u155253
u155253
Ful dober next
22. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
love it
22. december 2013
next
22. december 2013
next
23. december 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/love-isn-t-easy-with-you-(harry-styles)/65716/

prosim če bi kdo bral...

"Ash!"se je slišalo za mano.Obrnila sem se in za mano je prišel Harry. Oh kako ga sovražim. Njegova punca Rose in on se cel čas norčujeta iz mene. "Kaj bi že spet rad?! Samo opravičil bi se zaradi včeraj. Ti... se...meni opravičuješ." čudno sem ga pogledala in odšla dalje. "Ne... res mi je žal. No vredu je in kako to da si se...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext+ oprosti da oglašujem
26. december 2013
Neeeeeeeeeeeeext!
P.S. nova bralka
28. december 2013
next
04. januar 2014
9.del
neeeext!!! Se opravičujem kr ni blo tak dolg nexta sam so bli prazniki pa povn obiskov pa usega <33
posvečen usem <3
__________________________________________________________________________________
KIM
ker res nisem vedela kaj bi sama s seboj sm sla v simonovo pisarno..tam sem videla kako nekaj zagreto tipka na racunalniku..zagledal me je in rekel "kaj pa ti tukaj?".."nic dolg cas mi je pa sem te prisla uprasat ce mas kaj da ti pomagam" sem odgovorila nasmehnil se mi je ter pogledal kup listov na mizi..razlozil mi je kaj morem narediti in pricela sem z delom..vsaj dolg cas mi ni bilo in med delom sva se veliko pogovarjala v moji preteklosti in se skupaj smejala..potem pa je najin pogovor prekinilo zvonenje telefona simon se je oglasil..in po koncanem pogovoru je rekel "nekam morem oditi oprosti mi".."je ze vredu jaz bom to naredila do konca" sem rekla in se mu nasmehnila..nasmehnil se mi je nazaj potem pa mi dal neko koverto v roke in odsel..odlozila sem jo nastran in dokoncala delo na koncu sem mu vse lepo pospravila v velik predal potem pa sem se se malo razgledala po pisarni..bila je lepa in kar velika..odsla sem do knjig in se malo razgledala ter si jih nekaj nabrala da bom brala ko mi bo dolg čas potem pa sem prijela eno in odprla so se nekakšna vrata stopila sem v sobo in tam videla povno slik od simona in mame..cisto mi je bila podobna oz. sem bila jaz njej..odsla sem do nekaksne mize in odprla predal notri sem nasla polno papirjev..nisem jim posvečala pozornosti ker je moj pogled pritegnilo pismo cisto na dnu predala..pogledala sem vanj in zacela brati..

Simon,
zapuscam te ker ne zdrzim vec.Zadnje case se samo se prepirava in to nikamor ne pelje.Ljubim te ampak ne zdrzim vec zdaj se bo moje zivljenje cisto spremenilo obracam nov list v zivljenju in tebe na tem listu ni.Oprosti za use.
z ljubeznijo lily <3

po licu so mi stekle solze ..koncno vem kako je ime moji mami..liste sem pospravila nazaj v predal pismo pa obdrzala pri sebi odsla sem do dolge police kjer je bilo polno slik v okvirju vzela sem eno tisto ki se ne bo opazilo da manjka ter stekla vem iz sobe zaprla vrata in knjigo postavila nazaj v polozaj kakrsn je bil prej odsla sem do mize kjer sem postil tisto pismo ki mi ga je dal simon vzela sem ga potem pa se odpravila do moje sobo vstopila sem in na postelji videla se eno pismo..kaj je danes z tem pismi? hotela sem ga odpreti pa sem videla da je na koverti pisava od moje mame..ker mi zdaj res ni bilo do nicesar vec sem pisma odnesla do predala za perilo in jih skrila tam..potem pa odsla do niallove sobe saj se mi je danes zdel nekam zamisljen po tiho sem potrkala in slisala kako je niall rekel "naprej" vstopila sem in videla kako sedi na postelji in je na prenosniku..odsla sem do postelje in se vsedla zraven njega on pa je priprel racunalnik..uprasala sem "je vse uredu".."ja zakaj?"je odgovoril.."cel cas sem imela obcutek da si nakam zamisljen pa sem prisla previrit ce si vredu".." seveda da sem" je rekel in me objel jaz pa sem se mu zlezla v narocje in glavo naslonila na njegove prsi ter udihovala njegov dišeč prfum..poljubil me je na celo..se bolj sem se stisnila k njemu potem pa ga uprasala "greva gledat kaksen filem..?" pokimal je in ekran ze spet postavil naravnost..zacudeno sem ga pogledala on pa je zardel..namrec ko je prizgal ekran se je pokazala moja fb stran oz slike.."razlozi" sem rekla z toplim in prijaznim glasom in se malo odmaknila od nejga..cisto rdec je bil v obraz in moram recti da je biv prav cute..potem pa je zacel "amm hotel sem..hotel sem te dodati kot prijateljico ja kot prijateljico pa sem na hitro se pogledal tvoje slike" je koncal nasmehnila sem se potem pa ga uprašala» si prepričan?«..prikimal je..«niall dovoliš da se prijavim na svoj fb in si spremenim prijimek?«...«seveda« je veselo odgovoril..opisala sem svoj gmail in geslo ter ustopila..«waaaw poglej« sem rekla niallu imela sem 46 prošenj za prijateljstvo 19 obvestil ter 8 sporočil..z niallom sva pregledala vsa obvestila in pri nekatirih sva se pošteno nasmejala prošnje sva raje pustila.. na koncu sva še pregledala sporočila in večina jih je bilo od bivših sošolk ki me predn nism spoznala one direction in ugotovila da je simon moj oče niso niti pogledale zato sem sporočila zbrisala ostali sta še dve eno je bilo od mame (rejniške) v njem je pisalo:
Draga kim,
zelo te pogrešam in upam da se bova čimprej že spet videli. vedeti moraš da si nekaj najlepšega kar sem dobila v življenju in te ne bom nikoli pozabila prosim piši ali pokliči me kaj!
Z ljubeznijo vedno tvoja mama <333

po licu mi je spolzela solza a sem si jo hitro obrisala in odpisala:

Mama!
tudi jaz te zelo pogrešam in upam da se kmalu vidima.Moram priznati da tukaj ni tako slabo kot pa sem misnila da bo.Včiraj je blo nekaj majših zapletov ampak se je danes use uredilo.Kmalu te pokličem.
RADA TE MAM VEDNO TVOJA KIM <333

niallu ni bilo nič jasno kaj je pisala ker je bilo v slovenščini skomignil je z rameni in uprašal »si uredu?«...«ja« sem na kratko odgovorila in pogledala še zadnje sporočilo bilo je oh od koga le JUSTINA! Zdolgočaseno sem prebrala sporočilo ker sva si večino časa pisala v angleščini tudi ko sva bila še skupaj je bilo tudi to napisano v angleščini in je niall razumel! Pisalo je:

by justin
srček zakaj mi nisi povedala da si od simona cowella hči? Potem te nebi nikoli prevaral..in če slučajno zvem da si zaljubljena v katerega od tistih one difection se me pazi!
poljubček <3

samo z glavo sem odkimavala in videla nialla kako je jezn..«ej ne obremenjuj se z njim«sem rekla..«ne bom dopustil da ti se kar koli naredi« je odgovoril in cisto nežno pobožal moj modrico na ubrazu prijela sem njegovo roko ter rekla »nic mi ne bo« se mu nasmehnila sama pa sem justina blokirala na facebooku ne vem zakaj že tega nism prej naredila nato sem si še spremnila priimek zdaj sem bila KIM COWELL! Potem pa mi je niall predlagal »hej grema ti narediti novo profilno! «..«ja sem veselo rekla« in z niallom sva naredila sto slik..skupaj sva se odločila da objaviva sliko na katiri mi deva poljubček na lico..tik preden sva objavila sem uprašala »niall kaj pa mediji?«..on pa je skmignil z rameni se nasmehnil potem pa objavil sliko.. »niall ti si moj najboljš prijatelj« glavo je malce povesli in žalostno komaj slišno zašepetal »samo najboljši prijatelj si ji« delala sem se kod tega nisem slišala in tudi sama v sebi nisem bila prepričana če čutim do njega smo prijateljstvo..saj ko sem z njim pozabim na use težave ko me objame dobim v trbuhu metuljčke počutim se tako svobodno ob enem pa tudi varno in ljubljeno..in to še ni vse skoraj isto čutim pri harryu in zaynu..res ne vem kaj se z mano dogaja..poleg tega jih poznam še le nekaj dni.. zdaj sem bila še bolj zmedena kot prej..ker je bilo vsega preveč sem rekla niallu da grem malo na okoli zapostila sem njegovo sobo ter hotela iti v domači studio vedela sem da je nekje v hiši ampak kje točno pa ne..hodila sem po hiši in ga končno zagledala vstopila sem notri in rekla samo waaw bilo je tako lepo in polno..odsla sem do kitare in začela peti in igrati pesem od christine perri the LonelyKo sem končala sem slišala ploskanje .....
__________________________________________________________________________________
next?
mnenje?


07. januar 2014
next
18. januar 2014
Neeeeeeeeeeeeext!
18. januar 2014
u155253
u155253
Omg next takoj!
19. januar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. januar 2014
next
19. januar 2014
neeeeext
23. januar 2014
next
23. januar 2014
u155895
u155895
neext
23. januar 2014
Next
23. januar 2014
next
24. januar 2014
next+nova bralka
27. januar 2014
jst se vam iskren opravičujem ampak trenutno ne najdem časa da bi lahko nextala tako da nekakj časa ne bo nexta ;(
09. februar 2014
u155253
u155253
Nextaj ko boš lahko
09. februar 2014
Žiiviijo po res dovgem času sem se odločila da nadaljujem svojo zgodbico in upam da vam bo ušec
_______________________
KIM
Ko sem končala sem zaslišala ploskanje...bil je zayn..kaj pa ti tukaj? Sm presenečeno uprašala..slišal sem glasbo pa sm prišel pogledati kdo je tukaj in waw tole je bilo res prfektno...nasmehnila sem se mu in zahvalila.. zapoj še kaj je navdušeno rekel..z nohti sem potegnila po strunah kitare in začela igrat ter peti * the a team od ed sheeran-a *... zayn se mi je pridružil in kmalu zatem so bili tukaj še vsi ostali fantje..skupaj smo zapeli pesem do konca » tole se je pa res dobro slišalo« je rekel niall »nisem vedel da znaš tako dobro peti če bi hotela bi se lahko z tem zagotovo preživljala« je dodal še harry..na obrazu sem začutila rahlo rdečico.. »hvala..a z tem si samo krajšam čas« sem veselo rekla in se nasmehnila..tako smo še nekaj časa prepevali nato pa je niall potarnal da je lačen..kitaro sem postavila na stojalo potem pa smo odšli v kuhinjo..tam sta bili tudi beka in gabi.. »kaj pa vidve počneta« sem z zanimanjem uprašala.. »noo naredili sva večirjo« mi je odgovorila beka »kot naročeno« se je zadrel niall in že bil za mizo..kmalu zatem pa tudi vsi ustali..niall je kar goltal špagete med tem pa momljal kako so dobri..vsi smo se mu smejali..ko smo končali sem fante spodila iz kuhinje da smo z beko in gabi ostale same.. » torej punci izpljunita kaj se dogaja z vame ter liam-om in louisom?« začudeno sta me pogledali »kaj bi se pa naj?« je vprašala beka.. » prej sta z liam-om kar izginila ko smo bili v bazenu..kam sta šla? In ti beka skoraj si se poljubila z louisom?« sem smaje spraševala... »že prej sva se z jack-om zmenila da greva skaype zato sem odšla v sobo..za liama pa ne vem« je odgovorila beka z mirnim glasom..zavila sem z očmi..koža se mi je naježila ko je rekla da se je skaypala z jackom..tega fanta nism nikoli maral biv je nadut in punce je imev samo za zabavo a to je bilo težko dopovedati beki saj je bila zagledana v njega in kolikor vem sta tu in tam hodila vn ko smo bile v Sloveniji.. »kaj pa ti in louis« se še enkrat uprašala gabi..njen obraz je postajal vse bol rdeč » no nekako sem po nesreči padla na njega ko sem letela napol gola v sobo saj sem pozabila pižamo in nisva se skoraj poljubila..je pa res da sta bila najina obraza zelo blizu..vstala sem se iz njega in hotela iti v sobo pa me je prijel za roko in rekel da sem prekrasna..zato sem mu namesto hvala pritisnila poljubček na lice in odšla..to je vse« je zdrdlala gabi.. »torej ti ni ušeč?« sem vprašala z zanimanje » daj no saj veš da so to eden najbol znanih bendov na svetu..jaz pa sem samo navadno dekle iz majhne državice..lahko bi imel katerkoli punco« je rekla gabi in kotički ustnic so se ji malo povesili.. »saj ne misliš resno to kar si zdaj rekla?« sva obe z beko rekli naenkrat in se zasmejali.. hotela sem že nekaj rečti pa so se vrata kuhinje odprla in notri so stopili fantje »kaj delate tako dolgo? Je rekel harry..vse smo ustale tiho.. » kakorkoli danes bi lahko imeli pidžama party« se je oglasil zdaj louis..vsi smo se strinjali razen liama a na koncu je le popoustil..šla sem v sobo vzela vse potrebne stvari potem pa odšla pod tuš..hitro sem končala in si oblekla prevaliko majico in zelo zelo kratke hlače..ja to je bila moj pidžam..čez nekaj trenutkov sem že bila v spodnjem delu hiše..zdaj smo čakali samo še louisa..kmalu je tudi ta prišel in seboj prinesel povno alkohola.. »ojej to se ne bo dobro končalo« je zamomljal liam..na tla so postavili twister in začeli smo za vsako ko je kdo padel je moral spiti kozarec žganja in ni trajalo dovgo da smo bili vsi pod vplivom alkohola..smejali smo se ter se en drugega spodbijali na koncu smo bili vsi na tleh in se smejali kot zmešani samo liam se je držal bol nazaj.. »gremo flaš resnice in tisti ki ne naredi izziva spije kozarec ali pa odstrani kos oblačila ki ga ima na sebi« je rekel zayn vsi smo se smeje strinjali in se posedli v krog najprej ja zavrtel flašo liam in pokazala je na harrya.. »resnica« je po kratkem premisleku odgovoril.. »katera ti je najbol všeč med njimi?« je vvprašal in pokazal name rebeko in gabi..harry se je zadrel »KIIIIM!!« vsem nam je bilo smešno razn niallu in zaynu »hej kaj se pa vidva kislo držita« seem smeje rekla in jima nalila kozarec žganja ker nista hotela spiti sem rekla da dobi vsak poljub na lice..čudežno sta to naredila tkoj in vsi so začeli smejat jaz pa sem oblubo izpolnila..v glavi se mi je rahlo zavrtelo zato sem glavo naslonila na nialla noge pa sem dala preko zayna...kmalu smo igro nadeljevali in izzivi so postajali vedno težji mi pa smo bili vedno bolj pijani in vsi v spodnjem perilu tudi liam ki sej je prej tako upiral...zavrtela sem steklenico in pokazala je na lou-ija »izziv« strastno poljubi gabi..vsi so utihnili lou pa se je obrnil proti gabi in jo poljuubiv.. »tole ti bom vrnil« se mi je maščevalno nasmehnil.. »zakaj saj vem da sta si to oba želela« čez nekaj sekund sta bila oba rdeča kot raka..mi pa smo se samo smejali.. lou je vrtel in flaša se je ustavila na beki »danes mores prespati pri liamu + nasledni ki ga flaša določi mu jaz določim izziv ali vprašanje « gabi se je malce upirala potem pa privolila flaša se je zavrtela in pokazala name.. »izziv« »noo daj louui vrni mi« sem se zasmejala..ko se zaslišala kakšen izziv je me je kar pribilo a odločena da pokažem da si upam sem ga sprejela....
__________________________________________________________
Kak se vam zdi?
kakšen izziv dobil kim?

19. december 2016
Next
19. december 2016
Ful dobr

Mogoce da more poljubit Nialla ☺☺☺
19. december 2016
Next plis
nova bralka❤❤
29. januar 2017
evo Next pa ce loh mal oglasujta okol prosim <3
__________________________________________________________________
»noo daj louui vrni mi« sem se zasmejala..ko se zaslišala kakšen izziv je me je kar pribilo a odločena da pokažem da si upam sem ga sprejela.. še prej sm vprašala »vse tri? Ni tole malo pretirano?«.. lou je skomignil z rameni in se mi samo maščevalno nasmehnil...zavila sem z očmi ter se obrnila proti niallu in mu na kratko pritisnila poljubček na usta isto sem ponovila pri harryu in zaynu »zadovoljen?« sem v smehu uprašala..lou je pokimal in se pridružil smehu ostalih.. »saj veš da ti bom tole kmalu vrnila ne?«..lou je v smehu izdavil »daj no saj se ti je videlo da si si to želela« in vsi so se še bol začeli smejati..zavila sem z očmi in se vstala..napaka zvrtelo se mi je in v hipu sem padla v niallovo naročje » mislim da bo bolje da se počasi odpravimo spat« je rekel liam »neee« smo se vsi zadrli.. »liam bi rad šel čimprej spati kr bo beka spala z nima« je v smehu izdavil harry in vsi smo se spet začeli smejat.. »idiot« je rekel liam in se še sam začel smejat.. » gremo gledat filem« je rekel zayn in vsi smo se strinjali čez nekaj sekund smo že ležali en preko drugega na raztegnenem kavču..gledali smo grozljivko in po resnici ne vem v čem se je šla ker sem po 5 min zaspala naslonjena na harrya..
zjuutraj me je zbudilo tiho pogovarjanje..počasi sem odprla oči in v glavi sem začutila ogromno bolečino..pod seboj sem začutila dihanje nekoga..pogledala sem in ugotovila da dobesedno ležim na niall-u in se ga močno oklepa z rokami.. »kako sta lušna« sem zaslišala glas od beke..nato pa zvok telefona ko naju je negdo slikal..potiho so se hihitali..nekako si nisem želela spustiti niall zato sem se delala da spim..tudi niall se je kmalu zbudil in čutila sem kako se mu je srce v trenutku pospešilo.. »jutro« je rekel niall vsi ustali pa so mu odzdravili.. »vidva pa sta res zaspanca« je rekel loui » ura je že 11.00 je dodala gabi.. »če bi kim spala takole z mano vsak dan bi lahko spal cel dan« je rekel niall tako da sem ga še jaz komaj slišala..na ustnice se mi je narisal rahel nasmeh.. » dobrojutro fantje in punce« sem zaslišala simona »pšššt« so vsi na enkrat rekli »ups..niall zakaj pa moja punča spi na tebi?« je malo začuden in jezen rekel simon oz.moj očka... »no včiraj smo imeli majnšo zabavo pa smo spali tukaj« je rekel zayn »spet ste pili fantje? Nočem niti vedeti kaj vse ste počeli..kakorkoli ko se kim zbudi ji povejte da ji morem nekaj povedati glede njene mame in sestra« je rekel simon.. »kaaj? kakšne Sestra?« sem se v hipu dvignila in vsi so me začudeno pogledali »simon odgovori mi«..
»kaaj? kakšne Sestra?« sem se v hipu dvignila in vsi so me začudeno pogledali »simon odgovori mi«.. »no tvoja mama me je klicala in rekla da bi te rada spoznala in te spoznala z tvojo sestro oz. Dvojčico« je nekako počasi povedal »saj se hecaš ne?« sem se nasmejala.. »oprosti kim ampak se ne..rekla je da ti je poslala neko pismo v katerem ti je obrazlozila vse zakaj je tako kot je..in tisto pismo ki sem ti ga jaz dal no notri je baje pisalo da imaš sestro in da te pride obiskat čez nekaj dni«... »k-kaj« je bilo vse kar sem izdavila »vrjemi da sem isto šokiran ko ti..dve hčiri imam pa tega nisem vedel« stekla sem mu v objem in po licu mi je spolzela solza.. »kaj če me bo hotela odpeljati?« sem potiho zahlipala »ne bom pustil da te še kdajkoli izgubim..moja princeska si in dal bi življenje zate in tvojo sestro čeprav sem vaju komaj spoznal« je rekel z odločnim ampak prijetnim glasom.. »hvala si...očka« še bolj me je stisnil k sebi po kakšni minuti sva se le spustila in v njegovih očeh sem videla kak mu je hudo saj je imel čisto solzne..vsi ostali so naju samo opazovali in bili čisto tiho »jaz grem v sobo« sem potiho izdavila in se korak za korakom z težo v glavi odpravila..odprla sem predal z spodnjim perilo in ven vzela pisma...vsedla sem se na posteljo..namesto da bi jih prebrala sem jih raztrgala..po licih so mi spet spolzele solze..zakaaj mama? Zakaj si me zapustila? Zakaj si me ločila od moje sestre? Sovražiiim te!!!.... »kim je vse vredu?« je zadihano vprašala gabi..vsi so bili v nekaj sekundah v moji sobi..beka in gabi sta prišli do mene in me objeli.. »skupaj bomo to dale čes..pomagali ti bova in videla boš da se bo na koncu vse uredilo« mi je šepnila beka gabi pa je temu prikimala »in tudi mi ti bomo stali ob strani« je rekel liam.. blago sem se jim nasmehnila... »zdaj pa te bomo pustili samo če boš kaj rabila pa samo pokliči« je rekla beka »jaz bom ustal pri njej« je rekel zayn »jaz tudi« sta skupaj rekla harry in niall ostali pa so se samo spogledali potem pa odšli.. »harry in zayan sta se ulegla vsak na svojo stran niall pa name..vsi smo bili čisto tiho..čez nekaj časa so se mi le solze ustavile.. »hwala vam« sem rekla »vedno smo tukaj zate je rekel zayn.. »res ste super prijatelji..niall me je objel harry ter zayn pa sta me prijela za roko..čez kakšne pol ure so vsi spali meni pa so po glavi skakljale sm ter tja..ustavile so se pri jutru ko sem spala na niallu..ta fant res zbudi nekaj v men kar še nihče ni..nisem bila prepričana kaj točno čutim a sem vedela da je nekaj čisto drugačnega kot pa pri harryu in zaynu..
GABI
tole jo je pa res čisto pretreslo..tako zlomljeno nisem videla še nikol..ko smo šli iz njene sobe sem se tudi jaz odpravila v svojo sobo..ulegla sem se na posteljo ter zaprla oči..kmal zatem sem slišala trkanje ker se mi ni dalo nič rečti sem bila tiho..lahko grem naprej? Sem zaslišala louisa »ja seveda« sem se v hipo dvignila in se usedla na posteljo »oprosti sem te zbudil?« .. » ah ne samo zaprte oči sem imela.. » veš hotel sem se pogovoriti v tistem na hodniku«.. »oh ja oprosti za tisti poljub samo zahvalila sem se z njim« .. »torej to pomeni da ti nisem ušeč?« je rekel in se kislo nasmehnil.. »nee..mislim ja..jooj louis kateri nebi bil ušeč če pa si popolen na vznotri in zunaj ampak jaz sem samo navadn punca iz majhne državice in ne delam si upov«.. »nisi samo navadna punca..popolna si in te tvoje rjave učke ki žarijo,prijazna si in dobrosrčna, sicer te ne poznam dolgo a to ni bilo težko ugotoviti«..čutila sem močno rdečico na obrazu »in zeloo prisrčno kjut si ko tako zardiš« je še dodal..počasi se mi je približal in najina obraza sta že bila čisto blizu..čutila sem njegovo toplo sapo na mojih ustnicah.. »nialllll!!!!!!!« skočila sva narazen in oba zardela nato pa šla pogledat kdo se dere..bil je simon..
15. februar 2017
Next
16. februar 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani