Ta zgodba govori o štirih prijateljih, ki so iskali zaklat belega volka in so se izgubili. Niso našli poti domov in hodili so ukrogu. Delal se je večer in prespali so v jami. Dogajale so se jim čudne in srašljive stvari.
Za več si preberite zgodbo.
Par pravil: ne oglašuj, ne prepuraj se, ne piši neprimernih komentarjev,ne popravljaj mojih tiskarskih napak.

Ali boš brala zgodbo


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. april 2019
Jenni in John sta brat in sestra. Jenni se danes dobi z svojima najbolšima prijazeljicama Viktorijo in Katy. Ker mama ne pusti da bi Jenni šla sama k prijateljicama gre z njo John. Po kosilu sta v svoj nahrbtnik dala vodo, telefon, robčke, daljnogled,malico, in jopico. John je notri naskrivaj utaknil vžigalnik in švicrski nož. Jenni rada fotografira in riše zato je sabo vzela dva svinčnika, beležko in fotoaparat. Vzela sta kolesa in se odpravila na pot. Čez približno dvajset minut sta bila pri parku poleg gozda. Tam je že čakala viktorija. "živjo viktorija" Sta pozdravila John in Jenni. Vikrorija je pozdravila nazaj. "Katy pride čez deset minut" je povedala Viktorija. "zakaj je prišel tvoj brat zraven?" je vprašala Viktorija. Jenni je pogledala brata in rekla"mama me ne pusti samo od doma" Vikzorija je pokimala saj ve kakšne so mame. Prišal je Katy in samo je imela lepega kosmatinčka privezanega na vrvico. Odpravili so se. "komaj čakam da najdemo skriti zaklat belega volka" je bila vesela Katy.
18. april 2019
Katy je iz nahrbtnika vzela telefonin brskala po intrnetu o zaklafu belega volka. Našla je podatke da se prvi namig skriva v beli jami zravem dijamantnega sapa. Odpravili so se v gozd. Edini ki je vedel kje se lokacija nahaja je bil John zato je Jenni skrbelo saj nivedela ali mu lahko zaupa čeprav je njen starejši brat in je star dvanajst in pol.
18. april 2019
Rabim dva nexta
18. april 2019
Čakam en dan pol nadaljujem
18. april 2019
Čakam en dan pol nadaljujem
18. april 2019
Next Next dost al še enega no bom še enega Next
Le tako naprej
23. julij 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani