u115784
u115784
OKK sem Nera največja oboževalka one direction(to je začetek zgodbe) stara sem 16 let in takšna sempa mam eno ful kul bff Kajo ona pa je takšna:ali bi rada brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. april 2013
u115784
u115784
rabim vsaj 3 glasove oz. nexte da nadaljujem
27. april 2013
next
27. april 2013
u124282
u124282
next
27. april 2013
u115784
u115784
ok bom kar začela
27. april 2013
next
27. april 2013
u115784
u115784
najprej se vam zahvaljujem za 3 nexte
27. april 2013
u115784
u115784
Jaz in moja bff živima v Londonu. Enkrat je moja bff spala pri meni. Bedeli sva do 3 zjutraj in se pogovarjali o 1D. Njej je najbolj všeč Harry meni pa Niall. Bili sva že na njihovih koncertih in sva se slikali z njimi. Ne vem zakaj, ampak Niall me je vedno tako šiki gledal z njegovimi modrimi očkami, ko pa sem jaz pogledala njega, se je obrnil in se delal kot da nič ni. Videla sem tudi kako se gledata Harry in Kaja. "Awwww pikija kok sta luštna skupi!" sem rekla Kaji ko ga je končno nehala gledati. " nehi. Aja kaj pa ti pa Niall?" zardela sem in pogledala sem v tla. Rekla sem "ah nič" "mhm" je rekla Kaja. Nekega dne ko je bil zadnji dan šole, sem šla na twitter in videla da sem dobila sms. OMG bil je od Niall. Hitro sem poklicala Kajo da pride k meni, saj si sms-ja nekak nisem upala sama odpret (vem da zveni čudno). Ko je Kaja čez pol ure, me je v moji sobi našla čisto zasanjano in zagledano v leptop. "OMG kaj je s tabo ?!" Ker ji nisem odgovorila je zakričala "LISA!!!!"
"Kaj je?" "kaj ti je?" "poglej to!" sem rekla in pokazala sms na twitterju Kaji. Tudi njej je zastal dih. "OMG Lisa!" je rekla in me navihano pogledala. Videla je da sva se z Niallom že prej pogovarjala. In to je bilo res. "Lisa ti si...WOW" "Ma ti lahko res vsakega fanta osvojiš" "Saj ti tudi" sem ji odvrnila. "Ampak Niall mi še nikoli prej ni poslal takega sms-ja." Vprašala me je od kdaj se že pogovarjama. Rekla sem ji da od takrat ko sem se mu na koncertu zazrla v oči. In on meni seveda. "Lisa ti si pa res magnet za fante!!" "Enako kot ti!". oprostite pozabila sem napisat kaj je pisalo v sms-ju : "Hej punca ti si edino kar zame obstaja. Ali bi prišla ti in tvoja prijateljica Kaja no mislim če bi si najeli hišo (mislim vilo) za čez počitnice, da bi se malo bolje spoznala?" Seveda mu nisem takoj odpisala ker sem mogla vprašati mamo (groza vem) ampak ko sem jo hotela vprašati je rekla da z očetom nekam greta za čez počitnice in da je lahko Kaja pri meni čez vse počitnice. "JEAAAAHHH" Sem si rekla. In šla kar pakirat, najprej pa sem odpisala Niallu da itak pridem. bil je ful vesel in mi poslal njegovo sliko (na koncu tega nexta bom jo objavla) kak je vesel. No s Kajo sva začeli hitro pakirati ( ona pri njej doma jaz pa pri meni). Ko sem spakirala sta mama in oče že šla. Niallu sem na twitter napisala da že prihajava. Poklicala sem Kajo da naj pride. Odšli sva s taxijem. Prispeli sva do fantov se predstavili in sedli v veliko limuzino, ki je bila en-krat večja od prave. Kok cool. V prvem vagonu (kao (ne vem kako se naj izrazim)) sva sedela jaz in Niall, v drugem Kaja in Harry, v tretjem Louis, Liam in Zayn.

a) kaj se bo zgodilo v limuzini?

b)next?
Niallova slika:27. april 2013
u115784
u115784
js ne morem čakat da bote dali next- če kdo bere bere če pa ne pač ne
27. april 2013
u115784
u115784
to je posvečeno HSgirl AF, ker mi je dala veliko idej tnx

V prvem vagonu (kao (ne vem kako se naj izrazim)) sva sedela jaz in Niall, v drugem Kaja in Harry, v tretjem Louis, Liam in Zayn.

Ko sem pogledala Nialla, je on pogledal mene in najin pogovor je zgledal takole (j-jas n- niall)

N-"ali imaš fanta?"
J-"ne. Pa ti punco?"
N-"ne."
J-"super"

in s tem sva končala najin pogovor (vem da je bil malo kratek samo...).
Vožnja do tja je bila zelo dolga. Približno... 8h.
Čez približno pol ure sva z Niallom odzadaj za nama slišala čuden zvok. Obrnila sva se in videla sva kako se Harry in Kaja skorajda že mečkata (kaka pikija sta skupi full). Potem sva se obrnila naprej in Naill me je začel počasi poljubljati na usta. Seveda sem mu poljube vračala, ker mi je bilo to všeč. Ampak čez 5sek. sem rekla Niallu da je še prehitro, ker se skoraj še ne poznava. On pa je rekel le: "Emm... Veš Lisa... Jaz.. Že od nekdaj si mi všeč .." In postal je rdeč kot kuhan rak. "Em.. ti meni tudi." sem mu odvrnila. "V bistvu sem zaljubljen vate Lisa. Od takrat, ko si me prvič pogledala sem zaljubljen v tvoje lepe modre oči. Tako lepe so.." "Enako mislim jaz zate Niall. Kar topim se ko te pogledam." "Lisa." "Niall" sva govorila drug drugemu. Mislim da mu je bilo kar všeč ko sem mu povedala kaj čutim. "Lisa, emm.... Ali bi šla z mano kdaj ven mogoče..?" "Ja Niall samo s teboj!!" Ko smo prispeli, je bila vila takšna:

"OMG!!" Sva z Kajo zakričali v en glas ko sva videli vilo. Harry je stopil poleg Kaje jo pogledal in ji dal roko (za roke sta se držala).
rekla sem Niallu da naj ju pogleda. Ko ju je videl me je še on prijel za roko in tako sva ostala dokler se nismo odločili da si gremo ogledat in razpakirat. Ko sem prišla v svojo sobo je bila tako lepa da sem mislila da me bo kap:
Ko sem videla svojo sobo smo si ogledali vilo. Bila je krasna in kot vidite zgoraj je imela zunaj tudi bazen. Ko smo se odpravili v svoje sobe sem jaz raje šla h Kaji. Tole pa je bil najin pogovor (K-kaja j-jaz) :

J- Kaja kaj sta s Harryjem počela v limuzini??!!
K- ja nič malo sva se pogovarjala.
J- pogovarjala?! Mhm... Bi rekla ja.
K- ok. Malo sva se poljubljala.
J- vredu. Kdo je dal idejo?
K- nihče. Kar zgodilo se je.
J- a veš da me je Niall povabil ven?!Danes ob 19:00
K- mene Harry tudi ob 20:00
J- cool.
K-zaspana sem. Pred zmenkom se bom malo spočila in si naredila budilko.

Ju3 nextam, ker zdaj nimam več časa
27. april 2013
u115784
u115784
Ko sem se zbudila, sem oblekla nekaj preprostega:(tista prva v prvi vrsti)
26. maj 2013
u115784
u115784
nato sem si naredila frizuro:

in šla zbudit Kajo. (najin pogovor : K- kaja j - jaz)

j- Kaja!!
k- kaj?
j- Harry te že čaka (sem rekla in se hinavsko zasmejala)
k- KAJ?
j- jaaa hilaj!!
k-okk! Kaj naj oblečem?!
j- to:(ona ko je skočla v zrak)

k- tnx!! Kaj pa frizura?
j- to:

k- o tnx zlata si! (je rekla in me objela)
j- ni kej!

in je šla. jaz sem imela še pol ure. Ko je bila ura 19:00, sem se vstala in šla na sanjski kraj kjer bi se mogla dobit z Niallom:

Ko sem prišla, tam ni bilo nikogar. Po dolgi uri čakanja sem se odpravila domov vsa objokana. Ko sem bila že na pol poti, me je nekdo zgrabil za boke in bil zelo grob. Na usta mi je dal lepilni trak. Bilo me je strah... O- ON J- JAZ

O- hodi!
j- mhm!

ko sva prišla do neke jame ki je bila oddaljena 300 km od naše vile, me je vprašal.

o- z lepa ali z grda?
j- z lepa
o- ok. te pa daj.
j- kaj?
o- z lepa pomeni da te posilim

z grda pa da ubijem tvojega fanta Nialasa ali kak mu je že ime!?
j- pa naj bo z lepa.

in tako me je privezal na steno jame in saj veste kaj je počel:
slekel me je in in počel z mano saj veste kaj (poslil me je).
ampak preprosto nisem mogla dovoliti da ubije Nialla.
Po 6 urah me je spustil in rekel da gre pit. Zbežala sem (najprej sem se oblekla in nato zbežala) tekla sem vsaj 2 uri. Ko sem prišla domov, so me vsi začudeno češ kje sem bila vso noč. ura je bila približno 3 zjutraj. Kajo sem prosila če se lahko za 5 min. pogovoriva. Ko sva prišli v mojo sobo sem ji povedala vso zgodbo in jokala kot dež. ampak kmalu je v sobo prišel Niall in rekel "o ljubica moja" "Nialler reši me" "obljubim da te bom Lisa" "Grem" je rekla Kaja in odšla iz sobe. Nato sva z Niallom šla spat in rekel je da bo danes pri meni ker ve da me je zelo strah. Oblečen je bil v modre boxarce in zgoraj je bil brez majice. Bil je tako sexy. Jaz sem imela oblečeno to:

z Niallom sva se nežno in počasi poljubljala do 5 zjutraj dokler naju niso začeli boleti jeziki. Zspala sem in potem...

a) a je ok?
b) next?
26. maj 2013
u115784
u115784
ko sem se zjutraj zbudila sem najprej poljubila Nialla ki je bil poleg mene.

J- jutro lubček
N- holja lepotička
všeč mi je bilo ko me je tako klical.
J- grema na sprehod?
N- z veseljem!
J- grema torej.
N- And let me kiss you! Je zapel Niall in me poljubil
J- srček moj!
N- moja... emmmm aha ljubezen!

Nato sem se šla oblečt. In Niall tudi. V bistvu zdaj ni mel več svoje sobe ker je hoto bit pri meni. Oblekla sem to :in sva šla na sprehod.

N- rad te mam
J- jaz tebe še bolj
N- jaz pa tebe najbolj

vsedla sva se na neko klopco in začel mi je peti:

I want you to rock me rock me rock me yeah...

kmalu so prišli še vsi fantje izza drevesa in peli. Niall je pokleknil.

J- Niall kaj je to?
N- Lisa ljubim te!
J- jaz tebe tudi samo zakaj pa to ?
N- Lisa nehaj!

Je rekel in me poljubil.

N- Lisa a bi bla moja... emmm...
J- kaj?
N- a bi bla moja punca?
J- Jaaaa!!!

zakričala sem tak da so me vsi pogledli!

Držala sva se za roke celo pot ko smo hodili domov.

Vem da je danes bil bo kratek next. Bo drugič daljši.
29. maj 2013
u115784
u115784
tiste hlače sm neki kr tak dala gr sorry
29. maj 2013
u61238
u61238
nextttt
09. junij 2013
u126015
u126015
next
09. junij 2013
u115784
u115784
Nextam za Spongebob ( ne znam tiste pisave).

Pridemo domov in jaz sem vsa žarela. Klicala m e je mama in mi reka da se z ockom locujeta. Takrat nisem vec zarela. Bila sem zalostna in Niall je to opazil. Rekel je: N- vem kako e lahko spravim v dobro voljo. Prijel me je za roko in sla sma v mojo sobo. J- haha kaj pa je? Grema. Danes sem zelo dobre volje zato. Mi je odvrnil. J- a ni se malo prehitro??? Nemislim da je ravno pravsnji cas.
15. junij 2013
u115784
u115784
Na fonu sm pisala zato so tiste napake. Ni sekonec nexta.
15. junij 2013
u115784
u115784
Pocela sva to in ko sva nehala sva sla ven in se drzala za roke. Kaje in Harry-ja ni bilo. Bil je samo Liam. Louisa ze spet ni bilo. Sla sem v Kajino sobo in Kaja je kricala kot nwm kaj. Na njej je biv Harry. Rekla sem : eem. Harry je vstal in videla sem njegov penis ki je nosil kondom. Hitro sem pogledala proc in rekla: kaj za vraga delata za vraga?? K - nic... Samo igrama se sedem minut v nebesih. Se greta zravn? J- ok a bi se ti sov Niall? N- ja itakk!!! In sma se enkrat pocela tisto sam da je blo zaj divjeee!!! Kaja in Harry. To bi mogli videt. Tak hitra sta bla da je Kajo ze bolelo. Haahghahahhhahaaaaaaaaahahhhhahhahah!!!!!!!!!!!!

Kdo mislite da je posilo Liso?
15. junij 2013
u115784
u115784
next.

Ko smo končali z igro sem šla pojest neka ker sem bla lačna. [ČEZ 3 MESECE] : moj trebuh se je vse bolj večal in večal. Mislila sem da sem noseča z tistim posiljcem* ampak ko sem šla v laboratori (da naredim DNK test) in otrok je bil Niallov!!!!!!!!! Doktor je rekel da bi otrok skoraj bil od posiljca pa sva z Niallom pravi čas tisto... Wi tk weste kj mislim. In ko bi skoraj že rodila, sem rekla da nočem otroka. Niall me je vprašal če sem prepričana da res hočem to. rekla sem da ne bi rada še imela otroka saj sem stara komaj 16 let. In naredila sem splav. Bilo je zelo bedno saj sem vedela da z Niallom morda ne bova imela te priložnosti. Doma sem jokala kot dež, ampak kak sm se spomnila da bi rodila otroka pri 16 sem nehala jokati. Bila sem žalostna in vesela hkrati...
19. junij 2013
u126015
u126015
Omg *_* neext One__direction, če ti je ta pisava všeč ti lahko povem kako se naredi
19. junij 2013
u115784
u115784
ja plisss!!!!!!!

NEXTAM!

Šla sem na sprehod. Ko sem prišla v park sem videla enega zelooooooo šikanega fanta:

[img]http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=54856393[/img]
ko sem ga gledala sem se zaletela v drevo in padla. Prišel je on... tisti fant. Pomagal mi je vstati. Začela sva se pogovarjati: (f-fant j-jaz)

f- a si vredu?
j- še predobro (in zardela sm)
f- kje živiš?
j-ah ubistvu ne živim tu temveč nekje drugje.
f- in kaj delaš tu?
j- na pčitnicah sem z mojo prijateljico Kajo.
f- oh. A bi šla z mano ven?
j- jaaaaaa! (ampak čisto sem pozabila na Nialla)
nextam po telefonu k zej morm nekam it čaww!!!!
20. junij 2013
u137240
u137240
http://www.igre123.com/forum/tema/virtualna-bradavicarka/56936/1
Oprosti za oglaševanje...
Ampak bi mi ful pomenilo če bi si vzel minutko ali dve in pogledal.
Hvala in še enkrat oprosti za oglaševanje.
IN NEXT! Ful fajnä zgodbica!
20. junij 2013
u115784
u115784
Tnx a je res fajna zgodbica? Noben je ne bere. Ja bom brala tvojo zgodbico in ni kaj . Ni res da ne maram oglasevanja. To je super ker spoznas veliko novih zgodbic.
20. junij 2013
u115784
u115784
Nextamm...

F- super. Potem pa v petek ob 21:00 v tem parku.
J- ja itak sam a me nbs ubiv?
F- A SI NORA???????? TAK LEPO PUNCO DA BI UBIV!????
J- sory. Ampakzvecer
20. junij 2013
u137240
u137240
Res je fajna... Sicer nisem dala link zgodbe...
In res je fajna... NEXT
20. junij 2013
u115784
u115784
U parku je tak groznoooo...
F- ok tej pa v restauraciji LOVE.
J- vredu. Se vidima caw.
F- caw lepota.
20. junij 2013
u137240
u137240
neeext!
Pa ali lahko nekoliko daljši next?
20. junij 2013
u115784
u115784
ja lahko je samo na fonu sm pisala. to bi se moglo vse skup držat pa mi je zajebalo vse skup (oprosti mojemu izrazu)
20. junij 2013
u126015
u126015
neext
21. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani