✝✝ Dєαтнcoяє ✝✝ & αwĸwαrd✝ɢιr

Saints born together to fight against their holy fables
The streets are where we pray
Hymns for the lonely, wretched and forgotten
The feeling in our hearts won't ever fade away

We stand tall (united)
Watch them fall (divided)
Break the chains and now we'll show them all (fight)

Fight for all you know
When your backs against the wall
Stand against the liars
Stronger than before
When your life becomes a war
Set the world on fire

Sing out united against the ones you left in hatred
Our message of today
Like children crying when all they knew was dying
And we will raise our flags up
It's time for them to pay

We stand tall (united)
Watch them fall (divided)
Break the chains and now we'll show them all (fight)

Fight for all you know
When your backs against the wall
Stand against the liars
Stronger than before
When your life becomes a war
Set the world on fire

Woahh ohhh
So sing it loud you hold the key (woahh ohhh)
We're the rebels and we're free
Woahh ohhh
It's time to burn all that you see (woahh ohhh)
Now the world belongs to me

[Solo]

Fight for all you know
When your backs against the wall
Stand against the liars
Stronger than before
When your life becomes a war
Set the world on fire

Proud in all you are
Showing every scar
As your badge of honor
When you can't take anymore
Of what they're living for
Set the world on fire

Na ves glas sem se drl, kolikor sem le lahko! Obožujem to prekleto pesem! Najboljša! Za zmeraj! Čeprav sem imel pomisleke, glede novega albuma. vsak njihov album je boljši. Ojoj, kako prekleto zabito dober mora biti zdaj? Komaj sem čakal, da bo izšel. Bil sem neskončno neučakan. Moja sestra pa sploh. Ah, moja sestra. Zmešana ženska, ki se nekako ne zna odločiti, če bi me imela rada ali ne. Jaz sem trdno odločen, da jo sovražim. Imava enak stil in isti okus za glasbo ampak... Euh... Ne prenesem je. Ona pa... Ko me rabi je vsa medena in se mi prilizuje, potem pa, ko ji pomagam in ji nobena od moji zamisli ni všeč, bi najraje na vrtu postavila giljotino in me obglavila.
Tako, da vzamem nazaj vse, ko sem rekel, da je vsak BVB fan moj prijatelj. Fuj!!!, to je bilo namenjeno moji sestri. Za povrh vsega pa še osvaja mojega najboljšega prijatelja. Vsa sladka je do njega in ga vabi ven. Kot, da bi šel ven s tako kokošjo, kot je ona! Že milijonkrat sva želela iti na BVB koncert, saj živiva v Angliji in to je za BVB najbolj obiskano mesto. Vsako leto pridejo 3X in imajo vsaj kakšen 5 koncert, torej vse skupaj 15. Ampak mami in oči pa vedno pravita "Učiti se morata! Saj bojo še prišli!". Vedel sem, da bova mogla najti drug razlog, da greva na koncert. In tudi tisti dan se je moji sestri dokončno utrgalo. Sedel sem v sobi in poslušal Set The World On Fire. Malo sem stišal volumen glasbe in prisluškoval, kakor pač vedno. Nikoli ne veš, kdaj bom lahko s čem izsiljeval sestro, naj mi da mir. "Ampak hočem na konceeeert!" je izsiljevala seka, "Ne! Ne greš! Sploh veš, kaj vse se moraš učiti?", "TA KONFERENCA JE ŽE ZAKLJUČENA!!!". In slišal sem grozen pohod, ki se je bližal moji sobi. Sunkovito je odrpla vrata in ravno takrat sem glasbo dal glasneje, češ, nič nisem slišal. "Pomagaj mi." je rekla. Seveda sem jo slišal ampak delal sem se, da je ne. "ERIC!!!!!!" se je zadrla s histeričnim krikom in mi skoraj prebila bobenček, kot ga ne predre noben screamo, razen njen!


07. januar 2013
»eric!!« sm že drugič zakričala nanj in on je končno glasbo dal bol potiho.
»kaj je?« je uprašau in čakav da odgovorim«morva it na ta koncert!« sm rekla in tudi on se je strinjav »ne zgodi se velikrat ampak to se pa čist strinjam s tabo« nato je spet pržgau set the world on fire in se začeu dret kt mačk k mu na rep stopiš. »nehi se dreet! Usaj poj če že…sam ne se dreet!!« sm zakričala kr drugač me ne bi slišu. »nee slišm« se je zadru nazaj in spet začeu tulit. Stopila sm bliže k njemu in mu na uho zakričala »neehii see dret!!« »kdo se pa zdej dere?« »sam si me do tega prpelu!« zakričim nazaj. U sobo stop mama in se zacne dret na naju. Bla bla bla.
»a loh greva na koncert?« bleknem ko una še zmeri neki razlaga »ever! Ne premlada si. Tam je beliko nevarnih ljudi ki te lahko…« »posilijo, ubijejo, bla bla bla!« jo prekini Eric.
»točno tako! In Eric ne ustopaj mi u…« »besedo« tokrat jo prekinem jaz.
EVER:


07. januar 2013
u108087
u108087
Neeeeeeext
07. januar 2013
Res bolano, da nama ne pustijo, ker bi naju lahko kdo posilil! Mislim, jaz in Ever imava 17 let! No, vsaj jaz. Ona je še mala pička, 16 letnica. Mami je jezno ošinila Ever in rekla, da nama zdaj sploh ne bo pustila na koncert. Oh, krasno. Zaradi te budale, moje sestre, imam zdaj pripor pred koncertom! "SI TI NORMALNA???" sem zavpil na njo, čim je šla ven. Zlobno me je pogledala "Kaj sem jaz kriva? Ti si jo prvi prekinil!". "Ampak, ker si jo še ti prekinila nama je dala pripor!" sem bil še bolj jezen nanjo. "Staviš, da sva dobila pripor zaradi mene, ker nisem njuna prava hči?" in mirno šla iz sobe. Če mi sli, da se mi je trgalo srce, se je motila. Brez problema, sem se obrnil in se spet posvetil računalniku. Mislim, samo za sekundo. Stol se mi je zlomil in padel sem nazaj in s hrbtom močno pribil na tla. Da ne bi moglo biti že to dovolj hudo, se mi je čaj, ki sem ga imel na mizi, zvrnil na obraz. Moj obraz je bil totalno rdeč in ves razbesnjen sem, šel v Everino sobo, ker sem vedel, da je to storila ona. "TI ŽENSKA ZMEŠANA!!!" sem se zadrl že pred vrati in z nogo skoraj odbil vrata s tečajev. Ever me je prestrašeno pogledala, vendar, ko je videla, da je moj obraz bolj rdeč od rdeče barve, se je zarežala. "Lahko priznam, da na čaj nisem računala.". "PROKLETA PRASICA!!!" sem se zadrl in ji s stene strgal njen najljubši BVB plakat. Zacvilila je in samo nemo buljila kaj sem naredil. Strgane dele plakate sem vzel in ga spravil v sobo. To je bilo še huje. Lahko bi ga zlepila skupaj ampak pod mojo kontrolo, ne.
07. januar 2013
Plakat:


07. januar 2013
»si nor?!?!? No ja vem da si!!« sm kričala za njim. Takoj sm stekla za njim in se lotila dela. Stragala sm prvi, drugi, tretji, četrti in še peti plakat. Jezno me je pogledau in reku »to boš plačala« »pa kaj še?!?« »še to » je reku in me klofnu.
Vrnila sm mu udarec in ga cabnila u mednožje da je zletel po tleh. U sobo je ustopila njegva mama in me nadrla in rekla če bo šlo tko naprej bo Eric loh šou na koncert jst pa ne »ni fer!! Sm zato kr nism iz te familije nesmem nikamor!« sm zakričala nanjo in stekla v svojo sobo.
»fuckin ljudje!! Ko bi usaj vi umrl namest mojih staršev!!!« sm kričala in ihtela. U sobo je ustopila moja kao mama in začela »ever…srčica« »nehi!! Nobena srčica nism!!« sm zakričala nanjo in ji pokazala urata. U normalnem primeru bi ona šla vn in jst bi zaklenila urata… ampak nee. Urata so pokvarjena.
Zarat moja fuckin najbolšga brata (ne, nemislm resno)
07. januar 2013
2 nexta plzzz
07. januar 2013
u108087
u108087
Neeeext
Neeeeext
07. januar 2013
neeext
09. januar 2013
Malo sva se sklofutala, ko mi je dol potrgala plakate. Nato pa je prišla moja mami in rekla, da bom jaz lahko šel, ona pa ne. Zlobno sem se nasmehnil in opazoval Everin zaprepaden obraz. Nato se je zadrla, da je tako samo zato, ker je posvojena. Najbolj smešno pa je bilo, da, ko se je želela zapreti v sobo, se ni mogla in jezno je z roko iskala vrata, na katerih je stala, saj sem jih podrl. Ko jih je še bolj besno dvignila in si tako dala vsaj nekaj zasebnosti. Potem pa je mami zaprla vrata moje sobe in me zlobno ošinila in nazadnje strmela vame. Pogledal sem jo začudeno in rekel "Kaaj? Težila mi je!". Mami je zmajala z glavo "Ona nenehno teži tebi in ti njej. Kdo komu teži!". "Ona meni! prva je prišla v mojo sobo!" "Aha? Aha? Zakaj?" "Ker je hotela, da bi midva šl..." in takrat sem se zamislil. Postal sem mamin sinček. Zinem ji vse. Mogoče bi pa le enkrat za spremembo lahko držal z njo! "Eric!!!" se je zadrla mami, ko ji kar 5 minut nisem odgovoril. "Ummm... Uhhh... Ja, rekla mi je, da bi midva lahko šla v kino gledati film Legion Of The Black." sem si izmislil. Mami je privzdignila obrv, kar je pomenilo, kaj pa govoriš. "No, Legion Of The Black je film, ki so ga naredili Black Veil Brides. Seveda bi šel ampak mami, z njo? Halooo!" sem govoril medtem, ko sem si izmišljeval, kaj bom rekel. Kar zletelo je iz mene. Potem, ko je šla mami ven, sem spet vdrl k Ever. V solzah me je pogledala in zgubala svoj obraz, češ, ne govorim s teboj. Prijel sem jo za roko in jo z muko zvlekel v mojo sobo, kjer sva imela dosti več zasebnosti, kot pri njej, ki ni imela vrat. Usedla se je na mojo posteljo in svoj obraz sključila h kolenom, ki jih je ovila z rokami. Zaprl sem vrata in nisem si mogel misliti, da sem to res storil. "Lahko si mi hvaležna." sem samo izdavil iz sebe. "Pfff!!!" je rekla in se užaljeno nasmehnila. "Lagal sem zate. Ko me je mami vprašala, zakaj si mi prišla težit, nisem rekel, da si me prišla nagovarjat za pobeg na koncert." in sklonil glavo. Nisem je želel gledati v oči. Vedel sem, da ima pogled zmagoslavja ampak, ko sem malo dvignil pogled sem videl, da je nekako v meni našla uteho. "K - kaj pa si ji rekel?" me je zmedeno vprašala in si s predolgimi rokavi raztegnjene jopice obrisala solze na njenih licih. "Da si želela, da greva gledat Legion Of The Black v kino." sem rekel in jo le pogledal. Nasmehnila se mi je in me celo objela. "Zato predlagam... Da se ne prepirava več. Lahko ampak na skrivaj. Potem lahko rečeva,da sva bila pridna in, da bi mogla iti na koncert kot za nagrado." sem končal in čakal njen odziv.
09. januar 2013
bom jutr nextala ce bo dost nextov.
Hmmsej loh uklucm obnovo filma? (kr je tok najbolsi)
09. januar 2013
u108087
u108087
Jaaaaa anjaaaaaa hočm obnowooo!!!
Aja BTW neeeeeeeeeeext
09. januar 2013
neeext
10. januar 2013
sej na fb-ju je link ka si film zloudaš čizt zastojn <33333
10. januar 2013
a bi lahko js dobila ta link mogoče?
10. januar 2013
fuuuuuuuuuuullllllll ti hwala
11. januar 2013
okej sej lohk jst zdej nextam anee?
11. januar 2013
u108087
u108087
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
11. januar 2013
Čakal je na odgovor in jaz sem zanalašč zavlačevala kar ga je delalo živčnega. »ja….pomoje…« »dej žee!« se je zadru name »jaaaaaa!!!« sm mu vrnila in se začela smejat. U sobo je stopila mama in jst sm hitro objela Erica »da bo mislna d sm ti oprostila« zasepetam.
»kako sta prikupna« reče in midva se le angelsko nasmehneva. »oče ti bo popravil vrata Ever« še doda in izgine za treskom vrat »kupila mi boš nove plakate« reče Eric in z obraza mu preberem da misli resno »enako!!« mu rečem. Zazvoni mi telefon. Neznana številka. »halo?« rečem previdno in čakam na odgovor. »reč Ericu d nej pride u park.« »drugič poklič njega. Budalo« rečem in prekinem. »u park morš« rečem in se odpravim u svojo sobo. »kdo te je sploh klicau?« upraša in jst mu odgovorim da je biu David.»okej…« reče in si obleče jakno in se požene po stopnicah.
Ko prispem do sobe so vrata že čudežno popravljena. Zaklenem se in iz omare uzamem nove plakate (shranjene mamče se starih naveličam) nekaj jih nalepim na vrata.
Pogledam na steno pri postelji. Potrgam plakate in jih odnesem u smeti. Stopim do garaže in 'očeta' uprašam za črno in belo barvo. »ljubica, črne barve nimam imam sms prej« »okej« uzamem barvo in sprej ter se poženem po stopnicah do moje sobe.
Na prenosniku uklopim BVB-je in se lotim dela. Steno pobarvam najprej z belo nato pa delček prebarvam s črnim sprejem. Na črno barvo s copičem nanesem bvb-jev logo in na koncu ponosno zijam u steno.
Lotim se omare. Iz nje povlečem svoja oblačila. Iz kupa preberem črna oblačila in jih spet zložim u omaro. Ostala, ki so pinki (fuj ) in podobnih barv pa vrzem u smeti.
Zaslišim Ericov glas….
11. januar 2013
neext
11. januar 2013
u108087
u108087
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. januar 2013
1 next še
12. januar 2013
Next kul je..
Ce zeli kdo brat ne bo mu zal http://www.igre123.com/forum/tema/poljubil-me-je!!!/48511/6 sory za oglasevanje
18. januar 2013
u62751
u62751
neeeeext!!!!!
18. januar 2013
a bos nextala?
18. januar 2013
misnla sm d boš še ti enga dala
18. januar 2013
next zanimiva zgobica ne pa tiste pocukrane 1d bljak. Čimprej nadaljuj prosim
19. januar 2013
a lohk zdej ti enkrat pa bom pol jst dvakrat?
19. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg