Nova zgodbica ppl =))))))))))))))

Upam da jo boste braliiii <3. Vsakiga nexta bom zloooooooooooo veselaaaaaaaaaaaaaaa =)
=**
10. september 2015
Novo mesto. Novo življenje. Nova jaz.

Kdo bi si mislil, da se ti lahko do 21 leta dogodi toliko vzponev in padcev. Vrnimo se na začetek. Dan, ki je vse spremenil. Ko pri 10 letih izgubiš celotno družino v samo enem dnevu. Tovornjak je trčil v avto mojih staršev in na licu mesta so bili vsi mrtvi. In tako sem v sekundi ostala sama. Sirota ali kako že rečejo dan danes. Stari starši so bili prestari, da bi skrbeli zame ali pa sem bila jaz za njih premlada. Ne vem. Edina možnost je bil očetov brat, ki je živel v Ameriki vendar ga tako ali tako nisem nikoli videla. Res je da mi je poslal darilo za vsako praznovanje in od časa do časa sem ga pozdravila po telefonu vendar Amerika pri 10 letih. Ne hvala. Zato so me dodelili mamini sestri Louise, ki je živela v Milanu. Bila je mamina dvojčica. Čeprav uradno nista bili enojajčni bi prisegla da sta. Louise nikoli ni bila prijazna žena. Bila je samska in deloholik. In ko je prišel čas, da me babi in dedi odpeljeta tja sem jokala celotno pot. Ko smo prispeli v Milano pred stanovanje nas je tam pričakala Louise. Sploh ni bila tako strašna. Babi in dedi sicer še vedno trdita da se je spremenila ker je umrla moja mama in da dvojčki to nekako čutijo ampak ne vem. Dokler bo prijazna do mene bo vse ok. Saj vem, da se to sliši čudno ampak hej pravkar sem se morala preseliti v tujo državo, ostala sem brez staršev, dajte pustite mi malo dihati.

''pokliči me vsak dan''... me je babi čustveno objela

Dedi pa je tako ali tako dajal Louise cel kup navodil. Ko sta mi pomahala v slovo sem seveda začela jokati kot še nikoli. Louise me je samo objela in nato sva skupaj jokali. Nova šola. Nov jezik. Novi prijatelji. Pol leta sem rabila, da sem končno sprejela da je to moj nov dom. In življenje v Milanu je postalo moje življenje. Kot da se slabe stvari nebi nikoli dogodile. 8 let sem živela popolno. Louise je resnično postala kot moja mama. Imela sem cel kup prijateljev in končno sem našla nepopisno srečo. In to je bil ples. Vsako leto sem odhajala na počitnice v Slovenijo. Nekaj časa sem bila pri enih in nekaj časa pri drugih starih starših. In na mojo srečo so vsi živeli v Ljubljani. Tako sem med poletjem tudi plesala v bližnji plesni šoli. Ples je resnično bilo moje življenje. Čeprav sem v Sloveniji s časoma pozabila na vse svoje mladostne prijatelje sem v plesni šoli pridobila nove. Anže je bil moj najboljši prijatelj. Plesal je s svojo skupino v svetovnem rangu. Tako kot tudi jaz. Res mi je bil kot brat. Louise si je z leti našla partnerja in tako se jima je rodila majhna štručka Milla. Poletja v Sloveniji so bila nepozabna. Pri 19 letih sem Louise prosila za manjše posojilo in odprla svojo trgovino z oblačili. In bila je več kot dobra naložba. Tako da sem pri 20 letih sklenila, da zapustim Milano in odidem v Slovenijo. Tako sem v Ljubljani kupila stanovanje in odprla svojo trgovino. Anže mi je bil v veliko pomoč. Vse dni sva preživela skupaj in z ostalimi prijatelji. Trgovina je bila velik uspeh. Vse je šlo tako kot bi moralo.

'' Ja itq Louise jo bom jst peljala'' .... zadaj se je zaslišalo Millino kričanjne.
'' kva je blo pa to '' kričanje je slišal tudi Anže če telefon.
'' mah že zadnjič sm ji oblubla da jo peljem na nek koncert. In zdej je Louise kupila 5 kart kar pomeni zame, Millo, zate, Tilna in Tino'' sem rekla napol v smehu ....

Vsi so me samo pogledali in na koncu smo umirali od smeha.

'' in kva je to za en koncert?'' je bil radoveden Tilen
Z največjim nasmeškom na obrazu sem rekla ... '' One Direction'' ....
10. september 2015
next
10. september 2015
Neext
02. november 2015
Če bi pogledi ubijali nebi bila samo mrtva ampak bi me z atomsko bombo preprosto uničili, tako da še prah nebi ostal od mene.

'' dej umirte se. itq gremo samo na ta koncert, naslednji dan pa odhajajo na dopust, tako da mamo celo bajto zase'' sem nekako poskušala pomirit situacijo.

Tilen se je še vedno držal za glavo, Anže pa je samo pokimal. Hej druga jima tako ali tako ni preostalo. Ker so bile počitnice vaj s skupinami tako ali tako nismo imeli, mojo trgovino pa bosta čuvala babi in dedi in to samo zato, da ne bodo študentke čisto brez nadzora. Prišel je dan odhoda. In če kdo misli, da ženske vzamemo celo omaro za enotedenski oddih se pošteno motite. Mislim, da česa takšnega še niste videli. Sploh pa ne pri Tilnu in Anžetu. Vsak je imel s sabo po 5 potovalk. Ko sem ju zagledala sem padla v histerični smeh in komaj sem se pomirila. Tekle so mi solze. Sploh nisem vedela, če bomo vse spravili v avto. Na koncu je seveda Tilen imel zadaj 3 potovalke. Hja čisto sama sta si kriva, kaj pa mislita, da gresta za cel mesec. Pot je minila hitro in celo pot smo se presmejali. Seveda so bili selfiji obvezni.

- Off to Milano baby .... Sem napisala pod sliko, na kateri smo bili vsi trije.

Prispeli smo pozno popoldne okoli 4 ure. Kar je pomenilo 4 ure pred koncertom, Seveda smo bili vsi tako lačni in še dobro da je Louise naredila ogromno, saj sta fanta pojedla čisto vse! Milla je bila seveda čisto navdušena. Sploh ni mogla sedet pri miru. In seveda je TIlnu skoz skakala v naročje, na njega ter okoli njega. Mislim, da ji je bil všeč. Tilen kot Tilen, ki je oboževal otroke pa seveda ni imel nič proti. Prišel je čas, da se odpravimo. Oblekla sem boyfriend jeans belo modro majčko in srebrne sliponke.

''in prosim pazite nanjo, saj vidite, da se ji je čisto zmešalo'' je rekla Louise preden smo odšli.

Celo pot do arene smo poslušali samo njihove komade, seveda je bil to ukaz Mille. In prisežem, da če jih bomo poslušali še dolgo bom točno vedela, kje stoji kakšna vejica, ne samo beseda. Hočeš nočeš tudi Tilen in Anže sta mogla pet zraven.

''Da nebote izpadli totalni amaterji in nepoznavalci'' so bile Milline besede.

Do solz smo se nasmejali. Punca bo sam hudič ko bo odrasla. Pred areno sem komaj našla parkirni prostor in da ne omenjam same gneče pred vhodom. Kakšna množica ljudi. Mislim o ti šit.
02. november 2015
u199774
u199774
neeeeext!!!! nova bralka
02. november 2015
'' če pridemo mi danes notr'' Tilen se je držal za glavo.

Z Anžetom sva umirala od smeha. Ko smo po mislim da nekaj urnem čakanju končno le prišli noter, nas je Milla začela vlečit na čisto drugo stran arene.

''sam še tega se je mankal'' Anže je zavijal z očmi.

Milla je vedela, da lahko osvojiš vikend z One Direction. Samo prijaviš se in seveda smo se čisto vsi morali prijavit. Njena navodila so bila jasna: kdorkoli je izžreban in celo, da zmaga da nagrado njej.Sem že rekla, da bo tamala enkrat od hudiča ko odsrate ane? Končno nam je uspelo pridet v samo dvorano. In moram priznat, da je bila ogromna. Louise se je resnično potrudila s kartami. Top pogled na oder pa še malo smo bili dvignjeni. Še preden se začne sam koncert naredimo cel kup slik.

Milla to delamo zate <3.... Sem pripisala pod sliko na kateri vsi trije lupčkamo Millo.

Koncert se je začel. No vbistvo bolj kričanje, saj si petje bolj slabo slišal od vsega tega. In na koncu moram priznam, da je bilo kar v redu. Mi smo padli čist noter. Ampak seveda tako kot Milla ni bilo primerjave.

''in sedaj čas ki ste ga vsi čakali'' je rekel skuštran fant.

Na ogromnem zaslonu se je izpisalo 8 številk zapestnic. Milla je kar otrpnila. In seveda katera druga se je znašla gor kot številka moje in Anžetove zapestnice. Milla nama je namenila pogled kateri je govoril, da morava zmagat. In tega pogleda bi se lahko celo ustrašil. Prijazen varnostnik nama je prvo pomagal na oder. Mislim o ti šit. Pa sej je ogromn. Sploh ne vidiš vseh gledalcev. Čeprav sem prvo mislila, da bo Anže edini fant temu ni bilo tako. Fantje so se vsakemu posebej predstavili.

'' vas zanima kaj boste morali početi'' je rekel Liam.

Nastala je popolna tišina.

'' plesati boste morali'' se je Liam zasmejal v mikrofon.

Seveda se je slišalo samo vpitje in prav čutila sem na sebi Millin pogled, ki je govoril, da je zmaga že praktično njena. Spustili so prvi komad. Anže je bil na vrsti četrti jaz pa zadnja. In moram priznat, da sva se kar zabavala. Seveda sva prišla čisto do finala. Na koncu sva morala skupaj zaplesati. Itq nama je to bil najmanjši problem. Ko sva odplesala sta se nama Naill in Louie kar klanjala. Midva pa sva se samo smejala. Poleg naju sta bila v finalu še moški in ena najstnica. In ko je Harry oznanil, da sva jaz in Anže zmagala sem prav čutila razočaranje v drugih dveh kandidatih. Z Anžetom sva se istočasno spogledala in točno vedela, kaj morava narediti. Liam nama je dal mikrofon, ker je hotel da poveva, kako se počutiva po zmagi.

'' midva zmago podarjava, saj sva midva profesionalna plesalca in nebi bilo fer, da bi zmagala '' Anže me je objel čez rame.

Celotna dvorana nama je ploskala in tudi Milla je na koncu ugotovila, da sva naredila edino pravilno stvar. Naill je zahteval, da vsi skupaj naredimo še enega selfija in še vedno ne vem, kako se nam je uspelo nagužvat, da smo bili vsi na sliki.
03. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
03. november 2015
Next
04. november 2015
Koncert se je nadaljeval midva z Anžetom pa sva tudi odšla nazaj k Milli in Tilnu. Spet smo vsi padli totalno noter in moram priznat, da je vse skupaj minilo še prehitro. In ker je bila takšna gneča, da dol padeš smo rajši kot bi šli na izhod poiskali prve stopnice in se odločili, da počakamo, da se gneča malo umiri. Milla je hotela, da z Anžetom ponoviva najin ples. Tilen pa nama je v ozadje dal glasbo.

''vidva sta top'' je rekel glas.

Prav ustrašla sem se glasa za sabo. Bil je Liam. Milla je kar otrpnila. In nisem mogla, da se ji nebi nasmejala.

''glede nato, da bi vidva morala zmagat nej vas vsaj vse povabim k nam v zaoderje'' je rekel Liam.

In še preden smo Liamu lahko odgovorili se ga je Milla že držala pod roko kot nekakšen klop.

''mislim, da si dobil svoj odgovor'' je rekel Tilen in pokazal na Millo pod njegovo roko.

Začeli smo se smejat in sledili Liamu v zaoderje. Ko smo prišli v njihovo sobo lahko rečem samo VAU. Soba je bila ogromna. Polna kavčev, ljudi, hrane. Resnično bi se lahko izgubil noter. Liam je z roko pozdravil fante in pokazal, naj se nam pridružijo. Milla je kar stekla tja do njih in seveda sem spet padla v smeh.

''aja če ste lačni kar brez skrbi'' je Liam z roko pokazal proti hrani.

Tilen in Anže sta me samo pogledala saj sta točno vedela, da je hrana moja šibka točka. In takšne oči, ki naj bi jih naredila ko vidim dobro hrano se lahko samo smejiš. Na hitro sem odšla pozdravit fante in ko sem jim povedala, da odhajam degustirat so skoraj umrli od smeha. Hej ampak kaj naj, če je izgledalo božansko. Seveda moram probat vse. No skoraj vse. Milla je slikala in se tudi slikala z vsem. Celo z varnostniki. Kitarami. Mislim, da ni bilo stvari, ki je nebi slikala. Varnostniki so jo dobesedno nosili po rokah. Anže in Tilen sta padla v totalno hudo debato z Liamom in recimo da nekakšnim njihovim koreografom. Tako, da je meni resnično preostalo samo še uživanje v hrani.

'' nism vedu, da lohk majo tut ženske tok vlek apetit'' je rekel glas za mano.
06. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
06. november 2015
Next
06. november 2015
Obrnem se nazaj in vidim Zayna. Nasmehnem se mu.

''hja no prave ženske vedno jemo'' se nasmejim

Padeva v smeh in poiščeva prvo prosto mizo.

''da bo uradno.Zayn'' mi je podal roko
''Katja. Me veseli'' sem mu rekla nazaj
''je vajin ples.kapo dol.brez besed'' je rekel medtem ko sem naredila prvi griz.

Itak mi je postalo nerodno čeprav sem navajena na komplimente glede plesa. Padla sva v totalno debato in pridružil se nama je še Louie.

''fanta jst morm probat tiste muffine'' sem rekla medtem ko sem že bila na poti k mizi na katerih so bili.

Zayn in Louie sta padla v smeh in seveda sem jima obljubila, da tudi njima kaj prinesem. Seveda če bo ostalo še kaj prostora na krožniku. Na hitro sme pogledala kje je Milla in seveda jo najdem pri Harryju in Naillu. Prav smešni so bili. Posvetim se nazaj muffinim in seveda je preveč izbire. Učke so se mi začele kar svetit.

''probaj te'' je rekel glas za mano.

Bil je Zayn. Seveda tipično zame sem se ga ustrašla.

''Sorri nism te hotu prestrašit ampak tile so iz najboljše pekarne v Milanu'' je reku z nasmeškom
''ooooo tile so Mariotovi'' sem rekla samozavestno.

Nasmehnem se mu in seveda mu ni bilo čisto nič jasno.

''ma nič posebnega.ti 1x povem celotno zgodbo'' ter mu pomežiknem.

Nasmehne se mi nazaj in mi pomaga odnesit krožnike na mizo. Louie je seveda že komaj čakal in seveda ni bilo dolgo ko so se nam pridružili še ostali.

'' ok zdej ste men vse pojedl. kva hudiča nej pa jst zdej degustiram'' vrgla sem roke v zrak

Pademo v smeh, da so meni začele tečit solze. Že ko se hočem vstat se ponudi Louie, da gre on po muffine. Prav srčkan je bil. Milla je še vedno slikala vsako podrobnost in nihče ni mogel da se ji nebi nasmejal. Zazvoni mi telefon. Bila je Louise. Seveda jo je zanimalo kje smo in ko sem ji povedala mi je samo rekla - Have fun baby. S kotičkom očesa sem videla, da Milla hodi proti nam z škatlo, ki je bila večja od nje same. Oh tole nebo dobro.

''ok fantje.sedaj pa kr v vrsto.na vsako stvar hočem podpis in da nebi slučajno kdo kaj izpustil'' je rekla vsa odločna.
''Milla reče se prosim'' jo je okaral Tilen.
''aja no pač prosim.zdej pa na delo'' je rekla še bolj odločno.

Vsi smo padli v smeh ko so fantje začel ven vlečit eno stvar za drugo. In mislim, da ne bodo nikoli končali. Na hitro jih zapustim in skočim ven do punce, ki je prodajala spominke. Da poravnam kar je Milla nabrala.

''ni potrebe gospa.vse je že plačano'' je rekla prijazno
''prosim?.kako?'' sem bila cela začudena

Pokaže na fanta za mano.
12. november 2015
u202183
u202183
Neeeeeeeeeeeext
Nova bralka
12. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
12. november 2015
tak pomoje je bil zayn

next!!
12. november 2015
In ko se obrnem je za mano stal Liam.

'' daj Liam prosim da ti plačam no'' sem rekla v času ko sem iz denarnice potegnila bankovce.
''mah kje ni šans. pojdiva zdej nazaj degustirat'' se mi nasmeji

Objame me preko ramen in odideva nazaj v backstage sobo. Ko sva prišla nazaj moram priznat, da je bilo smeha več kot preveč in prav padli smo v pogovor. Pogledam Millo in vidim, da počasi ratuje utrujena.

''Fantje mislim, da je čas da gremo'' ter pokažem na Millo.
''ampak prvo hočem še slikco'' je rekla Milla zaspano.
''a jih nimaš že dost'' jo je vprašal Anže
''ne od nas vseh hočem'' je rekla s takšnimi puppy eyes, da preprosto nisi mogel rečit ne.

Seveda so fantje rade volje ugodili Milli. Čeprav nas je slikal fotograf sem mogla dat seveda še svoj telefon. Slikica je izpadla prečudovita. Že kar vidim, da jo bo Milla dala v okvir. In mislim, da jo bom dala tudi sama. Počasi se poslovimo od fantov. Milla je zaspala Tilnu v naročju zato smo se poslovili na hitro. Poljub in objem vsakemu. Fantje so nas pospremili skoraj čisto do izhoda dvorane. Ko sem se poslovila od njega sem se počutila kot majhna punčka in sem se hitro odmaknila. In tudi on se je.

'' Se vidimo'' je rekel.
'' itq v kratkem'' sem se mu nasmejala ko smo odhajali proti avtu.
'' ej tipi so prave legende'' so bile prve Anžetove besede.

Začnem se mu smejat. Doma nam je Louise dala še zadnje napotke itak so mi šli čez eno uho noter čez drugega ven. V sobi sem se samo slekla in odšla pod tuš. V postelji sem bila v rekordnem času. Iz sosednje sobe sem zaslišala tako glasno smrčanje med Anžetom in Tilnom, da mislim da tekmujeta kdo bolj na glas smrči. Mislim a lahko. Ta dva sta čisto zmešana. Prižgem računalnik in se hitro povežem s telefonom, saj tako ali tako ne morem spat. Naložim vse fotografije ter jih pregledam. Odločim se, da bom skupno dala objavila na internetu. 5minut premišljujem, ali bi fante označila ali ne. Na koncu se odločim, da ji bom..

- Hvala fantje za prečudovito izkušnjo. Mislim da ste Milli polepšali življenje =) <3

Ker Tilen in Anže vedno bolj smrčita se odločim, da se jima maščujem tako, da posnamem njuno smrčanje na telefon in ga objavim na internetu. Skoraj sem umrla od smeha.

- Določiti zmagovalca..misija nemogoče =)))

Nekako mi uspe zaspat. Prisežem, da sem spala 5minutk, ko sta mi Anže in Tilen začela skakati po glavi in težit, zakaj se delam norce iz njunega smrčanja.
13. november 2015
Next
13. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
13. november 2015
Skoraj sem padla i postelje tako močno sem se smejala. Na hitro se spravim iz pijame in odhitim v kuhinjo kjer nam pripravim zajtrk. Po obilnem nažiranju se odločimo, da bomo cel dan preživeli v mestu. Odločim se da jima pokažem svoje najljubše kotičke itak pa tudi že sama nisem bila celo večnost v Milanu. Tako da sem resnično komaj čakala. Pokazala sem jima vse najboljše in najlepše kotičke. Celi dan smo preživeli v mestu. V času kosila se preprosto fanta nista mogla odločit, kaj bi jedla. Pico ali testenine. Ja vem ja kot mali otroci smo bili. Ampak kriva sta Anže in Tilen saj hočete vse poskusit na enkrat. Tisti čas, ko sta se odločevala kaj bosta sem se poveala na internet. Skoraj me je infarkt. Vsi fantje iz One Direction so mi začeli slediti. OD Nailla sem imela tudi privatno sporočilo. Da nas je bilo lepo spoznati ter da upam, da se se srečamo kaj. Na hitro sem mu odgovorila.

'' Ja seveda. Ko boste naslednjič v Milanu sporočite ''

In prisežem, fant mi je odgovoril nazaj še isto sekundo.

''A ste še vedno v milanu? ''
''Valda teden dni bomo. Vi ste že odšli naprej?''
''Neeee danes imamo še neke obveznosti'' je napisal....

In sploh ne vem kako, ampak Naill je v pogovor dodal še ostale fante.

''Potem pridete danes v club z nami'' je napisal Harry.
''Cak kak club? ''

Kar od nikoder sta se v pogovor priključila še Tilen in Anže. In sedaj dragi moji se je začela norišnica. Saj sploh nisi mogel sledit pogovoru. Zraven kar sem ujela sem umirala od smeha. Na koncu mi je uspelo prebrati samo to, da se dobimo ob 23.00 v najbolj vročem clubu ta hip ter, da naj na vratih povemo, kdo smo, da ne bomo čakali v vrsti. Anže in Tilen sta bila totalno navdušena. No tudi sama sem bila. Končno sem odložila telefon in lahko smo se prepustili uživanju kosila. Cel dan smo preživeli v mestu in tako sproščena že dolgo nisem bila. Domov smo prišli okoli 20.00 ure. Še dobro da smo imeli vsak svojo kopalnico ker da se mi trije uredimo. Ohh wish us luck. Na hitro skočim pod tuš. Ker še imam nekaj časa se zavijem v brisačo in se odločim pregledat fotografije.
23. november 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!
23. november 2015
next!!
23. november 2015
Nexxt
23. november 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani