Neeeext
01. december 2014
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 13
»taxi!« je siknila blondinka.
»daj, daj… vaju bom jaz peljal. Takoj se vrnem fantje, a moram poskrbeti za mlajšo sestro in njeno greha vredno prijateljico.« je rekel Uriah. Nazadnje so se v njegov avto stlačili vsi. On je vozil, Andy je sedel na sovoznikovem sedežu, Nick, Max in Cole na zadnjih treh sedežih. Jaz sem sedela Nicku v naročju Lexi pa Maxu. Bilo mi je neprijetno, a fante so se zabavali. V prtljažniku sta se skrivala še Jace in Zane. Cole mi je je bil všeč. Imel je rjave lase in svetlo rjave oči, kot kakav. Bil je zelo prijazen. Pripeljali so nas na zabavo in se odločili, da nas bodo tudi pospremili. Andy in Uriah, dva 'mogočna' brata sta hodila spredaj. Jaz in Lexi zadaj. Ostali pa za nama. Ko je moj brat odprl vrata je ples zamrl. Te zabave so veljale za 'dobre'. A nikoli niso nanje hodili starejši fantje. Punce so se nasmihale in mežikale druga drugi. Ena se je zapeljivo nasmehnila Andyju, ki pa je ni niti opazil. Neverjetno! Ker smo zbudili tolikšno pozornost, je to opazil tudi gostitelj. Simon se je prebil v ospredje.
»glej, glej! Moja dama je prišla. Vedel sem, da boš tu Carrie!« je dejal z osladnim glasom.
»vidim da si pripeljala še osebne stražarje…« je nadaljeval. Jaz sem ohromela stala. Lexi se je zabavala in me opazovala s pol nasmeškom. Hinavka, vedela sem, da bo uživala v moji sramoti. Pokazala sem ji sredinca.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
okej
1. kaj mislite, kaj se bo zgodilo?
2. se bosta Simon in Carrie zaljubila?
01. december 2014
u173906
u173906
ne vem
ne vem
ne vem
next
01. december 2014
nvm
ne
nnnnnneewxt
02. december 2014
andy bo vdari carrie ker ga tako gleda in se bota skregala
ne vem neeeeeeeext
02. december 2014
u163794
u163794
1.ne vem
2. ammm.......
next
02. december 2014
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 14
»no, o njej sem vam prej pravil. Padla je po stopnicah in če ne bi bilo mene, bi verjetno umrla. Rešil sem jo!« se je obrnil k svojim gostom. Kakšna laž!
»Simon… to ni res.« sem mu ugovarjala.
»ubožica se niti ne spomni, da sem jo jaz rešil…« je rekel rahlo razdraženo.
»daj, pridi k meni!« je rekel, me povlekel za roko, da sem vso pozornost namenila temu, da sem ostala stabilna v visokih petah. In še preden sem se zavedala me je tesno objemal in me poljubljal. Trajalo je, preden sem se zavedla svojega telesa. Odprla sem oči. Zagledala sem zaprepaden Andyjev obraz, ki je čakal na moj odziv, tako kot tudi vsi njegovi prijatelji in Lexi. Ko mi je z jezikom začel na silo odpirati usta, sem dvignila nogo in konico pete zapičila v nart. Ko je se zasopel od bolečine odmaknil od mene sem mu prisolila klofuto.
»budala mala, ne veš s kom si se pravkar poljubljala? Morala bi biti počaščena! Za to ponižanje se mi lahko oddolžiš tako, da prideš z mano v sobo. En dober seks bo vse poplačal.«
»s tabo ne bi spala, pa če bi mi plačali! Stavim da je tvoj prijatelj med nogama manjši od mojega mezinčka. K vragu s tabo!!!« sem še vzkliknila, pljunila pred njega in z vso milino, ki sem jo premogla, sem dostojanstveno odkorakala, za sabo pa sem pustila tišino in osuplost.
-------------------------------------------------------------------------------
»ej, perfektna si bila!« je vzkliknila Lexi.
»končno je nekdo temu kretenu pokazal kar mu gre!« se je strinjal Uriah.
»škoda da nismo ostali, da bi videli njegov odziv…« se je zahahljal Cole.
»super je, da si se mu uprla. Zdaj tudi ostale v njem ne bodo videle le lepotca, pač pa tudi fanta, ki je nadrl mlajšo punco in jo silil v spolnost.« je dodal Jace… šel mi je na živce. Tako realno je gledal na reči. Jaz pa sem bila idealist.
»no, meni je važno, da si ga udarila… bilo je super!« je dodal Andy in me objel. Vsi njegovi prijatelji so me trepljali po ramenih. Pa kaj sem takšnega storila? Potem pa sem zaslišala Lexijin presunjeni vzdih. Proti nam je prihajal moj fant Kristjan, ki ni še vedel, da ga nameravam pustit.
»glej jo… še povedala mi nisi, da boš končala z mano, pa že imaš nove fante.« je zasikal. Nisem razumela. Kako je vedel? Megie, Cassie ali Angie mu ne bi nikoli povedale. Niti Lexi. A z njo je bila pri meni tista Ruby.
»am… saj te nisem mislila…« sem začela, pa je ob njegov bok stopila prav ona.
»saj nisi mislila, da se boš zlagala? Zdaj je moj fant!« je rekla in ga strastno poljubila. A on me je gledal… v njegovih očeh je bila bolečina.
02. december 2014
u173906
u173906
next
02. december 2014
nnnnneeext
02. december 2014
Neeext
02. december 2014
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 15
Lexi je šla, jaz pa sem se doma zaprla v kopalnico. Kakšna oseba sem? Da sem ga tako prizadela! In kakšna oseba je Ruby? Da je prizadela oba? Po licih so mi stekle nezaželene solze. Žal mi je bilo, da sem prizadela Krisa, bil je prijazen fant… žal mi je da je zvedel na tak način in žal mi je bilo, da me je Simon poljubil in da sem ga pred vsemi osramotila. Maskara se mi je razmazala po licih. Potrkalo je na vrata. Bila sem prepričana, da je mama ali Andy in brez da bi si oprala sledi solz sem odprla vrata. Bil je Jace!
»oh, oprosti.« se je opravičeval in se umikal. Potem pa se je ustavil.
»Ali jokaš?« je vprašal, ne da bi pričakal odgovor. Vzel je moj obraz v dlan in mi s palcem obrisal solze. Potem me je potisnil v kopalnico in za sabo zaprl vrata. Zmočil je brisačo in mi očistil obraz.
»veš, lepa si tudi brez ličil…« je rekel tiho, potem pa se je zbral.
»saj ne jokaš zaradi Simona? Ni bil dober zate!«
»ne, ne… vse skupaj me je prizadelo… Simonovo laganje in nasilna želja po poljubu in to da sem Kristjana tako prizadela. Ni si zaslužil!« sem zatarnala.
»potrebuješ kaj?« me je vprašal zaskrbljeno.
»ja… objem« sem zamrmrala. Dvignil je obrvi in se rahlo nasmehnil.
»brez problema.« potem me je tesno objel. Počutila sem se bolje… Jace me je objel močno in skoraj čutila sem, da tudi on uživa.

»je okej zdaj?« me je vprašal in se odmaknil. Pogledala sem ga.
»ne« in objel me je še enkrat. Potem se je spet odmaknil od mene. Pogledala sem ga zares. Imel je lepe, valovite lase, ki so mu segali do ramen, v peščeni barvi, oči pa je imel morsko zelene. Ličnice je imel visoke in spominjal me je na nekoga….

Ste kdaj gledali Mesto kosti/Kronike podzemlja, film, posnet po knjigi, ki jo je napisala Cassandra Clare? V filmu en lep blond fant igra Jacea. Ta moj Jace je zelo podoben tistemu!! Kakorkoli, v tistem trenutku sem se opomnila, da ne morem skočit vsakemu fantu v objem… v zadnjih štirih dneh sem se poljubljala z dvema in se objemala z tremi fanti. Mar to pomeni da sem lahko dekle?

To zadnje vprašanje sem poslala v sms, Megan in Alexis… dvema puncama, ki sta imeli več fantov od mene in sta se na to spoznali. Od Lexi sem dobila tak odgovor: ''seveda si! Prava mala zapeljivka… pazi, da ne boš omrežila kar vseh prijateljev tvojega brata!'' od Megie pa sem dobila drugačen odgovor: ''seveda ne! Si najstnica in v tem obdobju imajo dekleta lahko mnogo fantov, ker običajno sploh ne vedo koga ZARES ljubijo in koga ne. Vsa dekleta smo zmedena…''
in lahko vam povem, da mi je bil Megijin odgovor veliko bolj všeč. Tistega večera sem dolgo v noč bedela. Okoli enih zjutraj sem vstala iz postelje in se zazrla skozi okno. Živeli smo na koncu ulice, za nami pa so bili travniki, njive in gozd. Če sem pogledala skozi okno, tisto, ki ni gledalo na ulico, sem včasih videla srne, kako so prečkale kakšen travnik. Bilo je lepo.
02. december 2014
Neext
02. december 2014
u173906
u173906
neext
02. december 2014
nnneext
03. december 2014
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 16
A v tem trenutku pretemno, da bi videla karkoli. Šla sem ven iz sobe in se tiho spustila po stopnicah. Andy je spet zaspal na kavču med gledanjem TV-ja. Odprla sem skrinjo in se lotila čokoladnega sladoleda. Ko sem ga vsega pojedla sem šla nazaj spat. Pogledala sem skozi okno, ki je gledalo na ulico. Velika hiša nasproti nas je bila osvetljena. Prvič v treh letih od kar so se zadnji lastniki preselili.
»očitno bomo dobili sosede…« sem šepnila puhastemu sivemu mačku. Ime mu je bilo Puhi.


Zbudila sem se v sončno nedeljo. Pretegnila sem se in vrgla mačka s postelje. Pogledala sem na mobi. Pet neodgovorjenih sporočil. Prvo: ''danes bomo spet imeli trening. Prideš?'' je bilo od Cassie. Odgovorila sem ji z kratkim pritrdilom. Drugo je bilo od mame. Rekla je da se je službeno potovanje zavleklo in da je ne bo domov še nekaj dni. Tretje je bilo od Lexi. Vprašala me je, če potrebujem kondome, zdaj ko se družim z toliko moškimi. Popravila sem jo, da se ne družim z moškimi temveč najstniki. Četrto in peto je bilo od Megan. Napisala je, da jo je Sam povabil na zmenek. Naj privoli?
Sam je bil njena simpatija zadnjega tedna. Pred tem ji je bil všeč nek Dario in pred tem je tri mesce hodila z nekim Jasonom. Upala sem, da ta Sam ne bo še en fant, ki bo zadostoval za teden dni. Čez pol ure se je Megie prikazala na vratih.
»eeejla!!« sem zategnila in rjavolasi lepotici skočila v objem.
»Carrie, vsak dan si lepša!« mi je šepnila in se ugriznila v ustnico. Zvlekla me je v sobo.
»torej, pustila si Kristjana, se poljubljala z Simonom in se objemala z Jaceom? Omg! Ne morem verjeti!«
»ja… pa daj!! mene zanima kako je s tem Samom.« sem menjala temo. Potem mi je povedala vse o tem, kako je lep, visok, kakšne mišice ima, in na kakšen način se mu vihajo lasje na tilniku, in kako lep lok obrvi ima,…

Po vsem tem, je šla domov, jaz pa sem pozvonila pri sosedih. Odprl mi je črnolas moški z zelenimi očmi. Moral je biti nekje v štiridesetih letih.
»oj, ti si pa naša soseda?« je vprašal in me pozorno pogledal. Za hip je njegov obraz zajela osuplost, potem pa je to izginilo.
»ja. Prišla sem malo pogledat. Že nekaj časa nismo imeli sosedov.« sem mu povedala. Bil mi je tako znan.
»no, moj sin nima prijateljev tu. Lahko mu malo razkažeš okolico« je rekel. Nejevoljno sem pokimala. nisem želela biti varuška. Želela sem le spoznati nove ljudi. Potem pa je na verando stopil… bog! Oh… on je bil lep, z rjavimi kodri, z zelenimi očmi kakor oče.
»hej. Ime mi je Axel. Ti pa si???« je zategnil in naveličano pogledal mimo mene.
»lahko mi rečeš Carrie…« sem mu odgovorila nejevoljno. Čeprav je bil pravi angel na zunaj, je bil očitno pust hudič po karakterju. Ne da bi me pogledal mi je sledil, ko sem ga peljala do trgovine.
»tu je naša trgovina« sem rekla monotono. Potem sem ga peljala do knjižnice.
»to je knjižnica« sem rekla še bolj monotono. Ker mi je postalo vroče od hoje po vročem soncu, sem predlagala, da greva na sprehod v gozd, kjer so drevesa. Ne da bi ga zanimalo je privolil. Ampak čeprav v senci, mi je bilo vseeno vroče. Ustavila sem se in si slekla sivo majico. Ker sem se ustavila, se je Axel obrnil. Nevem kaj je zagledal, ampak končno me je pogledal. In ta pogled, je bil pogled požrešneža. Od nog do glave me je pogledal in še enkrat in še enkrat. Nisem razumela. Pod majico sem imela še eno majico, s tem da je ta imela naramnice. In namesto hlač sem imela oblečeno razvlečeno trenirko. Las si še počesala nisem!
»Carrie… v kateri letnik hodiš?« me je nenadoma vprašal. Spet sva se začela premikati.
»v drugem sem. Ti?«
»v tretjem.« je rekel tiho. Potem sem se nenadoma opogumila. Sama sva bila, sredi gozda. Vse kar lahko naredim, je, da se osramotim pred njim.
»si že imel punco?« sem ga vprašala.
»ja… in ne ene!« je zavzdihnil in zavil z očmi. Moj čut je zaznal, da ne bo pobesnel, če vrtam dalje.
»zakaj pa tako zavijaš z očmi? Si gej?« nenadoma sem čutila neverjetno odločnost in samozavest in nek občutek, kakor da spada k meni in jaz k njemu, kakor da je najina naloga, da sva drug ob drugem in da odpreva srce drug drugemu. Tak občutek sem že doživela ob nekom… samo da nisem vedela ob kom. Očitno je vanj prešel isti občutek, saj se je ob vprašanju najprej nelagodno zdrznil, potem pa me je spet ošinil z pogledom in opazno sprostil ramena in se celo nasmehnil.
»nisem gej!« mi je zagotovil »ampak no, sem fant in od punce nisem želel le poljubov. Pohlepen sem, veš? Želim si več kakor mi lahko da poljub ali dva…« je rekel tiho.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
1. imate kake ideje?
2. bosta Axle in carrie skupaj?
3. druge teorije?
03. december 2014
ne
ja
nvm
nnnneeext
03. december 2014
Neeeeeeeext
03. december 2014
ne
ja
nwm
next
04. december 2014
u173906
u173906
ne
ja
nvm
next
04. december 2014
u173906
u173906
next
05. december 2014
u173906
u173906
next
05. december 2014
u173906
u173906
next
05. december 2014
u173906
u173906
next
05. december 2014
u173906
u173906
next
05. december 2014
u173906
u173906
next
05. december 2014
u173906
u173906
next
05. december 2014
u173906
u173906
next
05. december 2014
Neeeext
05. december 2014
uau!!

okej, ker sm bla ful zlobna in nism bla nič na računalniku, vam bom dala zdej en ful dolg next
07. december 2014
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PART 17
»mislim, da si večina fantov želi tega…« sem se zahahljala.
»vem!« je vzkliknil pritrdilno, me prijel za roko in potegnil k tlom. Usedla sem se ob njega na mehko zemljo. »a na žalost si večina punc želi samo pogovore… dolge pogovore.« je začel, ko sem ga želela prekiniti, pa me je ustavil in nadaljeval, »saj ne pravim da je pogovor slab, ampak moje punce so se želele pogovarjati o muziki, ki mi ni bila všeč, ali o tem, kakšna se mi zdi frizura ali nova obleka…dolgčas!« je zavzdihnil. Obupano.
»niso vse punce takšne…« sem zašepetala.
»kaj misliš s tem?«
»ena moja prijateljica je zelo odprta za vse želje njenih fantov« sem oklevala, »pa tudi…« …jaz… sem želela reči, pa nisem. Da ne bi slučajno mislil da sem kakšno pohotno dekle!
»tudi ti?« je nenadoma rekel in me navihano pogledal.
»ja…« sem nazadnje dejala. Kri mi je butnila v lica in stavim, da sem grozno zardela.
»torej si že imela spolne odnose?«
»ne!!« sem se branila. Vprašujoče je dvignil obrv.
»pač, ne bi me motilo. Ampak nisem še spoznala koga, za katerega bi želela, da spi z menoj. Veš? Ne morem spat kar z vsakim, tako pač ne gre!« sem se zadrla nanj in vstala. Zakaj sva sploh načela ta pogovor? Aja, jaz sem ga načela!»greš že domov?« je vzkliknil za menoj, vstal in me dohitel.
»ja, saj je bil že čas«
»okej, se vidiva jutri v šoli!« je vzkliknil veselo in izginil. Počutila sem se čudno. Tako prav se mi je zdelo, da sva se pogovarjala odkrito, pa čeprav sva se prvič srečala. Tako zgleda ljubezen na prvi pogled? Seveda ne! Kaj ni tako, da moraš čutiti metuljčke v trebuščku in da se ti ves svet zdi lep? Ob njem sem se čutila popolno, ne pa da bi mi razsvetlil svet z svojo ljubeznijo.
07. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani