Vsako jutro se tezje zbudi. zavedam se da zivljenje brez njega nima smisla, vendar moram vstat se urediti in iti v sluzbo. Zadnje dni se le z tezavo prebijam iz dneva v dan. Rada bi na vse preprosto pozabila pa prevec boli, izal me je in me ponizav pred vsemi, tega nebom nebom nikoli prebolela.

Ce zelite da nadaljujem napisite next oziroma mnenja....hvala
29. december 2016
Next sam js bi ti predlagala de mau daljš pišeš drgači mi je pa všeč... ma mogoče pa še mau velikih začetnic pa slovnične napaka poprav...
29. december 2016
Vse se zacne pred 3 leti, pri prijateljici dima. Praznovala je rojstni dan katerega sem se udelezila. Povabljen je bil tudi njen bivsi najboljsi prijatelj, meni je bil ze zelo dolgo vsec. Na zabavi sva popila kar veliko in zacela poplesavat in se objemat, predlagal je da greva na samo in strinjala sem se. Dan danes to obzalujem! Sedla sva v njegov pol tovornjak na zadnje sedeze, dovolila sem mu vse in takrat se mi je zdelo super. Po koncani avanturi sva se vrnila na zabavo, kjer me niti pogledal vec ni. Mislila sem da si vse domisljam dokler bisem spet stopila do njega, umaknil se je in mi namenil hladen pogled. Zacutila sem cuden obcutek kot da me je samo izkoristiv, zelela sem to razcistit vendar nisem imela moci. Razocarana sem odhitela domol in zelela da bi se vdrla v tla.
29. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani