Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u214809
Jaz bi tudi sodelovala
27. julij 2016

u192373
Already taken care of ^
Hopefully -.-
Hopefully -.-
27. julij 2016

u192373
Samo spominjam, rok za oddajo je jutri in ceprav bom potrebovala nekaj vec casa za ocenjevanje in sestavljanje novega izziva (ker me ne bo doma) zelim, da oddate tocno, razen ce imate dober razlog (naprimer tudi vas ni bilo doma).
Do zdaj sem dobila le en spis, kar pogumno
Do zdaj sem dobila le en spis, kar pogumno
06. avgust 2016

u192373
Zal ne.
07. avgust 2016

u192373
V redu ^-^
07. avgust 2016

u192373
REZULTATI 2. IZZIVA
Na to temi se je dalo kar velik razpisat in bom poskrbela, da je naslednjič omejitev besed nekoliko večja, da iz nekaterih iztisnem še malo več
Ne bom dolgotvezila ampak se raje posvetila vsakemu pisatelju in njegovemu delu posebej.
1. TOČKA - .ImJustGirl
Naslov je ustrezen, a vsebina je, uf. Prvič, ne moreš kar uporabljati angleščine, tako to ne gre. Čeprav bi bilo v resničnem svetu možno, se pisatelji tega izogibamo. Ali pišeš v slovenščini in samo v slovenščini ali pa je vse v angleščini. In da, vem, da se v angleščini sliši vse bolj 'kul'. Tudi zgodba me sama po sebi ni pritegnila. Napisano je bili nekoliko zmedeno in povsem brez duše. To, da je šlo na koncu za njenega fanta, ni naredilo popolnoma nobenega smisla.
2. TOČKI - Bella_Lunaa
Bila si tako blizu popolnosti in potem si pozabila na naslov. In to te je stalo kar nekaj točk. Drugače sem bila kar navdušena, bilo je zanimivo in profesionalno napisano. In ne klišé
Smola, preprosto.
3. TOČKE - Kat.Somerhalder
Tvoje besedilo je bilo zelo ... povprečno. Ni se me dotaknilo in na koncu tudi ni imelo nekega sporočila ali globjega pomena. Mislim, kar odšel je? Kat, pišeš toliko zgodbic, res od tebe pričakujem veliko več.
4. TOČKE - Lia B. Boyce
Čeprav ni bilo slabo napisano, bi ti povedala podobno kot pri Kat.Somerhalder. Preveč plitko. Preveč oseb, dogajanja in premalo čustev.
5. TOČK - Herbert Hamprey
Zanimivo in izvirno. Všeč mi je, ko si se postavil v vlogo nekega starejšega moškega, ne pa v vlogo nekega najstnika ali najstnice. Čeprav me res razžira, je možno vreči krožnik kot frizbi? Seveda oblika spominja na frizbi ampak dvomim, da bi letel enako. Vprašanje za fizike.
-----------------------------
Kot videno, imamo le še 5 možnih točk, ker cassiopeje ni več, prav tako svojega izziva sploh ni oddala.
Torej, trenuten razpored glede na točkovanje:
•Herbert Hamprey - 11 točk
•Kat.Somerhalder - 7 točk
•Bella_Lunaa - 7 točk
•Lia. B. Boyce - 7 točk
•.ImJustGirl - 3 točke
Imamo kar nekaj izenačenj ampak ne skrbite. Če bo tako tudi ob koncu zadnjega izziva, bodo podaljški
Tretji izziv pošljem, ko dobim vse naše nexte.
Na to temi se je dalo kar velik razpisat in bom poskrbela, da je naslednjič omejitev besed nekoliko večja, da iz nekaterih iztisnem še malo več
Ne bom dolgotvezila ampak se raje posvetila vsakemu pisatelju in njegovemu delu posebej.
1. TOČKA - .ImJustGirl
Naslov je ustrezen, a vsebina je, uf. Prvič, ne moreš kar uporabljati angleščine, tako to ne gre. Čeprav bi bilo v resničnem svetu možno, se pisatelji tega izogibamo. Ali pišeš v slovenščini in samo v slovenščini ali pa je vse v angleščini. In da, vem, da se v angleščini sliši vse bolj 'kul'. Tudi zgodba me sama po sebi ni pritegnila. Napisano je bili nekoliko zmedeno in povsem brez duše. To, da je šlo na koncu za njenega fanta, ni naredilo popolnoma nobenega smisla.
2. TOČKI - Bella_Lunaa
Bila si tako blizu popolnosti in potem si pozabila na naslov. In to te je stalo kar nekaj točk. Drugače sem bila kar navdušena, bilo je zanimivo in profesionalno napisano. In ne klišé
Smola, preprosto.
3. TOČKE - Kat.Somerhalder
Tvoje besedilo je bilo zelo ... povprečno. Ni se me dotaknilo in na koncu tudi ni imelo nekega sporočila ali globjega pomena. Mislim, kar odšel je? Kat, pišeš toliko zgodbic, res od tebe pričakujem veliko več.
4. TOČKE - Lia B. Boyce
Čeprav ni bilo slabo napisano, bi ti povedala podobno kot pri Kat.Somerhalder. Preveč plitko. Preveč oseb, dogajanja in premalo čustev.
5. TOČK - Herbert Hamprey
Zanimivo in izvirno. Všeč mi je, ko si se postavil v vlogo nekega starejšega moškega, ne pa v vlogo nekega najstnika ali najstnice. Čeprav me res razžira, je možno vreči krožnik kot frizbi? Seveda oblika spominja na frizbi ampak dvomim, da bi letel enako. Vprašanje za fizike.
-----------------------------
Kot videno, imamo le še 5 možnih točk, ker cassiopeje ni več, prav tako svojega izziva sploh ni oddala.
Torej, trenuten razpored glede na točkovanje:
•Herbert Hamprey - 11 točk
•Kat.Somerhalder - 7 točk
•Bella_Lunaa - 7 točk
•Lia. B. Boyce - 7 točk
•.ImJustGirl - 3 točke
Imamo kar nekaj izenačenj ampak ne skrbite. Če bo tako tudi ob koncu zadnjega izziva, bodo podaljški
Tretji izziv pošljem, ko dobim vse naše nexte.
14. avgust 2016

u209910
resno, tok točk samo zarad naslova? you hurt my feelings
upam, da sem se naučila svoje lekcije ... Next
14. avgust 2016

u198801
Hahaha ej ta starec je prvak, bo pa že znal krožnik vreč :'D kaj ves kakšno magično osebnost skriva v sebi.
In hvala za zmago
In hvala za zmago
16. avgust 2016

u193768
Hvala za drugo mesto 
Neext
Neext
16. avgust 2016

u198801
Aja pa Next...
16. avgust 2016

u192373
1.
Dobila sem samo tri nexte, torej domnevam, da je ostalim tako ali tako vseeno.
2.
Brisem se, zato je s tem tekmovanje le se en od mojih mnogih nekoncanih projektov. Se naprej vztrajajte pri pisanju
Dobila sem samo tri nexte, torej domnevam, da je ostalim tako ali tako vseeno.
2.
Brisem se, zato je s tem tekmovanje le se en od mojih mnogih nekoncanih projektov. Se naprej vztrajajte pri pisanju
30. avgust 2016