zdravo, napisala bom zgodbo o meni in mojem sodedu upam da boste brale/i .

boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. januar 2015
bilo je pred petimi leti ko smo se preselili v stanovansko hišo.ko smo se že preselili sem spoznala svojiga novega soseda. bil je dve leti starejši od mene in mi sprva sploh ni bil všeč. nadaljujem?
05. januar 2015
u158932
u158932
Next
05. januar 2015
rabiš samo 2 next
05. januar 2015
ok bom kar nadeljevala.čes nekaj dni je prišel na obisk s svojo mamo in očetom, nekaj časa smo se pogovarjali da smo mi izvedeli več o njih in oni več o nas.veliko krat sva se skupaj igrala,seskrivala....Čes nekaj let,je nekega večera od njega mama očeta zalklenla ven n ga ni hotela sustiti v stanovanje to se je dogajalo dan za dnem, ko mu je uspelo priti v stanovanje je mojo mamo ozmerjal, jo krtitiral in jo je začel pretepati zato je mama policala policijo in je od njega oče dobil 60.000 evrov kazni,zatem so se naši od nosi začeli razdirati
05. januar 2015
bo gdo sploh bral?
05. januar 2015
napisala bom še en del če bo kdo bral
****************************************************************************************************************
keš čas sta sta se še moja mama in njego sregale tako da na koncu spolh se nismo pogovarjali.
Ko so bile poletne počitnice sva z mojo sestrco (anjo) odšle na počitnice na morje z veliko skupino otrok, z nami sta bila še moj najboljši prijatelj janez in njegov mlajši bratec, ko sem naenkrat zagledala mojiga soseda (Danijel), pristopil je k nam in rekel je če lahko prisede niše ni imel nič proti zato se je usedel.

moja sestrca Anja:

http://data1.whicdn.com/images/85459126/thumb.jpg

moj sosed Danijel:http://data.whicdn.com/images/14301049/subjective_by_songoftheday-d48u0oc_large.jpg

jaz:http://s3.favim.com/orig/41/adorable-amazing-big-head-blue-blue-eyes-Favim.com-346399.jpg

moj prijatl Janez , njegov brat:http://data.whicdn.com/images/28263202/tumblr_lz0yznUNZh1qjamz8o1_500_large.jpg

Čes nekaj časa je morala Anja iti spat zato smo ostlai sami.Nismo vedeli kaj bi počeli zato smo se vsedli v krog in vsak je povedal nekaj o sebi. Dolgo v noč smo se smejali in zabavali. Zjutraj nas je zbudila vzgojiteljica in nam rekla naj prem na zajterk. Hitro smo se oblekli in odšli na zajterk ko so se najedli smo šli na plažo kjer smo se nameravali sončiti a to ni dogo trajali ker me je janez porinil v morje kar sem mu tudi vrnila. Dnevi so minevali in končevali so se dnevi na morju.
Ko smo prišli domov, mi je Danijel rekle naj pridem na hodnik ker mi mora nekaj povedati. Ko sem prišla na hodnik sem ga vprašala zakaj sem morala priti tja ni odgovril nič razen tega da se nemorema več pogovarjati, obrnil se je in odšel....nadaljujem?
05. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani