neeeeeeeeeeeeeeeeext
27. december 2012
NNNNeeexxtt!!!!
28. december 2012
u117338
u117338
∂ι∆мση∂. tuu < 3333
28. december 2012
neext! čimprej
28. december 2012
next!
28. december 2012
next
28. december 2012
u116976
u116976
»Hej Sophie, mislila sem, da sem te izgubila.« reče Taylor, ko pride k nama. »Kaj gledaš?« vpraša jezno tista punca. »Ti si, ti si..« začnem, ko jo okoli pasu objame kdo drug kot Harry Styles. Taylor sem narahlo stisnila za roko. »Hej.« se nasmehne tista punca in ga poljubi na usta. Pokimal nama je, prijel punco za roko in odšla sta stran. Taylo je le žalostno strmela za njima. »Je že v redu, Tay. Mislim, da ni nič med njima. Nekaj smrdi.« zamrmram in jo potegnem za sabo pred oder. Fantje so začeli peti, ko je pred naju spet prišla tista punca. »Zakaj si poljubila Harryja?« vprašam. »Skupaj sva.« reče, Taylor me je stisnila za roko, vedela sem, da je žalostna. »Od kdaj le?«»Že veliko časa ljubica.« »Ti si Megan Louis Shields,kajne? Niallova sestrična?« »O lej, oboževalka. Ja Niallova sestrična sem.« »Aha.« »Samo nekaj, vedno se posvetuje zaradi punc z mano, tako da ti kar povem, da ga ne boš dobila, ljubica.« reče. »Zakaj si taka?« jo vpraša Taylor. »Oh saj res, boga Tay, ostala si brez fanta. Zdaj vsaj ne moreš nikomur več zlomiti srca in o njem napisati pesmi, kurbica.« odvrne, se obrne okoli in odide. »Prasica, ubila jo bom!« jezno rečem in hočem oditi, ko me Taylor potegne za roko. »Pusti jo. Ni vredna. Mogoče ima pa prav.« »Tay, nisi kurba!« Objela sem jo, nato pa sva odšli v restavracijo. »Punce, počakajte me zunaj.« rečem. Selena, Taylor, Cher in Miley so odšle ven počakati, jaz pa sem se odločila, da bom nekaj naredila Megan.. Nakupovalni center se je zaprl, zato je bil čisto prazen. Zagledala sem jih, Megan je hodila med Zayn-om in Harry-jem. Odšla sem tam in jo porinila, da je padla po tleh. »Kaj je ljubica, nekaj narobe?« Hudiča, a je lezbijka, ki je zaljubljena vame, da mi vedno govori ljubica? Res, čudno bitje. »Pusti mene in Taylor pri miru!« jezno rečem. »Omg, nič nisem rekla,Taylor pa sem povedala po resnici.« »Taylor ni kurba!« zakričim in jo hočem udariti, ko me je tisti Zayn prijel. »Spusti me, kreten!« zakriči. Počasi mi je spustil roko, nato pa mi jo zvil, kriknila sem od bolečine. »Da boš vedela za drugič, koga se dotikaš.« reče, odpravili so se, jaz pa sem imela dosti. »Kurba si Megan, nihče te ne mara! Nikoli ne boš srečna s Harry-em!« jezno vzkliknem. Bili so tiho, zato sem se odločila, da bom še nekaj rekla Zayn-u. »Terorist neumen! Plačal boš za to, kar si mi naredil z mojo roko! Terorist!« zakričim. Takrat pa je pritekla Megan, ter me podrla na tla. Začeli sva se tepsti, pulila mi je lase in me praskala po obrazu. Fantje so naju komaj dali narazen,prijela sta jo Zayn in Harry in jo odvlekla stran, jaz pa sem hitro odšla ven. Imela sem opraskan obraz in ustnico in manjkalo mi je nekaj lasov. Že v naslednji sekundi so na meni bili pogledi vseh štirih punc.
28. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
28. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boga Tyalor če bi Zayn nrdu to kiri k jo poznam bi plačou za to, tudi če je slavn
28. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeext
28. december 2012
nnneexxtt!!!
se strinjam z ON€ DIR€CTION
28. december 2012
neext
28. december 2012
neext
fuul dobra zgodbica
jaz se tut strinjam z ON€ DIR€CTION
29. december 2012
next!
29. december 2012
neeext
29. december 2012
neeeeeeeeext
29. december 2012
wow ! Nexttttttttttt Lowam zgodbicooooooo
29. december 2012
ps. oprosti,če ti oglašujem samo a bi se katera ,ki rada piše zgodbice prosim prijaula
http://www.igre123.com/forum/tema/tekmovanje-za-najbolso-pisateljico-2013/47788/
29. december 2012
Dejjj neexttttttt noo prosiim
29. december 2012
u110644
u110644
next
29. december 2012
next
29. december 2012
u117338
u117338

»hej Sophie,mislila sem,da sem te izgubila.« se prikaže nihče drug kot Taylor Swift.
»kaj gledaš?« vprašam jezno Sophie,ki je strmela vame,kot bi padla iz neba.
»ti si,ti si..« začne,ko me nenadoma nekdo objame okoli pasu,obrnila sem se in zagledala Harryja.
»hej.« se nasmehnem in ga poljubim na usta,pokimal je Sophie in Taylor,me prijel za roko in tako sva odkorakala stran.
»grem na oder.« odvrne in me poljubi na lice,ter odide. Začeli so peti in množica me je spet potisnila k Sophie.
»zakaj si poljubila Harryja?« vpraša skoraj jezno.
»skupaj sva.« se zlažem,videla sem,kako se je Taylor za njo zmračil obraz.»od kdaj le?«
»že veliko časa ljubica.«
»ti si Megan Louis Shiedls,kajne? Niallova sestrična?«
»o lej,oboževalka. Ja Niallova sestrična sem.«
»aha.«
»samo nekaj,vedno se posvetuje zaradi punc z mano,tako da ti kar povem,da ga ne boš dobila,ljubica.« odvrnem smehljajoče.
»zakaj si taka?« me vpraša Taylor.
»oh saj res,boga Tay,ostala si brez fanta. Zdaj vsaj ne moreš nikomur več zlomiti srca in o njem napisati pesmi,kurbica.« odvrnem,se obrnem okoli in odidem do garderobe,kjer sem tudi počakala fante. Čez kakšno uro so se vsi prikazali ven iz garderobe. Nakupovalni center se je zaprl,zato je bil čisto prazen. Ko pa sem hodila vmes Harryja in Zayna me je nenadoma nekdo porinil in padla sem na tla.V trenutku sem vstala in pogledala nazaj,kjer sem zagledala Sophie.
»kaj je ljubica,nekaj narobe?« vprašam smehljajoče.
»pusti mene in Taylor pri miru!«
»Omg,nič nisem rekla,Taylor pa sem povedala po resnici.«
»Taylor ni kurba!« zakriči Sophie in dvigne roko,kakor da me bo klofnila,zaprla sem oči in čakala na klofuto a se ni zgodila,odprla sem oči in videla Zayna,ki je držal Sophienino roko visoko v zraku.
»spusti me,kreten!« zakriči. Zayn ji je počasi spustil roko in preden je svojo dlan vzel iz njenega zapestja,ji je ovil roko okoli,da je Sophie kriknila od bolečine.
»da boš vedela za drugič,koga se dotikaš.« odvrne Zayn in se obrne,odšli smo naprej,ko je Sophie nenadoma začela kričati za nami razne žaljivke.
»kurba si Megan,nihče te ne mara! Nikoli ne boš srečna s Harryjem!« kriči za mano,mene ni nič prizadelo,saj ni bila prva,ki mi je to rekla,ko pa je videla,da mi ne pride do živega je za nekaj časa utihnila.Za nekaj časa je nastala tišina in skoraj smo prišli do vrat,ko je spet začela vpiti.
»Terorist neumen! Plačal boš za to,kar si mi naredil z mojo roko! Terorist!« začne kričati Zaynu,tokrat mi je bilo preveč,obrnila sem se in z vso hitro stekla do nje,ter jo podrla na tla,začeli sva se tepsti na tleh,pulila sem ji lase in jo praskala po obrazu.Ni mi ravno morala narediti nekaj veliko,saj sem včasih trenirala Lacrosse,ki je izredno nasilen šport.Nekaj me je praskala po rokah in skušala doseči moje lase,ki so bile spete v figo. Fantje so naju komaj dali narazen,ko sta me Zayn in Harry držala,da ne bi spet planila vanjo je odšla z vso hitrostjo skozi vrata,imela je opraskano ustnico,ter malo obraz in v rokah mi je ostalo,kar nekaj las.
»Moram iti,očim me čaka.« odvrne Harry in me objame. Prav tako so z njim šli Louis,Liam in Niall,Zayn pa je še vedno stal zraven mene.
»greš v stranišče,da si umiješ praske na rokah?« me vpraša.
»prav.« odvrnem in odidem z njim. Umila sem si roke in si jih nato obrisala,imela sem,kar nekaj prask ampak vesela sem bila,da je moj obraz ostal lep in čist.
»kaj se je sploh zgodilo s to punco?« vpraša Zayn,usedla sva se na klop.
»lepo sem hodila in opazovala trgovine,ko se je zaletela vame,kmalu je k njej prišla Taylor in k meni Harry. Vem,da želi Taylor dobiti Harryja,zato sem ga poljubila na usta in ga prijela za roko ter odšla stran,ko ste peli na odru,sta spet prišli do mene in imeli sta vprašanja o Harryju,Taylor sem povedala,da je kurba in da ga ne bo nikoli dobila.« razložim.
»nihče noče,da Taylor dobi Harryja,ker vsi vemo,da mu bo samo zlomila srce.« zavzdihne Zayn.
»greva,da ne bodo mislili,da sva hotela oropati trgovino,sredi dneva.« se nasmehne Zayn.
»prav.« odvrnem,vstala sva in odšla do vhodnih vrat,ki se niso hotela odpreti,v trgovini je postalo popolnoma temno,poskušala sem najti signal na svojem telefonu a ni ga bilo nikjer.
»super!« odvrnem in se usedem na tla,sredi trgovine. Večinoma izložb je bilo zaprtih in le na nekih koncih so bile prižgane luči,sredi dneva je bilo vse popolnoma temno.
»kaj zdaj?« vprašam in pogledam k Zaynu..
next.?
30. december 2012
next
30. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. december 2012
next!
30. december 2012
neeeeeext
31. december 2012
neeext
31. december 2012
neext!
sam jaz ne razumam nakaj...kaj ni bla Taylor njena prijaaaaaaaateljica?
31. december 2012
u116976
u116976
нorѕe.lovιɴɢ♥; Taylor je prijateljica od Sophie, ne od Megan.. Megan je ne mara (:
31. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani