u91244
u91244
mhm, spet One Direction fanfic. (:

Ashlee, 18 let (zanjo bo pisala Ines - shit)
Ime mi je Ashlee, ampak ker se mi moje ime zdi predolgo, me usi kličejo Ash. Stara sem 18 in živim v Londonu. Imam eno BFF, ime ji je Zara. Najrajši poslušam One Direction. Če bi mogla izbirat kdo mi je najljubši, bi rekla da usi. A poseben kotiček v mojem srcu pripada Liamu. :3

Zara, 17 let (zanjo bom pisala js)
Živjo, jaz sem Zara in stara sem 17 let. Živim v Londonu in Ash je že dolgo moja najbolša prijateljica. Obožujem One Direction, najljubši mi je NIall. Brez njega in njega in njegovega smeha, naglasa, oči, ne bi mogla živeti. < 3

nextam/va? :*
19. maj 2012
u88172
u88172
No pa dajta nextat. :'3
19. maj 2012
u91244
u91244
okej, bom kr js. ;$

Pretegnila sem se in močno zazehala. Moj mobi je zazvonil. ,,Ljubica, si vstala?'' se je zaslišal mamin glas. ,,Ja, mami, kako bi drugače govorila?'' sem zavila z očmi. ,,Prav, prav, jaz in očka prideva domov okrog sedmih zvečer. Prosim, pokliči Ash, da ne boš sama doma. Ti si res sposobna kaj zažgat.'' se je zasmejala. ,,Okej, mami. Čaau.'' sem ji še rekla in prekinila. Skočila sem iz postelje in prižgala računalnik. Šla sem na Youtube in si dala na ves glas Up all night. Začela sem si žvižgati in plesala sem po sobi. Ko je pesem končala, sem stisnila 'replay'. Pokleknila sem ob omari in si izbrala oblačila. Šla sem v kopalnico in se oblekla.

Potem ... sem se zvrnila na posteljo in preprosto lenarila. Nič se mi ni dalo. Dolgočasila sem se in zraven prepevala.

next? :3
19. maj 2012
u88172
u88172
Next itak!
19. maj 2012
najlepš si napisala:3
js pa zele pišem :'D
19. maj 2012
u91244
u91244
okej. :*
19. maj 2012
Ashlee:
Imam pa tudi 2 leti starejšega brata Bryana. Je najbolj nadležen človek na svetu. Ko je Zara pri meni in gledava kakšne posnetke od 1D, vedno pride zraven in teži da so pedri in ne znajo pet. Enkrat sva mu z Zaro skoraj roko zlomli. Ne preneseva če kdo žali naše fante.
Mama in oče sta kar naprej v službi. Zdaj ko so poletne počitnice si čas krajšam z 1D seveda ;P, z Zaro hodiva ven in iščema One Direction:3 in pa na sprehode vozim svojega psa Sparkyja.

Ja majhen je zelo in ga imam najraje, tudi Zara je zelo navezana nanj:3.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Bil je 30.junij, čas za uživanje. Sedela sem na naši terasi in na laptopu poslušala One Direction. Kar naenkrat od nekje je prihitel Bryan in mi hotel ugasnit laptop.
''Hej kaj se greš?!'' zakričim.
''Ugasni to sranje, prijatli pridejo k meni in nočem da me osramotiš.'' odvrne in gra nazaj v hišo. Skomignila sem z rameni in še naprej poslušala. Razmišljala sem o Liamu Paynu. Je sploh lahko še kdo bolj popoun?:$ Verjetno ne:3 Njegov nizek glas,nasmeh,frizura,oči..Vse na njemu je tako popouno*_* Že ko sem prvič videla sliko od One Direction mi je Liam ukradel srčka:$ Zara pa se je zagledala v Nialla:*
Iz sanjarjenja me je prebudil Bryan.
''Ash, Zara te kliče!'' zakriči pri vratih da sem od straha skoraj padla iz stola.
''Zakaj pa na domač telefon?'' vprašam.
''Njo vprašaj.'' reče in mi poda slušalko telefona. Grdo sem ga pogledala in dala slušalko na uho.
''Ohej, zakaj me kličeš na domač telefon?'' vprašam in se zasmejem.
''Ker imaš svojga nedosegljivega trapica ena.'' odvrne in se še sama zasmeje.
''Upss..In kaj boš povedala?'' rečem in sedem nazaj na stol.
''Prideš ti danes k meni? Mama in oči sta šla nekam in ju do večera ne bo nazaj.''
''Ja z veseljem, tečnobe od Bryana se mi ne da prenašat, mojih pa itak med tednom ni.''
''Torej se vidiva čez 1 uro?'' vpraša.
''Am ja, a lahko pripeljem zraven Sparkyja? Ne mara bit sam z Bryanom.'' rečem in se zasmejem.
''Ja seveda lahko, kar pripelji malega cukrčka:3'' reče čisto veselo.
''No prav, čez 1 uro pri tebi..Čaw.''
''Čaw.'' reče in prekine.
Odhitela sem v svojo sobo in vzela torbico ter se še enkrat pogledala pred ogledalo. Vzela sem v naročje Sparkyja in že odhitela proti avtu. (ker je stara 18 ma že avto :'D)
--------------
upam da je vredu:3
19. maj 2012
nekšt : D
19. maj 2012
u63958
u63958
dobr pišeta neext
19. maj 2012
„Next!!”
19. maj 2012
Next :3
19. maj 2012
no bom še js en kratk del:3
------------------------------------
Ashlee:
Odpeljala sem se najprej do velike dvorane One Star (izmišljeno), namreč čez nekaj dni imam 18. rojstni dan in pripravljam veliko zabavo, mama in oče pa vse plačata. Šla sem vprašat če smo vse zmenjeni, ker sem včasih pozabljiva. Ko sem končala s pogovorom, sem se končno odpeljala proti Zarini hiši. Vzela sem torbico in Sparkyja ter odhitela proti vhodnim vratom in pozvonila.
''Odklenjeno je!'' se zadere Zara iz balkona.
Vstopila sem in stekla po stopnicah v njeno sobo, ležala je na posteljo in poslušala One Direction. Sparky mi je skočil iz naročja in stekel k njej na posteljo.
''Kako si mišek mali najlepši a?'' reče in se zasmeje ter ga vzame v naročje.
''Kakšna vročina je zunaj..'' rečem.
''in kako napredujejo priprave za zabavo?'' vpraša in utiša glasbona računalniku.
''Kar vredu.Ampak še vedno ne vem kakšen bend bosta mama in oče zrihtala..'' ravno v tistem trenutku mi je zazvonil telefon.
''Ja?'' se oglasim.
''Ash, imam dobro novico. Ni ti treba več skrbet za glasbo na zabavi, našla sva bend za tebe, čeprav sva se mogla zelo trudit ampak je uspelo in glej da boš zadovoljna ker so zelooooo dragi.'' reče mama.
''Kdo pa so?'' vprašam radovedno.
''Tega ti ne bova izdala.Boš videla v petek. Se vidimo zvečer.'' reče in odloži slušalko.
Razmišljala sem, zakaj mi preprosto ne moreta povedat, saj je moja zabava. No mogoče je pa presenečenje. Zara me je debelo gledala.
''Kaj pa je?'' vpraša.
''Mama in oče sta zrihtala bend za party in mi nočeta povedat kdo so.Kaj če bojo kakšni čudni?'' rečem in sedem na posteljo.
19. maj 2012
„Next!!”
19. maj 2012
u63958
u63958
neext
19. maj 2012
nextttt!!!!!!
19. maj 2012
u91244
u91244
omg sigurno bojo 1D. *___*
- js nextamjutri kr sm celo dopoldne sama :3
19. maj 2012
hehe ja:3
ok js bom pa nextala jutr zvečer pol ker grem prej na obhajilo, če pa me ne bo gor da bom pozno prišla pa pol u ponedeljek< 3
19. maj 2012
u91244
u91244
evo, zdej bom js. :*

,,Aaaaaaaa, misliš da bojo One Direction?'' navdušeno zakričim Ash na uho. ,,Nevem. Verjetno lahko o tem samo sanjam.'' zavzdihne. ,,Neeee, kaj pa če so? Potem boš ti spoznala Liama, jaz pa Nialla in živeli bova srečno do konca svojih dni ...'' zasanjano rečem. Ja, to sem jaz. Pravi optimist. Ash me porine dol iz postelje. ,,Greva skuhat kosilo?'' reče. ,,Ne, naročiva pizzo.'' se ji nasmehnem. Skomigne z rameni in pograbi mobitel. Kmalu pozvoni na vratih in stečem jih odpreti. ,,Hvala, hvala, tukaj imaste plačilo.'' rečem pizzamenu in mu zaprem vrata pred nosom. ,,Aaaaaaaash! Skipaj se dol z mah' computa' in pridi jest!'' se zaderem. Zaslišim topotanje po stopnicah in sekundo kasneje pred mano stoji prijateljica. Vrževa se na pizzo in kmalu je zmanjka. Jaz sem okoli ust vsa umazana, Ash pa je popolna. ,,Oh, Zara, poglej se.'' zavzdihne. Jaz sem zarežim in si usta obrišem kar v rokav.
20. maj 2012
u63958
u63958
neext
20. maj 2012
Next!!!
20. maj 2012
u47197
u47197
Neext
20. maj 2012
neext
20. maj 2012
bom js jutr nextala ker sm dans tak zmatrana da se mi nič več ne da< 3
20. maj 2012
u88172
u88172
Next
20. maj 2012
evo next;
Ashlee:
Tako sva se še do konca večera zabavali in peljali Sparkyja na sprehod. Ko je bila ura 7 zvečer sva se objeli in poslovili. Sparky je po poti kar zaspal, zato sem ga doma samo položila v njegovo košaro in ga pokrila.
......................................petek.........................................

Zjutraj sem se zbudila čisto živčna. Na ta dan je bila moja velika zabava. Še vedno pa mi starša nista želela povedat kateri bend sta povabila. Hitro sem vstala iz postelje in na sebe navlekla neko kratko oblekico in odhitela na zajtrk. Bryan,oče in mama so že jedli. Hitro sem si nalila kakav in prisedla.
''Dobro jutro slavljenka.'' pozdravi oče.
''Jutro.'' odvrnem in zavzdihnem.
''Kaj si tako živčna?'' vpraša mama.
''Ker je danes najbolj važen dan v mojem življenju in ne vem kateri bend sta povabila!'' odvrnem.
''To je najino darilo za tebe.Zato se ne pritožuj.'' reče oče.
Bryan se je začel samo smejat, zato sem ga brcnila pod mizo in ga grdo pogledala. V tistem trenutku sem se spomnila da sva z Zaro zmenjeni da greva skupaj po nakupih da kupiva obleki za zabavo in čevlje. ''Morem it, baj!'' rečem in vstanem ter odhitim iz hiše. Pred shopping centrom sem zagledala Zaro, ki je čakala in gledala na uro. Stekla sem ven iz avta in odhitela do nje.
''Aaaaaaaaaaaaaaaaash! Kje si ti tako dolgo, si ti nora?!''
''Oprosti zaspala sem, živčna sem preveč.'' odvrnem in pogledam na uro.
''No daj greva hitro, čez 1 uro sva zmenjeni pri kozmetičarki.'' reče in me potegne za roko. Stekli sva v prvo trgovino ki sva jo videli. Zara je našla čudovito obleko zase.In čevlje..
(btw, superlady če ti obleka pa čevlji niso všeč lahk ti daš svoje slike:*)

Jaz sem še nekaj časa iskala, na koncu sem našla čudovito obleko.In čevlje.
Čisto navdušeni sva nesli vrečke v avto in se odpravili še h kozmetičarki. Super naju je naličila..Potem pa sva šli k meni in se uredili. Moja mama in oče ter Bryan pa so čakali spodaj da sva se uredili. Ko sva prišli dol so vsi debelo gledali, tudi Bryan.
''Waw sestrica, ta tvoj videz mi je pa všeč, še tiste tvoje One dreke bi lahko osvojila.'' reče.
''Tiho!'' odvrnem in mu vržem blazino v glavo.
''No gremo.'' reče oče in odpre vrata. Z Zaro sva se zasmejali in šli iz hiše.
Ko smo prispeli tja so gosti že začeli prihajat, prišli so dijaki iz moje in Zarine šole. Ravno smo se nekaj pogovarjali, ko je prišla mama do mene.
''Srčica, bend je že tukaj, zato pridejo kmalu na oder.''
Ker je bila glasba tako glasna da je nisem vredu slišala sem samo pokimala in se nasmehnila. Naenkrat pa so se ugasnile luči na odru. Z Zaro sva se obrnili tja in debelo gledali. Naenkrat pa je v temi prišlo ne oder 5 fantov. Nisem jim videla obraza. Eden je stopil k mikrofonu.
''Kje je slavljenka Ash?'' vpraša. Vsi so se odmaknili in gledali proti meni. Luči so se prižgale in pogledala sem na oder. OMG ONE DIRECTION! Liam se mi je nasmehnil.
''To je zate Ash.'' Začeli so peti What Makes You Beautiful.

Z Zaro sva začeli kričat in skakat od sreče. Nisem in nisem mogla verjeti da 1D res pojejo meni za rojstni dan. Od šoka sem skoraj omedlela, prav tako tudi Zara...
21. maj 2012
u88172
u88172
Nexty
21. maj 2012
u88172
u88172
O spremenila si si upo. ime.
21. maj 2012
hehe ja
21. maj 2012
Next!!
21. maj 2012
next
21. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg