. Zgodba je po resničnem dogodku vrstice botrce, le da bom notr dodala 1D. Hope you like it!
Jutr začnem.....
16. februar 2013
Hey, sem Sabrina, za prijatelje Sab. Živim v tej mali čudaški Sloveniji. Stara sem 19, in kot vsaka normalna najstnica obožujem 1D. Imam BFF Katjo, ki je stara enako kot jaz in skupaj hodiva v šolo kot kozmetični tehnici. Imam mlajšo sestro Liso, ki je stara 8 in brata Aneja, ki je star 25, in ima hčerko Ano, ki je stara 2 leti. Jaz, mama, ata in Lisa živimo v razkošni hiši v Mariboru. Sovražim: Justina Biebera, nesramne ljudi in slovensko vlado, prav tako Katja.
Sabrina:
http://s2.favim.com/orig/37/beautiful-beauty-cute-girl-model-Favim.com-305867.jpg
Katja:
http://plamgirlshop.com/wp-content/uploads/2012/07/emo-girl-hair-02-emo-hairstyles-zimbio.jpg
17. februar 2013
˝Sabrina, vstani˝mi zašepeta nežen glas moje mame˝Samo še malo˝sem rekla˝Miška, samo še ta teden, potem pa počitnice˝mi je rekla mama, me poljubila na čelo in šla iz sobe. Počasi sem se vstala, šla v kopalnico in uredila jutranje zadeve. Počasi sem šla v kuhinjo.˝Jutro, mala˝sem rekla Lisi in jo objela˝Jutro, lej Tom in Jerry sta po televiziji˝mi je rekla˝Lepo, le glej˝sem ji rekla in šla v kuhinjo. Tam sem pojedla kruh z nutelo in šla v šolo.˝Sab, ne boš verjela!˝je zakričala Katja in stekla k meni˝Jutro tudi tebi˝sem rekla. Zavila je z očmi˝Jutro˝je rekla˝Veš da greva čez počitnice v London!˝je rekla˝Res?!˝sem vprašala˝Ja, upsi,...... to bi moralo biti presenečenje, ampak delaj se, da ne veš˝mi je rekla. Nasmehnila sem se in šli sva v razred. Katja je tako zabavna, vedno me spravi v dobro voljo. Ko sva končali s poukom, sem šla k Aneju. Ko sem prišla do vrat sem pozvonila. Vrata mi je odprla Vanessa(njegova punca)˝Hej mala˝me je pozdravla˝Zdravo˝sem rekla in jo objela˝Ki je Anej?˝sem vprašala˝Na šihtu(služba)˝je rekla. Prikimala sem.˝Boš kaj spila?˝me je vprašala.˝Ne hvala˝sem rekla.˝Ki pa je Ana?˝sem vprašala˝Spi˝mi je odvrnila. Prikimala sem. Nekaj časa sva se še pogovarjali, potem pa sem šla domov. Ta teden je hitro minil. Spet sem bila odlična. Po pouku, je Katja prišla k meni in šli sva v mojo sobo. Ni bilo dolgo od tega, ko je noter prišla mama.˝Punci,...˝je govorila a sva jo prekinili˝Zdravo tudi tebi˝˝Joj no,..... Saj vesta, da greta v London, in tam bosta tudi živeli˝je rekla, veselo sva se spogledali˝No,.... zato, ker sta bili odlični, sem vama kupila karte za koncert one direction˝je rekla.˝OMG! Mama ti si najboljša!˝sem zakričala in obedve sva ji skočile v objem. Nekaj časa sva še se s Katjo pogovarjali, potem pa je morala domov. Spakirala sem si še nekaj stvari, potem sem šal pod tuš in spat.
17. februar 2013
neeext
01. marec 2013
˝Sabrina, Sabrina,....˝me je budila mama˝Kaj?˝sem vprašala in zazehala.˝Kaj moram v šolo?!˝sem jo napadla, preden je sploh kaj rekla˝Ne, nekaj boljšega! V London greš!˝je zavpila˝Yeeeeeeeeeeeees!˝sem se zadrla in stekla v kopalnico, uredila sem se v to:
http://www.polyvore.com/cgi/app

˝Si končala?˝me je vprašala Katja. Ja, že je prišla˝Sem že˝sem rekla in jo objela. Potem pa sva šli dol.˝Taxi vaju že čaka. Uživajta, ajdita si službo, pametnega fanta in si ustvarita družino z njim.˝je rekla in naju objela.˝Pogrešala te bom˝je rekla mama˝Jaz tebe tudi˝sem rekla. Potem pa sva šle. Ko sva prispele do letališča, sva taxistu plačale, potem pa vzele prtljago in šle ven. Kmalu je letalo prispelo. Šle sva nanj in se dobesedno vrgli na sedež. Nekaj sva se še pogovarjali, potem pa sva zaspali.˝Sab, pristali bomo˝mi je rekla Katja˝Ja ja˝sem rekla in se pretegnila, zraven pa sem zazehala. Ko sva končno prišle iz letala. Sva poklicale taxi, ki naju je odpeljal do najine kupljene hiše. Plačale sva mu in šle ven˝WOW! To pa je hiša!˝je rekla Katja, jaz pa sem nemo prikimala. Odpravili sva se noter in si ogledali vse prostore.
Hiša:
http://www.alpod.hr/data/aktualno/Moderna%20hisa.jpg
Kuhnija:
http://www.vsi.si/files/26/moderna-kuhinja-kuhinje-5.JPG
Kopalnica:
http://www.ideare-casa.com/wp-content/uploads/2008/06/bathrooms7.jpg
Dnevna soba:
http://www.kupidnevno.si/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/o/dom-tech_verona_ii_bialy_sm.jpg
Moja soba:
http://www.designdazzle.com/wp-content/uploads/2012/11/hot_pink_teen_bedroom.jpg
Katjina soba:
http://4.bp.blogspot.com/-wHLcMJg3qgM/Tc_fPy8mirI/AAAAAAAAAFo/5a7PTzEzzUM/s1600/Pink+And+Black+Bedroom+Designs.jpg
Ko sva vse razprakirale, sva dobile prvo pismo. Pravzaprav vstopnico za ples v maskah!˝Jaz grem!˝je zavpila Katja˝Jaz tudi˝sem rekla. Hitro sva pregledale najine obleke, saj je ples že danes. Našli sva zelo lepi obleki.
http://www.siol.net/tv-spored.aspx
leva je moja, desna pa njena. Ura je bila že sedem, zato sva se uredili. Še maski:
Moja:
http://weheartit.com/entry/49817454
Njena:
http://weheartit.com/entry/50745313
02. marec 2013
˝Si? Lahko grema?˝me je vprašala Katja˝Ja˝sem rekla in šle sva. Hišo sva zaklenle in šle kar peš, saj je hiša v isti ulici. Čez 2 minuti sva prišle. Hiša je bila gromozanska! Vrata so bila odprta in bilo je velikoooooooo ljudi. Šle sva noter.˝To je carskooooooooo!˝je zavpila Katja˝Če bi mama vedela kaj počnema bi z zasebnim letalom prišla sem˝sem rekla. Ona pa je samo prikimala˝Raje grema, veš da nimam rada zabav˝sem rekla˝Ha-ha, nebodi smešna!˝je rekla in šla po pijačo. No, pa smo tam. Spet bo na smrt pijana. Čudno, da že ni skup spala s kakim čudakom! Vsedla sem se na kavč in gledala plesoče pare. Kmalu se je začela počasna glasba˝Si za ples?˝sem zaslišala las d zadaj. Obrnila sem se in videla fanta z masko.˝Em.....Ja˝sem rekla in se vstala. Šla sva na bolj oddaljen del plesišča. Prijel me je okrog bokov, jaz pa sem ga okoli vrata.˝Kako ti je ime?˝sem ga vprašala˝Secret....˝je rekel in me prežel bolj k njemu.Na koncu sva izgledala tako:
https://media.tumblr.com/tumblr_luogJ8RG1r5fhlzo1_500.gif
˝Sabrina!˝me je klicala Katja˝Morem it˝sem rekla˝Počakaj! Kako ti je ime?˝me je vprašal˝Sabrina!˝sem se zadrla in stekla h Katji˝Ko je to?˝je vprašala˝Nevem, nek fant˝sem rekla˝Čudno da nisi pijana˝sem še dodala.˝Ja, ja. Greva? Zaspana sem˝je rekla. Prikimala sem. Še enkrat sem pogledala po prostoru v kot sobe, če je še tam, ampak na mojo ´srečo´ ga ni bilo.

Kdo je ta skrivnosten fant?
03. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg