Heej!Želim napisat eno malo zgodbo. Enjoy! ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CHAPTER 1
"Lux,Lux!Telefon iz rok!"Name vpije učiteljica Robinson.
"Kaj, oprostite, kaj!"sem pogledala učiteljico in bila zaskrbljena.
"To je že tretjič ta teden.Daj mi telefon, dala ti ga bom po pouku."reče zaskrbljeno učiteljica.Morda zato, ker ne poslušam dosti.Ampak kako naj poslušam, če predava tistim, ki te snovi ne znajo?Jaz itak znam matematiko.To mi gre še najbolje.No, da se vam predstavim.Sem Lux London.Sem stara 16 in no.. sem čisto normalna.Nimam na talenta,nisem supergenij, na kratko čisto normalna Lux.Najbolj si pa želim...fanta.Jake Silver.Moj sosed in moj best friend.Z njim sem best friend že od malih nog.jaz
Jake

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
That's all for now.Drugič bo daljše poglavje in ja pisala bom vsak drugi dan,in ja to je to. see ya ^^
06. oktober 2014
Nextt
07. oktober 2014
Next
07. oktober 2014
next
07. oktober 2014
CHAPTER 2
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ko pridem domov, sem zelo utrujena in še preden odprem vhodna vrata, stopi ven moja mama in reče:"Kaj je s tabo! Nikoli ne poslušaš, nikoli ne obrneš glave stran iz tistega telefona, kaj je s tabo?"
Ne odgovorim nič, samo skomignem z rameni in se napotim v svojo sobo.Ko pa vstopim čez vrata mi mama pogleda torbo in poišče moj telefon in mi ga vzame iz torbe.
"in za tole bom jaz poskrbela."
Mami ne..."
"Nič ne bom dajala nazaj, dokler se ti ne popravijo pocene in začneš poslušat, v razredu."
Jooj, resno?"Sem bila jezna na njo.Takšna je postala, ko je oče umrl.Oče je umrl, ko sem imela 12 let.Bil je padalec in enkrat se mu padalo ni odprlo in je samo padel.Bil je v nezavesti in smo ga odpeljali v bolniščico.Po 12 dneh je umrl.Mami se je takrat spremenila.Samo še postala je bolj stroga, sebična,vse.Sovražim jo.Stekla sem v svojo sobo in se vrgla na posteljo.Jokala sem v svojo blazino.Zelo sem zmedena.Nevem ali bi bila jezna, žalostna,nevem.No, na koncu sem odprla računalnik, odprla Facebook in naredila nov status.Hitro se je javila moja Best frenda Lizzie.Ona mi je zmerom ob strani in me zmeraj potolaži.Tako kot Jake.Pogovarjale smo se celo noč, saj niosem mogla zaspat.
Lu-jaz Li-Lizzie
Lu- heeej, thanks for the comm.: D
Li-heej, you know me ;D
Lu-kako smo kej?
Li-gajn, še kr.
Lu- tuki isto. : D
Li-Cheer up mama, tomorow is another day : D
Lu-Gtg bye
Li-Baiiii!
Sem zaprla Laptop.
07. oktober 2014
Lizzie
07. oktober 2014
Next
07. oktober 2014
Nexxtt
08. oktober 2014
next
08. oktober 2014
next?
13. oktober 2014
sorry, ker nisem napisala nexta,internet problemi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naslednji dan, ko se zbudim (hvala bogu,da je sobota) je na moji pisalni mizi nek listek.Tega še nikoli nisem videla.Da bi mi kdo pisal na listek in ne na fb?Nikol.Vstanem iz postelje in ga preberem:"Šla sem v New York, operi perilo, skuhaj sebi in Terri, in pojdi v trgovino po stvari,ki so na drugem listku."Okej, to lohka. Hitro sem preletela drugi listek in sem odšla v kuhinjo.O ja, pozabila sem reči, imam 13-letno sestro Terra, ki mi je čisto podobna.No, ja, potem, ko sem odšla v kuhinjo zagledam Terro, pred televizijo,ki igra Xbox, kot ponavadi.
"No, kaj ti naredim za zajtrk?"jo vprašam.
"Samo palačinke, z Nutello, please."Mi hitro odgovori in se spet začne pogovarjati z igro.Jaz pa hitro nama naredim zajrtk, grem v trgovino, in si tudi zase nekaj kupim.Nato pa nekdo pride do mene...Terra

08. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani