Haaj! Moje ime je Teja. Stara sem 13 let in imam manjšega brata Mateja. Star je devet let in bo septembra šal v četrti razred, jaz pa u osmega. No, moji mami je ime Lea, očetu pa Niko. Oba delata u kr neki tovarni. Živimo z babico in dedkom. Doma imamo kmetija in se skos neki dela kar sovražim. In zarad tega, sva si z očetom dostkrat u laseh. Včasih se mi zdi...kot, da me ne mara..
No, u glaunem moja bestika je ofkors Tjašaa in pa Nina. Vsi pa zgledamo nekako tako:

Jst:

Brat:

Mama:

Oče:

In pa moji bestiki:

čisto levo je Tjaša... čisto desno pa Nina. Na sredini pa....em .... Danja :/ Hah... ja ne maram je glih prou kr se ma za neki kr sploh ni... u glaunem bmk!

Ja, noo....
28. september 2012
Prvi dan šole...
Zvoni budilka..vdarim na njo in še ti svinja kr ne ugasne... vzemem jo v roke in jo začnem trest...pa za kua to delam? čisto nežno stisnem gumbek in ..... in.... VGASNE SE!!! Kot, da pripležem na Mount Everest, zmagoslovno vstanem in grem v Matejevo sobo. BUM...odprem vrata in se zaderem.... Mali vstani kr či ne ti prtisnem enga u gobec.. S postelje čisto potiho, kot miška ja, bom sestrica. Hm...pa sm ga že neki naučla. Grem v kuhno, kjer na stolu sedi babica...hitro se obrnem, da me ne bi opazla, kr res niam časa da ji razložim da je prvi dan šole...namreč mal ....čist mal je GLUHA!!! Stečem v kuhno dol in pristavim vodo za cappucino. Med tem grem u kopalnco se stuširam in pač naličim pa vse to sranje.. Končo še spijem un posran cappucino , brez katerga ne morem živet. In kot za vraga ko se mislim it oblečt zvoni telefon.. Pa kero budalo je izumlo to sranje... zvoni samo takrat ko je najman treba.. radovedno pogledam kdo le je ...in mah TJAŠA!

t- uu čao stara...kva a si že u šoli?
J- Pa ja sedim in z prfokso že jemlemo prvo snov..kje si? MA NE! ŠE OBLEČENA NISM...KOK DE FUK ME RAUNO ZDELE KLIČEŠ?
t- ja sori no nism vedua... u glaunem baje dobimo ta novo!
J- a res? lpo... koga za vraga pa?
T- neko hano al kua ta watafuk že je... iz kopra baje...
J- sam reč da se hecaš pa te kušnem.... sam ne HANE!! To je taka kurba....omg kr srh me spreleti...joj...ble...ne nje .... jst jo bom ubila.
28. september 2012
A lohk nextate tut plosim...ne sam glejate?
28. september 2012
u102390
u102390
Nextiiii
28. september 2012
u70391
u70391
Next
28. september 2012
Telefon ji kr odložim in ga zabrišem v žep. Hm...marš u garderobo... kaj naj vržem na sebe. Ceu cait strmim u umaro in se odločim za to:

https://weheartit.com/entry/38927857/via/endless_ocean#

Vsedla sm se u avto in se z mamo odpeljala u šolo. Tam so me takoj napadli... U NOVI ŠPEGLI al pa HEJ FUL TI PAŠEJO... u glaunem ja nove špegle sm si nabavla med počitnicami saj je biu res že ful cait. No, hotela sm se usesti na svoj prostor in tam ja bla HANA! Že sem se zakadila prot njej, da bi jo vrgla dol. Kaj za vraga dela na mojem prostoru?
Ampak ustavila me je Tjaša. Rekla mi je, naj se vsedem zadaj levo. Nardila sm mrk obraz se usedla in se kisala na stolu. Po naravi sm namreč zlo trmasta in svojeglava.
Že je ustopla naša prfoksa in naši fantje so se že norca delal in to tako, da smo pokali do smeha. Hano smo vsi tut jst, čeprau jo malce že poznam spraševal. Zgleda, da je pozabla na najin spor izpred nekaj let na morju. Ma saj useen...verjetn me niti ne pozna več. Ko je blo konc ure so vsi šli ven. Ona je še kr sedela na stolu in se ni premaknla. Vprašala sem jo če me pozna. in hvala bogu rejka je NE! kislo sem se zasmejala in odeltela iz razreda. Zunaj je bla Tjaša in zmenile sva se, da gre pol k meni. Hm...nwm ampak zadne čase se mi zdi, da se ne štekama vč tok kot učasih...
01. oktober 2012
u102390
u102390
Nextiiiiii
01. oktober 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/vidla-sem-duha!!!!-pa-mi-noben-ne-verjame!!!!!-%28resnicno%29/42718/1 bi brali, pišem še ful grozljivih zgodbic samo uprašate me pa dam link!
01. oktober 2012
AM OGLAŠIJEJO LAHK SAM TISTI KI BEEREJO! :/
01. oktober 2012
OGLAŠUJEJO*
01. oktober 2012
u102390
u102390
0 https://www.igre123.com/forum/tema/prijateljice-pa-gozd-pa-tabor-in-surprise/48236/ Heeeeey amm midve z vivi sve se odlocili da napiseve prvo zgodbico ohh in da ne pozabim povedat use bralce caka na sredini zgodbice ali malo prej prijetno presenecenje
.........
Jz sm brala pa si ocitno nehala pisat
03. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani