Hey! =) js bom pač prevedla&mal priredila to zgodbico hahah ker mi je bla zelooo všeč:
https://jelenawithswag.tumblr.com/jelenafanfic
Selena's POV:Zbudila sem se z občutkom omotičnosti in nisem hotela v šolo... novo šolo.
Z novimi ljudmi. Ne da sem nova tukaj, ampak včasih sem hodila na privatno šolo, zdaj pa grem na javno.
Moje ime je Selena Marie Gomez, stara sem 17 let in živim z starši in starejšim bratom.
Moj oče je slaven odvetnik mama pa modna oblikovalka.
Precej kul, ne? Smo bogata družina in nevem zakaj oči hoče, da grem letos na javno šolo.
Moj brat David bo še naprej na privatni šoli, ker je v 4 letniku in ni hotel zapustit svojih prijateljev.
Včasih ga hočem razbit ampak ga imam še zmeraj rada. Verjetno je to kazen za moje obnašanje. Ja nisem pridna punčka ampak tudi slaba nisem, lol. Rada sem okrog težav nemaram pa jih povzročati.
Justin's POV:"Justin zbudi se!" je rekla moja mama.
Zastokal sem.
"Justin šolo imaš zato se zbudi, ZDAJ!" haha misli, da mi je mar za šolo?
"Justin to ni igra... ne naredi me šteti do 3..." ok stvar je postala resna. Ko prešteje do 3 se mi bo zgodilo nekaj slabega. Res, nazadnje, ko je štela do 3 sem se zbudil na vrtu. "Buden sem!" sem hitro rekel in vstal. "Priden fant" se je zasmejala in poljubila moje lice. "mami nehaj" sem rekel in jo poskušal spravit z mene. "Pohiti, postaja pozno!" je rekla in šla.
No moje ime je Justin Drew Bieber. Star sem 19 let in KONČNO zadnji letnik. Živim z mamo ker sta moja starša ločena ampak z očetom se super razumeva.
V šoli sem 'the bad boy' hahah, zmeraj imam punce, ki jih hočem, delam to kar hočem in nekatere otroke je strah mene, kar mi je zelo smešno.
Punce me ljubijo. Sem najbolj popularen vroč fant.. tako me kličejo. Ampak samo poglej me in videl boš, da imajo prav. Sem preveč dober, da bi bil resničen.
Selena's POV:
https://fc06.deviantart.net/fs70/f/2011/315/4/f/gif_selena_gomez_by_rosiieditions-d4fv1v8.gif
"Ljubica, boš kaj pojedla preden greš?" je moja mama Mandy, vprašala prijazno. "Oprosti mami ampak zdaj moram iti" sem rekla in jo poljubila na lice ter vzela moje kosilo.
"Nekaj moraš pojesti" je rekel moj oči Brian. "Si bom nekaj kupila v šoli" objela sem ga. "Ok princeska, zabavaj se in spoznaj nove prijatelje!" oba sta se smejala in v mislih sem zavila z očmi. "Seveda"
Justin's POV:Že sem bil v šoli, poslušal sem mojo najljubšo musko s prijatelji v avtu. Sem omenil da je BMW brez strehe? Haha, no je. Punce so nas obkrožale in jas sem se jim smejal in jim na vsake tok časa pomežiknil.
Moji prijatelji so 'bad boys' in športniki, ampak ne tako kot jaz. Jaz sem kot kralj te šole. Ryan, Chaz and Alfredo so moji naj rjatelji. Poznam jih odkar sem star 5.
Naenkrat sem zaslišal žvižge mojih prijateljev, ki so me vrnili v realnost. "Kaj se dogaja?" sem vprašal Fredota. "Poglej tja" z glavo mi je nakazal kam naj gledam. In zagledal sem najlepši avto kar sem ga kadarkoli videl. Bil je Ferrari. Ja, Ferrari. Damn, kašn avto. Imamo super avte in vse ampak ta je bil daleč najboljši. Fantje so še kar naprej žvižgali in zavedel sem se zakaj. Dekle z rjavimi lasmi je stopilo iz avta. Imela je porjaveno kožo, dolge rjave lase z rahlimi kodri na koncu. In sexy telo, ki bi ga zelo rad spoznal hahah. "Ne morem verjeti da je to njen avto" je rekel Cody. "Kok je vroča" je rekel Ryan. In vsa bo moja hahah, sem si mislil.
Parkirala je avto in začela hodit proti vhodu v šolo. Nosila je kratke hlače, preveliko majico in superge ampak damn bila je vroča.
Selena's POV:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTE0-AQLoPkpNI2a32sJzv2O13ctgFDDd-PpExk2pCnHqXjWsb0KA
Ko sem prispela do šole v mojem ferrariju sem zaslišala neke žvižge in mislila sem, da si samo domišljam ampak ko se stopila iz njega so postali glasnejši. Opazila sem skupino fantov, obleganih s puncami. Zavila sem z očmi. Fantje.
Začela sem hodit. če kateri koli od njih misli, da bom lahka mrha se hudo moti. Na poti do omarice so me gledale punce, oblečene kot kurbe. Že tretjič v tem dnevu sem zavila z očmi. "A ne bi bilo boljše, če bi v šolo prišla kar naga?" sem vprašala 3, ki so bile najbolj razgaljene. Zajele so sapo in zgroženo sšle stran. Haha score Selena, sem si mislila. Še zmeraj sem hodila ko sem se naenkrat zaletela v nekoga. "OMG oprosti" sem rekla. Dvignila sem glavo in videla visoko punco z blond lasmi. "V redu je, jaz sem bila kriva" je rekla in se nasmehnila. "Ti si zagotovo nova" je rekla in pokimala sem. Iztegnila je roko in rekla, da je Taylor. "In jaz sem Selena" sem se nasmehnila in stresla njeno roko. "Si drugi letnik?" me je vprašala. "Ja sem in ti?" "ja!! Omg skupaj bova!" je rekla navdušeno. Bila je zelo prijazna. "Ok ampak zdaj morava do razredov, pokaži m kje moram it" sem rekla in zasmejala se je. "Z veseljem!" je rekla v smešnem tonu, ki me je spravil v smeh. No biti tukaj pa ni tako slabo, kot sem mislila da bo.
14. december 2013
next
14. december 2013
Ok hvala za next hahaBil je čas za kosilo in Taylor in jaz sva sedeli skupaj za mizo in 2 drugi punci sta še sedeli z nama. "Živijo! Vidve morata biti Selena in Taylor, ne? Jaz sem Demi" je rekla punca z črnimi lasmi in velikim nasmehom. "In jaz sem Miley" je z nasmehom na obrazu rekla punca z temnimi blond lasmi zraven nje. "Lepo vaju je spoznati" je rekla Taylor. "A lahko sediva tukaj?" je vprašala Demi. "Seveda! Novi sva tukaj zato ne poznava nobenega."sem rekla in vrata jedilnice so se odprla in videla sem najlepšega fanta kar sem ga kadarkoli videla.
Ni bil samo vroč, izgledal je kot grški bog. Njegovi perfektni zlato rjavi lasje so bili kratke in malo dvignjeni na zelo kul in lep način. Njegove prelepe rjave oči so bile očarljive, kot da si bil navezan na njih. In njegova močna čeljust. Wow sploh ne morem opisat. Bil je prečudovit.
Moja usta so se na široko odprla.
"ZRESNI SE SELENA!!" zbudila sem se iz sanjarjenja in pogledala nazaj k Demi in Miley ki sta tudi strmele v njega. "Tako je vroč" je zašepetala Miley. "ampak totalen ženskar" je komentirala Demi malo razočarano. "Kdo je on?" sem vprašala. "On je Justin Bieber"
Še ekrat sem ga pogledala in zdaj je sedel s svojimi prijatelji (zelo veliko skupino) in opazila punco v njegovem naročju. Počakaj.. to je tista ki je bila napol naga lol. Prasica. Nima dosti denarja da bi si kupila več blaga ali...? Zdaj se je že po francosko poljublja z njim. Zavila sem z očmi in razumela, da je ženskar in ne moj tip.
20. december 2013
Next
20. december 2013
u156327
u156327
next
+
nova bralka
fuul zakon zgodbica
pa next nujno čim prej
12. julij 2014
uf pozabla na to zgodbo
hvala za next (: <3
Justin's Point Of View

Sedel sem za svojo mizo, za mizo za katero nesme nihče drug razen jaz in moja družba. Potem pa je prišla Barbara Palvin in se mi usedla v naročje. "Hey baby, pogrešala sem te" mi je zašepetala v uho. "Tudi jaz sem te pogrešal. AMpak veš kaj sem bolj pogrešal?" sem rekel in se poredno nasmehnil. "Kaj?" se je zasmejala in se delala nedolžno. "To" sem rekel in jo privil k sebi. Poljubil sem jo. Francosko poljubljanje v jedilnici. Haha ja to je nekaj kar ponavadi počneva. Umaknil sem se in pogledal po jedilnici da bi našel punco, ki sem jo videl danes zjutraj.. in našel sem jo. Bila je za mizo z Miley, Demi in še drugo novo punco. Nisem še vedel puncinega imena ampak sem bil prepričan da jo bom bolje spoznal. V glavi sem se nasmehnil, če veš kaj mislim. Ko sem gledal v to rjavolasko se je obrnila in me pogledala. Prvič v tem dnevu sem videl njene oči. Bile so velike, lepe in temno rjave. Neverjetno lepe. Zelo lepo je gledala, vendar ob istem času prezirljivo in vroče. Ravno kot mi je všeč. Poredno sem se ji nasmehnil in zavila je z očmi. Kaj the fuck? Je ravnokar zavila z očmi proti meni? JUSTINU BIEBERJU? Kaj pa misli da je? Pomiri se Justin samo ena punca je.. Pripravil jo bom do tega da bo zavijala z očmi od užitka če me dojameš haha. "JUSTYYYY" sem slišal Barbaro ki me je zbudila iz strmenja. "Kaj the fuck Barbara?" sem rekel sitno. "Jaz.. samo.." jokala bo. Ugh ne zdaj. Spet sem jo poljubil. "Oprosti baby nisem te hotel nadreti" opravičil sem se in jo ponožal po licu. Nasmehnila se je in me spet poljubila. "Grem zdej" vstala mi je z naročja, poslala poljubčka in odšla. "stari zaljublja se vate" se je zasmejal Cody. #Boš njen fant?" Chad je komaj zadrževal smeh ko je to vprašal. "Ji boš obljubil da je ne boš nikoli prevaral?"je izjavil Ryan in cela moja družba se je začela smejat. "Utihnite.. use kar hočem zdaj je položit to rjavolasko" in z glavo sem pomignil proti njej, ki je sedaj hodila iz jedilnice z njenimi 3 prijateljicami. "Pusti jo Justin, ti imaš dovolj punc zase. Daj nam jih nekaj" je rekel Fredo. "sanjej" sem vstal in šel v njeno smer. Vedel sem da jo bom spoznal takrat in noben me ni mogel ustaviti pri tem.

Selena's POV

Ko sem hodila proti omaricam me je nekdo zabil v njih, da me je močno bolela rit. Zastokala sem. "Oprosti, Bog, si vredu?" sem slišala vprašati nizek glas nad mano. "Umm ja mislim da" sem rekla ne da bi pogledala gor. "Dovoli mi, da ti pomagam.3 je rekel glas in mi podal roko. Šele tedaj sem videla gdo je bil to. Moje grlo se je posušilo. Bil je fant iz jedilnice. Fant ki sta ga Miley in Demi omenili. Fant zaradi katerega bi skoraj ostrmela. Nasmehnil se mi je. Damn kako lep nasmeh. Nasmehnila sem se nazaj ne da bi razmišljala. "Si vredu lepotička?" me je vprašal in se nasmehnill.... lepotička? "Ja sem in plis ne me več tako klicat" sem rekla in zavila z očmi. "Zakaj ne, bejb?" je rekel. "Ne kliči me niti bejb niti lepotička" sem rekla in odpla stran. Sledil mi je. "Ne bit taka, ok? Samo bolje te hočem spoznati" poredno se je nasmehnil in mi stopil bližje. "Če veš kaj mislim" pomežiknil mi je in postalo mi je slabo... tak ženskar. "No, jaz nočem" sem rekla in hoila naprej. "Ugh ali lahko vsaj izvem tvoje ime? Povej mi tvoje ime in ne bom te več klical lepotička in bejb." Ustavila sem se in za trenutek pomislila potem pa rekla: "Moje ime je Selena Marie Gomez in ne zanimajo me fantje kot si ti" lahko sem gaslišala ko je rekel "bomo videli..." kakšen cepec.
"In zdaj te proba osvojiti?" je vprašala Demi. "Mislim da" skomignila sem z rameni. "Tak ženskar je" je komentirala Miley. "Sto procentno ni moj tip" sem rekla. "Selena, videla sem kako se ti je čeljust povesila ko si ga videla" se je zasmejala Taylor. "ne moremo rečti da ni vroč, ampak to ne spremeni ničesar" sem pribila. "No punce se vidimo jutri, vesela sem da se vas spoznala. " Objela sem jih in si znjimi izmenjala številke. Odšla sem do parkirišča in čutila da nekdo strmi vame. Obrnila sem se in se srečala z očmi tega ženskarja. Tega Bieberja katerega imena se ne spomnim. "Justin, moje ime je Justin" je rekel kot da bi mi lahko bral moje misli. "Hmm ok Justin" obrnila sem se proti avtu in odprla vrata. "čudovit avto imaš" je rekel. "Vem" sem odgovorila. "Tak je kot ti" je zašepetal Justin in se spet nasmehnil. Obrnila sem se proti njemu. "Ustavi se tukaj. Tvoje osvajalne igrice in to sranje na meni ne delujejo, ok? Zapravil boš svoj čas ker mi je čisto vseeno zate." zabila sem ga. "Prezirljiva! Všeč mi je." se je nasmehnil in se prislonil k mojemu ušesu. "Moja boš. Samo čakaj in glej." njegova topla sapa me je naježila. Odmaknil se je in odšel k svojemu avtu. "Adijo lepotička" poslal mi je poljubčka in prižgal motor. Ka za vraga? Nisem si mogla pomagati ampak še naprej razmišljala o njem. Zakaj misli da bom njegova? Ugh spravlja me ob živce.. in komaj sem ga spoznala.
Hoče se igrati? Tudi jaz se bom igrala. Ampak zagotovo vem, da bom jaz zmagala.

"Doma sem!" sem se zadrla in odvrgla svojo torbo. "Srčica tako sem vesela da si tu!" objela me je. "Kako si se imela?" je vprašala. "Super. Spoznala sem nove prijateljice in vsi so prijazni" sem rekla. "Razen fant ki me je ves čas osvajal. Ugh, sovražim ga!" "Wow prvi dan in že sovražiš osvajalca? To mora biti nov rekord, haha!" zasmejala se je. "In kakšen je?" "Starejši je, 4. letnik in če sem iskrena je ultra hot." sem priznala. "Kdo je četrti letnik in hot?" je vprašal moj brat David z privzdvignjenimi obrvmi. "Noben, brt" obejla sem ga. "Za vas je boljše da se pogovarjate o meni, jaz sem 4. letnik in hot" se je pošalil. "Oh, skoraj bi pozabila! Danes pridejo anši stari prijatelji na večerjo! Že dolgo časa se nismo videli za to se lepo obnašajta in bodita pripravljena ob 8 zvečer, ok? Imejta oblečenega kaj udobnega ampak elegantnega." je rekla mama rahlo vznemirjeno. Stavi da jih je pogrešala. "Ne skrbi mami vredu bova" poljubila sem jo na lice in odšla v sobo.
17. julij 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeext čimprej
17. julij 2014
u190212
u190212
Next
20. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani