Sprehajam se po ulicah Londona. Zapihal je hladen vetrič. Počasi sem zavijala proti mojemu bivšemu domu. Vse luči so prižgane. Očitno je res nekdo kupil našo hišo. Solze mi stopijo v oči ko se spomnim tiste noči.
*Flash Back*
»Ljubica, grem.« je rekel in me poljubil načelo preden je zapustil hišo. Njegov avto je počasi speljal z dvorišča. Vsedla sem se na stopnico in ga čakala. To, je bilo za pet letnega otroka morda normalno.
Zjutraj sem se zbudila na stopnici. Skozi okno sem pokukala na dvorišče. Čakalo me je razočaranje. V prsih me je zaskelelo in začutila sem strah. Obrnila sem se proti vhodnim vratom. Čakala sem trenutek, ko bo vsak čas odprl vrata. A, čakala sem zamanj. Postalo me je še bolj strah. Vdihnila sem in odšla v kuhinjo z upanjem, da je prišel domov in avto parkiral v garažo. V kuhinji opazim znan obraz. Babica. Na obrazu ji je visela zamorjenost in žalost. Na kruh je mazala moj najljubši namaz. Nuttelo. Ko sem opazila njena črna oblačila sem takoj vedela, kaj to pomeni. Ne bo ga več nazaj. Nikoli več.
*End Of Flash Back*

»Izvoli?« zaslišim za sabo globok, neznan glas. Obrnem se. Bil je tujec. Ampak čutila sem, da ga poznam. »Ah, nič.« rečem in se obrnem. Stopila sem stran in zakorakala proti svojemu sedanjemu domu. »Heej! Kdo ti je pa rekel, da moraš oditi?« me spet vpraša. »Jaz.« mu odgovorim hladno in nadaljujem svojo hojo. Nekaj sekund kasneje sem na svoji rami začutila hladen oprijem. »Jessy. Ustavi se.« Tako me je vedno klical on. V prsih sem začutila dodatno bolečino. »Jessy.« sem si potiho zašepetala. Požrla sem solze in se obrnila k njemu. »Kdo za vraga si ti in kako me poznaš?« »Za sedaj je zadosti, da se me zapomniš.« je rekel in odšel. Oddaljeval se je od mene. Na njegovem dresu sem opazila številko 9. Bil je že predaleč, da bi sploh lahko razbrala priimek na dresu. Obrnila sem se. Med potjo mi je v glavi brez prestanka odmeval njegov glas. Klical me je. Čutila sem ga. Bil mi je tako blizu, a hkrati tako daleč
14. april 2013
u122991
u122991
Neeeeeeeext!!
15. april 2013
next
15. april 2013
next
15. april 2013
Neext
16. april 2013
Neeeeeeeeext
18. april 2013
Pišem Next, in dobrodošle nove bralke:3
18. april 2013
Neeeeeeeeext
18. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. april 2013
*Po očetovi smrti, sta zame nekaj časa skrbela dedek in babica. Dedek naju je z babico zapustil pred nekaj leti. Babica, pa je v domu za starejše. Tako pa sem pristala tukaj kjer sem. V sirotišnici.*
Počasi in čim bolj tiho kar se da odprem vrata sirotišnice. Huh, sreča, nikogar ni. Počasi jih zaprem. Hitro stečem po stopnicah. Skoraj že stopim, na zadnjo stopnico, za sabo zaslišim: »Gospodična Stward, te res ne bo nikoli naučilo?« »Damn..« potiho zaklejem in se obrnem proti stari copernici. »Se opravičujem gospodična Smith.«odkima, se nasmehne in začne počasi korakati po stopnicah proti meni. »Torej, spet začneš ponavljati zgodovino, kajne?« »Gospodična, Smith ne! Ne! Danes sem prvič, od…tedaj.« »Prav. Danes je izjema. Če, še enkrat prekršiš pravilo, dobro veš, kaj se bo zgodilo.« Hvaležno sem ji prikimala in hitro odhitela po stopnicah.

Še vedno sem ga čutila. Čutila sem, da me je spremljal na vsakem koraku. Vstopila sem v sobo. Potiho sem se odpravila pod tuš in nato še v posteljo. Čutila sem hladen zrak. Ozrla sem se proti oknu. Kako se je spet lahko odprlo, če je bilo pred nekaj minutami zaprto? Ozrla sem se po sobi. Hvala bogu, je Sanna še vedno spala. Sanna je moja cimra že nekaj let.

vem, da ni next nevem kak ful zanimiv. Ju3 pride dalši in zanimivejši.
Odgovorte:
1. Kaj mislite, v kakšni povezavi je ta 'tujec' z Jessico?
18. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. april 2013
Neeeeeeeeext
18. april 2013
A bi prosim kera brala?:12
http://www.igre123.com/forum/tema/kidnapped-%28harry-styles-fanfic%29/53807/1
sorry za smetenje
19. april 2013
Next se piše
19. april 2013
Zbudila sem se v 'prekrasno' sobotno jutro. Zunaj je 'lepo' deževalo, in vsak čas bo zagrmelo. Oblekla sem se v https://www.polyvore.com/cgi/set?id=79419713
in stečem po stopnicah na zajtrk. Super, še to sem zamudila! Kot vedno, na zajtrk nisem smela več. Odpravim se po stopnicah navzgor, pobrala nekaj drobiža iz predala in stekla dol. »Kam spet?« me vpraša Sam – varnostnik. »Zajtrk čaka!« sem mu rekla in stekla ven. Aja, dežnik! Fuck no! Nazaj več, ne morem, ker bi me gospodična Smith zagotovo spet ujela. In spet bom slišala, kako je nujno imeti zajtrk in vse pridige o zamujanju. Torej, nič drugega mi ne preostane, kot da uživam mokroto dežja. Stekla sem, do bljižnjega lokala in vstopim. Spet ga zagledam. Prisedem k najbližji mizi. Hitro pograbim menu in ga razprem pred moj obraz. Ravno je odhajal. Pri sebi sem si oddahnila. »Živjo Jessy.« zaslišim. Menu odmaknem. »Učili so me, naj ne govorim z neznanci.« rečem hladno in spet pogled preusmerim v menu. Zaslišim smeh, nato pa , da se je nekdo vsedel zraven mene. Spet pogledam k njemu. »Ne skrbi. Ne bom ti naredil nič. Še.«reče in se še enkrat zasmeje. »Very funny.«hladno komentiram njegove izrečene stavke. Natakar pride k mizi. Simon. »Pozdravljena Harold, Jessica.« Vsa kri mi napolni žile in podivja.
*Flash Back*
»Poglej, poglej, koga imamo tukaj. Oo, celo dva. Luzerja na kvadrat!« zavpije Simon in vsa njegova banda se zasmeje. Pristopi bližje k meni. »Jessica, kako si danes?« reče, se nasloni na omarico in mi s tem prepreči izhod. Pogledala sem stran. »Jessy! Vprašal sem te nekaj.« reče in me močno prime za vrat. »Pusti, me kreten!« zasikam skozi zobe. »In če ne?« izziva. »In če ne, boš trpel.« »Aja? Kdo, to pravi?« »Jaz.« rečem in s kolenom močno brcnem v njegovo mednožje. Spustil me je naprej, prav tako Nicka.
To se je v šoli vedno ponavljalo. Vsak dan. Dobivala sem razne grožnje. Nekatere so se uresničile. Takrat sem najbolj trpela
*End Of Flash Back*
»Živjo tudi, tebi Simon.« reče Harry in me potegne iz lokala. »Kaj delaš kreten?« vprašam. Odpre črn dežnik in me potegne pod njega. Začel je hoditi. Nevem, kako je pristala moja roka med njegovim komolcem. Hodila sva, kakšnih sto metrov, nato pa zavila. Znašla sva se pod nekim premožnim stanovanskim naseljem. Odklene vrata in jih pridrži. »Prideš, ali boš zunaj?« »Definitivno bi raje ost-« niti ne dokončam svojega stavka, sem že v zgradbi. On je že hodil po stopnicah. Drugega mi ni preostalo, kot da mu sledim. Bil je prekleto hiter. »Harold, lahko prosim počasneje?« vprašam. »Harry.« zaslišim. »Kaj?«vprašam. »Harry, ne Harold.« »Oh..« samo dodam. Ustavil se je. Bila sva že v kakšnem 6. nadstropju. Ustavil se je ob vratih, na katerih je pisalo 106 Harry Styles. Odklenil je vrata in počakal, da mu sledim.Vstopila sem v stanovanje. Na začetku je bil temen hodnik s polico, na kateri je bila orhideja. Začudila sem se, kaj orhideja počne v moškem stanovanju. Sezula sem se. Harolda, oz. Harrya ni bilo več na hodniku. Odločala sem se, kam bi zavila. Levo ali desno? Odločila sem se za levo. Vstopila sem v dnevno sobo. Na steni je bil televizor spodaj pa majhna polica, na kateri so bile razvrščene razne stvari. Prostor je krasil prekrasen pogled na London. Tukaj Harrya ni bilo, zato sem se odločila, da stopim skozi vrata, ki so vodile iz sobe. Prišla sem v kuhinjo. Harry je bil obrnjen proti oknu. Obrnil se je proti meni. [img]https://i1157.photobucket.com/albums/p584/Emily_Blasingame/harry-styles-laughing-gif-tumblr-i13.gif[img]

Hope u like it
19. april 2013
neeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!
19. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. april 2013
neeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!
19. april 2013
O jesus ....neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
19. april 2013
u122991
u122991
Neeeext
20. april 2013
Pisem next. Upam, da vaas neboo motl, da bo brez sumnikov in bo objaulen po delih.
21. april 2013
"Bos, kaj pila/jedla?" me vprasa. "Vodo bi." odgovorim. Sprehodil se je do pulta, natocil vodo v kozarec in ga postavi na sank. Vsedla sem se pred kozarec in iz njega naredila pozirek. Opazovala sem ga. Njegovi kodri so padali po celu. Njegove zele oci so popestrile njegov obraz. Telo je imel izklesano, kot maneken. "Si maneken?" butne iz mene. Nasmehne se in odkima. Teaj sem se opazila njegov nasmeh. Pogledam proti uri. Pribljizevala se je deseti uri. "Moram iti. Nocem, da bi spet srecala staro....gospodicno Simth." recem. "Peljal te bom." rece in pograbi kljuce avtomobila.
*
Odprem vrata sirotisnice. "Gospodicna Stward, spet zamujate!" se zadere Simthova. Za mano vstopi se Harry. "Oprostite gospodicna Smith. Z mano je bila." je rekel. "Oh, Harry... Ti si." je rekla, se nasmehnila in pogladila krilo.

#Harry
Pred hiso je stala. Ne, to ni ona. Strmela je v hiso. Pristopil sem malce blize. Ja, to je bila ona. Bila je Jamesova hcerka. Ogovoril sem jo: "Izvoli?" Obrnila se je. "Ah, nic." je rekla in se obrnila. Odsla je, a sem jo hitro ustavil. Hladno mi je odgovorila, a sem jo prijel za ramo in jo poklical: "Jessy. ustavi se." "Jessy." je ponovila. Tedaj sem se spomnil
Jamesovega stavka:"Doma je Jessy." "Kdo za vraga si ti in kako me poznas?" vprasa. "Za sedaj je zadosti, da se me zapomnis." sem rekel in odsel. Morda sem bil malce nesramen, ker sem jo samo tako pustil.
*
"Stari, kaj si nor?! Kaj pa ce ugotovi?!" vprasa Jack. "Prekleto! Ne spominjaj me!" se mu zaderem nazaj. Harold, osvojil jo bos. Basta!
21. april 2013
neeeeeeeeeeeeeext
21. april 2013
Neeeeeeext
21. april 2013
neeeeeeeeeext+nova bralka
27. april 2013
next
27. april 2013
Next vam priprauljam, obljubim, da bo dans!
29. april 2013
Vstopila sem v sobo. Bila je prazna, kot vedno. Vsedla sem se na posteljo. NE. Vrgla sem se na posteljo. Ja, to bo to. Ne ležim niti 3 sekunde, ko nekdo potrka. »Gospodična Jessica, zapustiti boš morala sirotšnico.« »Kaaaaaaaaaaaj?!« se poženem s postelje. »PA SAJ NIČ NISEM STORILA NO!« »Ne, saj nisi. Nekdo te je posvojil.«
jutri več o tem kdo jo je posvojil, lahka tut napišete, kdo je, koga sumite
29. april 2013
Harry mejbi
Neeeeeeeeeext
29. april 2013
Harry jo je
29. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani