No torej to je moja 2. zgodbica prva je
http://www.igre123.com/forum/tema/ljubezen-ali-sovrastvo/22738/
in ta trenutek bolna ležim v postelji in mi je neverjetno dc tako, da sem se odločila da jo napišem. Torej govori o dekletu z imenom Abby, kateri se z vsakim dotikom razkrije človekova življenska zgodba ampak sama ne ve da ima skrite sposobnosti, ki jih bo morala uporabiti, da reši duše katerih telesa še vedno živijo (o tem več kasneje) Kot ste verjetno opazili zgodba ne more biti resničnična tako da...next?

Stopila sem po stopnicah in v kuhinji zagledala moja prijetna krušna starša. Mami je iz pečice ravno vzela kosilo, oče je pa za mizo sedel, pil kavo in bral časopis. Sedla sem in mama je na mizo položila doma pripravljeno lazanjo, ki je kuhinjo preplavila z raznimi vonjavami.
Skrati z njo sem segla po njej in pri tem sem se je po nesreči dotaknila. Dotik je bil kratek in hitro sem odmaknila roko. Ampak to ni veljalo za preblisk njenega življenja, ki sem ga poprej že velikokrat videla. Ona kot dojenček ko je gledala kako njena mama odhaja in jo je pustila pred vrati sirotišnice. Ona se tega sicer ne spomni, saj je bila takrat samo dojenček ampak spomini so vseeno tam globoko v njej in morda če bi pogledala globoko vase bi jih našla ampak verjetno je najbolje, da jih ne. Tako kot jaz je sirota to je eden od razlogov, da me je pravzaprav posvojila. In zdaj me verjetno hočete vprašat zakaj se mi to dogaja? Zakaj se mi ob vsakem kratkem dotiku pokažejo človekovi spomini in čustva? No najbolj verjeten razlog je verjetno moja mama.
02. september 2011
Moja mama je bila v sedmem mesecu nosečnosti, ko je dobila prve popadke. Hitro je odšla v bolnišnico, da bi me rodila ampak ko je prišla se ji je ustavilo srce. Zdravniki so jo kljub temu, da je bila že mrtva in s tem tudi jaz, odprli in iz nje potegnili mene.
Bila sem popolnoma modra in krhka in seveda mrtva. Zdravnik mi je po dva prsta pritiskal na srce in hotel, da začnem dihati na ustih sem imela masko, ki je vame proti moji volji pritiskala zrak in nato sem začela dihati. Takoj, ko sem odprla oči sem to kar sem ravnokar povedala videla skozi zdravnikove oči. Skozi oči tistega zdravnika, ki je moje krhko telesce držal v rokah. Bila sem majhna, bila sem nedonošenček in nisem se popolnoma zavedala kaj se dogaja in mislila sem, da so ta videnja normalna.
Potem so me odnesli mojemu očetu in takoj sem vedela da me sovraži. Zaradi mene je umrla moja mama. Mislil je da nisem vredna njene smrti. Morala bi umreti jaz in ona živeti. In tako je začel piti in ko sem bila stara pet let je naredil samomor in se je obesil. Najhuje je bilo to, da sem vedela, da se bo zgodilo, saj sem ob zadnjem dotiku z njim videla kako hoče to narediti in pustila sem mu. Ni mi bilo niti malo mar.
Kljub temu, da sem bila majhna sem bila pametna, saj sem z vsakim dotikom pridobila znanje nekoga drugega. Že z tistim dotikom zdravnika v bolnišnici sem imela vse njegovo znanje in nikoli ga nisem pozabila in verjetno ga nikoli ne bom. Kot dojenček sem bila tako pametna kot tisti zdravnik in skozi pet let sem znanje samo še pridobivala. Mojih videnj nikoli ne pozabim in kljub temu, da si še nikoli nisem zlomila roke vem kako boli ker sem se enkrat dotaknila dekleta kateri se je to že zgodilo.

No v glavnem potem ko se je moj oče obesil sem poklicala policijo in zraven je prišla vodja sirotišnice in me odpeljala. Otroci tam me niso morali in veljala sem za čudakinjo. Najhuje je bilo en dan ko so se me podajali kot boksarsko vrečo. Fant, katerega starši so umrli v avtomobilski nesreči me je potisnil v deklico, katere starše so umorili pred njenimi očmi ko je bila dojenček in se tega na srečo ni spominjala. In ona me je podala v drugega fanta. In tako so naredili krog okoli mene in me porivali in se mi smejali ob vsakem dotiku sem videla njihovo zgodbe, ki po večini niso bile lepe. Bilo je grozno in ko jih je vodja sirotišnice končno ustavila sem na tleh ležala stisnjena v majhno kepico. Tresla sem se od vseh videnj, ki so mi vzeli nekaj energije in me preplavili z grozo. Največja groza je bila to, da jih ne bom nikoli pozabila, še zdaj se spominjam spomin deklice katere starše so ubili pred njo. Bili so zabodeni in povsod po tleh je bila kri. Ona je kot dojenček jokala in cvilila ampak ni se zavedala kaj se dogaja. Videla je samo rdečo barvo in osebo ki je pazila nanjo na tleh v tej barvi. Bilo je grozno!
No in potem ko sem bila stara deset me je posvojila moja mama in zdaj smo tukaj pet let kasneje in jemo za mizo kot normalna družina in ona dva se sploh ne zavedata mojih zmožnosti.
02. september 2011
A nextam al ne?
02. september 2011
recimo, da je to Abby
02. september 2011
Dan sem preživela predvsem v sobi saj nisem imela veliko prijateljev razen ene z imenom Katie ampak tudi ona ni vedela vseh mojih sposobnostih. Tako sem sedela v sobi in naenkrat so začele utripati luči. Najprej sem mislila da so morda težave z elektriko ampak potem se je prižgala televizija. Na njej so se izpisale besede NAJDI GA. Najdem naj koga? Sem se vprašala ampak že v tistem trenutku sem kot iz transa hodila po stopnicah. Staršem sem rekla Adijo ampak me niso slišali ker so spali in izginila v temno ulico kjer sem srečala…
02. september 2011
Nikogar. Bilo je kot, da bi vsi v ulici izginili. Res, da je bila že tema ampak vseeno je bilo preveč tiho. Ni bilo avtov ničesar. V vsej tej tišini sem slišala krik in ne vem zakaj sem stekla v tisto smer od koder je prihajal. Ko sem prišla tja od kjer sem mislila, da je prišel krik tam ni bilo nikogar ampak na sredi ceste sem videla velik rdeč madež in seveda sem takoj pomislila na kri. Potem sem za sabo zaslišala pritko dihanje in obrnila sem se. Tam je stal…

Tam je stal fant verjetno malo starejši od mene. Pogledal me je
f-fant j-jaz
f-Kaj delaš tukaj?
j-Nič samo…no zdelo se mi je da sem nekaj slišala pa sem prišla.
f-zakaj ne spiš?
j-ker nisem zaspana.
Fant me je grdo pogledal.
j-no grem zdaj jaz.
Hotela sem steči mimo ko se me je fant dotaknil. Takrat…
02. september 2011
fant v temni ulici (seveda ima tm majco)
02. september 2011
Črnina se je pojavila pred mano in začela sem padati. Kot črna luknja me je pogoltnila vase. Začela sem se dušiti in kričati. Kot, da ne bi bilo ničesar. Kot, da bi bil mrtev brez duše. Zabolelo me je v mestu kjer bi moralo biti srce vendar utripa nisem čutila. Moj krik se je izgubil nekje v temi in izginila sem.

Takrat sem prišla nazaj v realističen svet. Fant se je še vedno dotikal moje roke in hitro sem se iztrgala iz njegovega prijema. Stekla sem stran in sedaj sem na ulici videla ljudij, ki so se tako kot vsak dan premikali po svojih opravkih. Stekla sem v svojo hišo in tudi starša sta bila že budna. Stekla sem v sobo in…

Stekla sem v sobo in se vrgla na posteljo. V glavi sem še vedno videla to videnje. Možnost je, da so fanta dušili in utapljali ampak ponavadi se mi je pokazalo celo življenje ne samo del tako da to verjetno ni bilo mogoče.
..............................................................................
res, da sicer nihče ne bere sam je vseen
02. september 2011
u58568
u58568
nexty
03. september 2011
next < 3333
03. september 2011
Za moje prve nexte.......................................................................
Torej kaj se je pravzaprav zgodilo? Ali me je videnje pretentalo? Ne to se mi ni še nikoli zgodilo bilo je kot, da je njegova glava prazna. Čutila sem smrt čeprav sem dobro vedela, da je živ stal pred mano. Videla sem ga in niti moje trapasto videnje me ne bo prepričalo, da to ni res. Morda pa… nem morda pa…ne! Odgovora na to vprašanje ne poznam ampak…Joj v moji glavi je bila taka zmeda. Še vedno sem bila pretresena od tistega privida potem pa še besede NAJDI GA. Takrat se mi je posvetilo, da bi to lahko bilo povezano. Mislim najdla sem fanta. No morda pa tudi ne ker je očitno on najdel mene. Potem sem se spomnila še krika in krvi. In kaj je bilo to? Se mi je tudi to samo dozdevalo? »Morda pa samo sanjam« sem rekla in se zelo močno uščipnila »Av« sem zajavkala, ko sem se stisnila že tako močno, da sem bila popolnoma prepričana, da niso bile sanje. Sama sebe sem preklela in si rekla, da sem zmešana že zaradi tega ker sem mislila, da so sanje. Saj vendar vem kaj je bilo resnično in kaj ne in dobro vem, da je bilo to danes resnično. ON je bil resničen.

Sploh se nisem zavedala, da sem zaspala dokler se nisem zbudila naslednje jutro in mi je v oči posvetilo sonce. V moje misli mi je takoj prišel včerajšni večer vendar sem ga hitro potisnila globoko, globoko med svoje ostale spomine, ki se jih nisem hotela spominjati čeprav sem sama dobro vedela, da so še vedno tam. Stopila sem po stopnicah navzdol. V kuhinji ni bilo nikogar. Starša sta šla verjetno že v službo sem pomislila. Iz omare sem privlekla skodelico in vanjo počasi nalila mleko in stresla čokoladne kosmiče. Ko sem pojedla sem stekla v šolo in pred njo me je že čakala Katie. Pozdravila me je in skupaj sva se odpravili v šolo ampak pred vhodom sem zagledala fanta. Bil je mlad in izgledal je neverjetno znan ampak nisem se mogla spomniti od kje. To je bilo najbolj čudno, saj je bil moj spomin odličen in spomnila bi se ga tudi če bi ga videla, ko je bil on še dojenček in bi se skozi leta zelo spremenil. Enostavno ko bi ga videla bi v moje misli prišel spomin njega ampak danes ni. Gledal me je, pravzaprav je strmel vame. Vzbudil je mojo pozornost in jaz sem očitno vzbudila njegovo. Hotela sem do njega ampak potem sem zaslišala zvonec in izginila sem v šolo.
Katie
(vem, da se ga ne vid sam nism našla slikce kako si ga jez predstavljam tako da si ga lahko predstavljajte sami. Deset let, temačen bolj bledikav am...rjavi lasje in oči)
03. september 2011
u58568
u58568
next
03. september 2011
UaaU zdi se mi to ful dobra ideja o njenih zmožnostih...din tm k je un fant pa to je mau čudn in sem mogla 2 prebrt da sem štekala (blond paač )
Nujno nextt!!!
03. september 2011
next
03. september 2011
Sej verjetn se bo bl zaštekal skozi zgodbico (morda, morda se bo pa vse samo še bl zakompliceral in boš štekala še manj ) tko, da ne skrbi če še kej ne štekaš. Drgač pa praš ti bom razložila
03. september 2011
https://www.igre123.com/forum/tema/najprej-posilstvo-cez-leto-in-pol-pa-love/22781/
še ena moja zgodbica. Ok sej vem, da je čudn, da sm v dveh dneh začela 3 zgodbice sam mi je res dc. Saj veste ležanje v postelji med tem ko na tv ni nič in si vse knjige k jih maš doma že prebral...ja no
03. september 2011
Jz ti fuul ne priporočam, da jih took nardiš ker po čez tok časa pač si lohka osredotočen sam še na eno zgodbico...jz sem 2 pisalaa pa sem mogla eno za neki časa prekint ker nisem mogla..
in sej boš po vidla kera je tvoja najlupša..ker preport se zalubš v junake in z njimi živiš...sam nasvet..
03. september 2011
Aja še nekaj glede oglaševanja na mojih straneh. Mene ne moti in z veseljem bom prebrala vašo zgodbico če boste tuki objavl link
03. september 2011
Bom upoštevala tvoj nasvet v nadaljevanju ampak no zdej sm začela tko da bom mogla dokončat in morda me kdaj zarad šole ne bo nekaj časa. Aja Dani.se am...zgodbico ljubezen ali sovraštvo sem napisala že nekaj časa nazaj tako da sam copy, paste pa dodam slikce Pa sem hotela mnenja od drugih da vidm prbližen kako pišem. Drgač pa hvala za nasvet bom upoštevala.
03. september 2011
Dani.se pri tebi se res vidi, da razmišljaš kot junaki v tvojih zgodbah verjetno zato tako dobr pišeš. Tako, da kar tako naprej
03. september 2011
No zdej pa rabm tri nexte.
03. september 2011
No verjetn bom vzela od Dani.si nasvet in si vzela malce pavze s to zgodbico ker sem opazila, da mi je
http://www.igre123.com/forum/tema/najprej-posilstvo-cez-leto-in-pol-pa-love/22781/
veliko bolj všeč. Mislim, da sem jo veliko bolje dodela kot to morda bom nadaljevala če mi danes zvečer v glavo butne ena ful dobra zamisel. Sam vseen nextajte če bo velik nextov morda začnem prej. Aja pa preberte še eno mojo zgodbico.
http://www.igre123.com/forum/tema/ljubezen-ali-sovrastvo/22738/
morda je naslov beden in začetek mal dolgočasn sam vseen preberte pa komentirajte
03. september 2011
Sori Dani.se ne si
03. september 2011
u59073
u59073
NEXT!
04. september 2011
jaa sej če ti ni všeč ni panikee
jz bom brala dokler boš pisala
tko daa next!!!
04. september 2011
http://www.igre123.com/forum/tema/najprej-posilstvo-cez-leto-in-pol-pa-love/22781/
http://www.igre123.com/forum/tema/ljubezen-ali-sovrastvo/22738/
No med tem k čakate, da se spravm nazaj na delo berte moji drugi zgodbici pa nextajte
04. september 2011
u37905
u37905
next!!!
05. september 2011
next
07. september 2011
u58664
u58664
next
08. september 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani