Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u173906
u173906
hello!
naj se vam hmm.... predstavim. sem laura za prijatelje larčči. in res sovražim svoje ime. no mogoče bom kar prešla k bistvu, kaj pravte. no jaz že pišem dve zgodbi, amapk ena ni tako brana, kot druga, ki se gre o louisu. nekatere že vete, sa sem nora na bad boye. pišem zgodbo o vamprjih ter o school playerju. in tu prhaja še bad boy. da sem to zgodbo sploh začela pisat, gre zahvala Ƭнє●Aηcнσя in je cela zgodba, namenjena njej. ona je naredila tariler in naslovnico. in sem ji res zlo hwaležna za vse. če ma kdo kake kritike, jih naj na piše. no ka če bi jst začela kr, ka pravte
============================================================================

http://shrani.si/f/2r/UL/4iOSp8hv/irish-bad-boy2.jpg
Selena Gomez as Ashley Blue
Demi Lovato as Demetra Smith
Niall Horan as Himself
Louis Tomlinson as Himself
Harry Styles as Himself
Liam Payne as Himself
Zayn Malik as Himself
Perrie Edwards as Herself

irish bad boy-niall horan

*Proluge*

He was a bad boy. And she. She was a good girl with best friend Demetra. One night she wet to the club. But there was a bad boy. Irish bad boy. In that bad boy is Niall. Niall Horan. He has a secret. What is that secret? Nowbody don't now that secret. He wants to sleep with her. She doesn't want. Resists him in all possible ways. One night she was a kidnapped. What's do Niall?
It will save or replace? That is the question?

*End*
========================================================================

to je to neki sem napisala sama neki pa z pomočjo prevajalnika. to je to upam, d vam bo ušeč. nexti bodo zdej bolj redno na dan ali dva. potem bom pa vidila, kakor bo šlo z šolo. tak to je to.
next?
29. december 2014
u52095
u52095
Next tongue
29. december 2014
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnext
29. december 2014
u105006
u105006
Se vidi da je prevajalnik napisu ka je čist čist mejhn narobe wink
Ker trailer
omfg
kok dobr narjen trailer
Ker je pa film ka je selena pa fant pač not??
zlo zlo
Carsko
Kot zmeri
neeeeeeeeext!!!!!! wink
29. december 2014
u181765
u181765
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosim čim prej!!!!!!!!!!!!!
29. december 2014
next cool trailer
29. december 2014
next hiter
29. december 2014
u173340
u173340
neeeeeext
29. december 2014
nnnneeext
29. december 2014
Neeeeeeext smile
29. december 2014
neeeeeeeeext
29. december 2014
omg js se tresem!!triler je bil fulll crepy!!!
ja spet js in spet ti z popolnostjo!!! tongue
omg js se morm umirit k sm neki polomila.spet!! :1
nujno next kr je prfff in vedno bo
kdaj boš nekstala Vampira???
next!!
p.s.to je tok crepy ampak tok awsome!!!
29. december 2014
OMFG LUDJE URA JE POL POUNOČ JS PA V TEMI NA TELEFONU TRILER GLEDAM!!! OMFG JS UMIRAM!!! 1.: OD POPOUNOSTI 2.: OD TEGA KR JE BIU STRAŠN 3.: OD PRIČAKOVANJA
OKEJ TALE TRILER JE RES CREEPY...TOTALLY
FUL SVETOVN PROLOG
PA NASLOVNCA JE KUL
UGLAVNEM NIMAM BESED
KOMI ČAKAM PRVI DEL
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT smile_xd
29. december 2014
...dream...haha a ti tud???
js sm ta triler gledala 100x pa mi je še vedno creepy
do I got a problrm??
well wovever next my darlin!!!
29. december 2014
u181656
u181656
neeeeeeeeeeext
29. december 2014
Next
30. december 2014
next
30. december 2014
next!
30. december 2014
u173906
u173906

irish bad boy- meet niall horan
part 1
Pogledala sem skozi okno moje sobe, ter se nasmehnila. Zunaj je snežilo. Waw. Obožujem sneg. Vedno kadar sneži grem ven ter plešem. Ampak mora res snežiti. Odšla sem do omare, ter ven potegnala črno jopico, ter jo oblekla čez moj temno moder pulover. Odšla sem po stopnicah do spodnjega dela hiše. Povedala mami, da grem ven ter si obula bele škornje ter isto barvno bundo. Hodila sem po pločniku.
Ko sem prispela v bližino gozda. Gledala sem kako naletava sneg. To se mi je vedno zdelo prelepo. Zavila sem z glavne poti, ki je vodila čez gozd.
Sončni žarki so pronicali skozi veje na katerih ni bilo več veliko listja. Bližala se je zima, in jaz . Jaz sem že bila na zimskem spanju. Vem zdi se čudno, ampak kadar začne naletavati sneg mi postane hudo. Spomini na družino mi spet preidejo na plan. In po mojem licu steče solza.
Odidem do reke, ter se usedem. Že kar nekaj časa sedim tam, ko moje misli spet uidejo k družini. Ko sem bila majhna smo pozimi vedno gradili igluje ter snežake. Potem pa so mamo povišali iz medicinske sestre v zdravnico in oče je postal direkotor. To je že celih šest let. Spet je stekla solza po mojem licu. Ampak tokrat se jih je za njo pokazalo še na stotine. Čutila sem kako mi je topla roka obrisala solze. Obrnem se ter zagledam fanta.
Njegove modre oči so me opazovale. Ko sem si ga bolje ogledala , se mi je posvetilo kdo je. On je sam Niall Horan. In bil je on. Na tistem mestu sem pozabila na družino. Moje telo je premagal strah. Moje noge so se zašibile.
Komaj sem vstala ter stekla po gozdu. Slišala sem korake za mano. Sledi mi. Moj tek se je pospešil. Ne no. Pred sabo nisem opazila korenine zato sem pristala na tleh. Moj strah se je povečal. Solze so mi tekle po licih. Prišel je do mene. V strahu sem zaprla oči.
'' Odpri oči, love. ''
Počasi sem odprla oči. Videla sem kako je počepnil k meni. Pogledal me je. Odmaknila sem pogled. Vem kaj lahko naredi. Ubil je že veliko ljudi. Je morilec. Ampak noben ni tako pogumen, da bi ga prijavil ali zaprl. Nekdo je to nekoč naredil. Na koncu je pristal v bolnišnici. In čez tri dni umrl.
Z roko je prijel mojo brado. Polzdvignil je mojo glavo, tako da sem ga gledala v oči.
'' Se me bojiš? ''
Ker svojemu glasu nisem zaupala sem ga samo pogledala te prikimala.
'' Ok. '' je bil njegov preprost odgovor. Nasmejal se je. Na zloben način. Moje telo je prevzeloše več strahu.
30. december 2014
u181765
u181765
O.M.G. To je the best story ever..
Kdaj bo nextttttt!!!!!!!???????????
30. december 2014
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. december 2014
next
30. december 2014
u105006
u105006
Wtf
A je niall čuknen itak da se ga boji kdo se ga ne bi
Neeext!!!!
30. december 2014
next
30. december 2014
Okej Niall nima logike
I mean kdo se ga pa ne bi bal če je morilec???
OMFG ful popoun next je
mam feeling da bo tole zlo zlo popouna zgodbica...že zdej je
dej prosim še letos next če se da...proooosim
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXTheart
30. december 2014
Next
30. december 2014
Omg nooo, kak dober zaceteek smile
NeeeeeeeeeeeeeeeeeextNeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. januar 2015
ok nima možganov,nima no
mislm morilc????????oml!!!!!!!!!!!!oml!!!!!!!!!!!!
omfl to je prffffffffffffffffffff!!!!!!!! and more!!!!!!!!!!!!!!!
to bo bomba!!!!!!!!!!!!!!1
next!!!!!!!!!!!!!!!
03. januar 2015
Next
03. januar 2015
Waaaw. Noro uu, Niall morilec.
Saj boš še pisala naprej, ne? Ker je res ful dobro in ne moreš kar nehati. Please.
next
16. januar 2015
tema je zaklenjena