Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Evo to je moja 1. Zgodba ki
je resnična je love story<3
Pa pliz spod nena neki oglašujte in
Plisss ne pište next-ov čez celo stran!hvalasmile
Drugač pa just be free! smile
Uživite<3
Prvi del pride zdaj!
20. julij 2014
Bil je 1. julij sonce je sijalo skozi jutranje oblake in veter je rahlo pihal mimo mojih ušes. Ura je bila natančno 5.30. In imala sem natanko še 30 minut da se uredim zaspano sem obšla v kopalnico in se pogledala v ogledalo. Vzela sem krtačo črne barve in si skrtačila moje rjave neubogljive lase. Umila sem si zobe in nato zbubila še mamo ki je spala kod top v njeni veliki in prijetni postelji. Odpravila sem se nazaj v sobo in se preoblekla iz pižame v črne pajkice in modro majco na kateri je bil napis "I love ice cream" vedno mi je bila najbolj pri srcu zaradi lepe barve čiste nebesne modre. na svoje trebalnice sem dala nekaj maskare in z mamo sva se odpravili v gasilski dom. Tam me je pričakala moaj sošolka Tjaša ki je izvrstna plesaka in trenira košarko čeprav je bolj majhna. Čakala sem še Vito ki je bila moja najboljša prijateljica. In čez čas se je tudi ona znašla pred gasilskim domom in Tjašin ata nas je odpelaj po mentorico. Živela je v nekem bloku ki je bil oranžne barve.Metnorici je bilo ime Andreja in je bila zelo prijazna. Z kombijem smo se peljali po sivi cesti do zbirnega mesta tam so že vsi gledali ogromen avtobus ki se je ravno takrat pripeljal. Odprli smo vrata in proti nam je zapihal hladen mestni zrak. Čakali smo 15 minut in tačas sem opazila veliko lepih fantov ki so se sprehajali ob avtobusu. Končno smo se vkrcali na avtobusu na katerem v času vožnje nisem mogla odverniti pogledov od ostalih saj sem hotela vedeti z kom bom preživela 10 dni. 4 ure vožnje do prelepega kraja so me izmučile in tja sem prispela utrujena vndar polna pričakovnaja kakšne bojo moje sostanovalke.iz ogromnega avtobusa smo jemali težke kovčkd in jih vlekli proti sobam. Naša soba je bila v kleti in v njej ne vladal hladen a po vožnji prijeten zrak. Po pisanih ploščisah smo vlekli težo prtljago in gledali bele stene na katerih ni bilo niti ene slike. Edino kaj je spomnijalo na mojo sobo so bile velike lesene obamre za kovčke. Vsedla sem se na bel stol in roko naslonila na belo plastično mizo Vita je sedela nasproti mene in me gledala z zaspanimi očmi. Dol je prišla Andreja in odklenila našo sobo. Za nekaj časa sem obstala in gledala sobo. 5 velikih pogradov je kar klicalo po obnovi ampak to me ni motilo norti je bilo še nekaj poličk in edini sončni žareki so padali čez dva majhna okenca prek niju pa je bila navlečena mreža proti komarjem. Pogradi so bili popisani z različnimi imeni datumi in časi izmen. Takoj sma z Vito sklenili da bova spali zgoraj na dveh pogradih ki sta bila skupaj. Tjaša pa je spala posebaj. Kmalu so čez vrata stopile tudi nove sostanovalke. Eni je bilo ime Martina. Drugi Sara ki smo jo spoznale ža med vožnjo. Tritji Maruša naslednji Urška me smo bile približno enako stare vse okrog 11, 12 ,13. Z nami v sobi pa so bile tudi manjše kod sem jim jaz rekla "pupe". Barbara, Lucija in _____. Vse smo gledale po sobi in se nakoncu vsedle vsaka na svojo posteljo in gledlale v strop. "To izgleda kod umobolnica" jae pripomnila Vita ostale smo se strinjale čeprav tam še nismo bile smo si predstavljale kako zgleda. Po tem ja sledilo še veliko nezadovolja nad sobo. To je pomirila misel da je kosilo. Imeli smo upanje da bo dobra hrana in je bla...Po kosilo smo se odločili da odidemo na plažo. Vzeli smo svoje blazine in potapljaške maske in se odpravili. Bilo je zelo zelo vroče. Sonce je pripekalo na nebu pa ni bilo niti oblačka.Prišli smo tja in zasedli vsak svoj prostor. Modro morje je zalivalo vroč beton in vroče kamenčke ki so bili ob betonski plaži. Tjaša je iz svoje torbe potegnila sončno kremo in pomagale smo se druga drugi namazati. Potem pa čof v morje čeprav je bilo malo pre plitvo. Voda je bila mlačna in čista to sem izvedela tako da me oči niso pekle pa če tudi sem pol ure gledala pod vodo. Tako smo se namakale in se sončile na betonski paži do 7-ih ko smo se vračali na večerjo. Tudi ta je bila ker dobra in se točno ne spomnim prav tako se ne spomnim kakšna animacija je bila zvečer . In ko se je animacija končala smo se stuširale in umile zobe. Čez nekaj časa smo že vse sedelele na svojih posteljah in se pogovarjale do takrat ko nismo zaspale.
Za zacetek rabim 4 nexstesmile
20. julij 2014
Next
21. julij 2014
u23133
u23133
next
21. julij 2014
Next
21. julij 2014
Next
15. avgust 2014
Jaz:

15. avgust 2014
Martina:

15. avgust 2014
Vita:

15. avgust 2014
Tjaša:

15. avgust 2014
Še 2nexta
16. avgust 2014
neext
16. avgust 2014
u173993
u173993
next
16. avgust 2014
u166108
u166108
next
16. avgust 2014
Neext
16. avgust 2014
Next
16. avgust 2014
Drugi del prihaja hitro
(Mogoče bo malo daljši)!smile
18. avgust 2014
Čez okno je posijalo jutranjo sonce in naše veke so se počasi odpirale. Vse punce v sobi smo bile zelo utrujene saj je bila ura 7.00 in bi seveda še lahko spale ampak tam nismo mogle. Oblekle smo se in ob 8.00 uri odkorakale na zajtrk. Posedle smo se na bele plastične stole. V roke sem vzela nutelo in jo namazala na kruh.
Od zajterka smo šle po zeleni preprogi in v nas je že gledala druga skupina za zajtrk. Prišle smo dol in se preoblekle v kopalke. Potem pa z japonkami odkorakale na plažo. Kopale smo se do dvanajstih. Potem pa na kosilo. Po kosilu smo imeli prosti čas med katerim smo vse sedele na mojem in Vitinem pogradu. In se urejale za na plažo. Lakirale smo si nohte, urejale frizure in preizkušale različne kombimacije oblačil. In čez nekaj časa spet odšle na plažo. di sedmih ko smo imeli večerjo. "Danes nebo večerne animacije” je povedala Andreja. Tako smo od dolgčasa šle sedet na klopce pred domom v Punatu v katerem smo bili. V roke smo vzele telefone in gledale fb. "Tukaj mi ni všeč“ je kar na enkrat rekla tjaša in brcnila beli kamenček ki je mimogrede bil na tleh. Ostale smo prikimale. "Hrana mi danes sploh ni bla všeč“ je rekla Martina. Vse smo se strinjale sej res ni bilo dobro. Tako smo se o tem pogovarjale do desetih. In vmes nismo niti enkrat spregovorile besede ki nebo bila o nezadovolje nad domom. Po razgovoru smo se odpravile spat v upanju da bo naslednji dan boljši.
Naslednji dan se je upanje vsem razblinilo pred očmi ko je čez vrata stopila stara gospa z rdeče našminkanimi usti. In velikimi okroglimi uhani ki so ji ušesa potegnili navzdol. Bila je vsa gubasta in grda. Viti sem prišepnila da gotovo še ni slišala za Niveo. Vita se je nasmejala starka pa jo je grdo pogledala. Ali bom čakala še dvajset let da boste tiho. To me je spomnilo na našo razredničarko ki jo je vse motilo. "Prišla sem vam povedat da ste bile včeraj zvečer preglasne in da če neboste tiho boste imele zjutraj telovadbo!Zgoraj spijo otroci dosti mlajši od vas tudi med počitke ste dile zelo glasne! Tisti mali otroci spijo in rabijo počitek sicer pa danes mi gremo ker pridejo novi zato prosim !!!........(tak je nakladala še 20 minut) Od tam nas je vse grdo gledala kod da smo ji pobile familijo. Ko je od šla je od jeze nobena od nas ni hotela pozdraviti na Andrejo pa se je zlil kup neušečji. Tisto noč smo vse trdno in hitro zaspale in naj si ne domjšlja! To smo ji hotele povedati v odraz pa ji nakoncu koncov nismo upale ozirma bi se zagotovo branila in terdila da smo bile me! Martina je zadevo prevrnila v hec in ji rekla NLP ker je imala tako velike okrogle uhane. Vse smo se smejale in se kmalu nehale sekirati za to!smile
Nasledni dan smo se zbudile vse vesele juppiii Nlp odhaja smo se drle po hodniku in ja... Že zjutraj so spakirali svoje majhne stvari odšli...veselje se je nadeljevalo ob misli da bomo tu samo še gasilci vendar čez nekaj časa....se je pred našim domom parkiral avtobus pol otrok. Z naširoko odprtimi očmi smo začudeno zrli v otroke ki so iz avtobusa zlagali prtljago in potem....pripelje v dom še en avtobus postajalo je zares čudno. Za tema avtobusoma se jih je pripeljalo še kakih 5. In otrokov se je kar kopičilo zgledalo je kod v Gardalandu kjer si mogel pol ure čakati če si hotel priti na vlak strahov toliko ljudi je bilo in če je bilo tako na vsakem vlakcu jih je bilo gotovo ogromno...tako sem se takrat počutila . Tudi ostale so si zagotovo predstavljale podobno. Šle smo v sobo in se vsedle na pograde od dolgčasa smo začele brati kaj je napisano po njih. Ura je bila tri in krenili smo na plažo ....me tri (Vita ,Tjaša in jaz ) smo hodile odzadaj in tam srečale dve punci Alexsio in Anjo. Pogovarjali smo se vse do plaže in sklenili dobra prijateljstva. Jaz sem ves čas bulila v fanta ki je hodil z nami imel je svetlo modre oči in rjave lase. Po njegovih smešnih izjavah smo rez vsi crkavali od smehav. Ko smo prišli do plaže smo se ločili. Z Tjaso in Vito smo sedle na brisače in se spogledale. Nismo vedela kaj naj si rečemo zato smo šle v vodo..
Čez nekaj ur smo šli nazaj na večerjo...Na prostoru (igrišču) pred domom v punatu....smo se mi gasilci pa ti ko so prišli mogli predstavit!........(vsaka skupina se je predstavila posebej)
skupine so mele rez glupa imena hahha.....potem smo sli spat...Naslednji dan se je kod vsakič začel z soncem ki je sijalo skozi «celice zapora»......

Rabm 5 nextov!smile
18. avgust 2014
Tisti fant:

18. avgust 2014
u173993
u173993
next
18. avgust 2014
Alexia:

18. avgust 2014
Alexia:

18. avgust 2014