Haii...sm Lily in zdai wam bom povedala eno zgodbico o sebi(itaq da bo izmišlena)

Vse se je začelo prvi dan šole...šli smo u 8 razred in ko smo bili pr malici se je poleg mene usedel Damjan. Ravno smo jedli sladoled in ker se mi2 nemarava preveč je svoj sladoled razmazal po mojem obrazu. Ko sem že hotela zinit kaj grdega me je prekinil nejgov prijatelj Kevin: Damjan a ni blo škoda teg asladoleda žrtvovat za Lil(tko me kliče)? Damjan mu je veselo odvrnil: Pa nevem če nimaš prau. Še vedno se z odprtimi usti gledala Damjana. Nato sem svoj sladoled zabrisala v njegov obraz. K meni je pritekla Alexandra in me odpeljala na wc. Tam sem si očistila obraz. Alexandra mi je rekla: Že prvi dan pa te tvoja simpatija osvaja. Jas sem ji odvrnila: Alex...ne osvaja me. Nasmehnila se mi je in skupaj sva odšli nazaj v jedilnico...(seii vem da je neki zapleten začetek)

A boš brala dalje?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. september 2011
n-a-d-a-l-j-u-j-!
18. september 2011
Okey...
V razredu je vladala popolna zmeda dokler ni vstopila učiteljica...Vsi so utihnili razen Damjana ki je še vedno nekaj razlagal Kevinu: Ja in veš pol ji bom...ko je opazil da vsi strmimo v njega je utihnil...Učiteljica je jezno pogledala Damjana ki se ji je nasmehnil. Nato je naredila grozen sedežni red. K meni se je usedel Damjan...to je najhujša nočna mora kar sem jih kdajkoli imela...čeprav mi je ful ušeč...Ko je učiteljica nekaj razlagal pa mi je napisau listek:

Kako kaj Lil?
A prideš dons ob 16:00 na igrišče košarko igrat?
Damjan

Podal mi je listek...ko sem ga prebrala bi nairajše napisala NE...ampak obožujem košarko in želim premagati Damjana zato sem na drugo stran napisala:

Okey...

Hotela sem napisat več a nisem imela idei...potisnila sem listek pre Damjana in on mi je namenil je kisel nasmešek...

Popoldne ob 15:55 sem se s slušalkami v ušesih podala na igrišče...poslušala sem moja nai muziko Kelly Rowland-Invincible...
18. september 2011
JOJ NAPISALA SEM FUL DOLG DEU IN ZDEJ SE MI JE USE IZBRISALO...no bom še enkrat napisala:
Na igrišču sta me že čakala Damjan in Kevin...odložila sem slušalke&telefon ter si slekla jopico...približala sem se jima nakar je Damjan rekel: Uh,smo sexi. Kevin mu je namenil čuden pogled nato sem vprašala: Kaj sta sem prišla igrati košarko ali dajati kometarje? Po pogledih bi ocenila da sta imela v mislih drugo možnost zato sem jima vzela žogo, ciljala na koš in zadela...Kevin se je zasmejal in rekel: Vidiš Damjan,sem ti reku da maš konkurenco v razredu! Damjan ga je zasanjano pogledal,vzel žogo in zgrešilkoš...tudi jas sem se zsmejala in rekla: Očitno maš prau Kevin! Nato je žoga priltela naravnost v moj prsi koš...jezno sem pogledala Damjan ki je nato rekel: Ciljal sem tvoj nailepši del. Tokrat sem mu zabila žogo v čelo. Opotekel se je nazaj vzel žogo in mi jo vrgel. Še preden mi je priletela v obraz sem jo prijela. Vrgla sem jo proti koši in spet zadela...

A nextam? &opravičujem sem za nekatere napakice
18. september 2011
Okey bom kr nextala:

No tako smo kaki dve uri igrali košarko...razultat je bil na koncu neodločen zato Damjan ni zganjal velike panike. Kevin je odšel maloprej zato sva na igrišču ostala sama z Damjanom. Nekaj časa je bila popolna tišina ki jo je nato prekinil Damjan: In...si ugotovila da bolše igram od tebe ne? Zavzdihnila sem in rekla: To si ti rekel! Damjan se je nasmehnil sam pri sebi in brcnil v kamen. Nato je spet rekel: Am...am...no...prekinila sem ga: Daj zini že! Damjan me je malo začudeno pogledal nato pa rekel: A greš še eno rundo košarke? Pričakovala sem sicer drugačno vprašanje ampak....no rekla sem: Nee...domou moram. Damjan je malce začudeno pogledal in nato hotel nekaj reči a sem se obrnila in odšla po slušalke,telfon ter jopico. Ko sem tako odhajalo z vsem trem v naročju pa pa je Damjan za mano zaklical: No pol pa idijo cuker! Obstala sem...MI JE REKEL CUKER? Hotela sem se obrniti,teči do nejga in ga poljubiti ampak sem vedela da se le zafrkava. Zato sem sem mu rekla nazai: Adijo...spet sem odprla usta in hotela reči: PIKEC a sem utihnila...odšla sem...kdo ve kaj bi rekel če bi to naredila...verjetno bi se začel smejati. Kdo ve...
18. september 2011
neeext! zanimiva zgodba!
19. september 2011
next
19. september 2011
next
19. september 2011
Tnx

No...ko sem prišla domov me je mama že čakala z večerjo...malo je bilo čudno saj ob taki uri nikoli nismo večerjali. Verjetno ima mami kaj za bragom. Vsedla sem s e k mizi in mama mi je takoj pred nos postavila polento. Verjetno jo je pripravila zato ker ve da jo imam rada in da bom bolj sproščena če mi kej groznega pove...prišla sem do polovice ko je rekla : Lily neakj ti moram povedati...pogledala sem jo in videla njen nasmešek na obrazu. Takoj sem nehala jesti in sem jo začela vneto poslušati. Rekla je: Z očijem sva spet skupaj. Skoraj me je kap. Skočila sem ji v objem in jo do onemoglosti stiskala. Očija sem videla samo ob Nedeljah in še takrat sem morala biti z njim v službi. Zdaj pa ga bom imela cel teden pred nosom. Ko sem pojedla sem se stuširala in še nekaj časa gledala TV.
___________________________________

Bili smo na plesišču in k meni je nenadoma stopil Kevin. Vprašal me je: A greš plesat? Tako veselo sem rekla JA nato pa mi je dal lupčka na lica. IN PAF...Zbudila sem se. Ura je bila 2:00. Vsedla sem se na posteljo in si rekla: lily ne bodi zmešana. Ne reči da ti je zdaii že Kevin ušeč. Odkimala sem si. Ponavadi se pogovarjam sama s sabo. Spet sem si rekla: Lažeš? Spet sem odkimala. Tako sem se začela prepirati sama s sabo. Zmagala je trditev da mi je še vedno ušeč Damjan ampak nimam pojma zakaj sm sanjala Kevina. (Sei vem da je mal čudno povedano vse skupi) Tako sem spet zaspala nazaj. Zbudila sem se ob pol sedmih, se hitro zrihtala,pojedla zajtrk in zamudila avtobus. Odpeljal mi je direktno pred nosom. Tako se tudi ponavadi zgodi. Tako sem ška peš v šolo. Po noči je deževalo zato so bile na tlehluže in na eni sem skoraj padla. Če ne bi vedela da zamujam bi verjetno pol ure ugotavljala kaj vse bi si lahko zlomila. Nenadoma je nekdo zatrobil. Mimo se je pripeljal Kevin in njegov oče. Kevin me je uprašal: A greš z nama v šolo? Ob tvoji kondiciji...sem siguren da če greš peš boš zamudila kake tri ure. Malce kislo sem se mu nasmehnila in nato vstopila. Zahvalila sem se njegovemu očetu ker me pelje. Ko sva istopila sem začutila na sebi štiri poglede( ne dobesedno začutila)...Alexandra&Žana sta mi namenile čudnega, moja sovražnica Sara pa takega kot vedno..vendar si je tokrat vejretno mislila: Ta koza. Kako si mi drze ukrasti Kevina...Gledal me je tudi Damjan ki se mi je smehljal in nato pomahal. Verjetno Kevinu in ne meni zato nisem odreagirala. Odšla sem k Žani&Alexandri. Takoj ko sem dosegla svoj ''cilj'' me je Žana uprašala: Oh...nowa romanca in ti mi nič ne poveš? Zavzdihnila sem in rekla: Ne ni...sam sem zamudla bus kot vedno in mi je ponudo prevoz. Alexandra je dobila lička rožanto rdeča in rekla je: Oh...kot v kašnem romantičnem filmu. Z Žano sva jo začudeno pogledali saj je spet začela kvasit neumnosti. Nato je zazvonilo in odšle smo v razred. Ceu čas me je Damjan opazoval. Meni pa je po glavi rojilo le eno uprašanje: Kaj si misli? Vzela sem listek iz peresnice in napisala: Kaj si pa misliš da si da me tako zijaš?! Potisnila sem mu listek in prebraul ga je...napisal pa je:

Ma ne sprašuj takšnih vprašanj ko nimajo odgovora.
Drgač pa mam tut jas eno miceno vprašnje? Podobno je včerajšnjemu sam da se bo dogajal na čisto drugem kraju in čisto neki drugega bi počeli...
A prieš dons gleat kok znam nogomet igrat?

Potisnil mi je listek...NOGOMET? Huhh...če mi nebi biu ušeč verjetno nebi šla. Odpisala sem:

Če je že vprašanje podobno včerajšnjemu pol mora bit tut odgovor podoben včerajšnjemu a ne??

Dala sem mu listek in pokimal mi je. Komei čakam da se vidimo na igrišču. Oh I'M IN LOVE. (S temi besedami je pol biu tut cel zvezek pokracan in Damjan je ceu nor sprašal: Whit who? )

A nexštam?
19. september 2011
ja...next!
19. september 2011
ok

In končno sem dočakala konec pouka in zavila sem proti igršču gledati kako bo Damjan igral nogomet. Ustavila sem se in si rekla: OH LJUBEZEN DELA SVOJE. Odšla sem domov saj bo tekma šele on 15:00 ...imam še dovolj časa. Na poti domov me je dohitela Žana in rekla: A maš dons kaj časa? Rahlo sem se ugriznila v ustnico in rekla: Ne...sorč tekmo mam. Žana mi je rekla: Kaj pa igraš dons? Šele takrat sem se zavedala da me je ljubezen totalno zmešala. Rekla sem Žani: Mislila sem reči da grem gledati tekmo. Zasmejali sva se. Nekaj časa sva se pogovarjali nato pa sva se razšli. Pred našo hišo sem zagledala črnega marcedesa. Verjetno je od očija sm si mislila. Vstopila sem v hišo in zagledala novo preprogo. Oče je očitno malo zapravljal. Ali pa je mama segla v denarnico. Nato sem zagledala očija. Objela sem ga in povedal mi je da je mami še u sužbi. To sem itak že vedela. Odšla sem v svojo sobo in tam brala vse do 14:50...porihtala sem se in odšla po stopnicah dol. Očijo sem povedla da grem na tekmo a me očitno ni slišal. Saj je vseeno...se mi si mislila in odšla. Po poti sem poslušala Fergie- Big Girls Don't Cry...tekma se je začela in tam sem videla tudi Alexandro..ah seweda njen fant Tim tut igra nogomet. Uh kok sem jas zabita. Prisedla sem k njej in ona me je začudeno pogledala: Kaj pa ti tukaj? Povedla sem ji o liskih in takoj je bla navdušena. Še vedno verjame da sem všeč Damjanu...ampak jas N-E verjamem...bila bi pa zlo vesela če bi blo res. Sedeli sva v prvi vrsti in Damjan mi je takoj pomahal. Spet se zafkavle. Stekel je proti golu in Kevin(on je golman) ni bil pozoren zato jee dobil gol...bil je prvi gol. Damjan se mi je nasmehnil in takoj sem vedla na kaj namiguje: Sem ti rekel da znam igrati.Oh je naiven... Še jas bi dala Kevinu gol če bi ceu cajt zijo Saro. Na koncu je zmagala Damjanova ekipa z 3:2...Damjana sem počakala...samo zato da mu lahko eno zabrusim nazaj za tisti nasmeh(čeprau to ni bilo čisto res). Prišel je in rekel: A sm ti reku da znam igrat?
Rekla sem mu: Prvič: Nisem rekla da ne znaš igrat...Drugič: Tudi jas bi lahko dala gol nekomu ki zija v Saro in ni pozoren na žogo. Damjan se je nasmehnil in rekel: Ravno zdaj si rekla...začudeno sem ga pogledala in vprašala: Kaj sem rekla? Zmajal je z glavo kot da se mu je zmešalo. Zresnil se je in rekel: Am...nič,....nič nisi rekla. Zavzdinila sem. Vprašal me je če greva skupaj na sladoled... kdo bi se lahko odrekel lepotcu? ( ) Ko sva ga pojedla sva se odpravila domov. Šla sva skozi majhen drevored v parku. Nenadoma me je Damjan obrnil in poljubil. Oh Bog se mi govorila v mislih. Bilo je tako sladko...bilo tako...božansko. Nato se je odmaknil in rekel: Lily oprosti...nisem...nevem kaj mi je prišlo na misel...nevem...ni dokončal stavka in spet sva se poljubila. Bilo bi prečudovito če nebi prišla Sara in vsega pokvarila : Lily ti čarovnica!!! Kako si mi drzneš ukrasti fanta!!! Kaj? Je rekla FANTA?? Ampak ali nima...Kevina? Ali...toliko vprašanj se mi je vrtinčilo v glavi...

Nextam? (Sei wem-Začetkov pri ljubezni nena preveč dobro napišem)
19. september 2011
next!
19. september 2011
next
19. september 2011
oK bom kr zdej ker je prevelik DC za kaj druzga...

Strmela sem v Damjana,on v Saro,Sara pa v mene...tokrat je zakričala: Damjaaaan! Pomislila sem da se ji je zmešalo...nato sem rekla: Počakaj Sara...ga bom pustila pri miru...itak...hotela sem še nekaj reči a so se moja usta zaprla... jokajoče sem stekla stran. Za mano je stekel Damjan a ga je ustavila Sara. Tekla sem vse do doma. Mama je bila že doma. Ko sem hotela steči po stopnicah mi je zaklicala iz kuhinje: Ljubica si že doma? Rekla sem Ja in stekla v sobo ter se zaklenila. Na svoji postelji sem jokala...jokala kot še nikdar nisem. (Razen takrat ko sta se oči in mami ločila)...Naslednje jutro je bila sobota in jas sem še vedno ležala v postelji. Hvala Bogu v sobo ni prišla mama. Vejretno je že odšla v službo. Spet sem zaspala...zbudilo me je trkanje na vrata. Bilo je rahlo...šla sem odkleniti vrata in pred njimi sem zagledala Damjana. Tam sem stala in ga gledala. Bila je dolga tišina nato pa sem vprašala: Kaj delaš tukaj? Damjan je bil videti malce užaljen in rekel je: Oprosti za včeraj...veš kakšna je Sara...vse si izmisli. Tako kot za Kevina. Res mi je žal...Damjanu nisem povsem verjela zato,da bi ga naredila ljubusumnega, sem ga prekinila : Za Kevina tudi? Torej...uh...Damjan me je malce začudeno pogledal in rekel: Aha...razumem. Potem pa je tako ali tako res se vseeno če sem tukaj ali ne. Ja...ni se obneslo. Damjana ne bom spravila v stanje ljubusumnosti. Odhajal je proti stopnicam. Nato sem zaklicala: Počakaj! Stekla sem k njemu in ga poljubila. Bilo je tako kot prvič...SANJSKO. Nato mi je poljub vrnil. Objel me je okoli pasu. Nato se je odmaknil in rekel: Nikoli ti nisem mogel povedati kako zelo si mi všeč.Zdela si se tako...nedostopna. Namsehnila sem se in spet sva se poljubila. Ravno sva zaslišala očetov avtomobil. Odhajal je v službo. Nato mu je zazvonil telefon. Oglasil se je in slišala sem pogovor:
(D-Damjan, M-njegova mama)
M: Damjan kje si? Pridi domov.
D: Am...na igrišču. Zakaj?
M: Ker gremo k teti.
D: Okeeeey...
Odložil je in rekel: Očitno se tukaj tole konča. Zasmejala sva se in se zadnjič poljubila. Odšel je domov. Stekla sem v sobo in se vrgla na posteljo. O MOJ BOG. Poljubila sem se z DAMJANOOOM! Juuuuj! Poklicala sem Alexandro in Žano in jima vse povedala. Ko sem šla na kosilo pa sem na mizi zagledala listek: Danes ob 14:00 pojdi k Babici... ---Mama ...ura je bila 12:00 tako da sem imela zadosti časa. Naredila sem si kosilo ,ga pojedla in se šla obleč. Babica verjetno ne bo jezna če pridem malo prej. Vzela sem kolo in se odpeljala k babici. Babica je doma kake 4 kilometre stran od nas. Pri njej živijo tudi moja teta Sandra in moja bratrance Nino in Soni. No Soni ni ravno moj pravi bratranec saj je in Afrike in ga je moja teta posvojila. Ampak za razliko od Ninota pa je bolj prijazen in tudi starejši za dve leti. No dovlj o bratrancih. PRISPELA SEM OKOLI 13:34 in potrkala na vrata. Odprla mi jih je Sandra in na hitro sva se objeli. Tako sem z babico preživela večino dneva~seveda v mislih ob Damjanu. Ob 19:00 sem se odpeljala domov. Doma sta že bila mami in oči. Imeli smo naš prvi skupni obed. Tako bo vedno. Zjutraj oba gresta v službo in pojem zajtrk ki mi ga mami pusti na mizi. Kosilo mi včasih mami pusti v hladilniku ali pa si jo naredim sama saj sta oba v službi. Večerjo pa bomo vedno jedli skupaj. Nato sem se odšla stuširat in gledati Tv...ponoči sem sanjala da je o meni Damjan...oh SO ROMANTIC...

dans bom mogoče nextala kaj kratkega drugač pa ju3
19. september 2011
next!
19. september 2011
Uh to pa je blo hitr. Pol pa bor kr zdei kr je res tak DC za znoret( dons še dva nexta ker mi počasi malo zmankuje idejic)

No...
Zjutrja sem se zbudla z mislijo na Damjana...Unf zakai mora biti šola jst ga morm dons videt drugač bo grozno. Sm si mislila in se hitro oblekla ter šla pojesti zajtrk...Nenadoma pa me je zbudilo glasno lajanje...Vedela sem da v naši ulici nimajo psa. Vendar lajanje ni prihajalo od zunaj. Prihajalo je iz dnevne sobe. Šla sem pogledat. In tam sem zagledala premikajočo se škatlo z kunjicami. Na njej je bil listek:

Eno malo presenečenje zate srček.
---Oči

Odprla sem škatlo in zagledla najbolj ljupkega mladička kar sem jih kdarkoli videla. V škatli je bila tudi blazinica,nekaj igračk,posodici za brikete in vodo,briketi in povodec. Psiček je bil pasme hovawart. Imel je tudi MODRO-ORANŽNO-ČRNO-ZELENO ovratnico z zlatim obeskom v obliki kosti na njem pa je bilo ime: PIX. Bila sem 100% da mu je za barve in ime povedla mama. Mama je vedela da če bi imela kužka da bi ga poimenovala Pix in katere so moje najljubše barve. Povodec je bil zeleno-oranžen. Psička sem vzela v naročje in ga pocrkljala. Imel je tako mehko-zlato dlako. Odločila sem se da ga bom peljala na sprehod po parku. Da malo spozna okolico. In spozna Alexandrino psičko Trixie pasme yorkshiski terier ali nekaj takega in Žaninega samojeda Maxa. Njaprej sem odšla do Alexandre in ji pokazala Pixa. Takoj sta se spoprijateljila s Trixie. Alexandra ni odšla z mano v park saj so bili ravno namenjeni k babici...oh bAbice
Nato sem odšla še do Žane a tudi ona ni šla z mano v park. Ko sem odhajala sem rekla Pixu: No torej sva samo jas&ti...to bo tud fajn. Tako srčkano me je pogledal...
V parku sva poiskala ''MOJO'' klopco in se usedla. Nekaj časa sva se crkljala nato pa je mimo prišel Damjan. Sem vedla da ga bom dons vidla Dal mi je poljubčka in vprašal: A je tvoj psiček? Pokimala sem. Sklonil se je do njeg in ga pobožal nato pa mu na uho zašepetal( no, ni bil rauno šepet): A mi paziš lastnico...Pix ga je tako ljubko pogledal in zdelo se je kot da bi pokimal. Zasmejala sva se...

Nextam malo bolj pol ker me trenutko moj pravi Pix potrebuje
19. september 2011
Ups...misla sn napisat ZAKAJ NE MORE BITI ŠOLA in ne ZAKAJ MORA BITI ŠOLA...ker če bi bla šola bi ga itaq vidla
19. september 2011
Pa še en upsss: Ni me zbudilo lajanje temveč zmotilo
19. september 2011
next
19. september 2011
next
19. september 2011
Okey

...Nato je mimo prišla Alexandra. Ampak rekla je da gre k babici. Stekla sem do nje in jo pozdravila. Alexandra me je pogledala in rekla: Hei...Lily...pokazala je Damjanu naj pride sem. Prišel je in me žalostno pogledal. Alexandra je rekla: Lily nekaj ti moram...morava povedati. Ja in Damjan sva par. Od danes naprej. Pogledala sem Damjana. Pokimal je. To vse skupaj ni imelo smisla. Pred nekaj minutami me je Damjan imel nairaši na svetu zdaj pa kar naekrat mojo najbolšo prijateljico...Alexandro. Hotela sem zajoakti a nisem. Damjan je rekel: Lily ne razumi napak...Takrat pa sem zajokala...nisem mogla poslušati njegova glasu. Preprosto ne. Lagal mi je. Zakaj me je sploh včeraj poljubil. Stekla sem stran. Alexandra je hotela steči za mano a jo je ustavil Damjan. Bolelo me je. Moje srce se je razdrobilo. Začelo je nežno rositi. Usedla sem se na prvo klopco ki sem jo zagledala. Takrat sem mislila samo na eno osebo...Kevina. Ja Kevina...

En manjši next za konec dneva...Nextam ju3 kakor hitro bom lahko(PROMISE)..nočko usem
19. september 2011
next!
19. september 2011
next
20. september 2011
Sorry ker nisem nextala včeraj...žica od računalnika se je pretrgala ali neke takiga.

Bom zdaj nextala:

Nato sem se spovnila da sem ob klopci pustila privezanega Pixa. Gotovo sta ga Damjan in Alexandra kar pustila tam. Panično sem tekla proti klopci ko sem se v nekoga zaletela. Bil je Kevin in v rokah je držal Pixa. Hitro sem ga vzela in rekla: Kevin, tisočkrat ti hvala...Kevin je malce zardel in rekel: Damjan je rekel da si ga pozabila. Zazrla sem se v tla in zajokala. Kevin je vprašal kaj je in povedala sem mu. Vse sem mu povedala. Nato je rekel: Damjan je bedak....ampak ali ni njegov prijatelj? Sem pomislila. Nato se je sklonil k meni in me poljubil. Moram priznati da se dobro poljublja. Nato se je odmaknil in rekel: Oprosti Lily...saj vem da sem prehitro..o ti tepec. Odšel je. Hotela sem steči za njim a nisem. Stala sem tam zatopljena v svoje misli. Damjana sem lahko ustavila, Kevina pa nisem. S Pixom sem objokana odšla domov...Zakaj nimam sreče v ljubezni...?
Zjutraj sem se zbudila ob sedem in petnajst minut. Oblekla sem se,umila in odšla v kuhinjo. Tokrat je bila mama doma saj je imela dopust. Hranil je Pixa. Zaželela mi je dobro jutro a jas sem se le nasmehnila. Pojedla sem kosmiče z mlekom in se odpravila v šolo. Šla sem peš čeprav avtobusa nisem zamudla. V šoli sem se družila samo z Žano, Damjan se je usedel k Alexandri, Kevin pa se me je očitno izogibal. Nato je nenadoma, brez razloga k meni pristopila Sara in rekla: Lily...pogledala sem jo kot da je padla z Marsa. Videla sem da je bila žiučna. Nadaljevala je: A te lahko nekaj vprašam? Pokimala sem. Rekla: Najprej bi se ti opravičila ker sem bila vedno tako zlobna do tebe. A bi se lahko pobotali? ...A je rauno izjavila besedo OPROSTI? Kar naenkrat? Delovala je iskreno ampak sem jo vseeno uprašala: Zaakaj paa? Povesila je pogled in rekla:
Malo čudno ti bom povedala. Ampak izgubila sem edino prijateljico ki sem jo kdar koli imela-Manjo... in nato sem pomislila zakaj...in nato sem ugotovila da samo zaradi mene in mojih nesramnih izpadov. Zato sem se bom opravičila tistim do katerih sem bila kadarkoli hudobna. (Malo zapleteno povedano-vem)
Podala mi je roko in jas sem ji podala svojo. Nisem ji čisto zaupala ampak za prvo silo bo. Nasmehnila se mi je in šla sedet nazaj k Mateju.

A nextam?
21. september 2011
Napaka: Zakaj nimam sreče v ljubezni?
sem hotela napisat nekam drugam...
Pravilno je: Zakaj sem takšna?

Malo sem zamešala sporočilo z zgodbico
21. september 2011
Bom dodala še slike:

Lily:

Žana:

Alexandra:

Sara:
Damjan:

https://www.cosmopolitan.si/media/cache/upload/Photo/2010/02/26/fant_article440x330.jpg

Kevin:

Pix:21. september 2011
Še enkrat Damjan(ni mi prijelo) :

&predstavljajte si da so pač malo mlajši...
21. september 2011
Aja...pa še Timi, Alexandrin bivši fant:
Tut tega si predstavljajte mlajšega
21. september 2011
Bom nextala:

Naslednji dan sem se spet zbudila,umila,oblekla, pojedla zajtrk in se peš odpravila v šolo. Nato pa sem v našem razredu zagledala gručo sošolcev okoli nekega fanta. K meni je pristopila Sara in rekla: Novi sošolec. Veš kok je luškan!! Nasmehnila sem se ji in se usedla v klop. Huh...
Učiteljica nam je predstavila novega sošolca: Denisa...sedet je šou k meni saj je bila moja klop še edina prazna. Ves pouk me je gledal kot da sem NEEEEZNANSKOOO zanimiva. Oh Kaj bo še s tega Pri omaricah pa me je nagovoril:

D: Hei...ti is...am..Lily ne?
J: Da...čistokrvni človek z ipsilonom na koncu imena.
Denis se je nasmehnil...
D: Am...kaj bi mi lahko razkazala mesto...nov sem in...
Zardel je in jas sem odgovorila.
Zakaj pa ravno jas...?
D: Newem...sei če nočeš ni treba.
J. ja,ja seveda bom...em...kdaj pa?
D. Um...dans popoldne ob 16:00 mejbi?
J: Ne mogoče amapk ja.
D: Super...torej se vidiva.
Pomežiknil mi je in odšel. Obrnila sem se stran in zadihala. K meni je prišla Sraa in rekla: Opa Lily...nasmehnila se je jas pa sem rekla: Kok je luškan!!!!!!!!!!!!!!!
Nasmehnili sva se druga drugi in odšli ven...počakati na avtobus.

Denis:

(pa recimo da ima malo krajše lase,in bolj svetlo rjave)
Next???
21. september 2011
*dans popoldne ob 16:00, v parku mejbi?
Napakaaa
21. september 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani