žιυנσ!
...σ∂ℓσčℓα ѕєм ѕє ∂α ѕρєт ηєкαנ ηαριšєм...
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Moje ime je Alicia.

Hodim v deveti razred, živim v hiši v Londonu

Nimam najboljše prijatelje ampak najboljšega prijatelja Zacka, ki sem ga spoznala lani,ko se je preselil in zdaj hodi na našo šolo. Res je popoun prijatelj, popoun po videzu in karakteru. Zaupam mu čisto vse, ker še me ni niti enkrat izdal in ga imam najraje

Imam najboljšo sestro Kate na svetu, res da je še stara komi 3 lete ampak je res najboljsa. Najraje je z Zackom,ko mata neke fore in se smejita, potem najraje mi pogaga kuhati, rada spi v moji sobi, zalublena je v Justina Bieberja tak kot jas, učasih je tečna in mi nagaja ampak jo še mam vedno najrajeeee
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Zjutraj me zbudila Kate s poljubčkom ter sms od Zacka. Nebi moglo bit boljše jutro. Vstala sem in z Kate sma odšle na zajtk v kuhinjo. Celi vikend sma doma sma,ker sta starša na nekem potovanju. Naredla sem ji čokolino, jas sem si pa vzela kos kruha, ga namazala z nutello in še segrela kakav. Po zajtrku sva se šle oblečit. Odprla sem omaro ter povlekla nekaj iz nje.

Hitro sva se oblekli ter odšle na spehod po parku ter sva se pogovarjali. Danes sma zelo hitro prišle do parka. v parku sma šle kupit jagode ter se vsedle na najbljižnjo klopco.

Poslala sem tudi sms Zacku, če pride v park. Prišel je čez pet minut in potem smo se še sprehajali po parku ampak mi2 s Kate sma mogle it kmalu,ker sem mogla iti domov skuhati kosilo. » Alice, a lahka pridem k vama na kosilo?« je rekel Zack preden smo se razidli. » Seveda, pod pogojem da boš ti skuhu glavno jed mi2 z mojo Kate boma pa spekle muffine, ok?« »Jajaja« je rekel. » Js še morem it u trgovino, vi2 z Kate pa pojdita domou!« sem rekla. » Ne js grem s tabo!« je rekla Kate. » Lubica zlata itak še moram iti domov po denar!« sem rekla. Počasi smo odšli domov in vzela sem denar odšle z Kate v trgovino. Nakupile sva vse stvari in odšle domov. Skuhali smo kosilo in se najdeli. Po kosilu je mogel it Zack domov. Z Kate sma odstale same. V tem trenutko dobim sms. » Če se ne nehaš družiti z Zackom, boš mrtva!« Ta sms me je spraviv v jok, ker mi je pomeni use na svetu, ker on ni biu moj fant ampak moj BEST FRIEND FOREVER. tolažla me je Kate ampak me ni mogla, pomagal mi je samo njen objem, kasneje sem prišla k sebi ampak ko sem pogledala telefon mi je šlo kar na jok. zamotla sem se tako,da sma se šle z Kate igrati. Telefon mi je zapiskal in dobila sem od Zack, ga pogledala ampak nisem odgovorila, ker me je to preveč potrlo. Odločla sem se,da se bom ju3 z njim pogovrila,danes se bom pa posvetila samo Kate. Gledale sva filme, se igrali, potem je bila tako utrujena, da je hitro zaspala jas pa sem odšla pogledat na fejs in imela sem sporočilo od Zack, zakaj mu nisem odg. pa sem mu rekla,da ga nisem videla, kmalu sem tudi jas zaspala
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Upam,da vam je biu prvi next všeč
- love you all < 3
28. april 2013
u82046
u82046
next!!!!!!!!!!!!!!!!
me prou zanima kira ji je tisto sporočilo napisala
28. april 2013
hvala za prvi next, ampak upam da jih bo mal več
28. april 2013
NEXTTTTTTTTTTTTTTT
28. april 2013
u121339
u121339
nextttttttttt!!!!!!!!!!!!!!
28. april 2013
wow full dobro pišeš
NNEEXXTTT!!!!!
29. april 2013
next!!!
29. april 2013
dej next pliis
29. april 2013
u90125
u90125
Neext
29. april 2013
next
next next....
29. april 2013
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Celo noč nisem spala,ker sem jokala, zaradi tistega smsja. Šla sem v kuhinjo ter spila kozarec vode in se odločla, da bom kar zdaj Zacku poslala sms, kakšna je situacija, pa me briga če je ura 3 zju3. Napisala sem mu dougi sms in hitro odšla v posteljo. Čakala in čakala sem, ampak ni mi nič poslal. Kar naenkrat sem zaspala in zbudil me je sms, nisem ga hotela pogledati in zaspala nazaj. Čez eno uro je k meni prišla Kate. Zlezla je k meni v posteljo in skupaj še malo poležavale. Kmalu sem vstala in šla v kuhinjo narediti zajtrk. Skupaj sva ga pojedli in ob zajtrku gledali risanke. Pospravila sem posodo in potem sem se šla obleč,ker sem se odločla,da grem malo v šoping in Kate bom pustila pri sosedi. Odšla sem v sobo in videla da imam 5 smsjo od Zack, pogledala sem ji in mu odgovrila. » Prosim,pusti me primiru par dni, radatemam najbolj«

Hitro se sem se šla obleč.
Z Kate sma šle do sosedov. » Dober dan« sva rekli hkrati. » Ga. Swift, a lahko Kate počaka pri vas kakšne 2 uri,ker morem it po nakupi?« prijazno rečem. »Seveda lahko« Hitro sem odložila Kate in ujela taksi, da sem odšla v center. Hodla sem po trgovina in uživala na ful, dokler nisem srečala največje važičke na šoli- Kristen. Pokvarla mi je celi dan. » Ulala kerga sem pa js danes srečala« je rekla. »Hej« sem ji rekla. »Am tista sporočila se prosim drži« mi je zašepetala na uho in se zasmejala. Planila sem v jok,ker njo se vsi bojijo in kar grozi vedno uresniči. Šla sem na wc,kjer sem jokala.

V tistem trenutko sem imela vsega dost. Na wc je prišla deklica, ki je nisem poznala.« Kaj je narobe?« je dejala. » Nič« sem rekla. » Grema v park, da se pomiriš!« je rekla, pomagala mi je vstati, bila je zelo prijazna. Skupaj sva odšli v park. »Moje ime je Emma, hodi v 9 razred« se je predstavila.

» Jaz sem Alicia, tudi jas hodim v deveti razred« » Na kero šolo hodiš?« »ob koncu Londona nevem kako se imenuje hahaha« » jas pa v center« » Mi daš telefonsko?« sem rekla. Dala mi jo je in sma se začele pogovarjati. Vse sem ji zaupala pa čeprav se poznama samo en dan. Nato sva se še slikali.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
- love you all < 3
30. april 2013
next!!!
30. april 2013
next
next
01. maj 2013
nexttttttttt
01. maj 2013
u90125
u90125
neeeeext
02. maj 2013
u121339
u121339
next
02. maj 2013
u121339
u121339
nextttttt
02. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext..!!
02. maj 2013
next
02. maj 2013
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Šla sem k sosedim po Kate. Hitro sva odšli domov in doma so naju že čakali starši. Obe sva ju objeli. Usedli smo se na sedežno in se pogovarjali. Potem sem šla v sobo in se prijavila na fejs. Kliknil me je Aljaž-moj sošolec in prijatelj oz. moj bf. Poleg Zacka imam njega tudi najraje sam mu ne zaupam toliko kot Zacku ampak vem,da se lahko kadarkoli zanesem na njega. Začela sma se menit. »Heej« je napisu. »Hej« sem mu odvrnila. »Maš čas, da bi šla danes malo v park?« »Ofkors« sem rekla in hitro odšla dol ter se šla obleč.

Vzela sem torbico in odšla v park. On me je že čakal. Prišla sem do njega ter ga objela. Skupaj sva se vsedla in se začela pogovarjati. » Kok kej love?« je reku. »Am trenutno je na pavzi, pa pr teb?« . . . »Pač men je ena ful všeč ampak me sploh ne pogleda« je žalostno rekel. » Kerga pa je?« » Kristen« . skoraj me je kap ko je tole reku. On važička,ki naju je ločla z Zackom in zared nje sem sad. Omg ne more bit res sem si mislila. »Resno?« sem rekla. »Jaa«. . . »Veš Aljaž, nočem te prizadet ampak pri njej nimaš možnosti, ker se ona igra samo z moškim, resno taka vlačuga je in use ustrahuje. Okej po zunanjosti je res top, sam notranjost ma pa gnilo« . . . » Vem ja« je žalostno rekel. Jaz sem ga objela in skupaj odšla na sladoled.

Potem ko sem odšla domov sem srečala Zacka, samo to še mi je mankalo. Delala sem se koda ga nevidim a me je ustavil. »Kaj je narobe, a nisma bff?« je jezno reku. » Dragi Zack, js sem tvoja bff in te imam najraje na svetuu, ampak nemoreva se več družit…« »Zakaj?« vzela sem si čas in mu pojasnila… bi je presenečen in jas sem ob tem jokala. Zmenila sva se da se boma en čas dobivala na srkivaj dokler se to ne uredi potem se boma pa spet družila tak kot prej. Dala sem mu poljub na lice in ga močno objela. Vsedla sma se na klopco in dobila anonimni sms. » Kaj pa je tole« in slika,ko sem objela Zack. »Omojbog!« sem rekla. »Kaj je?« je reku Zack. »Poglej!«. . .«Nemorem vrjet kaj se dogaja v današnjem svetu, veš kaj js bom stabo F O R E V E R!« je rekel in me objeu. Tole so bili najlepši trenutki. Ura je bila osem zvečer in se mogla it domov. Hitro sem pojedla večerjo in šla v posteljo,ker sem bila utrujena. Nato mi Zack pošle sms, ko piše Pripraula sem si še za šolo in odšla spat.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
- love you all < 3
02. maj 2013
u121339
u121339
next
03. maj 2013
Neeeeeext <3
03. maj 2013
nexrtttttttttttt
03. maj 2013
neeeeeeeeeeeext..!!<3
03. maj 2013
u129560
u129560
neeext!!<3 nujno!?
03. maj 2013
next!!! next!!!! next!!!! next!!!! ... nujno!!!
03. maj 2013
next
03. maj 2013
u122992
u122992
Next
03. maj 2013
u133120
u133120
neeext+nova bralkaaa
03. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani