u193768
u193768
Predzadni Next?
U glavenm Julie je faca in pričakujem zadnji Next fuuuuuul dolg
Neeeext
30. september 2016
u214959
u214959
Next
30. september 2016
To Julie !!!!
Next komi cakam
01. oktober 2016
Next
01. oktober 2016
u216836
u216836
Komaj čakam, o komaj čakam! neeeeeeextt
11. oktober 2016
Next
24. oktober 2016
hejla punce
najprej bi se vam rada opravičila, ker me tako dolgo ni bilo, razlogi so različni kot naprimer šola, problemi z šolo, življenje in pomanjkanje inspiracije.. ampak sem se sedaj potrudila, da sem vam spisala še zadnji del te zgodbice..
moram vam povedat, da mi je bilo v veselje pisati prvi in drugi del te zgodbice, in to zaradi tega, ker pač obožujem 5sos, drugi razlog pa ste ve, moje drage bralke.. vedno ste me potrpežljivo čakale in niste izgubile upanja nad mano in za to vam bom vedno hvaležna..
ta zadnji Next posvečam vsem vam, ki ste vztrajale in obljubim vam, da to ni konec mojih zgodbic, še vedno bom pisala in dobla sm inspiracijo, da napišem en ff, ampak najprej si moram pripraviti nekaj zaloge, da ne bo spet tako kot je zdaj bilo ;D
v glavnem, tukaj je še zadnji Next in hope you like it

44.

~Luke~

Minilo je kar celo leto in pol odkar sva z Julie prišla nazaj skupaj. In moje življenje je bilo od takrat naprej zelo drugačno. Bil sem še bolj srečen z Julie, kot pa na začetku najine zveze. Čeprav sem se še vmes bal, da se bo spet isto ponovilo, sem vedel, da se ne bo, ker me je vedno potolažila s svojimi besedami in dejanji. In tokrat sem vedel, da res misli.
Naše življenje, je bilo lepo, zabavno, tudi napeto, ampak bili smo srečni. Vsi. Mikey in Alex sta bila zelo srečna skupaj in vedno sta tičala skupaj, prav tako kot Emma in Calum. Glede Beth in Ashtona...pred pol leta se jima je rodil zdrav sinček po imenu Zack. Bil je čisto podoben Beth razen oči. Te je imel po Ashtonu. In imel je tudi luknjice v ličkih kot Ashton. Imeli smo ga zelo radi in večino časa je bil pri meni, Calumu in Mikeyu, ne pa pri svojih starših. In glede Alisson in Isaaca... Isaac je kmalu po tistem, ko mu je Julie povedala, da me še vedno ljubi, spoznal neko punco po imenu Kylie in čez nekaj časa sta začela hoditi. Alisson sicer ni našla nikogar, vendar ni razdirala moje zveze z Julie, za kar sem ji bil hvaležen. Julie je sicer še vedno bila ljubosumna, ko me je Alisson na ulici pozdravila, vendar sem jo vedno pomiril z poljubi in besedami, da je samo ona moja.
Trenutno smo bili na turneji in punce so šle z nami. Sicer je Beth z Zackom prihajala le med vikendi, ker bi drugače bilo prenaporno za Zacka, ampak med vikendi je ponavadi ostala z nami.
Z fanti in Lucy smo bili v studiju, kjer smo vadili za koncert, ki smo ga imeli zvečer, punce pa so šle na ogled mesta in po trgovinah. Ker smo končali z vajo, smo se malce pogovarjali.
“Torej boš to naredil danes na koncertu?” je vprašal Ashton.
“Ja. Živčen sem.” sem rekel.
“Ne bodi živčen. Saj bo vse v redu.” je rekel Calum.
“Kaj pa če ne bo hotela?” sem vprašal.
“Ne sekiraj se zaradi tega. Ljubi te.” je rekel Mikey.
“O čem se pogovarjate fantje?” je vprašala Lucy.
“O Luku in Julie.” je rekel Ashton.
“Vprašaj najprej njo.” je rekel Calum.
“Kaj naj me vpraša?” je vprašala Lucy.
“Ne bom nje tega spraševal.” sem rekel.
“Bedak, pa ne to, vprašaj če sploh lahko Julie to vprašaš.” je rekel Mikey in se zasmejal.
“O očetu je ne sprašujte ničesar.” je rekla Lucy.
“Ne o očetu. Nekaj drugega.” je rekel Calum.
“Dajte no že, povejte.” je rekla Lucy. Fantje so me porinili naprej k Lucy in začel sem trepetati.
“Am...L-Lucy...jaz...radbiseporočilzJulie.” sem rekel hitro. Zasmejala se je.
“Raje mi povej malce počasneje.” je rekla.
“Rad bi se poročil z Julie. Ali jo lahko zaprosim?” sem vprašal in ji pokazal prstan, ki sem ga kupil Julie.
“O moj bog Luke, ta prstan je prelep. In seveda se lahko poročiš z njo, imaš moj blagoslov, ampak ne je prizadeti.” je rekla.
“Hvala Julie.” sem rekel ves srečen.

*čez nekaj ur*

“Luke, tako si čudovit.” mi je rekla Julie, ko smo bili v zaodrju in čakali, da se bo koncert začel.
“Tremo imam.” sem rekel.
“Zakaj imaš tremo? Nikoli je nisi imel.” je rekla.
“Danes bo bolj poseben koncert.” sem rekel.
“Ampak vseeno boste zažigali tako kot vedno. Ne sekiraj se.” je rekla in me poljubila. Poljub sem ji vrnil, nato pa smo se odpravili na oder.
Po dveh urah, je kmalu nastopil čas za zadnjo pesem in za zadnji govor. Pogledal sem proti zaodrju in videl zaskrbljeno Lucy in Emmo. Julie in Alex ni bilo. Čez nekaj sekund sta prišli nazaj in Julie je bila zelo bleda. Komaj je hodila in Alex jo je podpirala. Kaj za vraga se je zgodilo tam zadaj?
Julie se mi je vzpodbudno in hkrati kislo nasmehnila, nato pa je nenadoma omedlela. Hotel sem steči v zaodrje, ampak Mikey me je zadržal.
“Odpeljale jo bodo v bolnico, mi bomo pa končali ta koncert in šli za njimi.” je šepnil. Hitro smo odigrali zadnjo skladbo in končali koncert ter se odpravili v bolnico.
“Kaj je z Julie?” sem vprašal Alex in Emmo, ki sta zunaj čakali na Lucy in Julie.
“Nimava pojma. Postalo ji je zelo slabo in začela je bruhati, potem pa sva prišli nazaj v zaodrje pa je omedlela. V avtu smo jo spravile malce k sebi in je rekla, da je tako že par dni, toda ni upala ničesar povedati nikomur. Upam, da ni kaj hudega.” je rekla Alex in zajokala. Mikey jo je stisnil k sebi.
“Vse bo v redu z njo.” je rekel.
“Zakaj mi ni ničesar povedala?” sem vprašal.
“Mogoče se je bala.” je rekel Ashton.
Nenadoma je Lucy prišla iz ordinacije. Ko me je zagledala se je nasmehnila.
“Z Julie bo vse v redu. Luke, pojdi noter, pojdi jo pogledat.” je rekla in se nasmehnila. Odšel sem v ordinacijo in zagledal Julie, ki je sedela na tisti mizi in si popravljala majico.
“Julie, ljubica, si v redu?” sem jo vprašal.
“Ja, ne skrbi, vse je v redu z mano.” je rekla in se mi nasmehnila.
“Zakaj mi nisi prej povedala, da ti ni bilo dobro?” sem jo vprašal.
“Bala sem se, da boš me silil k zdravnikom. Ampak sedaj sem vesela, da sem prišla sem.” je rekla.
“Tudi jaz. Vsaj boš dobila neke tablete, da ti bo boljše ali nekaj.” sem rekel.
“No, pravzaprav...” je začela, a jo je prekinila zdravnica.
“Gospodična Adams, slika je pripravljena.” je rekla in ji podala neko mapo.
“Kakšna slika?” sem jo vprašal.
“Slikala sem se za osebno Luke, tukaj pri zdravniku. Kakšna slika, če sem pri zdravniku je verjetno rentgen ali pa slika ultrazvoka, ne?” je rekla sarkastično.
“Oh. Oprosti, ampak skrbi me zate.” sem rekel.
“Oprosti, ker sem tako odreagirala, ampak preveč vprašanj imaš, dovoli, da ti razložim.” je rekla.
“Julie, upam, da je vse v redu s tabo.” sem rekel in skoraj zajokal. Zelo me je skrbelo za njo.
“Pravzaprav je z nama vse v redu.” je rekla.
“Hvalabog-čakaj kaj?” sem rekel.
Iz mape je vzela sliko ultrazvoka in mi jo pokazala. V njenem trebuhu je bila majhna pikica.
“Ali si...” sem začel, a nisem spravil iz sebe ničesar več. Bil sem šokiran in v grlu se mi je naredil cmok. Nasmehnila se je.
“Mesec in pol.” je rekla. Začel sem jokati od sreče. Bil sem tako srečen. To je bila najboljša stvar, ki se mi je lahko zgodila v življenju. Objel sem jo in začutil sem, da je tudi ona jokala in mi s solzami močila majico. Ampak ni mi bilo mar za majico, bil sem presrečen, da bom postal oče najinemu otroku. Bil sem presrečen, da bo Julie mama mojega otroka. Najinega otroka.
Spustil sem jo iz objema in se takrat odločil. Bil je popolni trenutek, da to storim. Šel sem na kolena in iz žepa potegnil škatlico ter jo odprl.
“Julie, poroči se z mano.” sem rekel. Še bolj je zajokala.
“Z veseljem.” je rekla. Nadel sem ji prstan na prst ter jo poljubil.
“Komaj čakam, da se najina punčka ali pa fantek rodi.” sem rekel in jo poljubil še enkrat. Ja, bil sem najsrečnejši fant na svetu.

KONEC

iiiiiiin sedaj je čas za razpise ;D hvala vam že v naprej ;D
12. november 2016
u215639
u215639
mislim da bom dobila sladkorno ker je ta zgodbica tako sladka in popolna in fenomenalna in še vse ne vem kaj.
12. november 2016
u215639
u215639
in res mi je všeč tvoj način pisanja pa vse je popolno. In trenutno se mi rahlo meša ker se je tako polna zgodbica oziroma nadaljevanje končalo. Komaj čakam na še več tvojih zgodbic ker jih že celi dan berem in moram reči da imaš res velik talent. Znaš pritegniti bralca in čustveni spekter v tvojih zgodbica, kapo dol res. Od trenutkov ko bi najrajši skakala od jeze, jokala in se veselila hkrati. Do tistih trenutkov ko se vprašaš kako je lahko takšen kreten in ali mu/ji ni očitno.

Ne samo da so zgodbice popolne, tudi ti si ena izmed res izjemnih in popolnih pisateljic komaj čakam na nove zgodbice ker se mi od vseh teh tvojih popolnosti že meša. Zdaj pa da ne bom preveč blebetala bom rajši nehala v glavnem res je vse zelo izjemno in ultrafantastično:9
12. november 2016
En problem mam, nevem kaj nej se razpišem, ker sem trenutno brez idej ker moje ideje se izčrpavajo sproti ko berem hahahahh pač ja to da pišeš super as fuck in da so zgobice prfekne as fuck ti je jasno, to da sem tvoja največja oboževalka in največja oboževalka tvojih zgodbic to tut veš, tak da nimam pojma kaj ti nej povem ne hahah pač upam da boš še dolgo pisala,d a bom jst lahka še dolgo brala in mela izpade čez tvoje prfekcije, in da bo mogoče kdaj, upam da v bližnji pirhodnjici nastala še kakšna super zgodbica na temo fall for you ahahhahahahhaha :'D pa upam da boš še kdaj nadaljevala uno mojo zgodbico, za katero si rekla da jo boš objavla že ene dve al tri lete nazaj za moj rojstni dan pa je še ni hahah aja a upam da boš dokončala mojga eda, ker ja, i'm dying D
uglavnem mislim da sem zašla, ampak point tega je, da pišeš super as fuck, da komi čakam nove prfekcije iz pod tvojih prstov in računalniških tipk tvojega računalnika, ki na trenutke preveč odpovveduje, in ti ne dopušča pisanje - a si opazla da ti vsaj enkrat na leto crkne računalnik in moreš neki rihtat al se ti pa zgodbice brišejo? :'D
okej, spet sm zašla hahahah
pa misilm da je tole ful dolgo ratalo ahahh
in to čist nenamenoma, ampak okej. no mogoče je bil namen kr neki bluzit haha no ubistvo ni bil, ampak rekla si da hočeš razpis in zdej pišem to kar mi sproti prihaja v moje sexy awesome možgane, brez katerih bi ti umrla hahah :'D
okej, zdej pa res dost, grem ti spet na zasebno težit, da ne preženem vseh tvojih bralk hahahah :'D
uglavvnem tvoja tetka lovesssssssssss you hahah <3
12. november 2016
Ta zgodbica je tok kjut!!!!! Zakaj se more konclčat in ful sm vesela za Zacka in da bo Luke ocka.
Upam da boš pisala še ogromn FF-jeu o 5sos ker si res odlicna pisatelica. Mogoce bi lohka pisala še 3 del te zgodbice
No šeenkrat ta zgodbica je bla prfektna in nej bodo ostale tut
12. november 2016
omg to je tok lepo perfect
ta zgodbica me je na začetku tooook pritegnila ko sem jo začela brat tko pov leta nazaj (vem, kako sem zgodna) in zdej jo je kr konec . in konec je tko ducking naaaaajleeeepšiiii... js tok obožujem tvoje pisateljske sposobnosti in zgodbe ki pridejo izpod tvojih rok ^-^ to je bla najbolša zgodba kar sem jih kadarkol prebrala in prosim napiši še kakšno tok odlično zgodbo (no sej tvoje so use odlične ampak ok ) in se strinjam z love5sos<3 ... nebi se branili 3. dela hehehe, sicer pa, to je bla res super zgodba in tvoje zgodbe so za zgled drugim :'D
12. november 2016
u214959
u214959
Uou kr konec je ze haha no uglavnem ja fuuul je lep konec ful sm vesela za julie in lukea (nevem ce sm prou napisala haha) ampak ti res dobr pises res je bla cela zgodbica dobra da niso ble same lepe stvari ker s tem jo se bol popestris uglavnem ja res si dobra pisateljica in ta zgodba je bla tut ena izmed mojih najljubsih tukej in upam da bos se nadaljevala s pisanjem ker ti gre res dobr uglavnem neeext za naslednjo zgodbico
12. november 2016
u205544
u205544
Super konec, po mojem mnenju. Ful sem vesela da si vzela čas za pisanje zadnjega dela in se nisi silila takrat ko nisi imela inspiracije.

Komaj čakam na tvoj nov FF ki bo prav tako dober kot vsi tvoji do zdaj.
13. november 2016
u172325
u172325
Pa je srecen konec tu....fulll sem vesela za vse ka se je vse dobro izsteklo pa Luke bo ocka postal.......komaj cakam da bos sper pisala novo zgodbo in ti pises res svetovno, zbodbe beres z uzitkom in komaj cakas kdaj bo spet Next in ja pa do branja te pritegne ze po enem stavku in se tut custveno vse podozivljas pa se nekak na zgodbo tudi navezes...kapo dol ker res pises svetovno in lahka bi gdaj idala knjigo ki bi jo z veseljem prebrala....komaj cakam na naslednji ff.
16. november 2016
Jooj kok kjut *-*
Upam, da boš kmal začela z novo zgodbico
18. november 2016
obožujem tvoje zgodbice *__*
21. marec 2018
Hejla punce nazaj sm po dolgem casu in tokrat se ne vracam prazna
04. marec 2019
hejla punce prejšnjič me je zajebavu fon, tak da sm se odločla, da bom kar na računalniku prilepla link
torej, kot veste, me dolgo časa ni blo na igrah, ampak sedaj se vračam in ne prazna... z eno izmed najboljših pisateljicah tu na igrah piševa zgodbico, ki sicer ni fanfic, kot ste navajene, ampak je vredna branja... spodaj vam prilepim link in hope you like it

https://www.igre123.com/forum/tema/double-trobule-cliffordsbabe.-and-rockerchick/196181/1
16. marec 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg