Heeej! Torej. Velik je že FF o 1D ampak vseeno sm se odločla napisat svojo zgodbo. Upam da vam bo všeč,tukj je prvi del

#Teja#

Tejaaaaa,Tejaaaa,poglej si tole! je v sobo pritekla Neli,v rokah pa je držala nek CD. Oh,pozabila sem se predstaviti. Moje ime je Teja Styles,Neli pa je moja dvojčica. Stari sva 18 let in živiva v veliki hiši skupaj z najinimi starši v Sloveniji. Kljub temu da sva dvojčici sva si precej različni. Jaz sem si lase pobarvala na rdeče,da bi se ločili tudi po zunanjosti. Jaz obožujem rock in mojo električno kitaro,medtem ko je za Neli najboljši pop. Ah,glede najinega priimka; najin oče je Anglež,zato sta se z mamo odločila da bova z Neli imeli angleški priimek in slovenska imena.

Torej Neli je prihitela v mojo sobo cela vznemirjena,jaz pa sem jo zdolgočaseno vprašala Kaj je že spet da tako noriš. Glej kaj imam je dejala in mi ponudila CD. Ko sem ga zagledala sem bila nemalo presenečena. Vooov,pa saj to je Harry!? In to z svojo skupino. Jaaa,kako zakon! Končno imajo svoj CD. Obožujem jih,moje prijateljica bodo tako navdušene,ko bodo videle originalen One Direction CD,še posebej pa bodo navdušene nad Harryem heheh, je zasanjano dejala Neli in se mi zarežala. Vrnila sem ji CD in v trenutku dobila idejo. Hej Neli, a si za to da greva v London,malo pogledat teto Anne,Joeja in Gemmo? Ter seveda najinega slavnega bratranca Harrya, hehe-ja,prav ste slišali,Harry je najin bratranec po očetovi strani. Srečnici midve,kajne? No,čeprav se že 3 leta nismo videli.-sem dejala, Neli pa je bila takoj za. Grem po telefon da pokličeva Anne,je dejala in odšla iz sobe po svoj telefon. Ko se je vrnila, je imela na obrazu resen izraz. Teex,klicala sem Anne in bila je navdušena da sem se spomnila na njo. Ideja o najinem prihodu ji je bila zelo všeč a na žalost je prišlo do manjšega problema. Ona in Joe jutri odhajata na Bahame,Gemma pa je na počitnicah pri sošolki,tako da ni nobenega doma in… Ja kaj pa Harry,sem jo prekinila. Amm ja,no Harry pa je povabil fante iz svoje skupine na njihov vikend in bodo skupaj tam. Ja kaj pa če ga presenetiva in prideva še midve tja, sem ji predlagala. Jaa,to bi bilo zakon,samo ti ne maraš preveč 1D? je rekla,a sem ji odvrnila da bom potrpela,glavno da greva spet v London. Ooo,super si!!!!je zavreščala,nato pa poklicala Anne in ji sporočila najin novi načrt. Ko je odložila, je bila vsa nasmejana. Anne obožuje najino idejo in sporoča da lahko prideva takoj danes,je dejala zadovoljno,jaz pa sem se nasmehnila in si predstavljala Harryjev pogled, ko naju bo zagledal. Nato sem jo nagnala v sobo, da bi si pripravili vsaka svoje kovčke. Ko sva imeli čez eno uro že vse pripravljeno, sva poklicali še mamo in očeta,ki sta bila na službeni poti in jima sporočili najine načrte.Seveda nista imela nič proti. Nato pa sva poklicali najino zasebno letalo in čez nekaj ur sva že prispeli v najino najljubše mesto- London…

#Neli#

Jeeej,ne morem verjeti da greva s Tejo v London in to k fantom iz skupine One Direction. Jaa jaz sem velika directionerka,zelo so mi všeč,včasih pa po cel dan govorim le o njih,tako da me ima Teja že poln kufer. Jah,kaj morem če pa so tako čudoviti. Še posebej pa mi je všeč Niall,saj je zmeraj lačen,tako kot jaz. Pa te njegove modre oči,kar stopiš se ob pogledu na njih. Kakšen bo le v živo,mm mm. Pa njegov šikan nasmeh in njegovi lasje… Oh may,ta fant je zares popoln,komaj čakam da ga spoznam v živo... Hmm,lačna sem,moram reč Teji da morama najprej v meka nekaj pojesti. Dokler pa se bom morala zadovoljiti s tem čipsom in čokoladicami. Pogledala sem skozi okno in videla da smo prispeli v London. Jeah food,here we come!! Tejaaaaa sestrica moja greva jest! sem zakričala in jo močno objela,ona pa se je samo zarežala in rekla da nima nič proti,saj je tudi sama postala nekoliko lačna. To ja! sem si mislila sama pri sebi,nato pa odhitela za Tejo,ki je že zlagala njene kovčke v najino limuzino.
12. avgust 2012
Neeeeext
12. avgust 2012
NeeexT
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
next
I'm not happy because they do not next
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
Evo drugi del mal krajši deli bojo,kr če ne bo hitr konec hvala vam next?

O moj bog! Takoj ko sva prispeli v London sem šla pogledat na fejsa če je kaj novega in vidim da nekdo objavi sliko od Nialla.

Okej,js sem skoraj umrla ko sm vidla to sliko. Bogi Niall no. Ne vem kaj imajo nekateri toliko kaj proti njemu. Ja,ni tako popoln kot oni,zato ga nočem zraven na sliki. Kaaaaj? Ni tako popoln? Halo to pa sploh ne drži. Sovražim takšne ljudi res no. Če jih že srečajo pa se nočejo slikati z njim. Aja zakaj to omenjam; ker sem nekje zasledila tudi da je ena oboževalka rekla Niallu naj gre stran ker se hoče slikati samo z Liamom. Hey,attention whore. Halo Neli,saj niso samo moji kovčki,bi mi lahko prosim pomagala? me je med mojim živčnim razmišljanjem zmotila Teja,ki je očitno komaj čakala da že enkrat pride na Harryjev vikend. Jaz sem samo komaj čakala da spoznam Nialla in seveda ga bom takoj objela,njega prvega. Aja, pa seveda sem komaj čakala da že enkrat prideva v meka in da se najem,mmmmm.

#Teja#

Očitno sem Neli zmotila pri pomembnem razmišljanju,saj se 2 minuti niti ni odzvala na moje klice. Jaz sem medtem že zložila vse svoje kovčke iz letala,Neli pa še niti enega. Komaj čakam da pridem na Harryjev vikend in se zleknem nekam na kavč. Prej sem komaj čakala da vidim Harryja,zdaj pa resnično upam da jih ne bo doma,saj bo verjetno kar nekaj časa trajalo preden se bodo končale predstavitve in lažni nasmehi. No,upam da lažnih nasmehov ne bo,saj sem jih kar navajena delati pred učitelji ter daljnimi sorodniki in pred družinskimi prijatelji. Upam da bo tokrat vse drugače,da bom mogoče spoznala koga v Londonu. Tejaa no nehaj biti tako zamišljena ter pridi,da lahko končno greva v meka,jaz sem že celo pot lačna, je dejala Neli. Kako si lahko lačna,če pa si po poti pojedla toliko; en cel čips in tri male čokolade? Si zmešana?sem jo vprašala in zavila z očmi. To pa res ni čisto nič,meni že celo pot kruli v želodcu. Okej ti požrešnica,greva jest,da ne boš potem cel dan sitna. Joj ta Neli,prav ob živce me je spravljala s to svojo lakoto. ZMERAJ je lačna,tudi takoj po kosilu,a srečnica ima čudovito postavo. Verjetno zaradi ukvarjanja s športom. Trenira rokomet,jaz pa nogomet. Limuzina naju je odpeljala do meka in Neli je odprla vrata kot da bi šlo za stavo,pri tem pa je podrla enega zares luštnega fanta.
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
next next next next next.! < 333 čim preeej : D
12. avgust 2012
neeext
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
Tule je naslednji del hvala vam in upam da vam bo všeč Next?

#Neli#

Ko smo prispeli do meka sem na hitro in z vso močjo odprla vrata,pri tem pa podrla enega lepotca. Uuups, oprosti,nisem zanalašč. Ne no,je že v redu,jaz sem kriv,kaj pa hodim tako blizu avtov. Sicer pa se ne branim,saj me je podrla prava lepotica. je rekel ter se mi zarežal. Zardela sem in odvrnila pogled. Kako pa ti je ime? me je iz zasanjanosti priklical fant. Neli sem,pa ti? Jaz sem Matt,lepo da sem te spoznal. Hej,nekaj sem opazil. Nimaš našega naglasa,ali si sploh od tukaj,ali si turistka? Amm ja no ne nisem iz tukaj,prihajam iz Slovenije,tukaj pa sem na obisku pri svojem bratrancu. Še nekaj časa sva se pogovarjala,potem pa naju je prekinila Teja,češ da se nama že zelo mudi. Amm,a mi daš svojo telefonsko številko,da ne bova izgubila stikov? Ja seveda ,sem veselo dejala in mu napisala svojo telefonsko številko v njegov telefon. Adijo,se slišiva. Okeej,čaw, sem se še poslovila in odšla za Tejo. Wow,to pa je nek postaven fant. Trzal je nate,videlo se mu je. Oh daj Teja nehaj. Aja in ime mu je Matt. Nekaj časa sva se prerekali,dokler nisva dobili svojega naročila. Pojedli sva kar v limuzini,saj se nama je zelo mudilo. Ko smo prišli do Harryjevega vikenda je tokrat Teja na hitro skočila ven. Uuu,kdo je pa zdaj zagret,sem jo podražila ter se ji nasmehnila. Oh,utihni mala mi je zabrusila nazaj.
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
neeeeeeext!!
men je tut Niall najlepši!!
12. avgust 2012
next..teja bo z Liamom ali z zaynom
12. avgust 2012
neeext.!
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
3 del Hvala vam in upam da vam bo všeč Next?
#Teja#

Joj, Neli je že v prvih trenutkih najinega obiska v Londonu spoznala nekega Matta. Saj je bil še kar simpatičen,moram priznati,a vendar mislim da bo Neli bolj všeč Niall,saj mi je celotno pot razlagala o tem kako popoln je,kako ga bo objela in blablabla. Končno smo prišli do vikenda in jaz sem dobesedno skočila iz avta,moja predraga sestrica pa me je začela izivati. Oh ja,neprestano moram omenjati kako mi gre na živce s svojimi trenutnimi izpadi. Harryjev vikend je bil čudovit že od zunaj, od znotraj pa še bolj. Najprej sem seveda zagledala ogromen bazen in se takoj razveselila kopanja in plavanja. Tudi plavanje sem imela zelo rada,saj sva z Neli do 6 razreda trenirali plavanje,a potem sva zamenjali na druge športe. Pa daj Neli no,kako ti lahko nekdo cel čas piše smse?! sem jo napadla,saj je neprestano dobivala sporočila in ta zvok njenega telefona mi je počasi začenjal iti že pošteno na živce. Joj,nekdo je pa res siten. Samo Lara je. Hotela je še nekaj reči pa jo je zopet prekinil zvok njenega telefona. Tejaa nikoli ne boš uganila od koga sem zdaj dobila sms. Od koga,sigurno od Tjaše,ki ti naklada o One Direction. Ne ni Tjaša in to kar se midve pogovarjava ni nakladanje,ampak si imava toliko za povedati o njih da morava pač veliko napisati in izreči. Aja drugače mi je sms napisal Matt. Ooopa Neli,nekdo je pa zaljubljen vate. Ja Teja,ker mi je napisal en sms je kar zaljubljen vame mhmm. Daj nehajva se kregat,greva raje pripravit ''presenečenje'' Harryju in fantom.

#Neli#

Ko sem Teji nekaj razlagala me je prekinil zvok mojega telefona. Kakorkoli,bil je Matt,ki mi je napisal kako sem. Woow,res veliko, moram priznati. Mogoče pa ni tako popoln kot sem mislila ko sem ga prvič zagledala. Oziroma ko sem ga podrla z vrati. Pač štor kot štor. Harryjev vikend je res osupljiv,seveda me je najprej pritegnil bazen. Juhuhuh kopanje! sem zakričala in Teja me je zopet utišala. Jooj,ta pa res ne prenese mojih izpadov,kot jih ona imenuje. Šli sva v hišo ter začeli pripravljati presenečenje. Medtem sem čisto pozabila na Matta,ter svoje misli osredotočila na Nialla. Še zmeraj se mi je smilil zaradi tiste slike ki sem jo prej videla. No,moj načrt je da najprej objamem njega,še celo pred Harryjem. Hmm,mogoče ga bom objela kar dvakrat. Ooh,tako popoln je in res sem komaj čakala da ga vidim. Ko sva končale z pripravam je bila ura šele 3 popoldan,1D pa naj bi prispeli ob 5. Odločila sem se da bom pogledala koncert od njih na mojemu laptopu. Kmalu po začetku se mi je pridružila še Teja in skupaj sva plesali in peli. No,Teja je samo plesala,saj ni znala besedila,a kmalu se je naučila še par besed pri vsaki pesmi. Ko sva koncert vrtele že tretjič, sva se res noro zabavale.Teji je šlo pri učenju besedila zelo dobro,What makes you beautiful je znala že skoraj na pamet. Oh,očitno bom na njihovo stran pridobila še svojo sestro. Baby you light up my world like nobody else,the way that you.. sem prepevala zelo na glas ko mi je Teja rekla naj pogledam nazaj. Obrnila sem se nazaj in skoraj me je kap…
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
neeeeext.! < 333
12. avgust 2012
vsi so presenečeno gledal ker sta tok dobr pele next
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
u30718
u30718
nekšti
13. avgust 2012
next
13. avgust 2012
u84763
u84763
hahah neeeext
13. avgust 2012
Tkole,naprej
Hvala vam ane me pa zanima če vam je okej,če kaj spremenim,karkoli mimogrede lahko tut oglašujete,kr mi kr primankuje zgodb za branje,tko da bom vesela
Next?

V oči sem gledala Niallu,Zaynu,Liamu,Louisu ter Harryju. O moj bog,vi ste že tukaj! sem komaj izustila. Jap,tukaj smo,kdo sta pa vidve in zakaj sta na Harryjevem vikendu? je z zgroženostjo v očeh dodal Zayn. Ej Zayn,to je bilo nesramno, je pripomnil Harry. Mimogrede,odlično pojeta je še dodal in vsi drugi razen Zayna so pokimali. Videla sem da je še nekaj hotel dodati,a ga je Zayn že prekinil. Kako naj ne bi bilo nesramno,če pa še tukaj, na samem ne morem imeti mira pred zblaznelimi oboževalkami. Zayn,to sta moji bratranki Neli in Teja. Kako to da sta prišli na moj vikend,brez tega da bi jaz to vedel?je rekel Harry. Amm,torej želeli sva te videti,pa sva klicali teto Anne,ki nama je povedala da gresta ona in Joe na bahame,Gemma pa naj bi bila pri sošolki. Nato pa sem poklicala še enkrat in vprašala kje si ti,pa je rekla da si na vikendu in je dejala da naj prideva kar sem. Vse to je povedala Teja,saj je meni zmanjkalo besed ob pogledu na njih. Še posebej na Nialla. Zdaj pa res nisem razumela zakaj se katera ne bi želela slikati ali objeti z tem lepotcem. Misli mi je prekinil Harry. Ajaa,saj mi je rekla da me na vikendu čaka presenečenje,vendar nisem vedel kaj naj bi s tem mislila. No zdaj mislim da veš,je pripomnila Teja, ki je zlahka govorila. Ja seveda vem in zelo sem vesel da sta prišli. Amm fantje se strinjate da bi bile te dve zraven nas na počitnicah? Vsi so se strinjali,najbolj pa Niall in Liam. Le Zayn je bil nekoliko skeptičen , a je hitro razložil da so ga napadle neke oboževalke in je še vedno v šoku zaradi tega. No,torej bosta punci z nami. je rekel Niall in se mi nasmehnil ter mi pomežiknil. Jaaa,pomežiknil mi je. O moj bog mislim da sem se kar zaljubila vanj.
13. avgust 2012
u84763
u84763
hahh neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
13. avgust 2012
next
13. avgust 2012
neeexšti : 33
13. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg