Ojla vem, da imam že veliko zgodb in tokrat sem se odločila za nekaj novega po mojem se tega še nihče ni nikoli ni spomnil. Šli se bomo igrico. Bralci boste povedali svoje smešne stavke. Jaz pa bom iz njih napisala zgodbo. Tako bom dobila navidih za pisanje. Podobno, improvizaciji. Sami lahko določite žanr, like, imena, kraj dogajanja, mesto, leto, mesec, dan, prostor, okolje, hišo, serijo iz katere naj izhajam( če jo poznam seveda), lahko pa je več idej in več različnih zgodb v eni temi. Moj izziv bo sestavit najbolj neverjetno zgodbo, kar si jih kadar koli prebal/a.

Torej tvoja naloga je, da napišeš smešni stavek ali besedno zvezo. Lahko je tudi dogodek ali kar ti pride na pamet. Lahko je strašno ali pa ne to ni tako važno. Lahko pa celo napišeš vse kar sem naštela in mi tako daš še tako večji izziv. Hvala, če boš sodeloval/a.

Veselim se tvojega izziva.

Ali si pripravljen na izziv zame?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. november 2020
u249270
u249270
Komedija o sosedih, ki se stalno prepirajo zaradi brezveznih stvari
06. november 2020
a cijaš na Drage sosede al na sploh na sosede lahk izhajam iz sebe, k mam eno hudo resnično zgodbo iz mojega življenja in zgodila se je letos poleti
06. november 2020
u249270
u249270
am useen
06. november 2020
Živela sta dva soseda, ki se med sabo nikoli nista marala. En je bil velik in drugi je bil ravno toliko majhen. Ime jima je bilo Pepi in Vid. V njuni mladosti sta bila najboljša prijatelja.
Ko pa sta se postarala, sta si šla močno na živce. Kajti oba sta imela mačko. Eden je imel punčko in drugi fantka. BIla sta par( mačke). Zaradi niju sta se sprla, saj nihče od niju ni hotel, da bi se med sabo družila. Kajti potem bi se kregala komu pripadajo mladiči in seveda bi oba hotela vse, da jih lahko potem prodata.

Nekega dne pa je k njima pršla postavna starka, ki je znala narediti špago in celo salto prava akrobatinja v 90 letih. Vid in Pepi sta jih štela kakih 95. Mislim da nista bila toliko v formi. A ko sta videla to čudežno starko sta jo seveda želela zase. Zato sta ji rekla, grem stavit, da tudi sam naredim špago. Postavila sta si izziv tisti, ki jo naredi bolje dobi starko( Francko) zase.

Tako je prvi poskusil Pepi in seveda si je zlomil kolk, ker je bil prveč navdušen in imel prevelik ponos.

Potem je poskusil še Vid in padel na nos, ko je poskušal narediti salto in zaključiti z špago. Ja brez vaje res ne bo šlo. Tako je Francka ostala samska. A to da sta VId in Pepi vse to počela zaradi nje ji ni in ni šlo iz glave.

Zato se je odločila, da ju bo učila.
Že prvi dan jima je šlo tako slabo, da sta zaradi ne upoštevanja pravil pristala na urgenci in bila z eno nogo v grobu. Poskusila sta namreč narediti salto in preval in še špago isto časno v zraku a ta padla na glavo in si do konca zvila vrat.

Tu se ta zgodba konča saj je po tem dogodku Francka za vedno izginila. Saj je kmalu za tem preminula, a ne samska!!! Vzela je Pepija ker je bil le šarmanten in polen humorja. Vid pa je ostal sam in od žalosti preminul še pred Francko.

Danes so vsi že preminuli in od njih ostaja navk: Ne naprezaj se, ker te to lahko stane življenja.

Vem da zgodba ni ne vem kaj men je kljub vsemu všeč ni ravno smešna, ker mi to očitno ne uspeva, Je pa malo srhljiva( zgodba ni iz mojega življenja kot se lahko vidi, je plod moje domišlije)

Čakam nov predlog za zgodbo
06. november 2020
u249270
u249270
haha kul

neext
06. november 2020
u249270
u249270
zgodba o punci, ki je bila zaljubljena v psa haha
16. november 2020
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani