Next
08. avgust 2017
u220684
u220684
Spravla sem se napisat (malo krajši) Next.

Karina:
Odveslala sem iz pomola in ves čas razmišljala o Tayi in Willu.
"Ah,saj sta dovolj stara.Saj znata preživeti.Tako ali tako pa ne potrebujeta mene ker sem jaz itak nekakšna "budala" za niju" sem pomislila in se zazrla v nebo.Nebo je bilo polno oblakov,in le na vsake toliko časa so iz oblaka pokukali žarki.
"Oh,ne.Kaj če bo nevihta in me bo odneslo na neznan otok??" sem si rekla in zavzdihnila.
"Upam da ne" sem si še rekla in malo bolj grobo potisnila vesla nazaj da sem se pognala z čolnom kar en meter stran.Naenkrat je začelo grmeti,in pred mano se je prikazala strela.
"O shit!!Tole pa res ni dobro" sem rekla in začela še hitreje veslati.
Kmalu je začel pihati močan veter.Bolje rečeno burja.Res me je bilo zelo strah.
Sicer me ni nikoli,ampak sedaj ko sem zunaj?Zdaj me je,in to zelo.
Veter je pihal še močneje,in kmalu sem se že znašla v morju,čoln pa je odšel na drugo stran.Plavala sem kolikor hitro sem mogla,do bljižnega otoka.Ko sem prišlja do tja sem sem roke vtisnila v pesek,in se vrgla v njega."Bolj slabše pa že nemore biti!" sem si jezno rekla in vzela telefon.Ni signala.
"Oh ne,sedaj pa še to?!Kako bom potem našla Willija in Tayo?Pač se bom mogla sprijazniti da ju nebom nikoli več videla" sem zavzdinila in vzela plastenko vode.V trenutku sem jo popila.Plastenko sem zatlačila v pesek pri palmi.
"Tako,opravljeno,spala bom pa pač na tleh" sem rekla in iz torbe potegnila mojo brisačo.
Ja spala bom na brisači.

Takole,pa je končan Next
10. avgust 2017
Še en Next čeprav nihče ne bere

*************************************************************************
"To je to za danes" sem si rekla nato pa vzela iz tobrbe še vžigalnik.Vzela sem ga za vsak pimer,če me bo ponoči zeblo.Vzela se par debelih vej in jih postavila v obliko trikotnika.Roko sem postvila pred vžigalnik,potem pa ga prižgala.Ogenj sem spustila na vejah,da je začlo goreti.
"Uf,tole pa je bilo naporno" sem si rekla.Vrgla sem se na tla.Bila sem izmučena.Preveč.Spet sem se spomnila na Tayo in Willla..."Ko bi ju vsaj sedaj videla pred mojimi očmi..." Sem pomislila."Kaj pa če sta umrla od lakote in žeje????" Sem rekla in nato odšla do palme.Naslonila sem se.Gledala sem ogenj ki se je počasi ugašal od dežja...Sem pa res neumna!Kako sem lahko mislila da bo ogenj gorel v dežju?Oh daj no Karina...Saj veš da si zmeraj neumna.Vsaj za druge.
Taya:
"Oh moj predragi Will,mislim da bo dovolj objemanja" sem rekla in ga z nasmeškom na ustih pogledala.
"Haha Taya,prav imaš" mi je rekel in me samo še enkrat poljubil na lice.Namehnila sem se in odšla v hiško.Tam notri je bil že Will."Amm Will,ali lahko dobim malo zasebnosti?" Sem ga vprašala.
"Zakaj pa??" Mi je odvrnil nazaj. "Slabe volje sem danes.Moram sem malo spočiti" sem se zlagala in ga z upanjem da bo rekel ja pogledala.
"Okej,naj ti bo čeprav jaz tudi hočem v miru spati!" Mi rekel z nasmeškom in odšel po lestvi navzdol.Videla sem samo še to kako je za glavo prekrižal roke in se vrgel na pesek.Nasmehnila sem se potem pa se ulegla na najine liste.Spet mi je glavo prišlumelo (pre)veliko vprašanj.
Kaj če bom rodila otroka tako ko me poljublja?Kaj če se bo zgodilo še kaj hujšega kot to?
Nevem.Ampak upam resnično upam da ne.Še malo sem razmišljala nato pa zaspala.
*Jutro*
"Taya!Zbudi se!!Celo noč si se kar naprej premetavala!" Sem ji vpil ona pa nič."Halo Taya?" Še zmeraj nič."Potem pa negre drugače kot to!" Sem rekel in ji pritisnil poljub na ustnice.
"Oh Willi ti si!" Sem zavzdihnila in odšla ven iz hiške.Oba sva se vsedla na rob morja in namakala noge v vodo."Taya,nekaj ti moram povedati" sem ji rekel zelo ampak res zelo resno."Ja,kar povej" sem mu rekla in nestrpno pričakovala odgovor.
"No veš....Po resnici povedano...Ljubim te" sem ji rekel.Odprla je usta."Will,saj ne misliš resno ne??" Sem ga vprašala."Resno mislim.Všeč si mi" sem ji rekel in jo pobožal po laseh."Amm,ja tudi jaz tebe"sem mu rekla.
***********************************************************************+
12. avgust 2017
Next
12. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
u213121
u213121
Next
14. avgust 2017
Next
30. september 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani