Hejlaa začela bom prevajat angleški fanfic iz wattpad-a. Zgodba NI MOJA!

****Prolog****
Sophia Dowell: samo vaša navadna najstnica. Morda malo bolj nora in vsi drugi pridevniki, ki jih hočete uporabiti, vendar je njeno življenje povsem normalno.Dobro, dokler v njeno življenje ne pride najbolj popularni boyband na svetu One Direction, katere mora skriti pred ponorelimi oboževalkami.Zatekanje k Sophii v njeni hiši katero si delijo je ena stvar, ki vodi k drugi, in kmalu se Sophii in njenim prijateljem življenje obrne na glavo in prav oni so najboljši prijatelji z najbolj popularnim boybandom One Direction. Kaj se zgodi, ko so nenadoma prepuščeni javnosti? Ampak najbolj pomembno pa je to, ali bo Sophia verjela v to kar je rekla nekoč.....It's Gotta Be You.!
**************************************************************************************************************************
Michelle Keegan- as Sophia Dowell
Claire Holt- as Lauren Varnam
Jade Thriwall- as Beth Mazuryk
Nina Dobrev- as Molly Runacres
Emma Watson- as Melissa Partridge
Hope you like it!

Next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. marec 2015
next
05. marec 2015
***1. Chapter***
Nasmehnila sem se ko je sonce posijalo name, ja to je bil eden najlepših dnevov v Londonu.
Sonce mi je zelo všeč.Oblečena sem bila v kratke kavbojske hlače in beli crop, na nogah pa sem imela črne all-starke. Moji temno rjavi lasje so se mi rahlo zibali v vetru. To je bil eden tistih trenutkov ko sem si želela moja sončna očala, da bi pregnala sončno svetlobo iz mojih oči.
ko sem bila na poti domov iz mojega manjšega nakupovanja sem slišala glasno kričanje, zelo glasno, ampak to ni bilo prestrašeno kričanje, več se je slišalo "OMG" kričanja.Namrščila sem se in se bolj obrnila v kot, ker sem želela videti kaj se dogaja- čeprav je bila moja hiša v nasprotno smer. Ko sem se obrnila, da bi videla zakaj tako kričanje, je nekdo trčil vame.Padla sem na tla, in občutila bolečina v glavi saj sem se udarila v pločnik.
"To pa ni vredu" je rekel nekdo zraven mene.Pogledala sem, da bi videla kdo se je zaletel v mene, videla nisem le enega fanta, ampak kar 5 fantov.Grdo sem jih pogledala in vstala. "Hvala, da ste mi pomagali vstati" sem rekla in in začela hoditi proti domu.
"Neboš rekla 'O moj bog, One Direction'?" je vprašal Lou s šokiranim glasom, ko so mi fantje hitro sledili.
"O moj bog! One Direction!" sem rekla z zelo neobičajno glasnim glasom. "Ste zdaj zadovoljni?" sem vprašala že z običajnim tonom glasu."Woow, prvič!" je Harry zašepetal, vendar sem ga vseeno slišala.
"Fantje, če vas ne moti, sem na poti domov in bi bila zelo vesela, da me nebi ubile vaše oboževalke!" sem rekla, kazajoče na kričeča dekleta za mano.
"Ali imaš kaj, kamor bi nas lahko skrila?" je vprašal Liam. " Samo za malo časa"še je dodal Zayn. "Zakaj za vraga, bi spustila tujce v mojo hišo?" sem rekla in jih pogledala z dvignjeno obrvjo."Hvala- čakaj kaj?" je vprašal Louis z enakim izrazom kot jaz prej."Prosim, še ubile nas bojo!" je Niall prosil. "Nočem umreti še tako mlad!" je Harry govoril z dramatičnim glasom.
Gledala sem v njihove spraščujoče obraze nekaj časa, razmišljala sem ali bi jih spustila v mojo hišo ali ne.Dekleta s katerimi živim obužujejo One Direction, tako da če izpustim to možnost in izvejo me bodo verjetno ubile." Vredu, ampak ne za dolgo, imam tudi svoje življenje"sem rekla.
"Super, vodi pot do tvojega stanovanja!" je rekel Zayn, kateri je ignoriral mojo zadnjo poved."Hitro1" še je dodal Liam, zagledan v veliko skupino deklet za nami.
"V tole smer" sem se zadrla in začela teči pred njimi.Hitro so mi sledili. Tekli smo po cesti navzdol,a še vedno so nam sledile oboževalke.Zavili smo levo in še naprej tekli z upanjem, da se jih bomo znebili.Prišli smo ven iz ulice in videli oboževalke, ki so tekle iz vseh strani razen proti nam ne. Hitro smo tekli naravnost, saj ni bilo več dosti.Iz žepa sem vzela ključ, preden smo se ustavili pred stanovanjem. Ključ sem dala v ključavnico odprl vrata, fantje so stekli noter. Ko sem prišla noter še jaz, sem zaklenila vrata, se naslonila na njih in dihala zelo globoko tako kot fantje.Slišala sem kričanje in razbijanje oboževalk pred vrati.
05. marec 2015
prosim ali lahko še kakšne nexte!!!!!!!!
Ene tvoje zdodbice fil zanimajo ene pa ne!!!mene zelo zanima nadeljevanje in ne smeš obupati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26. maj 2015
Waaaaa!
To je d beest!
waaaw!
Resno...
waw!Hitr NEXTAJ!!!
NEEEXT!
27. maj 2015
next
27. maj 2015
Next
28. maj 2015
Res hvala, da ste začele brati tudi to zgodbo! ampak bom to zgodbo če hočete nadaljevala, ko se bodo začele počitnice.Prevajat pa jo bom začela že zdaj, da bom med počitnicami imela več na zalogi.
28. maj 2015
Hvala!!!!
a že kaj veš,kdaj točno boš začela pisati?
28. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani