::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 18
»o čem tako razmišljaš!!??« je nenadoma vzkliknil Andy in me zbudil iz sanjarjenja. Sedela sem pri mizi in nevede trgala list solate na koščke.
»ah nič« sem zavzdihnila. Nejevoljno je prhnil in se obrnil proč. Vedela sem, da ve, da ni nič. Predobro me je poznal.
»prav, spoznala sem naše nove sosede. Imajo sina, ki je leto starejši od mene in zelo sva se ujela. O njem razmišljam…« sem povedala po pravici. Andyju so se oči zabliskale.
»ti je všeč?!«je hlastnil in se nagnil proti meni. Bila sva sama. Jakob in Maja sta bila pri teti.
»seveda mi je všeč!!« sem vzkliknila.
»ne, mislim, ti je všeč, VŠEČ?!« je poudaril zadnjo besedo.
»ne vem…« sem zamrmrala in blisk v bratovih očeh je zamrl.
»Carrie!!!! Kdaj ti bo kdo zares všeč? Z Bobbiem si hodila, ker ga nisi želela prizadeti z NE-jem… z Krisom si hodila pa nisi čutila ljubezni do njega, z Simonom si se poljubljala pa ga sovražiš. Ti je kakšen fant sploh všeč!!?« je vzklikal ogorčen. Želela sem mu zakričati… JA!! tvoj prijatelj Cole mi je všeč in v kopalnici sem objemala tvojega prijatelja Jacea!!! To sem mu želela povedati. Pa mu nisem. Še nikoli nisem imela skrivnosti pred njim, razen ko sem k nam domov privlekla majhnega mucka (tega, ki se zdaj imenuje Puhi). Pred letom dni sva skupaj domov pripeljala majhnega psička, in mama je kaznovala le njega. Zato nisem želela, da bo kaznovan za mucka. Tako psička kot mucka smo obdržali, čeprav so psa vsi vzljubili, mačka pa le jaz, Andy in Jakob. Rex je bil najdenček, mešanček, ki je bil zavit v odejice in vržen k smetem. A na pogled je bi tak kakor mejni ovčar.

https://static.igre123.com/images/forum/posts/2/1cfc6c507e623cd387ed061c9427a532.jpg

»so ti všeč dekleta?« je nazadnje vprašal, po dolgem trenutku tišine, ko mu nisem odgovorila.
»kaj? NE!« sem bruhnila iz sebe in se začela krohotati. Smehu se je pridružil še on. A zmotila naju je Cassie, ki je kakor vihar pridrvela v hišo. Ona in Lexi nista nikoli pozvonili na zvonec ali potrkali. Od malega sem ju poznala in smo kakor sestre.
»Carrie, trening! Andy naju pelje si rekla!« je zasitnarila. Skočila sem pokonci in se pripravila.
07. december 2014
1. je okej?
2. mnenje o zgodbi: dobra, slaba, kar uredu, super?
3. prosim za nexte!
07. december 2014
jaaaaaa
supeer najboljsa
nnnneeeext
07. december 2014
u173906
u173906
next
07. december 2014
u179511
u179511
next
07. december 2014
Next
07. december 2014
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 19
»in, kakšna se ti zdi Rain?« me je vprašala črnolaska, med vožnjo domov.
»Čudovita je! Res je živahna in vihrava, a taka je samo zato, ker je zelo mlada. Odlično se razumeva!« sem živahno govorila. Res sem uživala v današnjem treningu. Bile smo le jaz, Cassie in Erik.
»kakšna se tebi zdi Summer?«
»odlična kobila!« se je strinjala, potem pa nadaljevala, »ampak Erik je tudi čudovit…« je zavzdihnila, Andy pa se je zahahljal. Saj bi ga udarila v opozorilo, a je bil on ta, ki je držal volan.
RAIN (Kobila ki jo jezdi Carrie)

in SUMMER (kobila ki jo jezdi Cassie)

---------------------------------------------------
Ko sem se zjutraj zbudila, sem zastokala in se prekobalila na drugo stran postelje. Potem pa sem globoko zavzdihnila, skočila po konci in zdirjala v kopalnico. Ko sem se uredila in oblekla oprijete temno rdeče hlače in črno oprijeto majico, sem si vrgla čez ramo torbo in si nataknila črne salonarje. Bila sem ''huda'', kot bi rekel Uriah ali vsak od prijateljev mojega preljubega brata. Andy me je zapeljal na parkirišče za gimnazijo. Zahvalila sem se mu (kot vedno) in počakala na Lexi. Sprehodile smo se do vhoda, kjer sem zagledala znan obraz.
»Vanessa!!« sem vzkliknila. Ko me je dekle zagledalo se je zasmejalo in mi prišlo naproti. Nessa je bila zelo ošabna in priljubljena punca, ampak bila je tudi moja prijateljica. Pred petimi leti me je osvajal njen fant (ki mi je bil grd) in skupaj sva se spravile na njega in mu povedale par krepkih. Od takrat sva zelo dobri prijateljici. Pred tremi tedni je šla na Kubo.
»Carrie! Kako sem vesela da te vidim!« je vzkliknila. Bila je majhna. Bila je celo nižja od mene, čeprav sem jaz veljala za nizko. Imela je ubogih 165 cm, a to se ni poznalo, saj je nosila vrtoglavo visoke pete. Moji salonarji so bili visoki, a zagotovo ne tako visoki. Objela me je, potem pa mi hitela povedati vse sočne trače.
»veš da je na našo šolo, v moj razred prišel nov fant?« me je vprašala z iskrečimi očmi. Bila je leto starejša od mene.
»ne…«
»res ne veš? Vse punce govorijo o njem. Baje da je zelo lep!« se je vmešala Lexi, v svojem večnem ljubosumju na Nesso. Nessa je bila tudi blond, imela pa je modre oči. Bila je zelo podobna Lexi, še oblačile sta se podobno.
»ne, kako se kliče?« sem ju vprašala zmedeno. Takrat je od nikoder prišla Cassie. Večno v svojih zelenih hipijevskih hlačah, ki so stale nizko na bokih in oranžni majčki, ki ji je segala malo nad popek. Bila je prelepa.
»ime mu je Axel Reed in je čudovit!« je začivkala.
»hej! Kaj pa Erik?«sem jo opomnila.
»saj je tudi on čudovit!« je siknila in šla skozi vhod. Sledila sem ji, za mano pa Nessa in Lexi. V atriju gimnazije je sedela polovica vseh dijakov. Na sredini je stal fant, okoli katerega so se vrtele punce. Obrnil se je.
»CARRIE!« je zakričal srečno. Veliko preglasno. Vsi so se obrnili k meni. Prerinil se je skozi množico in me objel. Včeraj sva bila še tujca, danes pa me objema. No, verjetno sem mu edina prijateljica v tem morju novih ljudi. Opazila sem poglede mojih prijateljic. Gledale so me z začudenim izrazom na obrazu, prav tako večina punc, ki so bile v atriju.
»danes si…drugačna« je izdavil in me premeril. Včeraj sem bila nepočesana, oblečena v ohlapno trenerko. Danes sem bila urejena, imela sem maskaro in barvico in v petah sem bila višja. A v njegovih očeh ni bilo poželenja. Bila je le popolna sreča da me vidi.
»Carrie, od kje ga poznaš?« me je vprašala rahlo užaljena Lexi.
»včeraj sva se spoznala, je moj novi sosed…« sem rekla in ji pomežiknila. Šla sem k pouku.
VANESSA
10. december 2014
nnnneeeeext
10. december 2014
u163794
u163794
next
10. december 2014
Neeeeeeeeext
10. december 2014
u179511
u179511
next
10. december 2014
Next
11. december 2014
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 20
Teden je minil kot bi mignil. Simona ni bilo v šolo, Kristjan pa se me je izogibal. Družila sem se s prijateljicami in Axelom. Danes, na petkov večer pa sem bila brez načrtov. Pravzaprav sem jih imela. Lexijin brat Tomas je doma imel žurko in Uriah je prosil, če lahko z Lexi prespita pri nas. To ni bil problem. A očitno je povabil svoje prijatelje. V tem trenutku sem sedela na tleh v dnevni sobi in z očmi premerila osem ljudi. Lexi, Uriah, Andy in še njegovi ostali prijatelji, Max, Nick in Zane, pa Cole, ki mi je bil všeč in Jace, ki sem ga objela. Igrali smo igro, pri kateri se je sedelo v krogu, na sredini pa je bila steklenica ali plastenka, nekdo jo je zavrtel, in pokazala je na dva. Eden je drugemu dal izziv ali mu je postavil vprašanje. Trenutno je bila na vrsti Lexi, da da izziv meni. Bilo me je resnično strah. Lexi je dajala grozne izzive.
»Carrie… poljubiti moraš Andyja.« je izdavila smeje.
»kaj si zmešana!!! On je moj brat?! Ne bom ga poljubila.« sem se branila.
»Lexi!« je vzkliknil pretresen Uriah, ki mu je šlo hkrati na smeh.
»to ne gre!« je bil ogorčen Andy.
»prav, prav… dobro, ali poljubiš Andyja na ustnice, ali pa se po francosko poljubiš z enim od njegovih prijateljev, če tega ne narediš, bom Simonu rekla, da si noro zaljubljena vanj« je zagrozila. In vedela sem, da bi bila zmožna tega. To so vedeli vsi prisotni.
»ok! Samo povej koga.« sem zavzdihnila. Bratovi prijatelji so se hudomušno spogledali. Noben ni mogel zanikati, da ni kdaj pomislil, kako bi bilo biti z zapeljivo in lepo Andyjevo sestro. A tega noben ni izrekel na glas.
»Cole! Pripravi se na Carrijin poljub!« je izdavila in mi pomežiknila. Pujsa. To je naklepala že od začetka! Zavzdihnila sem in vstala, ko sem se približala moji dolgomesečni simpatiji, sem v njegovih očeh opazila grozo.
»punco imam…« je izdavil, čeprav me je poželjivo gledal. Zabolelo me je v dno srca. Lexi, ki je bila blizu je slišala, bila pa je tudi edina, ki je vedela, da mi je všeč. A zdaj ni želela odnehati.
»prav! Poljubi Jacea!« je vzkliknila. Z stisnjenimi ustnicami od zadrževanja joka sem vstala in šla do Jacea. Hudomušno me je gledal. Ni opazil, da sem ravnokar prejela psihično brco v trebuh. Sklonila sem se naprej in ga poljubila na ustnice, ko me je Lexi opozorila, da se morava poljubiti po francosko. Razen Andyja, ki je v grozi strmel, so me vsi ostali pomenljivo gledali. Želeli so si biti na Jaceovem mestu.
»ah, daj. saj ni tako težko!« mi je šepnil Jace. Potegnil me je v naročje, tako da sem okobal sedela na njemu in poglobil je poljub. V usta mi je potisnil jezik. Ampak ni mi bilo neprijetno. Počutila sem se vsemogočno in odlično. Naj Cole gleda, kaj zamuja… sem si mislila. Stisnila sem se k Jaceu, ki se me je oklenil čez pas. Ena od njegovih rok je zdrsnila na mojo zadnjico, a se je vrnila nazaj na bok, ko se je Andy obupano odhrkal. Z prsmi sem se stisnila ob Jaceove in še bolj me je stisnil k sebi in me močneje poljubil. Strast je kar puhtela od naju.
»dovolj!!!« je nazadnje vzkliknil Andy.
»Jace, ni treba da ji vzameš nedolžnost, samo poljubiti bi jo moral« se je hihitala Lexi. Zadihana sem se odmaknila od svetlolasega lepotca in se ozrla naokoli. Bratovi prijatelji so se hehetali in me gledali z nekakšnim spoštovanjem.
»Carrie… nedrček se ti vidi!« me je glasno opomnila Alexis, da sem živo zardela in si popravila majico. Omg, kaj sem naredila!! Pred vsemi temi ljudmi in pred bratom sem se mečkala z njegovim prijateljem? Kam sem padla? Opravičila sem se Jaceu, potem pa sem se skobalila dol z njega in stekla v sobo.
»dovolj imam te igrice!« sem vzkliknila po poti navzgor.


(gif)
13. december 2014
neext
13. december 2014
nnnnneeext
13. december 2014
u173906
u173906
next
13. december 2014
u179511
u179511
next
13. december 2014
Next
14. december 2014
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 21

Čez nekaj minut je potrkalo na vrata. Vstopil je Andy.
»Uriah se krega z sestrico…« je šepnil. Ostala sem tiho, zato je nadaljeval, »nisem jezen nate…« je začel, ampak tokrat sem ga prekinila.
»zakaj pa bi bil jezen name? Vso pravico imam, da se poljubljam s komerkoli hočem!!« sem vzkliknila.
»vem, ampak Jace je moj prijatelj in mečkala sta se pred mojimi očmi!« je povzdignil glas tudi on.
»in?«
»moti me, ko se vlačiš po fantu pred očmi mojih prijateljev. Mislili bodo, da si lahka punca. Nočem da to mislijo o moji sestri!!« je vzkliknil, potem pa zavzdihnil in znižal glas. »rad te imam, težko mi je, ko te gledam, in vidim, da me ne potrebuješ…« je zašepetal.
»ah, Andy! Cole mi je bi dolgo časa všeč, veš? Prizadel me je in želela sem dokazati, njemu in sebi, da lahko preživim in nadaljujem življenje brez njega. In Jace je prijazen fant« sem mu skušala pojasniti. Vidno olajšan se mi je nasmehnil.
»oprosti, ker sem ti težil. Moram pa reči, da, čeprav si naredila napako, Jace pravi, da se odlično poljubljaš« se je zahehetal, in me počohal po glavi kot psa. Vesela sem bila, da je tako hitro pozabil na prepir.
19. december 2014
nnnneeeeeeext
19. december 2014
Next
19. december 2014
u173906
u173906
kdaj bo next?
23. december 2014
u179511
u179511
next
24. december 2014
next bo danes ali jutri
25. december 2014
ok
25. december 2014
u173906
u173906
ok
25. december 2014
next
26. december 2014
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
IN KONČNOOOO: PART 22
Zbudila sem se v sončno sobotno jutro. Poklicala sem Axela in šla sva na sprehod. Ne morem verjeti, da se tako dobro ujameva. O vsem se lahko pogovarjava, ob njem sem tako sproščena, da sem zmedena. Povedala sem mu za Cola in Jacea. Kregal me je in rekel, da ne bi smela biti tako nepremišljena. Pogovarjala sva se spontano in sproščeno. Ko sem prišla domov sem bila dobre volje. Šla sem v sobo in se ulegla na posteljo. Skozi okno je prišel maček Puhi in se mi usedel na križ. Leže na trebuhu sem odprla prenosni računalnik in začela gledati Ljubke lažnivke (pretty little liars, v izvirniku). Serija ni ne vem kako dobre kvalitete, a zabavne so se mi zdele osebe, ki so igrale v seriji.

Čez nekaj časa je potrkalo na vrata.
»ja?« sem zazehala. Mislila sem da je Andy. Pa ni bil.
»hej!« je oklevajoče rekel…Jace. Skočila sem pokonci iz ležečega položaja in s treskom zaprla pokrov prenosnega računalnika.
»kaj pa ti tu?« sem zinila.
»''kako si Jace? Kako lepo da te vidim!'' res, kje imaš oliko Carrie?« me je okaral.
»hm, stojiš v moji sobi!«
»povabila si me!«
»mislila sem da si Andy…«
»in?« je začel in morda je bil to najin prvi manjši prepir. Ampak takrat sem že skočila s postelje in trdno držala pesti.
»nočem te videti!« sem siknila jezno.
»aja? Včeraj ni tako zgledalo!«
»ne vem kaj si mislil, ampak poljubila sem te, ker sem te morala.«
»ja, in zraven si me skoraj naskočila!«
»Jace!!!«
»Carrie?«
»nehaj!«
»s čim?«
»s tem, da govoriš resnico?! Nočem resnice!« sem vzkliknila, stopila proti njemu in ga porinila proti vratom.
»vem, da hočeš laži. Ampak jaz hočem resnico.« je rekel umirjeno.
»kaj me briga kaj ti hočeš?« sem se spet razburila.
»lahko bi te!« me je opozoril.
»pa me ne!« sem mu odvrnila in ga želela še enkrat poriniti. Pa sem se spotaknila in ugotovila, da sem v njegovem objemu in me poljublja. Vrnila sem mu poljub, od zadržane žalosti, besa, vseh dogodkov zadnjih nekaj tednov, ki so me in me bodo težili še nekaj časa. Položil je roke na moje boke in me prižel k sebi. Rahlo se je sklanjal, jaz pa sem stala na prstih, da sva se sploh lahko poljubila. Bil je 20 cm višji od mene. Sklenila sem roki okoli njegovega vratu in se še bolj prižela k njemu.

Potem pa sem zaslišala korake. Odrinila sem se od Jacea in pristala na postelji. On je zadihan obstal. V sobo je v tem trenutku prišel Andy in z dvignjenimi obrvmi pogledal najprej mene, nato Jacea.
»kaj se tu dogaja?« je vprašal.
»nič, Jace me je prišel pozdravit, zdaj pa odhaja.« sem rekla, zelo mirno.
»aja?« se je namrščeno oglasil Jace, potem pa je opazil moj leden obraz in je pokimal, »ja, res je!« se je nasmehnil, me premeril z otožnimi očmi in odšel.
»no, to je bilo čudno!« je skomignil Andy in odšel. Ko je zaprl vrata za sabo, sem globoko zavzdihnila in zastokala. Kaj se mi dogaja?... Odprla sem prenosnik in začela gledati serijo Lost girl (izgubljeno dekle).
02. januar 2015
Next
02. januar 2015
next
02. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani