~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Preden začnem z dolgo zgodbo naj se vam predstavim. Sem Jessie Carter. Stara sem 16 let, ja vem precej mlada sem. Sem edinka. Živim sama z mamo, ki dela za to da lahko živiva v miru čeprav sem jaz v šoli in v internatu in imam štipendijo, ki sem si jo priborila sama s svojim znanjem in pametjo. Mama je zelo ponosna name. Ta šola je v New Yorku. Čeprav sama tudi živim tam, sem vseeno v internatu ker vsi ki so vpisani na tisto šolo morejo biti tam. Imam eno in edino najboljšo prijateljico Jackie. Zelo sva si podobni, poslušava enako glasbo, podobno se oblačiva, imava podoben karakter in obe sva nesrečno zaljubljeni. In to še ni vse, pravo naključje je to da sva zaljubljeni v brata White. Ampak kaj ko naju onadva niti ne opazita. Ne vem če sploh vesta kdo sva. Mojemu izbrancu je ime Ian.Je eno leto starejši od mene. Govorila sva samo enkrat in še to takrat ko sem bila nerodna in sem ga pošpricala s kečapom v jedilnici ko je šel mimo mene. Samo pogledal me je in šel do umivalnika. Torej ne vem če me ima v lepem spominu. Po karakterju sem zadržana do ljudi ki jih ne poznam. In ko jih spoznam potrebujem nekaj časa da se navadim na njih. Ko pa me kaj razjezi pa nisem niti malo zadržana ampak povem kaj mislim. Vendar to se zgodi redko kdaj. Vsi me poznajo kot zadržano piflarko.
************************************************************************************************
''Pridna bodi in se vidiva ko prideš iz ekskurzije.'' mi je še zadnjič rekla mama, preden sem izstopila iz avta. ''Adijo.'' sem ji rekla ter jo objela. Izstopila sem in vzela svoj kovček ter se odpravila v šolo. To je sanjska šola vsem najstnikom po svetu in na njo je zelo težko priti. Šla sem do 'recepcije' in povedala da sem prispela. Nato sem se odpravila na hodnik in tam sem kot vedno gledala v tla medtem ko sem hodila. Vedno ko hodim gledam v tla. Potem pa sem naenkrat zagledala meni znane čevlje, Ian-ove. ''ne glej gor.'' sem si govorila v sebi. A svoje želje da bi ga videla nisem mogla premagati. Pogledala sem naravnost. Ian je stal naslonjen na steno. Gledal je v svoj telefon. Ampak naenkrat je pogledal naravnost proti meni. Hitro sem pogledala nazaj v tla in šla naprej proti svoji sobi. Zaloputnila sem z vrati in videla da Jackie še ni. Vrgla sem se na posteljo in razmišljala kaj je pomenil ta očesni stik z Ian-om.
08. marec 2014

* jackie *

No da spoznate še mene. Sm Jackie in tudi jaz sem stara 16 let. Glede na to, da že veste da sva si z Jessie zelo podobni lahko sklepate, da sem tudi jaz zadržana in ko me kdo razjezi povem svoje. Zaljubljena sem v Ianovega brata Johnnyja, ki je sicer dve leti starejši ampak meni to ugaja. Čeprav me Johnny ne opazi upam, da ve vsaj kako mi je ime. Z Jessie si res želiva, da bi se najine sanj uresničile --- Ian in Johnny.
*****************************************************************************************************

Videla sem Jessie kako jezno je zaprla vrata. Pritekla sem do sobe in počasi odpirala, da ne bi še bol razjezila Jessie. Ležala je na postelji in videla sem da jo nekaj muči. Usedla sem se polek in jo uprašala kaj je narobe. Povedala mi je in tudi jaz sem se zamislila. Je to kaj pomenilo? Jo je Ian po dougem času končno opazil? Upala sem na najbolje, ko pa je na vrata potrkala Lindsay..
08. marec 2014
Z Jessie sva zavili z očmi, se obrnili proč in nadaljevali s pogovorom. Lindsay je kar ustopila in se začela pogovarjati z nama. Začela je govoriti o tem kako lepo in noro so se imeli na petkovo noč. Lindsay sumi da sta nama z Jessi všeč Ian in Johnny, vendar ni stoprocentno sigurna. Nalašč je rekla, da jo je Ian tako tesno stisnil k sebi, da je ni zeblo na to pa je rekla, da misli, da je Johnny zaljubljen v njo, saj ves čas ''strmi v njene oči''. Z Jessie sva se obrnili proti njej in obedve naenkrat s prstom pokazali na vrata in rekli : '' VEN.. '' Obrnila se je in s tem skoraj podrla mizo in jezno odvihrala ven nato pa še zavpila ..:'' Še žal vama bo.. Veliko vem! ''. Šlo mi je na jok saj poznam dejstvo, da je lepa in da ima Johnny vse razloge da bi jo gledal. Jessie me je objela in mi neprestano govorila da se rada laže in si izmišljuje stvari sebi v prid. To me ponavadi pomiri. Pogledala sem žez okno in videla, da je avtobus, ki naj bi nas odpeljal na ekskurzijo že zunaj. Voznik veselo klepeta z učiteljico, učenci pa jezno čakajo, da lahko zasedejo najboljše sedeže. Vzeli sva kovčke in se odpravili ven.
Ko sva stopili ven iz sobe sva zagledali Iana in Johnnyja. Kot ponavadi sva takoj pogled obrnile k tlom in odkorakale dalje. Jessie me je butnila, kar ponavadi pomeni, naj pogledam nazaj, če slučajno kdo od njiju gleda. Pogledala sem nazaj in videla njune oči, ki so veselo stmele v naju. Nerodno sem se obrnila naprej in počakala da sva prišli ven. Ko sva stopili na avtobus so bili vsi sedeži zadaj zasedeni, razen dveh.. seveda za Iana in Johnnyja. Usedli sva se čisto spredaj, kot ponavadi. Takoj sem začela govoriti, da sem ju videla kako sta gledala za nama in takoj sva bili boljše volje.
08. marec 2014


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Občutek ko sem od Jackie izvedela da je Ian strmel vame je bil neprecenljiv. Ampak kaj naj bi to pomenilo da me je gledal? So se mi slučajno hlače raztrgale na riti? Neopazno sem potipala hlače. Niso bile raztrgane. Vsi na avtobusu so bili veseli in se pogovarjali ter si metali neke papirčke. Iz žepa sem potegnila telefon. A je kmalu postal dolgočasen zato sem ga pospravila. Poskušala sem nehat mislit na Ian-a ampak ni uspelo. ''Jessie!'' me je iz razmišljanja prebudila Jackie. Samo pogledala sem jo. ''Si opazila da je Lindsay nekako tiha odkar smo prišli na avtobus?'' je vprašala, jaz pa sem zavila z očmi in pogledala nazaj. Lindsay je spala. Potem so moje oči ušle k Ian-u. Zehal je. Ko je obrnil glavo naprej sem se hitro obrnila naprej. ''Prav gotovo se je zastrupila s parfumom.'' sem rekla in obe sva se začeli smejati. ''We wish.'' je rekla in si popravila lase ki so ji padali na oči. ''Zakaj moramo na ekskurzijo v Los Angeles?'' sem vprašala in zastokala. Na mojo žalost pa me je slišala profesorica. Obrnila se je nazaj in me grdo pogledala. Ni me marala. Ona je edina na šoli ki me ni marala. ''Veš kaj Carter, vsi si želijo iti tja, samo ti ne. Zakaj bi te upoštevali? Ti nimaš moči na tej šoli. Tudi ti ne Jackie. To če sta pametni še ne pomeni da sta kaj več vredni.'' Razjezila me je. ''Tudi profesorji niso nič več vredni od nas. Tudi mi bomo enkrat odrasli in samostojni.'' sem ji odvrnila. ''Samo enkrat še odgovarjaj in boš dobila kazen.'' Obrnila se je naprej. Najraje bi jo udarila ker bi si to zaslužila. Jackie me je pomirila čeprav je tudi ona bila jezna. Ko sem se dokončno pomirila sem se naslonila nazaj in zaspala. ''Zbudite se!'' me je zbudil piskajoči glas profesorice. Šli smo dol z avtobusa. Zagledali smo neko ogromno hišo. ''Tukaj bomo bivali med to ekskurzijo. Pojdite notri. V vsaki sobi sta lahko najmanj dva.'' nam je razložil naš vodič. Z Jackie sva hiteli čisto v zgornje nadstropje in sva na srečo našli prosto sobo. Imeli sva krasen razgled na Los Angeles. Ko sem želela zapreti vrata sem pri nasprotnih vratih zagledala Ian-a. Ojoj očitno bomo sosedi. Ko je že hotel vstopiti v sobo, me je pogledal. Nisem mogla verjeti. Ujela sem njegov pogled. Gledala sva se nekaj časa. Samo stala sva tam in se gledala. Hotela sem da on prvi umakne pogled, a ga ni. Očitno je hotel da ga jaz. A ga je on, saj je iz sobe prišel Johnny. Hitro sem šla v sobo in zaprla vrata ter se naslonila na njih. ''Jackieeeee! Ian in Johnny sta v sobi nasproti naju!'' sem zavpila. Jackie je takoj pritekla do mene in imela je nasmešek do ušes. ''In jaz in Ian sva se eno minuto brez da bi kdo umaknil pogled, gledala. Tako lepe oči ima!'' Jackie je bila zelo vesela za mene. Objeli sva se in šli na posteljo brat neko revijo.
09. marec 2014
v roku petih minut je na vratih potrkalo. Bila sem vznemirjena saj sem mislila, da Johnny in Ian kaj potrebujeta in sta prišla vprašat, če lahko pomagava. veselo sem odprla vrata ampak ko sem zagledala kdo za njimi stoji se mi je nasmešik obrnil na glavo. Pred vrati je bila profesorica. Spet naju je začela zmerjati, da ne ve kaj počneva tukaj med najbolšimi osebami na šoli in naj se nemudoma premakneva par nadstropij nižje.. med svoje. Z Jessie sva jo grdo pogledali in bilo mi je dovolj. Ponavadi je ugovarjala Jessie, tokrat pa me je razjezila . Rekla sem: Gospa profesorica, pomislite malo. Ko boste stari bova midve delali za vašo pokojnino, če jo boste sploh dobili!. Pogledala me je in videla sem da je zrdela in da ji je nerodno. Še vedno sem jo grdo gledala zato je odšla ven in zaloputnila z vrati. Od zunaj se je slišal Ianov smeh zato sem predvidevala, da sta slišala kaj se je zgodilo. Takoj za tem pa je spet potrkalo na vrata. Odprla sem in pred vrati je bil na steno naslonjen Johnny. Gledala sem ga, on pa mene nazaj. Ian ga je butnil in Johnny je rekel: Kaj nista vedve tiste.. vsevedne, ki se nikoli ne uprata odgovarjati profesorjem? ''
Nekaj časa sem molčala nato pa sem se obrnnila k Jessie in ji s prstom pokazala naj pride do mene. Prišla je in se naslonila na mojo ramo. Nekaj časa smo se kar gledali in potem sem se spomnila, da bi bilo pametno odgovoriti. Rekla sem : '' Ha.. Niti ne.. Ker imava normalne ocene in ne hodiva vsak petek na zabavo še ne pomeni, da sva piflarki brez življenja '' Ian je našobil ustnice in začel : Uuuuuu Johnny punca je pametna. Ni se za norčevat iz nje'' Jessie je kar strmela v njegove ustnice dokler je nisem vsekala po nosu, ker sem pričakovala, da me bo branila. Zravnala se je in probala nekaj reči. Johnny in Ian sta strmela v naju in enostavno nisva vedeli kaj za vraga govoriva. Prišel je Brandon, njun najboljši prijatelj in grdo naju je pogledal. Zadrl se je čez hodnik : '' Kaj pa ti dve tukaj? hahaha A mi lahko obrazložita.. zakaj slonita na njunih vratih? '' Ian je čudno pogledala in zajeclal: '' Jaa. amm.. Pač morala sva pogledati gdo je najin sosed, se ne strinjaš? '' Brandon ga je objel čez rame in ga odvedel proč. Johnny je pogledal za njima, se obrnil proti nama.. Nato pa je prišel trenutek , ki ga nikoli v življenju ne bom pozabila. Johnny mi je pomižiknil! Tako srčkanega fanta še nisem videla. Takrat sem bila prepričana da hočem, le njega in nič drugega. Rekel je: ''Šibam punci, se vidimo''. Stekel je za Ianom in Brandonom in skoraj podel po stopnicah. Šeenkrat se je obrnil in zavpil : '' vredu sem. hehe, čisto vredu'' počasi se je obračal proti Ianu, ki ga je že čakal pri vratih. Jessie se je kar začela topiti tam polek mene jaz pa sem bila zamišljena in kar nisem mogla vrjeti, da se je pravkar nekaj zgodilo. Pobrala sem Jessie iz tal in skupaj sva odšli v sobo. Kar zagrabila sem jo za jopco in jo privlekla do postelje. Spustila sem jo in se vrgla na posteljo. Jessie me je čudno gledala in uprašala če bom vredu. Pokimala sem in Jessie se je zarežala in se še ona vrgla na svojo posteljo. V mislih sva premlevali dogodek.
09. marec 2014
'' Lepo se oblecite! Čez 2 ure bomo šli obiskat gledališče! '' se je slišalo iz hodnika in s Jessie sva se spogledali. Čas je že biu da začneva uporabljati make-up in kdaj obleči krilo ali lepo obleko. Glede na to, da bo predstava večerna je biu to ravno pravi trenutek. Odprle sva kovčke in začeli iskati primerno obleko. Jessie je v mojem kovčku zagledala lepo, črno krilo, ki ga še v življenju nisem oblekla. Strmela je vanj jaz pa sem kar naprej brskala po svojem kovčku. Pogledala sem jo in videla da gleda krilo. Odkimala sem in rekla: a-a.. ta mi pa ne paše!'' vzela jo je in me odvleklo do kopalnice. Odprla je vrata, krilo mi je zabasala v roke in me porinila v kopalnico. Zaprla je vrata in se naslonila nanje ter čakala da pridem oblečena v krilo ven. Nekaj časa sem razmišljala.. bi res to oblekla? Kaj če se mi bo Johnny smejau ko me bo zagledal? Kaj si bodo mislili drugi? Iz sebe sem vrgla kavbojke in si oblekla krilo. Pogledala sem se v ogledalo in videla sem, da mi krilo ubistvu zelo lepo pristaja. Na sebi sem imela še črno majico in črne dokolenke. Bilo je res.. popolno. Izgledala sem tako, kot sem si vedno želela. Sramežljivo sem stopila iz kopalnice in Jessi je z odprtimi usto korakala do mene in zavpila: '' KAAAAAJ! Ne morem vrjeti, da je še nikoli nisi oblekla? Kako lahko sploh rečeš, da ti ne paše!?'' nasmehnila sem se in se šeenkrat pogledala v ogledalo. Oprava mi je res pristajala. Najti morava samo še obleko za Jessie.

*******************Jackie************************

09. marec 2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

''Si se že preoblekla? Mene tišči na wc.'' je vzkliknila Jackie iz sobe medtem ko sem jaz bila v kopalnici. Gledala sem se v ogledalo. Po dolgem času sem si spustila svoje dolge rahlo kodraste lase. Odločila sem se da oblečen kratke jeans hlače in belo srajco. Zraven pa črno torbico.Nisem želela izstopati. Lase sem si temeljito razčesala in jih pustila kar spuščene. Ko sem prišla iz kopalnice je bila Jackie navdušena ko me je zagledala. Hitro je šla na wc. ''Počakam te na hodniku!'' sem zavpila in šla na hodnik. Naslonila sem se na steno. Mimo je prišel Brandon in zraven njega še Jason, njegov sošolec. Ko sta me zagledala sta me gledala kot da me bosta požrla z očmi. Jason me je začel osvajati. ''Waw kdo si ti lepotička, od kod si se vzela. Nisem vedel da imamo na šoli takšne lepotičke. Bi šla na pijačo?'' ''Vtihni Jason, jaz sem.'' sem se oglasila in Brandon se je začel smejat, Jason pa ni odnehal. ''Jessie Carter? Ne morem verjeti. Si se polepšala zame?'' Medtem ko je to govoril sem zavijala z očmi in upala da Ian še ni šel iz sobe in da ga bom srečala. Brandonu je šel Jason že na živce zato ga je zvlekel do stopnišča. Meni je kar naenkrat od nervoze padla torbica na tla. ''Ups.'' sem rekla potiho. Pobrala sem jo in ravno takrat so se odprla vrata Ian-ove sobe. Ven je prišel on. Delala sem se kot da ga ne vidim in brskala po torbici. A se nisem mogla upreti njegovi bližini. Pogledala sem ga. Gledal me je. ''Jessie?'' je vprašal. Ne morem verjeti, pozna moje ime. Odprla sem usta in hotela spregovoriti a nisem uspela saj je pritekla Lindsay. Poljubila ga je tam, pred mano. V tistem trenutku je ven prišla Jackie. V očeh so se mi nabirale solze, a sem sklenila da ne bom jokala. Ne tokrat. Uživala bom z Jackie zdaj ko sva se končno opogumili in se uredili. Šli sva dol kjer nas je čakal vodič ter profesorica. ''Jackie, Jessie kako sta pa oblečeni kot prostitutki!'' je rekla ko naju je videla. Čudežno naju ni klicala po priimkih. ''Čisto vredu sta.'' se je oglasil Jason in mi pomežiknil. Oh bog, kaj je s fanti narobe. Samo malo se urediš in se že slinijo. Šli smo na nek vlakec ki nas je odpeljal do gledališča. Vodič nas je kar potiskal gor da bi čimprej bili pripravljeni za odhod. Zato z Jackie nisva mogli sedeti skupaj. Potisnil me je k Ian-u. Sedeži so tako majhni da sva se tiščala. Dotikala sem se ga. Zardela sem in to zelo. Upala sem da ni opazil. Zazvonil mi je telefon. Oglasila sem se. Bila je mama. ''Si že tam?'' me je vprašala. ''Ja. V gledališče gremo.'' sem ji odvrnila s tresočim glasom saj mi je bilo nerodno ker je Ian sedel zraven mene. ''Prav. Čuvaj se. Rada te imam.'' mi je rekla preden je odložila. Ko sem hotela pospravit telefon v torbico, me je prekinil Ian. ''Poslušaš Bon Jovi-je?'' me je vprašal. Pogledala sem ga in nasmehnil se mi je. ''K-k-ako to veeš?'' sem spravila iz sebe. ''Videl sem tvoje ozadje na telefonu, njihov znak.'' Samo rahlo sem se nasmehnila. ''Moja najljubša skupina so.'' je še dodal. ''Moja tudi.'' sem odvrnila malo bolj pogumno. Nisem mogla verjeti da govori z menoj. ''Kaj še drugega razen njih poslušaš?'' me je vprašal. ''Dream Theater, Whitesnake, Firehouse, Gotthard, Aerosmith, AC/DC in podobno..'' sem rekla čisto zgubljena v njegovih očeh. ''Jaz tudi!'' je odvrnil čisto navdušen. Do konca poti sem bila tiho.
09. marec 2014
Ker sem videla kako je bila Jessie žalostna ko je zagledala Lindsay ki je naskočila Iana sem se usedla polek nje in jo kakor se je dalo neopazno porinila dol iz sedeža. sedela je tam na tleh in trmala. Traven je prišel Johnny. Lindsay mu je pomolila roko, da bi jo pobral on pa ji je dal roko in ji ''čestital''. Ko se je hotela povleči gor po njegovi roki jo je spustil zato je ponovno padla po tleh. Zahihitala sem se in z roko na ustih zakrivala svoj nasmeh. Pogledala sem Johnnyja on pa je pokazal s prstom na sedež in rekel .. ''Je prosto? Ta vodič je Iana potisnil tam k neki lepotici ki mu je očitno všeč. Pogledala sem naprej in videla Jessie, ki je sedela polek Iana. Skoraj nisem mogla vrjeti. johnny je rekel, da je Jessie Ianu všeč. Bila sem tako neučakana, da sem ji napisala sms. Medtem se je Johnny že usedel polek mene. Pogledal je v telefon in vprašal: ''Komu pa pišeš?'' Telefon sem nagnila tako, da ni mogel videti kaj sem napisala Jessie. Obrnil se je proč in rekel '' Ima fanta? aaaa ?'' Gledal me je in se smejal. Tako lep je bil. Kar nisem mogla verjeti. Rekla sem: '' Hahaha si res ravnokar to vprašal?'' V sebi sem se spraševala kaj govorim, nič mi ni bilo jasno. Johnny je rekel: '' Ja.. Tako lepa punca ne more biti samska.. Se ti ne zdi? '' Zardela sem in čutila sem da imam čisto suha usta. Iz torbice sem vzela vodo in naredila požirek. V tistem se je vlakec ustavil in polila sem se. Johnny se je začel na glas smejat in me neprestano gledal. Uprašal je, če potrebujem robček. Rekla sem, da imam v torbici šeeno majico in da se bom preoblekla. Pogledala sem ga v obraz, da bi vidla kaj bo naredil. nekaj časa je kar molčal nato pa se je spet zarežal in ustal. ''Prideš? Greva najt Iana in tvojo prijateljico?'' Ponudil mi je roko. Pogledala sem ga in nesigurni prijela za njegovo roko. Pomagal mi je da sem stopila dol vlaka. Spustila sem njegovo roko in že mi je bilo žal ''TEPKA, KAKO LAHKO NE ISKORISTIŠ TAKE PRILOŽNOSTI!?'' sem se potihoma spraševala. Johnny je gledal naprej in iskal Iana. Ker je bil Ian visok ga je takoj zagledal. Rekel je : '' AHA. ga že vidim, osvaja tvojo sostanovalko.'' Pogledala sem naprej in nič videla. Rekla sem, da ne vidim. Prijel me je za roko in se prerinil naprej do njiju. Takoj ko sem zagledala Jessie sem jo vprašala, če je prebrala sms. pokimala je. Nekaj časa smo hodili tako in naenkrat sem se obrnila nazaj in videla, da nikogar ni za nami. Hodili smo čisto spredaj pred vrsto in očitno so oni zavili drugam brez, da bi nas opozorili, da ne gremo v pravo smer.
09. marec 2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

''Kaj bomo zdaj?'' vprašam cela panična. ''Pomiri se. Los Angeles ni tako velik kot se zdi.'' me je začel miriti Ian, a jaz sem še vedno bila panična. ''Los Angeles ni velik? Si ti zmešan ali kaj?'' sem zavpila in on me je samo debelo gledal. Verjetno ni pričakoval da včasih znam biti uporniška in samosvoja. ''In še vse ulice so tako enake.'' se je oglasila Jackie. ''Ian dekleti imata prav. Midva tudi ne veva nič o Los Angelesu.'' je rekel Johnny. ''Gremo vprašat koga kje je gledališče.'' sem predlagala in vsi so se strinjali. Šli smo do neke ženske ki je sedela na klopci. ''Oprostite gospa, bi nam lahko povedali kje je tukaj gledališče?'' je vljudno vprašal Ian. ''Katero? Tukaj je veliko gledališč.'' je odvrnila ženska. ''Ojoj niti ne vemo kako se reče temu gledališču.'' je zastokala Jackie. Hodili smo in hodili. Nismo vedeli več kaj bi naredili. Izgubili smo se v Los Angelesu. In jaz sem še ugotovila da sem na vlakcu pozabila torbico s vsemi dokumenti, denarjem in telefonom. Super.
09. marec 2014
Jaz sem s seboj imela telefon ampak baterija je bila skoraj čisto prazna, zato nisem mogla nikogar poklicati. prišli smo do recepcije nekega hotela in uprašali, če lahko uporabimo telefon, saj smo se izgubili. Ravno ko sem v telefonu našla številko sošolke mi je dokončno zmanjkalo baterije in telefon se mi je ugasnil. Ian in Johnny sta imela vse v svojem stanovanju. Spomnila sem se.. Kaj če bi uprašali kje je naš hotel? tam kjer mi bivamo? Vsa vesela sem se obrnila proti receptorju in uprašala: mogoče veste kje je hotel Denia? '' Receptor je debelo pogledal in rekel : '' Uhh to pa je daleč.'' Pokazal mi je zemljevid in iz njega nisem izbrala čisto nič. Yay sami smo v celem Los Angelesu, ni šans da se najdemo z našo skupino.. Kaj šele da bi našli hotel. Kaj lahko naredimo?
09. marec 2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Začela sem se počutit zelo slabo. Zvrtelo se mi je. Saj nisem jedla nič cel dan. ''Jess si vredu?'' me je vprašala Jackie. Odkimala sem in sedla na klopco saj nisem mogla več. ''Jessie kaj je narobe?'' je čisto paničen vprašal Ian. Prijel me je za roko. Ta njegov dotik mi je dal moč da bom lahko hodila naprej. Vstala sem. ''Vredu sem zdaj.'' Vsi so me začudeno pogledali. Potem pa je nastala tema. ''Kaj bomo zdaj? Nimamo denarja da bi koga poklicali.'' je rekel Johnny. ''Gremo na postajo. Tam nam bo vsaj toplo.'' je rekel Ian in vsi smo se strinjali. ''Te zebe?'' je Johnny vprašal Jackie, ona pa je odkimala čeprav se je tresla. Dal ji je svojo jopico in ona ga je hvaležno pogledala. Prispeli smo do postaje. Šli smo sedet na klopco. Okoli nas pa so bili trije klošarji. Pritekle so mi solze ker sem obljubila mami da jo bom poklicala ko se vrnemo iz gledališča in jo je prav gotovo skrbelo. Je sploh kdo opazil da nas ni? Nas iščejo? ''Oprostite ampak radi bi da nas nihče ne moti.'' se je zaslišal nek moški glas. Naenkrat so se notri pojavili trije moški zelo močni in vsi so imeli sončna očala ter pobrite glave. ''Samo nekaj ljudi je tako da lahko pridete.'' je rekel eden izmed njih. Pojavila sta se dva moška s kamerami ter še polno nekih ljudi. Za njimi pa neki znani obrazi. Štirje moški. Eden z daljšimi kodrastimi blond lasmi, drug z pobrito glavo, le nek šop lasov je imel na vrhu glave, tretji z srednje dolgimi rjavimi lasmi in nazadnje eden z kratkimi blond-rjavimi lasmi. Zdeli so se mi neverjetno znani in potem sem ugotovila da so to moški iz skupine Bon Jovi. Moja najljubša skupina na svetu. Nobena jim ne seže niti do gležnjev. ''O moj bog.'' rečem potiho, a me nihče od onih treh ni slišal. Dregnila sem Ian-a. Predramil se je in me pogledal, jaz pa sem pokazala na njih. ''Kaj? Bon Jovi? Imajo snemanje videospota?'' je vprašal čisto šokiran. ''O moj bog..Ne morem verjeti. Jon? Richie? Tico? David? Aaaaaaaa.'' sem zacvilila. Očitno naju je David slišal in naju pogledal.

09. marec 2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
''Počakaj tukaj.'' mi je rekel Ian in jaz sem ga ubogala. Vstal je in šel do njih. Nekaj se je prepiral z varnostniki a na koncu so ga pustili da je govoril z Jonom. Gledala sta proti meni in na koncu so prišli do mene Ian ter vsi štirje Bon Joviji. Ian mi je namignil naj vstanem. ''Slišal sem da smo tvoj najljubši band in da sem ravno jaz tvoj idol.'' je rekel Jon in se nasmehnil. Pokimala sem. Nisem mogla verjeti da se mi to res dogaja. ''Se bomo slikali?'' je vprašal Richie. ''Nimam telefona niti fotoaparata.'' rečem. ''Ne skrbi. Bomo objavili sliko na twitterju.'' je rekel David. Ian in jaz sva stopila med njih in slikali smo se. Potem sem se še sama slikala z Jonom. ''Hvala.'' sem rekla. ''Izvoli še to.'' Jon mi je dal njihov poster z njihovimi podpisi. Nato pa so šli spet nazaj kjer so snemali nov videospot. Takrat sta se Johnny in Jackie zbudila in sta bila čisto zmedena. ''Spoznala sem Jona Bon Jovija!'' sem zavpila. Ker sta bila tako zaspana sta samo zavpila naj vtihnem. ''Hvala Ian da si šel do njih in jim rekel za mene.'' sem mu rekla in ga podzavestno objela. ''Zdaj mi ni več pomembno če umrem tukaj izgubljena v Los Angelesu saj sem spoznala svojega idola in sem z Jackie ter z mojo lju....khm..z vama ki sta vredu fanta.'' sem začela mutit. Vsi trije so se za kratek čas zasmejali. ''Najbolje da zaspimo zdaj. Jutri nas čaka naporen dan ker moremo najdit pot nazaj domov in si nekako prislužit nekaj denarja da si lahko kupimo nekaj za jest.'' reče Ian. Pokimali smo in se nekako namestili na klopci in zaspali...
10. marec 2014
Z Johnnyjem sva spala že podnevi zato jaz ponoči nisem mogla. Ustala sem in se sprehodila do konca ulice. Kar naenkrat pa me je nekdo od zadaj objel. Ustrašila sem se. Obrnila sem se in bila sem en centimeter odmaknjena od Johnnyjevih ust. Pogledal me je naravnost v oči in me skoraj poljubil. Umaknila sem se. Že takoj tisti trenutek sem bila tako jezna sama nase da bi se najraje pogreznila v zemljo. Živčno sem rekla '' Kaj, a ti tudi ne moreš spati? '' in se nasmehnila. Pogledal me je, stopil bližje in odkimal. Uprašal me je zakaj sem tako živčna. Rekla sem da nisem živčna ampak ne morem biti pri miru. Prijel me je za roke in se spet zazrl v moje oči. Izmenično me je gledal v usta in v oči pa spet nazaj v usta in spet v oči. Tako lep prizor, da se mi ni zdelo možno, da bi bil resniče. Počasi so se njegove ustnice dotaknile mojih. Objela sem ga okrog vratu in začela sva se poljubljati. Pritisnil me je ob steno in mi začel odpenjati jopco. Zagrabila sem jo in nisem mu pustila, da mi odpne. Ustavil se je in me pogledal. Žalostno je gledal in kar nisem se mogla upreti temu pogledu. Izpustila sem jopco in pustila da jo odpne. Ko jo je odpel do konca me je začel poljubljati po vratu. Srce mi je bilo vedno hitreje in hitreje kar ni se ustavilo niti za stotinko sekunde. Dihala sem zelo na glas in Johnny me je pogledal in rekel '' Pomiri se'' tesno me je objel in me poljubil na lice. Spet me je pogledal in rekel '' Če hočeš lahko neham..'' Odkimala sem in ga poljubila. Prišla sva do klopce. Z vso silo sem ga porinila nanjo in se usedla čez njega. Dolgo sva se poljubljala in nato sem zaspala z glavo na njegovem naročju. Zjutaj sem začutila kako me nekdo boža po licu. Zbudila sem se in kar nisem mogla verjeti svojim očem. Kaj.. Kaj se je zgodilo včeraj zvečer? So bile sanje in sem se po naklučju znašla v njegovem naročju? Počasi se mi je bližal z obrazom in me poljubil. To mi je dalo vedeti, da vendarle niso bile sanje ampak popolna resničnost. Kot iz pravljice. Jessie je ravno odprla oči in videla mene, ki sem ležala Johnnyju v naročju. Presenečeno me je pogledala in se mi nasmejala. Ko sem vstala me je pograbila in me zvlekla za vogal. Rekla je samo še '' Vse hočem vedeti'' in že sem na dolgo in široko začela razlagati o večeru. Medtem se je zbudil še Ian.
10. marec 2014


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jackie mi je vse razložila kaj se je zgodilo prejšnji večer. Bila sem zelo vesela za njo saj vem koliko ji Johnny pomeni. Ampak jaz, jaz sem glede takih stvari rahlo sramežljiva in sem odločena da če se bo izkazalo da tudi Ian kaj čuti do mene, se bo mogel potrudit da me bo dobil in da bi mu pustila da se me dotika kjer želi. Čeprav sem hrepenela po njegovih dotikih in poljubih, a mama me je naučila da ne smem kar tako popustiti saj nikoli ne vem kaj se lahko zgodi. ''Kaj sta vidve tako veseli tam?'' je zavpil Ian iz klopce, midve pa sva planili v smeh. ''Kaj je smešno?'' je vprašal Johnny. Še bolj sva se začeli smejat. ''Gremo. Moramo nekako dobiti nekaj denarja.'' reče Ian in strinjali smo se. Šli smo po ulici mimo neke pekarne kjer je dišalo po svežem testu. Postala sem še bolj lačna kot sem bila. ''Ok zdaj pa tako. Če znate peti ali ne, ni važno, postavimo se tamle in bomo pač peli. Ian posodi kapo.'' sem rekla in mu vzela kapo z glave. Dala sem jo na tla. Začeli smo peti. Morem priznati da je kar dobro zvenelo. Ljudje so nam v kapo metali denar saj so bili navdušeni. Nekateri so tudi stali tam nekaj časa ter nas poslušali in nam ploskali. Tako smo celo dopoldne porabili za to da smo zaslužili nekaj denarja za hrano. Šli smo v bližnjo restavracijo in sedli. Jackie me je potisnila k Ianu, ona pa je sedla zraven Johnny-ja.Naročili smo in čakali. ''Torej vidva sta zdaj skupaj?'' je vprašal Ian in onadva sta se spogledala ter skomignila z rameni.
11. marec 2014
Johnny je rekel: '' Če še nisva.. pa še bova'' in mi pomižiknil. Natakar je prinesel hrano. Pošteno smo se najedli in nato odšli. Hodili smo nekaj časa in prišli do parka. Usedli smo se na klopco in Johnny je zastokal, da ga bolijo noge. Ian ga je zmatrano pogledal in rekel : '' Koga pa ne?'' V tistem trenutku je mimo nas prikorakal vodič ki nas je pobasal na vlakec, ki nas je peljal do gledališča. Tekli smo za njim, da bi ga uprašali, kje je galerija. Ustavili smo ga in ogledal si nas je od blizu. Takoj nas je prepoznal in rekel : '' Vi.. Vi ste tisti.. Razgrajači, ki sem jih moral miriti na vlaku!'' Spogledali smo se in rekla sem : '' ne gospod. To bo pomota.. Mi... '' In že je odšel. Odšli smo nazaj do klopce in Johnny se je ulegel nanjo. Ian je čutil potrebo po tem, da ga vrže iz klopce. S prstom nama je pokazal naj greva na drugo klopco, da Johnny ne bo posumil da Ian načrtuje njegov padec. Odšli sva in Johnny je odprl eno oko in pogledal za nama. Zaprl je oči in Ian ga je porinil zs klopce. Johnny je ves prestrašen pogledal kaj se dogaja. Za sabo je zagledal Iana ki se skoraj valja po tleh in se smeje. Jezno ga je pogledal in ga napadel. ''Tepla'' sta se medve pa sva se jima smejali. Poklapana sta prišla do naju. Čudno sva jih gledali in Ian se je usedel poleg Jessie, Johnny pa poleg mene..
11. marec 2014
noj
Nexttt!!!
13. marec 2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Videla sem kaj je Ian nameraval. Hotel je dat roko na moj hrbet ampak sem hitro vstala in se delala kot da sploh nisem videla kaj namerava. Opazila sem njegov žalosten pogled. Hitro sem pogledala proti Jackie ki je čisto zasanjana gledala Johnnyja. ''Jaz grem malo na sprehod.'' sem rekla. Mislila sem že prečkat cesto ko sem začutila roko na svoji rami. ''Grem lahko s tabo?'' me je vprašal Ian. Nisem se mu mogla upreti. Pokimala sem in šla sva. ''Jessie..'' je začel. Pogledala sem ga in nasmehnil se mi je. ''Zakaj imam občutek kot da si se me začela izogibat?'' je vprašal jaz pa sem ga debelo pogledala. Kako je ugotovil? ''Kaj? Od kje ti to?'' ''Ves čas te gledam in sem danes opazil da se izogibaš.'' Umaknila sem pogled, a mi je s prsti obrnil glavo nazaj proti njemu. ''Poglej..Čeprav me veliko deklet hoče, me hoče samo zaradi zunanjosti. Jaz nisem to kar vsi mislite da sem. Tudi jaz imam čustva. In ta čustva pripadajo tebi. Všeč si mi že od prvega dneva ko sem te videl na šoli Jessie. Vseeno mi je če se ne oblačiš po zadnji modi, če čas raje preživiš za učenje kot za kaj drugega. Všeč si mi takšna kot si in že od nekdaj sem se ti hotel približati a mi ni uspelo ker me je bilo strahda ti ne bi bil všeč.'' mi je razložil. Ko sem vse to slišala sem bila v sebi presrečna, a nisem vedela če mu lahko zaupam. ''Mislim da bi morala iti nazaj da se ne izgubiva.'' rečem in že sem začela hodit nazaj. Ian pa prav tako. Poskušal je ujeti moj pogled a mu ni uspelo. Bila sem rahlo živčna. Odločila sem se da premislim o vsem tem čeprav ga ljubim. Čeprav ga ljubim me je strah da bi me prizadel. Vsedla sem se nazaj k Jackie. Opazila je da je nekaj narobe. ''Samo malo, ženski pogovor.'' je rekla in me zvlekla do druge klopce. ''Kaj je narobe?'' me je vprašala. ''Ian mi je priznal da je zaljubljen v mene ampak kako naj vem da govori resnico?'' Jackie je nekaj časa gledala s široko odprtimi usti. ''Ian je zaljubljen vate?!'' je zacvilila, jaz pa sem ji dala roko na usta. ''Pššššt nočem da sliši.'' sem rekla bolj potiho, ona pa se je zasmejala. ''Kaj še čakata. Zakaj še nista skupaj?'' je vprašala, jaz pa sem žalostno povesilaglavo. ''Jackie..Nevem če mu lahko zaupam.'' Grdo me je pogledala.
15. marec 2014
''Kako mu ne moreš zaupati? zakaaaj ?'' sem se skoraj drla. Spet mi je dala roko na usta in me grdo gledala. Rekla je da mora enostavno premisliti. Zavila sem z očmi in ustala iz klopce in se napotila proti fantoma. Johnny se mi je smejal in ko sem stopila pred njega me je objel okrog pasu in me posedel v svoje naročje. Zacvilila sem in ga s široko odprtimi očmi pogledala. ''Kaaj delaš?'' sem rekla. Približal se mi je in me poljubil. Tako popoln človek je, tako romantičen.. Ustala sem in prijel me je za roko in ustal še sam. Hodila sva do nekerestavracije kjer je pisalo : '' all you can eat'' 5 bucks. Kar je pomenilo da za 5 dolarjev lahko poješ karkoli je na voljo v kakeršni koli količini. Johnny je ostal tam pred restavracijo jaz pa sem tekla nazaj do Jessie in Iana. Ko sem prišla me je nekaj zelo presenetilo..
15. marec 2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Medtem ko sta Jackie in Johnny šla, sem sedela na klopci in razmišljala kako mamo verjetno skrbi. ''Jessie zakaj mi ne zaupaš?'' me je vprašal Ian. Sedel je zraven mene in me prijel za roko. Jaz sem jo takoj odmaknila. Vstala sem. ''Jessie no.'' žalostno je povesil glavo. ''Nisem taka da bi te bila že takoj s tabo saj se poznava komaj 2 dni.'' sem mu zabrusila. Približal se mi je. ''Torej se poznava dovolj da lahko nekaj naredim.'' Na široko se je nasmehnil. Naenkrat me je prijel okoli pasu in me potegnil k sebi. Nagnila sem se nazaj čeprav sem si želela da bi me poljubil. Že v njegovem objemu sem se počutila odlično. ''Kaj boš pa zdaj?'' je rekel bolj potiho z nežnim glasom. Še bolj me je potegnil k sebi. Nisem se mogla več upret. Približevala sva se drug drugemu z ustnicami. ''Rad te imam.'' je zašepetal in že sva se poljubila. Nato sva se odmaknila drug od drugega ko sva zaslišala Jackie. ''Sem kaj zmotila?'' je vprašala. ''Pravzaprav....'' je začel Ian. Dala sem mu roko na usta in odkimala. ''Potem pa pridita z mano. Z Johnnyjem sva našla restavracijo kjer lahko jemo kolikor hočemo in stane samo 5 dolarjev!'' je vzkliknila. Sledila sva ji. Vedela sem da me bo Jackie ko bova na samem zasliševala kako to da sva se z Ianom poljubljala. Vesela sem da sem končno doživela svoj prvi poljub. In to z mojim Ianom. Upala sem samo da to niso bile sanje.
16. marec 2014
Takoj ko smo prišli v restavracijo je Ian Jessie potegnil za sabo da sta sedela skupaj. Prijela sem jo za roko in jo odvlekla do wcja. Obrnila se je proti steni in se z glavo začela butati ob njo. Čudno sem jo gledala jo prijela za rame in jo odmaknila od stene ona pa je še kar majala svojo glavo. Frcnila sem jo in zadrla se je : '' Aaaaaa kaj ti ni jasno!?'' Šebol retardirano sem jo pogledala ona pa se je začela na glas smejati. Uprašala sem, če je vredu ona pa se je vse bolj smejala. Postala mi je smešna zato sem se še jaz smejala skupaj z njo. Umes sem se ustavila jo resno pogledala in rekla: '' Začni zdej.'' Po navadi je Jessie govorila bolj počasi tokrat pa moram priznati.. nisem je razumela. Tako hitro je povedala kaj se je zgodila da je čisto nič nisem razumela. Prijela sem jo za rame in rekla : Jessie umiri se in počasneje, tako kot ponavadi, povej kaaaaaaaj se je zgodilo?'' Zajela je sapo in začela črkovati. Zavila sem z očmi in se obrnila proti steni. Od zadaj me je objela in me nekaj časa tako držala nato pa se mi je na uho zadrla '' POLJUBIL ME JE'' Umasknila sem se in se zabila v steno. Začudeno me je pogledala jaz pa sem se zadrla '' TOOOM VEMMM!'' Končnmo se je zresnila in mi podrobno povedala kaj se je zgodilo. Objela sem jo in lahko sva odšli iz wcja. Ko sva prišli sta Johnny in Ian že jedla. Prisedli sva in začeli jesti..
16. marec 2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Jessie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

''Torej kaj imata vidva?'' je vprašal Johnny in pogledala mene ter Ian-a. ''Ona me noče.'' je zastokal Ian. ''Ni res!'' se je vmešala Jackie. Vsi trije so me gledali, jaz pa sem se delala da jih ne slišim in jedla naprej ter gledala v krožnik. Pojedli smo in šli ven. ''Kako dolgo bomo še tako? Ubija me da se ne morem umit in se preoblečt v sveža oblačila.'' sem zastokala in se naslonila na nek steber. ''In jaz imam grozne podočnjake.'' je zastokala Jackie. Objeli sva se. ''Jaz sem pa utrujen, on pa itak vidi samo Jessie in kako bi jo rad dobil.'' je rekel Johnny in Ian ga je butnil v ramo. ''Malo bom vkradel Jackie.'' je rekel Johnny in Jackie zvlekel za vogal ulice. Spet sem ostala sama z Ian-om. Prišel je do mene in me objel. Objem sem mu vrnila. ''Rad te imam Jess.'' je zašepetal. Pogledala sem ga v oči. ''Ian..Če se ti prepustim, obljubiš da me ne boš prizadel?'' sem ga vprašala in on me je presenečen pogledal. ''Nikoli te ne bi.'' je rekel in me še močneje stisnil. Tudi jaz sem ga. Čez nekaj časa me je nehal objemati in me je prijel za roko. ''Jessie, bi bila moja punca?'' Na široko sem se nasmehnila. ''Ja.'' sem mu odgovorila in takoj me je spet stisnil k sebi ter me poljubil. ''Sploh te nočem spustit iz objema.'' ''Tudi jaz tebe ne.'' Še sama sem ga poljubila.
16. marec 2014
Večerilo se je in hodili smo po temačni ulici. Zagledala sem klub in ker midve z Jessie nikoli nisva zahajali v take klube sem butnila Iana in Johnnyja in jima pokazala napis in vrata. Takoj sta začela >> Ajmo punce, gremo žurat<< Šli smo v klub in se usedli za šank. Ian je iz žepa potegnil še zadnje kovančke. Midve z Jessie nisva vedeli, da je to vse kar nam je ostalo, zato sva pustili, da smo naročili shote. Ker z Jessie nikoli nisva pili alkohola sta naju Ian in Johnny gledala dokler nisva nagnili kozarčka. Popili sva >>Aaaah. To sploh ni dobrega okusa. Zakaj to ljudje pijejo haha? << Sem uprašala fanta. >>Počakaj 15 minut pa boš začutila<< Zasmejala sem se in naročili smo še zadnjo rundo potem pa nam je zmanjkalo denarja. Popili smo še to in šli plesat. Z Jessie sva skakali po ritmu glasbe, onadva pa sta samo gledala in uživala. Bili sva skoraj trezni, saj se vsega spomnim ampak bilo pa je norooo!
17. marec 2014
noj
Next!!!
04. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani