Pišem svoj prvi ff. vem da jih je že 3425136 o 1D... sm se odločla da napišem svoj
že unaprej se oproščam če bo kakšna slovnična napaka.. hope you will like it sprejemam kritike, pohvale... lahko oglašujete svoje zgodbe pod objavo ali pa na sporočila (zs) no pa začnimo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

»Sarah, zbudi se!« se mi na uho zadere moja starejša sestra Kia. »sem že budna!« se ji zaderam nazaj. Aja moje ime je Sarah stara sem 17 let in obožujem one direction prav tako kot moja starejša sestra Kia, ki je stra je 19 let. Z družino, ki jo sestavljata še mami in brat Jack živimo v Ameriki natančneje v Los Angelesu.


*Sarah*

*KIA*

*Jack*

»daj no zbudi se!« me iz rahlega spanca popolnoma zbudi mami. »zbujena sem kaj je danes z vami?« jih vprašam. »imamo pomembno novico…« reče mami. Ne da se selimo v Los Angelesu smo že od kar z Kio obiskujeva solo. Mami se je z njeno najbolšo prijateljico Lucy pogovarjala da se bomo odselili na Florido. Hitro se problem v črne pajkice in siv London boy pulover. »kaj je novega?« rečem ko se pokažem v kuhinji. Odprem hladilnik in iz njega vzamem jogurt in se naslonim na pult. »z Lucy greva za 3 dni na Florido. V hiši je glavna Kia. Nobenih zabav. Doma morate biti ob 22.00. v pojstelji pa ob 23.00.« sem vam že povedala, da je mami zelo ukazovalna in po skoraj pol leta nas pusti za več kot 1 dan sama doma. »kdaj pa greš?« jo upraša Cristine. Mami pa osmeri pogled v kovčke, ki so pred vrati. »čez pol ure. Cristine saj veš kaj sva se dogovorile« reče mami Kii. Kia pa ji le prikima. Usedem se za računalnik in pogledam na facebook in twitter. Nič novega, razen da imajo One Direction čez 1 teden koncert tu v LA jaz pa nimam kart. Ko mami odide ima Kia v rokah domač telefon in kliče Hannah če bi prespala pri nam.


*Hannah*

Jack pa je že pri sosedu Luku. Usedem se na kauč in prižgem televizijo. Na hitro preletim vseh 150 programov. Nič novega. Ugasnem televizijo in grem v svojo sobo v roke vzamem knjigo in jo začnem brati. Čas mi hitro mine in ura je že 18.00. v spodnjem nadstropju že slišim Hannah, ki se smeji Louisovim izjavam na intervjujih, ki jih gledata na youtubu. Usedem se na kavč »hej Sarah.« me pozdravi Hannah »hej. Kako si?« jo vprašam. »čez 1 teden imajo 1D koncert v LA in kupila sem si VIP ustopnice. Can’t wait!« reče. Jaz pa samo zavzdihnem. »bi gledale film?« vpraša Kia. »Itak!« naenkrat rečeva z Hannah. Po koncu filma se odpravim po stopnicah v svojo sobo. Vržem se na pojstlo in se zazrem v Harryjev plakat. »kako je nek človek lahko tako popoven?« rečem in se zasmejem. Preoblečem se v pižamo in zlezem pod toplo odejo. V trenutku se spustim v spanec brez sanj. »vse najbolše sestrica!!« rečeta Kia in Jack ko prideta v mojo sobo z torto Hannah pa v rokah drži kuverto. Vsi mi čestitajo in nato mi podajo kuverto. Odprem jo pazljivo in iz nje potegnem 3 VIP karte za One Direction koncert. »waaaaaaaa!« Zaupijem na ves glas in Kia se začne smejat. »s tabo grem sevada jaz in lahko rečeš še 1 prijateljici.« mi pove Kia. Že vem kdo bo to Lucia. Moja najbolša prijateljica že od vrtca. »luci ugani kaj sem dobila za rojstni dan!« ji rečem ko jo pokličem na telefon. »naj ugibam…ammm… nov računalnik...?« »one direction VIP ustopnice za njihov koncert v LA!!« »srečnica!« se zadere nazaj tudi Lucia je velika oboževalka 1D. »upam da nimaš česa naslednji teden ker greš zmano« »KAJ?!« Se zadere nazaj. »prav si slišala zraven greš« rečem in Lucia takoj zakriči na vse grlo. Pogovarjava se še kakšne 15 minut nato pa prekinem. »navrsti je slikanje« reče Kia. Ja vsako leto se za svoj rojstni dan slikam in potem mami to pošlje neki prijateljice. Nevem a kakšnim namenom. Celo dopovdne preležim na pojselji in gledam v karte. Ali sanjam najbolše darilo EVER! Ko pridem v kuhinjo nikogar ni. »Kia?« se zaderem ni odgovora. Potem grem v mamin kabinet z misli da je Kia tam. Na mizi pa zagledam koverto. Odprem jo in zagledam mojo sliko in zraven pismo. Previdno ga odprem in začnem z branjem....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vem da je mau dougočasna ampak se bom potrula

nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. marec 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeext
15. marec 2014
tukej je nov next naslednjega dobite jutr hh.. hope you will like it
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Karen,

Sarah je dopolnila svoj 18 rojstni dan. Podarili smo ji vip ustopnice za njihov koncert kot si naročila. Z liamom se bosta končno lahko videla a recu mu naj ji nič ne omenja če bi izvedela, da je posvojena bi bila ponovno čisto natleh kot takrat ko naa je zapustil moj mož Mike. Še vedno se sprašujem zakaj sta jo dala v posvojitev? Lahko bi se gdaj dobili na kavi ko bomo novice povedali sarah. Še vedno mislim da bi bilo potrebno počakati še kakšno leto ali 2. Se kaj slišimo lahko napišeš tudi sms na mojo telefonsko, ki sem ti jo napisala v prejšnem pismu.

Lep pozrav,

Laura.

Po licu so mi spovzele solze. Zlomila sem se ni res moja družin ubistvu ni moja družina posvojena sem. Moja mama pa je Karen Payne? Res, da sta mi Luci in Hannah nekajkrat rekle da sem rahlo podobna Liamu. A mislila sem da se hecata. V sobo sta vstopile Hannah in Kia. »to nebo dobro« je Kia zašepetala Hannah. »Sarah si uredu? Želela sem ti povedat a mami je rekla da je še prehmalu...« PREHMALU?? Stara sem 18 let za boga. »lahko bi mi povedale.« Kia me objame in potem pokliče mami. »našal je pismo, izvedela je.« po nekaj sekundah pa mi Kia poda telefon »izvoli mami te hoče« ozamem telefon in zajamem sapo »živjo mami.« »pikica res smo ti želeli povedati oprosti.« po glasu se je slišalo da ji je žal. Po obrazu mi je spolzela solza. »pokličem Karen in ji povem da si izvedela?« me upraša. »ne sama bom povedala Liamu po koncertu.« »vredu rada te imam« odložim telefon in spet mi po licu začne spolzeti solza katero Kia obriše. “diiiing dooong” zazvoni na vratih Kia mi obriše solze in me močno objame potem pa gre odpret vrata. V pisarno priteče Luci in me močno objame, »kaj se je zgodilo?« v roke ji potisnem pismo ona pa ga prebere in ostane tiho. Še enkrat me objame in Kia mi prinese kozarec vode. Spijem jo in počasi gremo do dnevne sobe. Čez dobre 3 ure na parkirišče pripelje avto. V hišo pa vstopi mami. »sonček si vredu? Bog tako mi je žal morala bi ti povedat.« na čelo mi pritisne poljubček jaz ba se zasmejim. V hišo vstopi Jack z punco. »kdo pa je to?« ga vpraša mami. Jack rahlo zardi nato pa zamomlja »moja punca…« »živjo«! Rečem in ji podam roko. Zares je lepa. Well done bro! »Sarah.« »Alicia« reče in se rahlo nasmeje za roko jo potegnem v dnevno sobo nato pa se predstavi se Luici, Kii, mami in Hannah. Jack jo prime zaroko in jo odvleče v svojo sobo. Čez 1 uro v kuhinjo z roko v roki prideta Alicia in Jack. »lahko Alicia prespi pri meni prosim mami?« Jack prosi mami. »no nevem.« »oh prosim saj sva skupaj že skoraj 1 mesec« 1mesec in on nam tega ne pove! »naj bo a le danes.« reča mami Jack pa jo objame. Z Hannah in Kio gledamo video diary. Ob 23.00 grem v sobo se stoširam in oblečem v pižamo. Zavijem se v odejo in na telefonu pogledam še na facebook in twitter. Čez kakšne pol ure zaspim z telefonom v roki.


*Alicia*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
next?
15. marec 2014
Nexxtt!!!
16. marec 2014
tukej je nov next. pisem na tablci tko da nebo dolg. vedno pozabm dt sliko od Lucie.

*lucia*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
minil je ze en teden in danes imajo one direction koncert tu v LA. zbudila sem se zelo zgodaj. v roke sem vzela telefon. prijavila sem se na facebook in twitter med tem pa sem razmisljala kako naj povem Liamu da sem njegova 'izgubljena' sestra. pismo! ja napisala bom pismo. vsedla sem se za pisalno mizo in zacela pisati.

dragi Liam,

sem tvoja zvesta obozevalka in pred tednom dni izvedela da sem tvoja sestra. ime mi je Sarah in zivim v LA stra sem 18. ce so ti pokazali slike pa ves kaksna izgledam upam da se bova se kdaj srecala rada bi spoznala tebe mamo oceta in fante...

with love your sister Sarah < 3

pismo sem zlozila in ga dala v koverto. na manjsi lister ka sem napisala se svojo telefonsko stevilko in jo dala h pisu pismo sem zaprla in na hrptno stran napisala 'for Liam'.

Blizalo se je veceru. zazvonil mi je telefon, bila je Lucia "sem skoraj pred tvojo hiso. xoxo Luci." iz ust sem oblikovala majhen nasmesek in zaklenila telefon. obleka sem si crne kavbojke in majico 1D.


*glej samo majico in hlace* hh

nanesla sem si malo maskare ko je na vratih zazvonilo. stekla sem po stopnicah navzdol, odprla sem vrata in se Lucii vrgla v objem. potegnila sem jo v hiso. bila je oblecena v rdece hlace in crtasto majico. »ohoho louis style.« sem ji rekla one pa se je ponosno nasmehnila. ostalo nama je le se 1 uro do odhoda. na koncert bomo sle 1uro prej seveda. pograbile sva nekaj licil in se hitro namazali Luci si je rahlo skodrala lase. »punci pohitita, ali zelita zamuditi nastop?« naju je poklicala mami. hitro sva steki dol, vzela sem torbico in telefon. sle smo do avta in po Hannah. Kia je sedela pri mami vspredaj, jaz, Luci in Hannah pa smo bile vzadaj, ko smo prisle do arene me je stisnilo v trebuhu. »si vredu Sarah?« me je uprasala mami sama sem prikimala in iz ustnic izoblikovala majhen nasmesek. Luci me je prijela za roko in potegnila h Hannah in Kii ki sta stali pri vratih. pomahala sem mami ko so nam vzeli karte in prisil smo v dvorano. z Luci sva se vsedle na stole in cakale. ko so fantje prisli na oder smo vsi v dvorani zakricali. zaceli so peti z Luci pa sva se objele in pele vse pesmi dokler ni bilo konec. po koncu je sledilo podpisevanje. ko smo prisli v sobo ker so bili fantje me je se 10x bolj stisnilo v trebuhu, prijela sem se zanj in hmalu je popustlo. ko smo bili na vrsti sem zagledala Liama ko sem se poostavila pred Zayna je Liam nekaj zasepetal Harryju. harry pa se mi je le nasmehnil ko sem prisla do Liama sem mu dala pismo in se mu na drobmo nasmelala. vzel je pismo in si ga spravil v žep. Ko smo prisle iz dvorane smo poklicale taxi saj je bila mami v sluzbi po poklicu je medicinska sestra in dela tudi po noci. ko smo prisle domov mi je zavibreral telefon. new message from neznama stevila odprla sem in na sporocilu je pisalo:”.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2 nexta pa nadaljujem
16. marec 2014
next anja hahahah <33333
16. marec 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. marec 2014
ewo next
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Odprla sem sporočilo in ga prebrala: ‘Sarah. Ko sem te danes prvič videl v živo si mi takoj padla v oko. Mami mi je rekla da ti še niso povedali. Začudil sem se ko sem bral pismo. Rad bi te še enkrat videl da se pogovoriva… jutri ob 11.00 na kavi v starbucku? Videl sem da tam tudi delaš… upam da mi odgovoriš čim prej. With love Liam < 3’ odgovorila sem mu ‘prav . ja delam. Uzela si bom prosto uro da se umeru pogovoriva…’ ko sem sporočilo poslala sem telefon vrgla na posteljo in se šla stušerat, oblekla sem se v pižamo in se zavila v deko. Zaspala sem. Ko sem se zbudila sem se oblekla v kratke hlače in belo srajico. Ura je bila 9.00 ob 9.30 začnem z delom. Ko pridem v starbuck si oblečem predpasnik in čakam da pride šef. Takoj ko vstopi ga prosim za prosto uro ob 11.00. seveda mi odobri. Ko je bila ura 10.50 sem si snela predpasnik in se vsedla za mizo v kotu. Ura je bila točno 11.00 ko je vstopil bil je naravnost prfektn. Usedel se je za mizo. »hej« sem mu odgovorila. »okej hiter bom.« mi reče jaz pa sem ga začudeno in mu z obrazem nakažem naj začne. »no nočem da prides v moje življenje okej? Tako da začniva na novo kot da se ne poznava O.K?« KAJ?????? Napišemi lepo sporočilo in nakoncu napiše ‘with love’. Kaaj ne to nemore biti res? Vsa sem bila iz sebe po licu mi je tekla prva solza potem pa se jih je usulo. On pa je le mirno ustal in se nasmehnil in šel iz starbucksa.
Začela je zvoniti budilka. Hvala bogu da so bile to le sanje. Kaj pa če mi bo kaj takega naredil tudi danes? Ne nebo. Kaj pa če bo? Tako sem se nekaj časa kregala sama s sabo. Nato sem končno prilezla iz postelje in se preoblekla v kratke hlače in črno srajico. S taxijem sem se odpeljala do starbucksa in si oblekla predpasnik. Postregla sem saj 100 strankam. Ko sem pogledala na uro je bila 10.45. kdaj bo prišel šef? In v tistem trenutku pride noter in takoj zavije v svojo pisarno jaz pa zanjem. »gospod?« »govori in bodi hitra narediti moram še veliko stvari!« se skoraj zadere name. ja z njem nisva v najbolših odnosih zato pa imam tukaj kar nekaj prijateljic kot sodelavke. »bi lahko od 11.00 do 12.00 bila odsotna res je nujno?« pogledal me je v oči nato pa prikimal. »hvala vam.« sem rekla in odšla iz pisarne. Pogledala sem na uro kazala je 11.55. odložila sem predpasnik in šla za najbližjo mizo, ki je bila prosta. Čez 10 minut je vstopil Liam na glavi je imel kapuco in sončna očala skoraj ga nebi prepoznala. Vsedel se je zraven mene in mi rekel:»hej! Jaz sem Liam.« »vam ja...« sem rekla in se mu nasmejala. Nasmeh mi je vrnil nekaj časa sva se pogovarjala o mami. O tem da me je želel sam poiskati in mi povedati, da sem njegova sestra. Ustice sem izoblikovala v velik nasmešek. Zavibraral mu ej telefon in še enkrat in še enkart. »fantje so… hočejo da pridem domov, ker so zažgali palačinke Niall pa je lačem.« »vredu tudi jaz moram nazaj na delo hmalu bo minila 1 ura« mu odvrnem. Vstane in me objame. Objem mu vrnem. Potem pa me poljubi na lice. Zardela sem in se nasmehnila. »po službi pridem pote. Fantje sploh Harry bi te radi spoznali.« reče in odkoraka ven. Delo v službi je hitro minilo in delati sem mogla še eno uro da sem zamujen čas nadoknadila. Po službi sem prišla na parkirišče ker me je v črnem avtu z zatemnjenimi okni čakal Liam in se najlanjal na avto. Stekla sem h njemu in se mu vrgla v objem. Nasmehnil se je in mi odpru vrata avtomobila in se še sam skobacal vanj. Vozila sva se približno pol ure ko sva prišla do velike hiše. Liam je odklenil vrata in na vratih je že čakal Harry. »haj« je rekel in me objel. Objem sem mu vrnila. Liam mi je predstavil še ostale in vsi so me objeli nakoncu pa je Louis zakričal »grupe hug!« vsi skupaj smo se objeli. Nekaj časa smo stali pri vratih fantje so se nekaj pogovarjali. Potem pa je Harry prišel do mene in mi rekel;»greva gledat tv teli tukaj si morajo še velikoooo povedat« je rekel in me prijel zaroko in dobesedno odvlekel do kavča. Po skoraj 1 uri mi je zavibreral telefon gledali smo nek film, ki ga je izbral Niall. Pogledala sem sporočilo bilo je Kiino. ‘kje si za boga? Veš kako mami skrbi in klicala sem Lucio č eve kje si!’ rahlo sem se zasmejala in ji odpisala. ‘trenutno sem pri Liamu in fantih… pridem ko se film konča lahko pa se kot po naklučju vidimo v mstu ’ ji odpišem. ‘velja pred starbucksom? Zdaj takoj!’ mi odpiše. Fante prepričam da gremo v mesto in privolijo. Vsedemo se v avto in se odpeljemo…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
next?
16. marec 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. marec 2014
Next
17. marec 2014
nexxt! hvala ker berete. next je pa posvečen moji največji budali k mi že ceu dan tezi da nej nextam вεʟıεвεя.εϊз ewo ti next by 'crazy faaan' hahahah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Z avtom smo se zapeljali do mesta. Iz žapa sem uzela telefon in Kii napisala sms: ‘mi smo prišli v mesto. Kje si?’. »s kom pa se dopisuješ?« me je uprašal Louis. »sestra mi je napisala sms če sem še v mestu. Povedala sem da smo ravnokar prišli in da se lahko dobimo. Saj vas ne moti?« sem jih uprašala oni pa so le odkimali. »hej. Kako si?« mi je rekel Harry ko je prišel do mene. OMG! Kako je lahko tako popoln. Gledala sem ga z odprtimi očmi in ga slačila z očmi. »mhm…« je rekel, jaz pa sem se zbudila iz svojih misli. »oh hej. Am uredu. Kako si ti?« sem ga vprašala in začela sva se pogovarjati. Ko smo prišli do starbucksa sem že od daleč videla Kio in Hannah kako nam mahata. Stekla sem do niju in zasabo potegnila Harryja. Objele smo se in ju predstavila fantom. Naročili smo si kave in se vsedli za najbližjo mizo. Nekaj časa smo se pogovarjali nato pa je Louis predlagal da bi šli domov. Vsi smo se strinjali in se odpravili. Ko smo prišli do njihove hiše smo vstopili in si slekli plašče. Jaz sem se vsedla na kavč in prižgala televizijo. Ne dolgo po tem pa so prišli še fantje. Niall je v DVD prevajalnik usavil grozljivko. Nemaram grozljivk in zato sem si ves filem pred očmi tlačila povšter. Ko sem zaslišala tiho hihitanje sem pogledala. Harry je gledal vame in se mi hihital. Bil je tako prisrčen. Nato pa sem si oči spet zatisnila z blazino in nase navlekla deko in se pokrila. Čez čas sem pod deko začutila par nog. Nakar me je nekdo objel okoli ramen in me stisnil k sebi. Odmaknila sem blazino, da bi videla kdo je. Kdo drug kot Harry me je stiskal h sebi. Ko se je film končal. Je nekdo prižgal luč in naju videl z harijem začeli so z U-ji in O-ji, midva pa sva se samo smejala. »kaj bomo delal zdej?« je uprašala Hannah. »gremo se resnica ali iziu?« je predlagal Zayn. Vsi smo bili takoj za. Niall je stekel po steklenico, ko se je vrnil pa smo začeli prvi je vrtel Liam. Steklenica je pokazala name. »resnica ali iziu?« me je uprašal. »am.. resnica.« »hmm, ok ti je od naše skupine kdo všeč?« »ja!« sem rekla vstali pa so pogledali najprej mene potem pa Harryja in začeli z žvižganjem. Vrtela sem jaz. Tako smo nadaljevali ko je steklenica pokazala na Harryja. »resnica ali iziu?« ga je vprašal Louis. Zakaj ravno on? On daje najbolj krute izive. »iziu« je rekel Harry. »strastno poljubi Sarah« je rekel Harry pa je prišel do mene in me poljubil, poljube sem mu vračala bili so polni strasti. »nehajta preden se pojesta« je začela Hannah. Z muko sva se odlimala. Igrali smo se naprej. »bi prespale pri nam? Ker ura je že 21.00 in to?« je uprašal Liam, me pa smo le prikimale. »am majhen problem fantje.« je nadaljeval Zayn. »kje bodo spale? Imamo samo 5 sob z majhnimi posteljami. se spomnite?« »Sarah lahko spi v moji sobi.« se je takoj oglasil Harry. »ne! vse boste spale v moji sobi jaz pa bom spal na kavču!« je rekel Liam. Šla sem do njega in mu pritisnila poljubček na lička in ga objela. »najbolši brt si! Hvala.« Liam nam je pokazal sobo šle smo noter in zaklenile vrata. »kako je Zayn sexy!« je rekla Kia. »Niall je tak srček.« je nadaljevala Hannah. »nobeden ni bolši od Harryja.« sem nadaljevala jaz. »kaj sta pa imela med filmom?« me je uprašala Hannah. »amm… nič samo bojim se grozliuk in sem se stisnila k nemu.« sem rekla. »punce lahko odprete jaz sem Liam. Rabim samo boksarce, blazino in deko. Prinesel sem vam blazine in odeje…« odklenile smo mu vrata in ga spustle noter. »kje pa so fantje« sem nadaljevala. »Harry je v svoji sobi in na vsako mojo besedo zagodrnja. Zayn se tušera. Niall je sendvič. Louis pa ubistvu ne vem kje je.« nam je povedal in šel iz sobe. Z Kio in Hannah smo se še nekaj časa pogovarjale potem pa sem zaspala v spanec brez san.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nevem sploh če bi še pisala ker mam zlo mal bralcou... hvala vsem k zaenkrat berete. nadaljevala pa bom če dobim 3 nexte ali več hvala še enkrat ker berete < 3
19. marec 2014
u168081
u168081
next
20. marec 2014
neext <3
20. marec 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeext
20. marec 2014
ju3 dobite next hvala res ker berete ful sm veselaa hval hvala hvala hvala 100x love yaa! <3
20. marec 2014
next
26. marec 2014
next
29. marec 2014
u164962
u164962
Ju3 je ze blo NEXT+nova bralka
30. marec 2014
am ja spri komp je neki steku pa mamo sam 1gabin pol je se moj brt skos igrou svoje igrce in kr neki in ga nism nc dubila... lahko napisem sam kksn kratk next na tablci kr sm trenutno na izmenjavi s solo v umagu hh... hvala res k berete
30. marec 2014
ewo wam next zdej smo prsli iz mesta k sm pr res sori kmnism napisala nexta sam res nism mogle najprej je biu komp pokvarjem pol ga je meu skos moj brt -.- in ja zdej mam po dougm casu tablco sabo lahko na morju in next bo kratk k nevem kok mam casa. no pa zacnimo sorii ce bo kksna napaka v nextu bo pa ker sm pac na tablciii...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
»jaz rajs nebi, ker drugac bo se ceu dan tecna...« rece Kia »adej no Lou pust jo da spi!« rece Harry »fantje da nebi slucajno...« ni nadaljeval Liam ko sem na svoji glavi zacutila curekek vode. hitreje kot v sekundi sem stala na postelji. louis, Niall in Hannah so se potleh valjali os smeha. Kia pa ga je kokaj zadrzevala. »kdo je to naredu?« uprašam z jeznim glason. »Louis!« rece Harry z resnim obrazom. »louis zdaj si mrtev!« zapodim se za njem on pa hitro ustane in stece po stopnicah, jaz pa zanjem. »imam te!« recem ko ga na travi dohitim in ga porinem v bazem! ko moker kot cucek pokuka iz bazena se obadva zasmejeva. »louis pojdi iz vode, sarah ti pa v kuhinjo na "zajtrk"« rece Liam z jeznim glasom ko pride ven. »yes daddy!« rece Louis z otroskim glasom. spet padeva v smeh in se odpraviva v hiso. Liam z nama pa le zmaje z glavo. ko pridem v hiso grem v Liamovo sobo in si oblecem hlace in majico.*oblacila*

ko pridem v jedilnico so na mizi palacinke, ki jih je Niall le kdo drug. »živjo!« me pozdravi. » hej. kako si?« »uredu bos palacinko?« »prosim...« mu odvrnem in pa mi na kroznik polozi palacinko, ki je ze namazana z nutello. ko z Niallom pojeva gremo vsi v mesto. ko pridemo se sprehajamo po mestu se pogovarjamo. fantje imajo na sebi kapuce in soncna ocala. ko smo se sprehajali po parku je zapihal mocan veter in Harryju je iz glave padla kapuca. hitro si jo je popravil ko pa smo ze misliki da ni nihce videl pride do nas punca in rece potiho sloraj da zasepete »zivjo Harry lahko dobim podpis in se slikam z tabo? amm vami?« punca se mi zdi predcej vredu. »am seveda...« odgovori Harry in se ji podpie na kscek paperja in naredijo vsaj 100 slik. po nekaj casa protin nam zacne teč grupa deklet, ki začnejo upiti. »kia, hannah, sarah. tečite takooooooj!« zavpije liam. vsi zacnemo tec. Ko grejo dekleta mimo tiste punce jo podrejo ona pa pade na tla vstavim se. »Sarah. teči kaj je narobe?« me uprasa Liam. »una punca. padla je.« to je vse kar lahko povem. potem pa Liam zacne tečt proti puncam jaz pa zanjem. »hallo pocasi punce vse dobite podpise. samo ali kdo vidi punco. skravzlani rjavi lasje. poglejte pod nogami padla je. »tukaj Liam... lezi na tleh in se ne premika.« zakrici neka punca v ozadju. Liam se takoj prerine do nje in jo dvigne v narocje. odnese jo do taxija polozi jo noteri potem pa gr nazaj h Directionerkam in jim podeli nekaj avtogramov tako kot tudi drugi. »Liam gremo!« se zadere Harry iz taxija Liam pa takoj pritece in se usede v Taxi. odpeljemo se do bolnice. »kako je z njo?« zdravnico uprasa Liam ko pride iz sobe in gre h njej jaz pa za njem. »se je ze zbudila. ima zlomljeno nogo in potrebuje nekoga, da bo zanjo skbel.« pove zdravnica. »ok. jo odpeljemo domov, k starsem ali kaj?« vprasa Liam. »amm. nima starsev v LA. tako da ce bi lahko ostala pri vas ali pa jo odpeljite h sorodjikom ali njenim prijateljem.« pojasne zdravnica. »pri nam bo ce se seveda strinjate fantje, in punce?« upraša Liam in se obrne h nam. Vsi pokimamo Liam pa se nekej govori zdravnici. jaz pa sem sla do Harryja, Kie in Zayna, ki so se nekaj pogovarjali. nakaj casa smo se pogavarjali in se "spoznavali" sicer vem vse o njih. haha. cez kaksno uro do Liama pride zdravnica in mu nekaj pove. narise se mu nasmesek in ze tisto sekundo odhiti v sobo ker je je ta punca. mi pa gremo v restavracijo ker je Niall lačen. cez kaksno uro prideta v restavracijo se Liam in punca. »Danielle Peazer. lahko me klicete Dani.« se nam predstavi punca. »am jaz sem Sarah, Liamova sestra. to sta Kia tudi moja sestra in Hannah. Kiina prijateljica. fante pa vrjetno poznas.« ji odgovorim in se ji nasmehnem. Louis ji nakaze da naj se vsede. pogovarjali smo se se kaksno uro, ko je zdravnica prinesla odpustnico. Niall je pojedel dokonca svojo 5 porcijo in jo placal potem pa smo sli v Louisov avto. ko smo prisli domov sem telefonerala mami da sem z Hanno in Kio pri Liamo. vsedli smo se na kavc. nekaj casa smo se pogovarjali, ko je na vratih pozvonilo...*danielle*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala usm k berete lahko mal oglasujete hahahahahhahaha hvala hvala hvala
30. marec 2014
next
31. marec 2014
Next
17. avgust 2014
Calum5sos
Calum5sos
next+novabralka
29. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani