POZDRAVLJENEEEEEEEEEEEEEE !

Odločila sem se da pišem zgodbico. ZGODBICA NE VSEBUJE ONE DIRECTION ALI KATERO KOLI DRUGO SLAVNO OSEBO. Ta zgodbica bo zgodovinski ljubezenski roman, to pomeni da je dogajanje kakšnik 1000 let nazaj. Dogajanje je okvirno od leta 1100-1200, to je kar 200 let razlike, ampak pustimo zdaj to. Ker pa je to zgodovinski roman, ne skrbite ne bodo naštevana dejstva kako so živeli v tistem času ljudje, ampak bo pa tako kot je bilo, nap. da so takrat živeli v plemenih le-ti pa so se bojevali za svojo oblast in preživetje. ne bodo opisane vojne, lahko da pride do kakšnih spopadov, - vendar to ni povezano z zgodovino. Vsa plemena bodo izmišljena prav tako osebe, mogoče bom dala samo pravo ime tedanjega kralja/ kraljico. Slik verjetno ne bo. Dobrodošli ste vsi. Cenim vse kritike in pohvale, kar ne sprejemam pa je žaljenje, torej nasvet zate če želiš žalit je, da zrolaš do vrha stisneš forum/obvestila/sporočila / ali kar koli že. Takoj po tem dooooolgem uvodu prilepim predstavitev oseb- kdo nastopa v tej zgodbi potem pa še en kratek next. MOJ CILJ JE DA VAM JE ZGODBICA UŠEČ IN DA JO SKUPAJ PRIPELJEMO DO KONCA.

Glede na uvod, misliš da bo zgodba zanimiva in boš prebral/a vsaj prvi next ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. september 2013
Blane McHalle - poglavar, glavni junak
Tnjar - prvi vojskovodja
Janyah - glavna junakinja
19. september 2013
Kaj naj naredim z njo. Saj sploh ne vem kateremu plemenu pripada. Ima svetlo dolge lase kot McReangi a oči svetlo modre kot Angležinja. Oba plemena sta moja sovražnika. Ah k vragu, saj ko se bo zbudila jo bom povprašal, a kaj če se ne zbudi, bom jaz in vsi pod mano krivi ubojstva, čeprav temu dekletu pomagam. Saj je še zelo mlada.
'' Poglavar, zbudila se je '' kriči zvesti vojskovodja Tnjar. Takoj se podam v hitro hojo da ga dosežem
'' ali je že kaj spregovorila ''
'' ne, moj gospodar, zgleda zelo zmedeno, nisem niti prepričan če zna govoriti''
'' Tnjar saj vendar ne misliš ''
'' da, točno to mislim. Izgubila je spomin'' zavzdinhem. Kaj pa naj sedaj naredim z njo, saj ne zna niti govoriti, le kako jo naj naučim, le kako jo naj kaj izprašam. Sprašujem se kako sem lahko tako hitro prispel do velike dvorane, v na pol v teku se zapodim po vjugastih stopnicah na drugi strani dvorane, ko pridem v drugo nadstrope odidem do drugih vrat na levo. Vrata so bila odprta slišal sem zvoke, lahko bi rekel da so bili vsi v sobi panični. Ko sem prišel na prag sem videl da služinčad se dere drug na drugega. Ona pa le sedi v postelji, kravžlasti lasje so ji padali preko ramen, oči je imela še bolj svetlo modre kot pa pred nekaj dnevi v gozdu. Vsak ki bi jo videl ta hip bi vedel da je zgubljena , gledala je to čudo, nato je pogledala mene. Pogledala mi je v oči , me gledala, gledala, nato pa nagnila glavo na levo stran, ter v desno in se zasmejala. Oh saj je angel.
19. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani