Nick se je s svojim obrazom približal mojemu. Čutila sem njegov rahel dah in njegove ustnice, ki so me pričele ljubkovati po vratu. "Hannah, tako sem vesel, da sem tukaj s tabo. Ljubim te, enostavno ne morem živeti brez tebe." Približal je ustnice mojim in..."Hannnah, zbudi se! Zamudila boš v šolo."

Zbudila sem se iz najlepših sanj v svojo sobo, okrašeno z božičnimi balončki: "Da mama, prihajam."
Skobacala sem se iz postelje in postala pred omaro. Ker se mi enostavno ni dalo zbirati kaj naj oblečem, sem vzela smrdeč pulover, ki sem ga nosila že nekaj dni in stare kavbojke. Pravzaprav mi je vseeno, kaj si o meni misli cela šola.
Po stopnicah sem se odvlekla do kuhinje, kjer je mama vneto pripravljala zajtrk. Nasmehnila se je, nato pa me posedla za mizo in brez besed prinesla palačinke. Usedla se je poleg mene, nato pa pričela njen govor, ki ga je ponavljala že odkar sva se iz Bristola preselili na deželo.

"Hannah, četudi sva se preselili komaj nekaj dni nazaj, moraš razumeti, da je tako najbolje. Služba mi enostavno bolj odgovarja. Šola pa je tukaj odlična, sem se pozanimala. Spoznala boš mnogo prijateljev, samo daj priložnost vsem, ki hočejo govoriti s tabo. Mislim, da se bova imeli super! In to še ni vse..."

Prekinila sem jo z močnim glasom: "Nočem biti v tem zakotnem kraju! In nočem biti brez Nicka! Ločila si me od edinega človeka, ki me je imel rad! Moj fant je!"

Prevrnila sem stol in zbežala iz kuhinje. Mama se je v ozadju drla, naj pridem nazaj, pa mi je bilo vseeno. Iz omare na hodniku sem vzela staro Nickovo jakno, si jo poveznila čez glavo in stopila na zrak. Kako sem ga pogrešala! Njegove roke in sladke ustnice, prekrasni lasje. Modre oči v katerih sem videla prihodnost med nama. Skupaj sva delala načrte, kakšni bodo najini otroci. Pogovarjala sva se celo o imenih! In sedaj? Tičim nekje bogu za hrbtom, brez najboljše prijateljice Angie in Nicka, popolnoma sama.

Zaslišala sem mamine korake, ki so se mi bližali. Hladno je odprla vrata: "Pozabila si malico in..." pogledala me je v oči: "Srečno v šoli."Medtem, ko sem se sprehajala po stari kmečki poti, do šole, sem poslušala glasbo. Oboževala sem metalce in rock bande, v ritmu glasbe sem premikala glavo in si naglas prepevala. Kar naenkrat, sem zaslišala glasen krik in močan sunek. Na sebi sem zagledala mladega, privlačnega fanta.

"Pusti me, alo!" sem zavpila. "Kaj je s tabo?"

"Lahko bi se mi zahvalila veš. Pravkar sem te rešil gotove smrti, skoraj te je povozil traktor! Ime mi je Zack." Pomolil mi je roko in se prekrasno nasmehnil.

"Hannah. Lahko bi se sama rešila."

Še vedno je ležal na meni in se ni hotel premakniti.

"Kaj bi lahko šel dol z mene, prosim? Traktor je že odpeljal."

"Da, seveda." je dejal. "Si nova tukaj? Raje ne imej slušalk v ušesih, nočem se ti kaj ne zgodi." spet se je nasmehnil in nevede sem se nasmehnila tudi jaz.: "Me pospremiš v šolo? Strah me je."

Pravzaprav me ni bilo, vendar sem si zelo želela Zackove družbe. Bil je čisto nasprotje Nicka. Bil je živahen in zanimiv, pripovedoval mi je neumne šale, da me je spravil v smeh. Med potjo se je dotaknil moje roke in stresla me je nenavadna elektrika. Spomnila sem se na Nicka, ki najverjetneje misli name in me pogreša.

"Oprosti Zack, ne morem. Šolo imam, pohiteti moram."

"Hannah, počakaj!" Potegnil me je za roko in me poljubil. Prijel me je za boke in me stisnil v močan objem. Oklenila sem se ga okoli vratu in s prsti pogladila njegove lase. Ne vem kako dolgo sva se poljubljala, vendar vsekakor predolgo za dva, ki se poznata komaj nekaj minut. Odrinila sem ga in pohitela v šolo.
Nick, oprosti.


Next?
29. december 2015
Js

Nick

Zack
29. december 2015
sama morm komentirat, da bo kdo opazu zgodbo haha ups :3 <3
30. december 2015
u199774
u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!
že imaš eno ki bere ;-)
30. december 2015
u199826
u199826
evo še 2. bralko si dobila men je všeč
30. december 2015
Killian
Killian
Next. Love it.
03. januar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani