Sj vem, da je že fuuul zgodbic o njih, ampak bom začela še jaz eno
Živijo!
Ime mi je Stacie in danes sem skoraj umrla od veselja.Oh joj, še vedno karne moram verjeti. S Tanjo greva v Ameriko na turnejo 1D in tam bova cele počitnice. Mama, ne veš kako te imam rada, ker mi pustiš, da grem. Danes je zadnji dan šole, zato sem hitro vstala in šla v kopalnico. Najprej sem se umila, nato še zobe in se oblekla v tole:Oh, tole sem pa jaz:
Nato sem hitro stekla dol, poljubila mamo na lice za v slovo, ona pa me je presenečno pogledala.Hitro sem pojedla kosmiče in se napotila ven. Tam sta me že čakala Tanja in Luka.
Tanja:Luka:
Najprej mi je Tanja stekla v objem in kričale sva od veselja, kako se lahko nekaj tako popolnega dogaja nama? Potem pa je prišel do naju Luka: “Tanja…” Tanja se je nasmejala in odmaknila, on pa me je objel okoli bokov, povlekel k sebi in nežno poljubil na ustnice: “Dobro jutro, srčica.” “Jutro,” sem rekla in mu vrnila objem.
Nato sva se prijela za rook in odšli smo v šolo. Cel dan je vsak bil pri svoji razredničarki, z svojim razredom. Nič pouka, še malice nismo dobili, a smo šli hitro domov. Pred šolo sva se dobili z Tanjo, Luka pa je nekam šel z svojo družbo. S Tanjo sva, se razume, stekle v trgovine, dab ova kupili obleke za v Ameriko.
2 nexta in nextam, razen, če bom bla u dobri volji.
27. junij 2012
u90248
u90248
next
27. junij 2012
ok,bom kr začela,sam slikce poiščem
jej, 1. bralka
27. junij 2012
u90248
u90248
hh ...
27. junij 2012
Do nakupovalnega centra sva se odpeljali kar z mestnim avtobusom, namreč ni se nama dalo domov po avto. Če še nisem omenila, bili sva bolj bogati, zato sva si lahko vse to privoščili. Hitro sva skočili v prvo trgovino Madam's dresses (izmišljeno). Tanji je bilo skoraj vse všeč, zame pa so bile barve čisto mimo.Ona si je nekaj kupila, jaz pa sem šarila po nakitu in kupila prekrasno ogrlico v obliki srčka. Nato sva odšle še v vse sosednje trgovine.Bili sva žepri zadnji, F&S, ko nama pot preseka Sarah. Seveda, najina sovražnica. Mislim, imeli sva ogromno prijateljev in bili sva zelo veseli in pozitivni oebi, zato ne vem, zakaj nau je sovražila in probala čim bolj osramotiti.
Sarah:"Bosta končno spremenili ta ogamni stil?" je prhnila, nato pa vzela obleko iz moje vrečke. "Fuuuuj, kako sploh lahko kaj takega kupiš, kaj šele oblečeš?" se je namrdnila in spustila oblekico na tla, kot, da jo bo pojedla. Pobrala sem oblekico. Jaz sem bila bolj tihi tip človeka,ko se je šlo za prepiranje, a Tanja ji ni ostala dolžna. "Kaj pa misliš, da si? Pa sebe poglej? Kk si sploh lahko kej tazga drzneš, da te ne vidim več, ajde mrš!" Sarah se je le začela smejati in zavila z očmi:" Slišala sem, da potujeta v Ameriko, kar ostanita tam, tu vaju noben noče več videti." Nato je odšla.
"Joj, mi gre na živce," sem končno kaj rekla. "Ah pusti jo in si ne obremenjuj misli z njo. Greva, uf tamleso prelepi čeveljci zate!" je napol zakričala zadnji stavek in mi jih pokazala.Osebno sem že videla lepše,ampak tile bi zelo pasali k moji živo rumeni majčki. Probala sem jih in ugotovila, da so za pete zelo udobni in jih takoj kupila. Nato sva se vrnili domov, po naju je prišla Tanjina mami.Na žalost ni morala prespati pri meni, ker sva obedve še morali spakirati, saj pojutrišnjem že odpotujeva!!! Juj, kako sem heppy!
27. junij 2012
u90248
u90248
next
27. junij 2012
še 1 al pa 2 nexta in nextam
27. junij 2012
next next
27. junij 2012
....................................................Tanja........................................................
"Hej, kaj spet stikaš po moji sobi?" me je nadrl Alex.Joj! Zasačil me je! "Vem, da si mi ukradel MP3 predvajalnik in ne zanikaj! Samo bolje zate, da nisi zbrisal kakšne pesmi!" sem zakričala v odgovor. Presenečno me je pogledal:"Tvoj brat sem, mar res misliš..." Ni moral dokončati, ker sem ga našla ob postelji in to na tleh! "Aha! Sem vedela!" sem se spet zadrla. "Kako pa se je to znašlo tu?" se je probal izmazati. "Ti že dobro veš! Lahko bi me vsaj vprašal," sem še dodala in začela pregledovati katere pesmi imam gor. "Za v šolo sem rabil, mar misliš, da se mi da poslušat foxo?" je rekel, jaz pa sem zavila z očmi. Nato, ko sem preletela pesmi od 1D in drugih, sem prišla do Metallica, AC/DC in podobno. "Alex??? Kaj delajo te pesmigor?" sem vprašala in jih začela brisati on pa je ucvrl iz sobe.Takoj sem se pognala za njemu in ko sem ga ulovila sva se začela pretepati kot brat ins estra. Pač, tako, da sem jaz zmagala "Joj,no, sej je uredu," je začel in dvignil roke v zrak. "Kaj je moja kazen?" je kar prešel na temo. "Pomagal mi boš pri pakiranju," sem rekla in ga odvlekla v mojo sobo.
Vsedla sem se na posteljo on pa je počasi priracal za menoj. "Takole. Ti vzamešobleko iz omare in če pokimamjo daš v kovček, če ne jo daš na drugi kup v omaro." Zavil je z očmi: "Pa saj nisem tvoj sluga," je rekel in se probal začeti pogajati za drugo kazen. "Ne. Ampak, če ne boš, bom povedala, da si mi spet ukradel MP3 in da si se včeraj izmuznil iz stanovanja, da bi šel s svojo klapo nekam in da je bila ura polnoč." Zazijal je: "Kaj? Kako pa ti to veš?" Zasmejala sem se: "Bili ste nekam glasni, jaz pa nisem morala spati." Nato sva začela, oh, kako sem uživala.
Alex:Nič ni boljšega kot težiti svojemu bratu, ko veš, da si že zmagal.

2 ali več nextov in nextam
Pa, prosila bi,čemalo oglašujete.
Pa še svoja mnenja mi lahko poveste
27. junij 2012
next
27. junij 2012
u90248
u90248
next
27. junij 2012
u89913
u89913
lepa zgodba, next!!!
27. junij 2012
u76594
u76594
next
27. junij 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext omg full dobra zgodba ress že zele mi je všeč ,a bi še ti brala mojo sam ma že vlk nextov pa 25 strani ti dam link hh ??
27. junij 2012
hehe, dons se mi da pisat xP

...................................................Tanja.........................................................
Ko sva končala, sva slišala, da je nekdo zaprl oz. zaloputnil vhodna vrata. Spogledala sva se. "Aleeeeeeeex!! Taaaaaaanjaaaaa!" se je zadrla mami. "Pridita takoooj dol!" je še dodala, midva pa sva takoj stekla dol. Ponavadi je vsa prijazna in vesela, toda očitno je morala imeti slab dan. take je nisva bila navajena. "Oh, tu sta. Oprostita, ker sem bila tako glasna. Sem mislila, da sta spet oba za računalnikom in poslušata tisto čudno glasbo," je rekla, ter se vsedla na kavč. "One Direction pa že nimajo čudne glasbe, nasproti, popolno imajo," sem napol zažvrgolela in se vsedlanasproti, Alex pa zraven nje. "Oh, tudi prav," je rekla in zamahnila z roko, na obraz pa se ji je prikradel še večji nasmešek. "Torej, v službi sem sprejela super delo in če ga bom dobro opravila, me bodo povišali!" "Mami, to je super!" je rekel Alex, jaz pa sem prikimala. Nevem zakaj sploh še hodi v službo, saj oče zasluži že tko ali tko preveč. Je pa žalotno, da ga zato skoraj nič ni doma. "Toda, zato bom morala za 1 ali 2 meseca v Francijo," je rekla žalostno. Toda Alex je bil presrečen:" Yes, imel bom hišo zase," jaz pa sem le skomignila z rameni. "No, spovni se kako je bilo nazadnje, ko si imel hišo samo zase in to samo za 2 dni," je ogorčeno rekla, jaz pa sem se potiho zasmejala, da me je grdo pogledal. "In nočem spet gledati rabite vaze, prazen hladilnik, pritožbe zaradi hrupa, ter strgane zavese in neznosne madeže. Zato sem se pogovorila z Staciino mamo, Katarino. Strinja se, da greš Alex tudi ti z Tanjo in Stacie." Spodnja čeljust mi je skoraj padla na tla, Alexu so pa skoraj oči padle ven. "Ne, jaz ne bom z njo preživel celega poletja, preveč je tečna!" je ugovarjal. "Jaz pane z njim, ker mi ves čas samo teži! Hej! Kdo je tu tečen! Ti si!" sem se še sama začela zdirati. Nekaj minut sva se prepirala, nato pa je mama naredila tišino. "Dovolj!!! Ali gresta oba, ali nobeden!" "Kaj? Mami, ne no, proooosim!" sem ustrajala."Ne." Odšla je v kuhinjo ali v dnevno sobo, mogoče pa v svojo spalnico, to je odvisno kam bo zavila,ko pride do konca hodnika.Grdo sem pogledala Alexa, on pa je že strmel vame. "Arhhhhh!!!" sem zavpila in stekla v svojo sobo, se zaklenila in porabila svoj telefon.Desni je moj, levi je od Stacie.
Odtipkala sem Stacieno številko.
S-Stacie T-Tanja
S-Hej Tanja, kaj bo dobrega.
T-Nič, si že spakirala ali te motim?
S-Itak, da sem že.Ne, svda me ne. Povej, kaj te muči?
T-Po moje bo Alex šl z nama
S-Ja, mi je že mami povedala in tudi vstopnico za koncert in za na avion mu je tvoja mami kupla.Pa sej to niti ni tok slabo, sj je kjuti pa to, ane?
T-Fuuuuuuj, ni. Kk loh to rečeš? Nevem kk ga bom prenašala.
S-Pa sej ga boš no.Sj bo vrjetn čist tih, pa se brigu zase. Kt, da ga nou zraun.
T-A res mislš?
S-Ja. Ej, morm it, k mmo večerjo. Se vidiva, nočko!
T-Okj no...Dijo!
Ko sem jezna ali žalostna nakupujem. A trenutno je vse zaprto. Zato sem šla na google slike gledati slike od Harrya. Mislim, sa ga ne zalizujem, ampak, ko ga vidim, se počutim bolše.ta me je res nasmejala in takoj sem se počutila bolje.
Potem pa sem si še enkrat, torej že 10000000. pogledala spot za One Thing.

________________________________________________________________________________
zele poslušam spot...ujoj
27. junij 2012
teja
27. junij 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext jaa alo sori ni ti prišel stavek..
27. junij 2012
zarad srčkou pu moje, k sm neki brala že u tem -.-''
praum, da mi kr dj link, z vesejem berem
27. junij 2012
ja zarad srčkou
27. junij 2012
Pa za telefon sm dala narobe slikcetale fon je ud Sarah:


27. junij 2012
next.
27. junij 2012
u90248
u90248
next
27. junij 2012
sam, da eno godbico preberem pa nextam
naslou: best holidays eveer
tori, nextam okol pol osmih
27. junij 2012
okii komi čakam pa hwala da si omenla mojo .... mwaa
27. junij 2012
next
27. junij 2012
u63958
u63958
neeext
27. junij 2012
hehe, itak, da sm jo, k je tok dooobra priporočam useem, da jo pač berejo an
...................................................Alex..........................................................
Hm...ne, odloču sm se in ne grem tja na koncert ud 1D. Mislm, čeprou me je sram, sm zdele pugledu nihov spot What Makes You Beautiful. Mislm kk se lohka punce tok na nih obešajo, sj niti uredu ne zgledajo. Sam me mau skrbi, kwa bo nrdila Tanja, k ji bom puvedu. Ok...here we go.
Potrkam na vrata, da pridobim še sekundo ali dve. "Am..naprej?" slišim in globoko vdihnem, ter vstopim. Zasmeje se: "Od kdaj pa ti trkaš?" Probal sem se sproščeno nasmehniti, pa ni šlo. "Je kaj narobe?" me je vprašala. "Aja, sm se sprjaznla, da greš z nama, sj bo uredu, itak se skor nč nmo vidl, ampak važn, da bom vidla Harrya, Loua, Nialla, Zayna in Liama, pa da bomo šli,..." "Tanja, ne grem v Ameriko," sem rekel. Nekaj sekund je buljila vame, potem pa so se ji zasolzile oči: "Kaaaaj?" je napol vzhičeno vprašala. "Seveda greš, to mi fuul pomeni. Dej no, obnaši se k brat za spremembo," je prosila. Skoraj sem ji že rekel, da grem, a ne. Ne bom tega naredil, ker potem klape ankol nm več vidu, ubistvu ceu poletje. Odšou sem ven iz sobe in se napotu u kuhinjo, si prpravil kokice in šel gledat boks.
...................................................Stacie.....................................................
Upam, da ne bo Tanja preveč slabe volje zaradi Alexa. Sedaj, ko me je poklicala me rahlo skrbi. Oh, ja... Uf, spet me en kliče. Danes sem pa res popularna, hehe.
Pograbim telefon, ki sem ga prejle vrgla na posteljo. Kliče me Nely.
Tudi ona je bolj bogata. Večina mojih prijateljev je bolj takih,ampak to ne pomeni, da drugačnih ne sprejmemo medse.
Nely:S-Stacie
N-Nely

S-Hello girl!
N-Ojj!! Ej, slišala sem,da gresta z tanjo u Ameriko.
S-Ja, ubistvu gre tudi Alex.
N-Aleeex???
S-Am..ud Tanje brat?
N-Aja točn...hej, hotla sem ti puvedat, da gresta moja starša za skor cel poletje na medene tedne in sta rekla, da nej grem ta čas k prijateljici prespat. Sam Hanni ne pustijo, druge grejo pa kuj na začetku počitnic na morje al nekam pač. Tako, da sem mislila,če se lako uštuuulim...pliiiz, puppy face.
S-JAAAAA! SE RAZUMEEE! Sam nimamo anbene karte več za letalo, pa še pu moje je ceu poln. Pa še karto za 1D rabš dubit.
N-Ni fore.Ati mi je najel zasebn helikopter do tja, karto pa že nekk mm, k sm računala, da boš rekla ja...
S-Ok, kulll!!!
N-Morm it paaaaaaaakiraaat!
S-OK, pa dj ti puklič Tanjo, jz morm ress že it.
N-Itak! Dijo!
S-By, by.
Na mizi me je že čakala sadna kupa, mami je pa že jedla svojo. "Se vidi, da si jo ti naredila. Mjami," sem zapredla, hehe. Morala se je nasmehniti: "No, saj vem, da je dobra. Kuharica ni morala priti, ker je šla na zmenek. Posodila sem ji eno svojih lepih oblek." Vidite? Moja mami je tako zelooo prijazna! Upam, da bom tudi jaz taka, ko bom odrasla. Hitro sem pojedla: "Grem jaz spat, ker se hočm čim prej zbuditi. Aja, pa Nely bo tudi tam! Mislim v Ameriki..." "Seveda. Nely Dale misliš?" Pokimala sem."Okej.Aja, Stace! Pa ne pozabite jutri še malo pogledati na spletu, da najamete hišo." Ojoj, to se bomo zabavale! Nato sem mami zaželela lahko noč in stekla v sobo. Vrgla sem se na posteljo, potem pa spet vstala, da se bi šla preobleči v spalno sraco.Ko sem končala, sem šla v posteljo,a nisem morala zaspati zaradi prevelike napetosti....
________________________________________________________________________________
Kaj mislite?
Ali se bo Alex premislil?
4 do 5 nextov, pa nadaljujem
Kaj mislite se bo še kaj dogajalo?
Lahko date tudi predloge
27. junij 2012
neext !
27. junij 2012
neext.
27. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg