Heeejla !
Mojee ime je Lisa. Stara sem 14 let ;D Na šoli sem ful nepopularna. Ubistvu nimam prijateljic, razen moje majhne sestrice Belle in mojga plišastega medvedka In potem se pojavi ona...
No ne bom preveč napisala, ker če ne ne bo zanimivo ane? ;D
No bo začela ;D

- - - - - - - - - - -

''Nočem v šolo mami ! Noben me ne mara !'' Vsako jutro se z mami prepirava o isti temi. Kaj mi bo šola, če nimam v razredu prijateljice, ki bi me potolažila, ko bi pisala nezadostno? Šola je en drek. Ampak starši tega pač ne razumejo. Po stopnicah je pritekla Bella. ''Lisa!'' me je objela. Stara je devet let in hodi v tretji razred. Jst hodim v devetega. Še eno leto in konec enga in istga dreka. KONČNO! Čeprav je do tega še nekaj mučnih mesecev.
Po dolgem maminem pregovarjanju sem le odvlekla Bello v šolo. Najraje bi špricala, a kaj ko to ni melo smisla. Privlekla sem se u razred. Takoj sem vidla konja Sally. Sally je najpopularnejšav razredu in zadnji triadi. Ne bom rekla da na šoli kr malčki je ne marajo. Usaj nekdo pameten poleg mene. Konj se je zadru proti me: ''A se je kravica le primukala v šolo.'' Odvrnila sem ''Bolje primukat kot pa pligalopirat z tvojimi konjskimi tacami in še koga pohodit.'' Sally se je jezno obrnila in se začela pogovarjati z svojo bff Mijo. Mislim da je Sally vedela da se Mija druži zraven nje, sam kr je slavna ampak ji je blo očitno useen. V razred je končno ustopu učitelj.
18. avgust 2011
ajaa še slike;

jst [Lisa] :
[img]https://https://static.igre123.com/images/forum/posts/4/310642b4ba930b1d18e1e9a396d2cce4.jpg[/img]

Konj Sally;
Kozica Mija;
Sestrica Bella;


18. avgust 2011
Če pa zdej ne pokaže pa sm obupala :/
to sm jst
18. avgust 2011
next?
18. avgust 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani