KLK
Strmela sem skozi okno in poslušala pesem,vedno znova sem si predvajala pesem,ki mi jo je poslal. Nisem se je naveličala,solza mi je spolzela po licu,želela sem si njegove bližine,želela sem si,da bi bil ob meni in me objel ter mi rekel da me ljubi. Vedela sem,da se to nebo zgodilo. *PIP PIP YOU'VE GOT SOMETHING* mi je zazvonil telefon. Pogledala sem in videla,da sem dobila sporočilo od svoje najboljše prijateljice.

*Lina greva na pijačo,potrebuješ družno,res jo. Ob treh pri Barneyu.*
-Se je glasilo sporočilo. Vstala sem in pogledala na uro,bila je dve,zato sem se začela spravljati. Oblekla sem črne pajkice in razvlečen pulover,naredila sem si čop in si naredila eyeliner. Pogledala sem se v ogledalo in zavzdihnila ter pomislila *čas bo,da ga prebolim*. Vzela sem majhno torbico in vanjo dala denarnico in telefon. Medtem,ko sem hodila do Barneya(majhna kavarna v Londonu),sem dobila sporočilo. Mislila sem,da Mayo skrbi kje sem,vendar sem videla,da mi je sporočilo napisal on. Zabolelo me je,ko sem odprla sporočilo.

* Lina oprosti mi,nisem te hotel prizadeti,prosim te odpusti mi,žal mi je da sem te prevaral.*
-Ja Ben,kar naj ti bo žal sem si mislila. Med gledanjem v telefon,sem se zaletela v nekega fanta. Pogledala sem ga in o moj bog! Pred mano je stal Zayn Malik.

O-oprosti,nisem te videla,joj kako sem neumna-sem se začela opravičevati.'Saj se vredu'-mi je odvrnil Zayn. Vidim da je nekaj narobe,lahko zvem kaj? 'Ah samo problemi s fantom'-sem odvrnila in odšla dalje. Pogledala sem nazaj in videla,da je Zayn samo stal in me gledal ter zmajal z glavo.

Zayn(POV)
-Kako je lepa,tako preprosta in žalostna,le kaj jo mori? sem se vprašal,medtem,ko sem gledal,kako je odhajala proti kavarni.

Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. februar 2015
Next
16. februar 2015
KLK
*1 del*
---------
Prišla sem v kavarno in tam me je čakala Maya. Objeli sva se in si naročili kapučino.
''si vredu?''-me je pogledala in videla,da sem dobila solze oči. Pogledala sem stran in si obrisala solzo. Nisem več zmogla tega,zato sva preostanek preživeli v tišini. Ko sem odhajala domov,sem mislila na Zayna,še zdaj nisem mogla verjeti,da sem ga videla,da sva si izmenjala besede. Še preden sem se zavedala,že sem bila doma. Odločila sem se za kopanje v kadi z mehurčki,da se sprostim in neham misliti na Bena.

Zayn(POV)
-Fantje poslušajte me!sem zakričal,da so se vsi zbrali v dnevni. Hodil sem po parku in vame se je zaletela,ta prelepa punca. Bila je tako lepa in žalostna,zanima me kako ji je ime,nisem imel časa je vprašati za ime,ker je hitela,hjoj res jo želim spoznati.
''Saj bo,izvedel boš njeno ime,obljubim ti''je dejal Harry. ''Tako je,podpiramo te Zayn''so zakričali še Niall,Louis in Liam. Hvaležno sem jih pogledal in odšel v sobo. Res jo želim spoznati,zato sem si zadal cilj,da bom izvedel kdo je.

Zbudila sem se na deževno jutro in za trenutek sem pomislila,da so bile sanje,vendar sem se še prehitro zavedala,da je to nažalost resničnost. Danes še,jutri pa spet šola in gledanje Bena,sem razmišljala medtem ko sem se oblačila v športna oblačila,saj sem se odpravljala na tek. Odšla sem do parka,kjer sem začela teči okoli jezera. Med tekom sem poslušala najljubši boyband(1D seveda) in kar naenkrat sem pred seboj zagledala Harrya!

''Živijo''mi je dejal
''H-hej?''sem odvrnila
''Verjetno že veš da sem Harry Styles''se mi je ljubeznivo nasmehnil
''Heh,vem,vaša fenica sem''
''Res? Lahko izvem tvoje ime?'' je bil še naprej prijazen
''Lina mi je ime''sem povedala sramežljivo
''Greš z mano na kavo?''me je povabil
''Ja,z veseljem!''sem odvrnila

Odpravila sva se proti Barneyu in takoj sem pozabila na Bena,ko sem bila v Harryevi družbi. Harry je bil zelo smešen in zanimiv fant,bil je moj najljubši član v bendu. Sedela sva na terasi in pila kavo. Minili sta že dve uri in res je čas hitro šel,ko sem bila z njim. Ko je pogledal na uro je presenečeno izjavil: O šit! Oditi moram,fantje me pričakujejo v studiu,oprosti. Tu imaš številko,napiši mi sporočilo zvečer,da si te shranim v imenik. No iti moram,adijo''. Se je še poslovil in odšel. Vstala sem in hotela plačati,vendar mi je Eric(natakar)dejal,da je Harry že plačal. Začudeno sem ga pogledala in odšla proti domu.

Harry(POV)
-Nemorem si je izbiti iz glave,kako je prijazna in lepa,sem razmišljal,ko sem se vozil proti studiu. Res je posebna punca,komaj čakam,da greva spet na pijačo. Ko sem prispel do studia,so me v njem že čakali preostali štirje člani benda. Pogledal sem jih in jim povedal,da sem bil na pijači z neko punco. Vsi so se začeli smejati,jaz pa sem se samo obrnil stran in bil pripravljen na snemanje nove pesmi LITTLE THINGS.

Ura je bila osem,ko sem sedela na kavču in pila topel sadni čaj ter gledala ljubke lažnivke. Gledala sem v papir,kjer je bila napisana Harryeva številka in se odločila,da mu bom napisala sporočilo,ki se je glasilo:

''Hej,tukaj Lina,samo toliko da veš,lep večer ti želim'',ko sem poslala pošlji,sem se zopet spomnila,kako lep dan sem preživela z njim.

Nadaljujem?
16. februar 2015
Nexttt
16. februar 2015
KLK
Harry(POV)
-Ravno sem pogledal na uro,ko sem dobil sporočilo,dobil sem NJENO sporočilo. Vzel sem telefon v roke in prebral kaj mi je napisala. Ne vem zakaj,ampak ob sporočilu se mi je narisal nasmeh na obraz. 3x sem prebral to malo,kratko sporočilo,preden sem odgovoril.

Čakala sem,da mi odpiše. Nisem vedela,ali mi bo odpisal ali ne. V trenutku,ko sem se ulegla v posteljo,sem dobila sporočilo,bilo je NJEGOVO sporočilo,pisalo je:

''Hej. Lep dan je bil danes s tabo. Kaj če se dobiva jutri na kavi pri Barneyu? Ob petih bodi tam,lepo spi,lahko noč'',se je glasilo sporočilo. Prebrala sem ga vedno znova,preden sem utonila v globok spanec. Prebudila me je budilka in preden sem se zavedala,sem ugotovila,da imam danes šolo. Ležala sem v postelji še 10 minut in premišljevala o Harryu. Vstala sem in odšla v kopalnico,kjer sem opravila dnevno rutino. Odšla sem do omare in komaj sem našla neko oblekco,da sem si jo oblekla za prvi dan tretjega letnika gimnazije. Naredila sem si še figo in se počasi peš,odpravila do šole,kjer me je že čakala Maya. Ravno,ko sem vstopila v šolo,sem zagledala Bena. Takoj je prišel do mene in me zvlekel na samo.
B-ben j-jaz
B-Lina,pogrešal sem te!
J-Jaz tebe tudi,ampak Ben prizadel si me,konec je!
B-Vem,vem Lina,oprosti mi
J-Kar je narejeno je narejeno.
B-Nikoli več te nebom prevaral in prizadel,obljubim ti miška moja
J-Once a cheater always a cheater! Ne,končano je,spusti me
B-Lina!

Obrnila sem se in stekla na wc. Začela sem se jokati,vendar sem vedela,da sem storila prav. Napisala sem sporočilo Mayi,da me naj opraviči pri matematiki za deset minut. Po končanem pouku sva z Mayo odšli na sladoled in nato na sprehod po parku. Ko sem videla,da je ura že pol štiri,sem odhitela domov,da sem se uredila,saj sem se čez uro in pol videla z Harrryem.

Harry(POV)
-V kavarno sem odšel eno uro prej. Čakal sem jo in gledal skozi okno kavarne. Srkal sem vročo kavo in mislil na njo. Bila je moja edina misel in meni je bilo prav. Komaj sem čakal da jo vidim,vedno ko sem pomislil nanjo,se mi je nasmeh narisal na obraz.

Zayn(POV)
-Od dneva,ko se je zaletela vame,je nisem več videl. Le kdo je to dekle? Vsak dan me bolj mika,da zvem kako ji je ime. Moje razmišljanje je prekinil Niall,ko me je vprašal kaj bi rad jedel za večerjo. Pico bom Niall,da boš ti srečen. Niall se je zasmejal in odšel v kuhinjo. Danes je bil na vrsti on,da je kuhal večerjo. Vzel sem list papirja in svinčnik,ter začel risati punco,ki se je pred dvema dnevoma zaletela vame v parku.

Vstopila sem v kavarno in tam je bil. Sedel je pri oknu in strmel v neznano.
j-jaz h-harry
J-Hej
H-O hej. Sploh te nisem videl. Lepo da si prišla Lina!
J-Oh,kako bi naj to zamudila?sem se mu nasmejala
H-Nisem ti še povedal,lep nasmeh imaš.
J-Hvala in enako.
H-Saj ne rabiš zardevati-sem se pošalil
J-Oh,to ni v moji navadi-sem se mu nasmejala nazaj

Pogovarjala sva se o vsem mogočem in na koncu,me je pospremil do doma. Objel me je in me ni spustil,držala sem ga močno in nisem ga želela izpustiti. Kako lahko jaz,takšna punca,objemam tako popularnega fanta,sem razmišljala med objemom. In kako lepo diši,zato sem se še bolj tesno pritisnila njemu. Po petih minutah objemanja me je nežno spustil in pogledal v oči ter dejal: Upam,da se kmalu vidiva. Ko pridem domov,ti bom napisal sporočilo,res nemorem več brez tebe,mi je pomežiknil in se počasi odpravil proti domu.

Nadaljujem?
16. februar 2015
Next <3
16. februar 2015
KLK
Dnevi so minevali zelo počasi,kadar se nisem pogovarjala z Harryem. Pogrešala sem dneve,ko je imel koncerte in se nisva mogla videti ali slišati. Vsakič mi je napisal sporočilo pred koncertom,jaz pa sem mu zaželela veliko sreče. Zelo sem želela spoznati vse člane benda,iti na njihov koncert,ampak nikoli nisem imela dovolj denarja za vstopnico.
Bil je petek,ko sem ravno končala s poukom in sem z Mayo nameravala iti v slaščičarno. Stopila sem iz šole in tam me je čakal Ben z njegovim najboljšim prijateljem Jamesom. Pogledala sem ga in ignorirala njegovo klicanje. Želela sem se usesti v Mayin avto,ko je pritekel Ben,me potegnil za roko in me pogledal v oči.
B-BEN J-JAZ
B-Lina,zakaj me ignoriraš?
J-Mogoče zato Ben,ker si me prevaral z Amando!(Bila je punca,ki me ni marala in se je zelo nosila po drugih)
B-Saj pa veš da ni bilo namerno!
J-Potisnil bi jo lahko stran,ne pa da si jo peljal v svojo posteljo. PRASEC SI!
Videla sem,kako je stegnil roko proti meni,da bi me udaril,ampak se je ustavil,nekdo je pridržal njegovo roko. Pogledala sem in bil je HARRY!
H-harry b-ben j-jaz
J-Harry! Kaj delaš tukaj?
H-Prišel sem po tebe in videla da te tak tukaj nadleguje
B-Spusti me kreten!
H-Obnašaj se
J-Pusti ga Harry. Ni vreden
Harry je spustil Bena,ta pa se je opotekajoč odpravil do Jamesa,ki je le gledal nastalo situacijo.
J-Hvala
H-Ni problema. Kdo sploh je to?
J-Moj bivši fant Ben,ki me je prevaral,sedaj pa mi ne da mira.
H-Ah,saj te razumem. Bi odšla z mano na kavo?
J-Zmenjena sem z Mayo. Ampak lahko gremo skupaj?
H-Seveda
Vsi trije smo se odpravili do slaščičarne in tam smo se pogovarjali ter jedli torto. Ura je bila že pet popoldne,zato sem se odpravila domov oz. peljala sem se s Harryem. Bila sem vesela,da sem ga spet videla po dveh tednih. Nisem pa pričakovala,da se bo zgodilo nepričakovano...

Nadaljujem? sori za krajši next. vsaj 2 nexta da nadaljujem
17. februar 2015
Next
18. februar 2015
next!! <3
18. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani