haj<3
js bi pisala zgodbico o eni punci k ma tko probleme s fanti družino itd. pač pa če bi kera bbralaa bi bla res vesela<33
********************************************************************************************************************************

Živjo! Ime mi je Ema in stara sem 16 let. Moje življenje ni prav lepo kot pa od nekaterih najstnic. Doma nimamo prav veliko denarja zato to šebolj vse otežuje. Imam eno sestro in enega brata.
Že od nekdaj imam rada živali še posebaj konji. Doma imam veliko živali psa, 2 mucka, činčilo in ptička.
Šola mi je šla že od nekdaj slabo. Neda se mi učiti. V šoli, ki jo obiskujem imam samo 1 prijatelja. Ostali me sovražijo, saj nisem ravno pridno in prijazno dekle. Jutri je sped ponovno šola. Po dolgih lepih počitncah, sped v kraj kjer nas mučijo, zapovrh tega pa moram gledati še use, ki so na te šoli. Najrajši bi se odselila nekam daleč daleč proč.
to sem jaz:

Moja sestra:

moj brat:


naslednji dan:
ughh....v šoli je blo kr neki. sped zgodnje ustajanje, bedni sošolci in vse druge stvari. kr neki. pa sped učitelji nekaj glasni in pametni, joj nisem jim mogla biti tiho res ne. No uglavnem pozabimo to šolo. Edino kar še obožujem na tem milem svetu je fb. Čeprau se nemislim pogovarjati z nobenimi fanti in nič, s puncami pa tudi ne, ker mi je res kr neki. Samo danes nevem kaj mi je bilo. na fbju vidim stanje nekega fanta (y) 1-10. Jas sem lajkala haha ok:'). In on...nevem kar ocenil me je z 10. Zdelo se mi je res zelo čudno, saj me nikoli še ni noben ocenil z 10. Takrat sem začutila nekakšno spremembo. Ampak nevem kakšno. Zbrala sem pogum in prašala sem kako je? odgovoril je seveda da je odlično. Takrat sem se nasmejala. prvič po parih letih sem se res sped nasmejala.
16. april 2014
Next
16. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani