hej.
upam da ti je zgodba ušeč,če ti je napiši next.

gℓανηє σѕєвє:
Tea

Barbara:

Tina:

Barbie:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
σριѕ:
Tea je kot majhna deklica izgubila mamo,živela je pri očetu v Londonu.Stara je 16 let in obiskuje 2 letnik srednje šole.Doma nimajo veliko denarja saj oče dela v majhni trgovini.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tea vstani zamudila boš šolo.Ura je 7 zjutraj in je pred zadnji dan konec pouka.Tea vstane se obleče in odhiti v šolo. Tea ni bila na šoli priljubljena zato je imela samo 1 prijateljico.
Njen dan mine zelo hitro a ko pride domov izve strašno novico.
Tea nekaj ti moram povedati ji reče oče. Kaj kaj je reče Tea. Veš Tea izgubil sem službo zato nemorem preživljati obeh čez počitnice boš morala oditi k teti v Slovenijo. Njena teta je zelo bogata stara je 30 let in ima hčerko Barbaro. Stara je enako kot Tea.
Naslednji dan gre po spričevalo in odhiti domov pakirati. Tea vzame 2 velika kovčka in zloži oblačila in ličila v kovčka.
Ob 3 zjutraj odhiti na letalo ,poslovi se od očeta.
Z letalom potuje 3 dni.Končno je prišla v Slovenijo.Teta in Tina jo že čakata.Živijo Tea kako si jo vpraša teta. Uredu sem odgovori. Tina pomagaj Tei zložiti kovčke v avro prosim. In odpeljejo se domov.Po poti se pogovarjajo kako je bilo na letalu.Ko prispejo se Tea začudi vav a tu bom živela to je pa velika hiša.Ja Tea tukaj boš živela.
Tina pokaži Tei njeno sobo. Tea stopi v drugo nadstropje in se spet začudi kako lepa in velika je njena soba. Na mizi ima iphona 6 in njena omara je pouna lepih dragih oblačil...ѕє ηα∂αℓנυנє
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
v naslednjih delih Tea nima tako čudovitega življenja kot ga je imela na začetku kmalu ugotovi nou drugačen svet občuti ljubezen strah žalost in veselje.

ti je zgodba ušeč


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. junij 2014
u165577
u165577
neeext+prva bralka<33
24. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg