Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
jaz anja17
moja prjatlca k ni bff sara17
moja mami sonja39
oči borut40
bilo je jutro ko sem se spet žalostna zbudila...

a nej napišm?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. avgust 2010
u20138
u20138
ja...
31. avgust 2010
no
31. avgust 2010
ja... bomo vidl
31. avgust 2010
napiššššš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31. avgust 2010
no okej bom začela
31. avgust 2010
smo zelo revni mama in oče se zelo trudita daostanemo v stanovanju.jas pa hodim naokoli in in po tleh išem če je kaj pametnega.spim na enmu starmu jogiu in mam enga res starga medvedka.moja prijateljica sara mi da svoje zvezke na koncu šolskega leta da se jest učim iz njih.
next???
31. avgust 2010
aja pa če kdo zna dt slike gor nej mi plis pove k jih jest neznam
31. avgust 2010
nexxxxTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31. avgust 2010
okej no
31. avgust 2010
ko kdaj hodim po mestu hledam punce stare tok k jest k majo v rokah telefone pa mp4 joj kok si jest to želim samo pač smo ful revni.nekje pa mam le upanje moja mami in oči mi za god pa rojst dan kupta loto loto kartico in mogoče kdaj kej zadanm.rojstni dan imam čez en mesec god pa jutri upam da se bo kaj tgodilo grem spat z velikim upanjem kot vedno
31. avgust 2010
next???
31. avgust 2010
lahka,,,,,,,,,,,,,,,............
31. avgust 2010
u6488
u6488
nexT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31. avgust 2010
ja
31. avgust 2010
neXXXXXXXXXXtttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hitrrr!!!!!
31. avgust 2010
ko se nasledni dan zbudim me že ččakata oče in mamas srečko in kaj.................................nič listek sem odložila na mizi in šla v sobo spat planila sem v jok. zakaj prav jas nimam ssreče.zdej pa sem si rekla da srečko mi loh kupta da jo bom odprla.in tako so minevali dnevi in pol je bil moj rojstn dan.nism se še dobr zbudila k se je zqaslišu en fukl velk kroik padla sm z jogija se oblekla v ene bedne hlače pa majco pa šla pogledat kaj se je zgoddfičl what moj oče je odpru tisto srečko in zadel smo glavno nagrado jupiiiiiiii še jest sm kričala.mami je šla takoj na loterijo in smo dobil 5mio evrov .k nm so pršli novinarji pa te fore prvo smo si kupl dovbro večerjo pol pa katalok da smo sii izbral eno ful hudo bajto za4 mio tkoda nm je ostal še 1 mio.začel se nm je nov lajf.moj oče je meu ful dobro službo...
31. avgust 2010
a je toto al je še nadaljevanje?????
31. avgust 2010
je še
31. avgust 2010
no k sm o bli že v bajti je bil e n velk problm nism vedla kaj delat ker je bla ta hiša čist na drugm koncu države nism mela res nobe prjatlce
31. avgust 2010
Dej napiš, no
21. februar 2022
tema je zaklenjena