Lep pozdrav vsem! Sem nova na igre123 in odločila sem se pisati zgodbo z naslovom Ime mi je Emma(vem da ni izvirno)ampak bo zanimivo(seveda ne takoj na začetku). Res upam,da vam bo všeč ker se bom potrudila in vsaj 1x na dan napisala next.
_____________________________________Preddel_____________________________
Oslepljena sem. Ne vidim ničesar,razen bele dolge luči in BUM!Avta se zaletita in čez čas slišim krike. Vsi kričijo in hitijo,jaz pa počasi odpiram oči. Vidim samo črno okoli sebe in pa sence,ki hitijo mimo mene. ''Na pomoč!''zakričim ampak se mi zdi,da me nobeden ne sliši. ''Nekdo je še v avtu''zaslišim neznan moški glas. Zaprem oči in želim sestaviti spomine,ki so mi ostali v glavi. Čutim,da mi primanjkuje moči,zato samo zaprem oči in čakam,vendar more ni konec,niso sanje,bila je resničnost.
''Emma,Emma'',me prebudi glas iz spanja. ''Si spet sanjala prometno nesrečo?''me vpraša mama,jaz pa ji samo prikimam. ''Vse je vredu,tukaj sem ob tebi'',mi reče in me poljubi na čelo ter odide iz sobe. Obrnem se na hrbet in premišljujem. Eno leto je od prometne nesreče,kjer mi je umrl oče,sama pa sem si zlomila nogo in zapestje. Pogledam levo roko in vidim brazgotine,ki me še vedno spominjajo na prometno nesrečo. Solze se mi nabirajo v očeh,vendar si govorim,da sem močna in se ne smem jokati. En čas še gledam v strop,nakar se poglobim v globok spanec. Ime mi je Emma Pieterse. Živim v stanovanju z mamo Anno,oče pa mi je umrl lansko leto v prometni nesreči,kot sem že povedala. Odkar mi je umrl oče,je moje življenje brezupno. V šoli so se mi poslabšale ocene,izgubila sem najboljšo prijateljico Niko ter fanta Deana. Moje življenje je obrnjeno na glavo in z mamo sva se odločili,da se preseliva iz Manchestra v London. Vpisala sem se v drugi letnik splošne gimnazije in jutri se mi začne pouk. Po eni strani se veselim,da bom začela na novo,upam pa,da me bodo bodoči sošolci in sošolke sprejeli takšno kot sem.
*Bip-bip*Prebudila me je budilka in danes se mi začenja popolnoma novo življenje...

to sem jaz

moja mama Anna
22. februar 2015
Next
22. februar 2015
Neeeeeexxxxtttt
23. februar 2015
______________________________1.DEL__________________________-
Ko sem se zbudila sem prvo pogledala skozi okno. Bilo je sončno,no razumljivo saj je bil september in bilo je še zaenkrat lepo vreme. Oblekla sem si svetle kavbojke,majico na kratke rokave in bele nizke all-starke. Opravila sem jutranjo rutino in odšla na zajtrk. Mama mi je pustila vaflje z nutello-bil je moj najljubši zajtrk. Ko sem pojedla sem si umila zobe,vzela all-star torbo in se peš odpravila do šole. Prišla sem do šole in zastal mi je dih-bila je zelo lepa šola. Odšla sem do ravnateljice,ki mi je dala urnik in vse kar sem potrebovala,nato pa sem odšla v učilnico drugega letnika. Ko sem vstopila v razred so me vsi pogledali. Postalo me je sram,vendar me je iz zadrege rešila moja razredničarka. ''To je Emma Pieterse,prihaja iz Manchestra in je nova učenka tukaj''je dejala. Vsi so me pogledali in rekli ''pozdravljena med nami Emma''. Bila sem srečna,da so me sprejeli tako lepo. Pogledala sem kje je prosto mesto in videla prosto mesto poleg punce,ki je bila zelo lepa. ''Ali smem?''sem dejala,punca pa je odvrnila z ''Seveda,ti kar''. Usedla sem se in si pripravila mizo. ''Jaz sem Sasha Clark''je dejala prijazno. ''Ime mi je Emma Pieterse,kot verjetno že veš'',sem dejala in obe sva se zasmejali. Pouk je minil zelo hitro in po pouku je prišla do mene Sasha: ''Greva na pijačo,da se bolje spoznava?''. ''Ja seveda,zakaj pa ne'',sem odvrnila. Odpravili sva se do bližnje gostilne BrewBar. Naročili sva si kavo in se zaklepetali za skoraj dve uri. Kar naenkrat me je poklicala mama(j-jaz m-mama)
M-Kje si Emma?
J-Oprosti,čisto sem pozabila. Z sošolko Sasho sem na pijačo.
M-Kdaj boš prišla?
J-Pridem čez 20 minut velja?
M-Velja,adijo
J-Papa
Pospravila sem telefon v žep,plačala za obe kavi in z Sasho sva se odpravili domov. Ugotovili sva,da živiva samo 2 hiši narazen,zato me je z veseljem pospremila domov. Doma sem pojedla kosilo in pomila posodo,nato pa sem Sasho dodala na fejsu. Pogledala sem profil in videla da ima punco! Bila sem zelo presenečena,da mi tega ni omenila. Ko sem zvečer ležala v postelji,se mi je nenehno prikazovala Sasha in njen nasmeh. Se morda zaljubljam?sem se vprašala,preden sem zaspala...

Sasha
23. februar 2015
u187514
u187514
next
03. marec 2015
Next
04. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani