To je moja druga zgodbica pač prva ni uspela upam da bo ta kaj bolše pa da jo bo kdo bral.. pišem jo med poukom z sošolko Ano upam da nama uspe vsaj 2x na dan nextat

Zgodba bo govorila o punci Emanueli Biersack ki je že kot dojenček pristala v sirotišnici. Tam se tudi zaljubi v fanta Cristiana Como z katerim je tudi skupaj dokler... ima najn
boljšo prijateljico Alino Gomez.
Več izvete v nadaljevannih
24. april 2014
1. DEL

- Sem Emanuela Biersack, Kličejo me Emm oz Emma stara sem 17 let in živim v sirotišnici v Berlinu. Imam najboljšo prijateljico Alino gomez in najbolšega in najlepšega fanta Cristiana Como. Ja prav ste slišali živim v sirotišnici staršev ne poznam saj so me našli na nekem zapuščenem travniku..

- Sem Alina Gomez in tudi živim v sirotišnici prihajam iz Berlina imam najbolšega prijatelja Cristiana Como in najboljšo prijateljico Emo. Vse mi pomenita saj smo kot družina drugega nimamo prepuščeni smo sami sebi. Preživljamo najboljše trenutke v sirotišnici in zunaj ( seveda ko nas spustojo ven ) stara sem 17 let in nimam fanta.

- Sem Cristian Coma skrajšano CC prihajam iz majhne dežele na jugu Amerike ampak starši so me poslali v sirotišnico v berlini saj noben od staršev nima časa da bi skrbel zame.. starši so neki poslovneži in vidim jih samo na televiziji. Mama me pride obiskat 1x na mesec in takrat mi prinese darila seveda tudi za mojo punco Emmo in najboljšo prijateljico Alino. Igram kitaro in pojem kmalu bom star 18 let in bom prvič nastopal na odru komaj čakam da pridem iz sirotišnice da svetu pokažem kaj znam.
24. april 2014
Next
17. december 2014
u198831
u198831
Next
12. november 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani