u100166
u100166
next
10. september 2013
u61292
u61292
HVALA, KER BERETE<3333

Nato pa sva pripspela do ogromne hiše, ah kaj hiše vile. Malo sem bila nervozna pa sploh nevem zakaj. Stopila iz avta in se napotila k vratom. Ko sva stala pred vrati in je simon pozvonil pa sva zaslišala: »Niall, pojdi odpret!« »Nemorem, ker jem!« Zayn, pojdi ti« »Ne morem, frizura mi ne stoji pravilno« »Harry..« »Ne, ne jaz nemorem!« Zakaj pa ne?!« »ker, pač ne!« »Louis ti prosim« »Nemorem ne najdem svojih preljubih korenčkov« »Zakaj pa ne greš ti, Liam?« »Ker gledam Toy story!« se je zaslišalo. In jaz sem se že skoraj dušila v smehu. »Dajte fantje noo« je rekel Simon. »Simon??« sem zaslišala.«Fantje, Simon je« je nekdo zavpil in čez sekundo so vsi že stali pred vrati in se je slišalo?« »Jaz, bom odprl.« »Ne, jaz bom. »Kjer se prepirata dva tretji dobiček ima, torej bom jaz« »Ne Niall ne boš jaz bom.« »Neee, jaz hočem, najstarješi sem.« in podobno. »MMMIIIRR«je zavpil Simon in vsi so utihnilil, le moj smeh se je slišal. »Čakaj, Simon saj se ti ne smejiš tako, to je vendar ženski glas« Ja, bravo Liam, ugotovil si.« »FANTJE POGLEJMO SKOZI LINO.« »dobra ideja Niall.« »Jaz bom gledal.« » Ne jaz bom« in spet se je ponavljalo.«Joooj, fantje kaj pa če bi raje odprli vrata in pogledali, kdo je z mano?!« je bolj kot vprašal rekel Simon. »Saj res, lahko bi ampak tole je veliko bolj zabavno.« je rekel nekdo izmed njih. »No meni pa ni in najbrš tudi J… no osebi, kateri je z mano ni?« »No prav pa bomo in KONČNO so odprli vrata. In zagledala sem pet fantov. Eden od njih je bil blond, drugi trije so imeli rjave lase in tretji črne. »Striček Simon, nam ne boš povedal kdo je to?!« je vprašal blondinček. »Je, to tvoja punca Simon?« je vprašal tisti z črnimi lasmi.«Veš, kaj bojo mediji govorli, če boš hodil z madoletnicami Simon? »NE, NI IN KAKO STE LAHKO TAKO NEUMNI, DA NE RAZMIŠLJATE O ČEM SEM VAM GOVORIL VČERAJ?« je rekel z rahlo jezo v glasu simon. »Seveda, se spomnimo. Govoril, si nam o tvoji hčerki.« je rekel koderček. »Ja, no in kdo je to?« je rekel simon in takrat mu je zazvonil telefon in se je oglasil. fantje so za sekundo ostali tiho potem pa je rekel tisti črtko,rekel no bolj vprašal«Si, ti torej Simonova hčerka?« jaz pa sem mu le prikimal. »me veseli, no jaz sem Louis, lahko me kličeš tudi kar Lou.« je rekel in se mi nasmehnil, ter me objel. »Prav Lou.« sem mu rekla in mu vrnila objem in nasmeh. To so Harry, Niall, Liam, Zayn. In pokazal na ostale. Vsak je prišel do mene in me objel. Ko smo končali z objemanjem pa je Simon končal tudi s pogovarjanjem po telefonu. »torej, vidim, da ste se spoznali z Jennifer. No jaz bom nažalost moral oditi za nekaj časa, ker imam nek sestanek v zvezi s konferenco naslednji teden. Jennifer, ti pa kar tukaj počakaj pri fanti prav?« je vprašal. Pokimala sem. Simon se je poslovil in je odšel. No super in kaj naj delam v tako veliki hiši s petimi fanti, saj ne da imam kaj proti njim,nasprotno delujejo mi super vendar,smo so komaj spoznali.
11. september 2013
Neeeeeeeeeeeext!
11. september 2013
u100166
u100166
next
11. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. september 2013
nextttttttttttttttt
11. september 2013
u120926
u120926
NEXT
11. september 2013
Neeextiii nooo
11. september 2013
u129738
u129738
Neeeext! + nova bralka!!
11. september 2013
u150730
u150730
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!! PERFECT
11. september 2013
neeext
11. september 2013
u125625
u125625
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. september 2013
u142227
u142227
neeeeeeeeeext
12. september 2013
neeeeeeeeeext
12. september 2013
neeeeeeeeeext
12. september 2013
u140555
u140555
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. september 2013
moj nov profil in bom zgodbico nadaljevala iz tega profilaa. next pa pride še dons.

love ya
14. september 2013
moja nova zgodbica https://www.igre123.com/forum/tema/a-ou-b-c-use-ou-s-ole-my-eart(ft.-on-direction)/61858/ zelo bi me veselilo, če bi jo pogledale. ampak brez skrbi tudi to bom nadaljevala neboste se me tako hitro znebile! hahahah
14. september 2013
u151441
u151441
Asdfghjkllkjghfasdd. *-*
POPOUNA ZGODBICA RESS.
Že na začetku mi je bla fuul ušeč. (:
Nextii. ♥ (:

+NOVA BRALKA.
14. september 2013
ooo hvala dijana ja bom dons nextala zdej pišem next od ღʜαᴛᴇ ʏoυ, вᴇcᴀυse ʏoυ sᴛσℓe му ʜєαrт pol bom pa še za to napisala)
14. september 2013
u151441
u151441

Can't wait! *-* ♥
14. september 2013
next
14. september 2013
neeeeext plis popuna zgodba res ful dobra <3 <3 <3 ubiaš me
16. september 2013
u150730
u150730
you killing me!! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. september 2013
neeeeeeeeeeext
16. september 2013
nexxt !!
16. september 2013
NEEEEEEEEEEEXT MWA<3 <3 UBIJAŠ ME ŽENSKA
17. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. september 2013
neeeeext prosim najbolša zgodba pa dej še kšne slikce plosim mwa mwa<3 <3
18. september 2013
Noo punce, tukaj je obljubljen next! res mi je žal, da je nisem prej nextala. ampak anyway tukaj je nov next. vem da je bedn, ker zdaj malo zavlačujem in to. no upam, da vam bo vseeno všeč!
P.S. Napisala sem next pri moji drugi zgodbici http://www.igre123.com/forum/tema/a-ou-b-c-use-ou-s-ole-my-eart(ft.-on-direction)/61858/2

»Pojdimo v dnevno in tam nam boš kaj povedala o sebi mi pa o sebi prav?« je vprašal Liam. Prikimala sem in odšli smo. »No, začni.« mi je rekel Louis jaz pa sem prikimala. In sem začela » Čez natanko dva meseca bom stara 18. Moja najljubši barvi sta bela in črna. Nora sem na pesem It´s my life, čeprav drugače sovražim rock. . Živela sem v Sloveniji. Obožujem lazanjo in pizzo. Imam modre oči. In nevem več!« sem rekla. »No, bom pa zdaj jaz« je rekel Niall. »Moje srednje ime je James. Imam modre oči kot ti. Obožujem hrano. Najraje hodim v Nando´s. najraje jem čokolado, torte, čips, lazanjo, pizzo, pomfri, bonbone.« »Povej, še kaj drugega Niall. Na primer kaj rad počneš v prostem času in to.«ga je prekinil Zayn. »No, prav . v prostem času se najraje ukvarjam z hrano. Torej jo jem. In to je to.« je rekel Niall. Nadaljeval je Harry. »Jaz sem Harold Edward Styles. Ampak raje samo Harry. Obožujem mačke. In kot vidiš imama edini v skupini skodrane lase.« je končal. »Jaz sem Louis William Tomlinson. Kliči me Lou, ker me vbistvu noben več ne kliče Louis. Obožujem korenčke. In..« »Jaz, jaz vem še nekaj o sebi!« je zavpil Niall. »Jaz sem z Irske. Vsi ostali pa iz Velike Britanije. In tudi edini sem, ki si barvam lase, moja naravna barva je rjava!« je rekel Niall in odšel iz sobe. » Jaz sem Zayn Jevadd Malik. Rad rišem in nič več.« je rekel Zayn.» In obseden si z svojimi lasmi.« je rekel Harry. »Nee, ne pa ne. Nisem obseden z ničemer. Še najmanj pa z lasmi.« je protestiral Zayn.
»Ti, pa si od korenčkov!« je zavpil Louisu. »Jennifer pridi z mano!« je rekel Harry in mi pomignil, naj mu sledim. Saj nisem imela nič drugega za počet, ker so se ostali fantje prepirali glede njihovih obsedenosti. Liam pa jih je poskušal pomiriti in mu ni ravno uspevalo. No z Harryjem sva odšla v zgornje prostore. Odpeljal me je do spalnice. Ojoj tole pa je malo neprijetno. Zakaj za vraga me je odpeljal sem?«Harry!« sem ga poklicala. »Ha?« me je vprašal. »Zakaj pa sva kjer sva?« sem ga vprašala. » No, mislil sem, da bi malo ponagajala zaynu. In pa, da bi se tudi sam sprijaznil, da je obseden z lasmi.« je rekel. »In kako boš to dosegel?« »No,načrt je takšen: šla bova v njegovo kopalnico in mu skrila, vse pripomočke, ki jih ima in potem bova odšla dol, kot, da se ni nič zgodilo. Potem pa mu boš ti pokvarila frizuro. In to je to.« je rekel Harry ter se zadovoljno nasmehnil .«Ne ne in ne ne strinjam se. Nočem, da me že prvi dan zasovraži.« sem mu rekla. »Ne boš, Zayn nikogar ampak res nikogar ne more zasovražiti. Včasih le tako zgleda. Ampak ima predobro srce.« je rekel ter mi pomignil naj mu sledim. »Prav, ti bom pomagala ampak potem mu boš povedal, da je bila to tvoja ideja vredu?« sem vprašala. Pokimal je in odšla sva na delo. Skrila sva mu vse gele za lase in vse glavnike. In napotila sva se dol. Fantje se niso več prepirali ampak gledali Spongeboba. Harryju sem poslala vprašujoč pogled. Namignil mi je, da se usedem. Tako smo že gledali nekaj časa. Kar naenkrat se je nekdo zadrl:«Harry, poglej kaj si naredil pokvaril si mojo edinstveno frizuro!« je rekel in odšel gor. In čez nekaj minut prišel dol. »Fantje, kateri je bil? Povejte hitro kje so moji geli!« »Toliko o tvoji neobsedenosti z lasmi! Priznaj, da si pa ti pokažem kam sva jih skrila.« je rekel Harry. »No, prav morda sem malo zdaj pa povej kje so!« »pod posteljo.« je rekel harry in zayn je oddrvel v zgornje nadstropje. Mi pa smo nadaljevali z gledanjem Spongeboba. »Dobro sta ga!« je rekel Louis in oba sva se zasmejela.« Ampak Jennifer, zdela si se mi tako plaha ampak očitno nisi.« je rekel Louis. »Veš, Harry me je v to prepričal. Jaz nisem hotela« sem protesirala. »Ja, ja saj ti verjame« ampak vedela, sem, da mi ne. »Heejj!« sem rekla in mu razmršila lase. »No vidiš, mene pa ne moti« je rekel ter se mi nasmehnil. »S čim pa si ti obsede?« sem ga vprašala. »S korenčki« je odgovoril. »Ahhha« sem rekla in se zasmejala, ter stekla v kuhinjo po… uganete kaj??Korenčke. Louis je stekel za mano saj je vedel, kaj bom naredila. Odšla sem do hladilnika in začela brskat za korenčki.«Samo en korenček, ti dovolim in tudi meni daj enega.« se je za mano oglasil louis, ki je v kuhinjo prišel bog ve kdaj. Tako sva se pogovarjala in zraven grizljala korenčke. »Jennifer, domov moraš Simon je prišel.« je rekel Liam, ki je stopil v kuhinjo za njim pa še Niall.
»No, in kako si se imela?« me je vprašal očka, ko sva se peljala domov. »super je bilo in fanje so zares zabavni!« sem mu z nasmehom na obrazu odgovorila.
NEEXT??
19. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani