Hej vsi! To zgodbico pišem že na neki drugi strani, a sem mislila da bi jo pisala tudi tu. Tole je začetek in glavni osebi je ime Kendall: ima svetlo rjave lase, stara je petnajst let in je srednje visoka. To je zaenkrat vse o njej. Zgodba je napisana v prvi osebi in upam da vam bo všeč! Prosim tudi za komentarje, mnenja in teorije.

“Resnica ali izziv?” je vprašala.
“Resnica.”
“Kaj je tvoja največja skrivnost.” Ob tem vprašanju sem se zasmejala.
“Saj že vse veste.”
V krogu smo sedele štiri prijateljice. Nasproti mene je sedela Primrose in me pričakujoče gledala. Vedela je, da jim nisem povedala vsega. A tudi sama ni bila tako nedolžna. O njej sem vedela nekaj, kar nihče drug ni. Skrivnost sem držala že leto dni in Primrose je to vedela.
“Daj no, vsi imamo skrivnosti.” me je dražila.
“Prav imaš, vsi.” grozeče sem jo pogledala in spustila je pogled.
“Oprostimo jo.” je odločno rekla.
“Kako pa to?” je vprašala Lylla.
“Ja, vse odgovorimo.” se je oglasila še Callie.
“Rekla sem, da jo oprostimo!” je jezno rekla Primrose. “Naslednja?”
“Jaz sprašujem Callie!” se je javila Lylla. “Resnica ali izziv?”
“Resnica.”
“Kdo je tvoj največji crush, ki si ga imela? Kdajkoli.”
Callie je zardela. “Evan Garcia…”
“Kaaaaaj?” Lylla se je smejala “Kdaj je bilo pa to?”
“E, lansko leto. Ampak zdaj mi sploh ni več všeč!”
“Torej ti je všeč nekdo drug.” je prepričano rekla Primrose.
“Ne, nihče mi ni všeč.” je Callie odločno zmajala z glavo, a videlo se je, da laže. Primrose je zazehala.
“Jaz se ne grem več. Dolgčas.”
“Ampak nisi še prišla na vrsto.” sem zanalašč ugovarjala. Ker ni hotela, da pride na vrsto. Ni hotela povedati resnico. Čeprav bi se z lahkoto zlagala. Dobra je v laganju.
“Kje je Ellia?” je takoj spremenila temo.
“Ne more priti. Z družino so šli na neko predstavo. Sporočila mi je, da je ne bo.” je odgovorila Callie.
“Ne verjamem ji.” je rekla Primrose kot, da bi sprejela odločitev.
“Zaspana sem. A gremo spat?” je zazehala Lylla.
“Na sprehod po gozdu grem. Katera gre z mano?”
“Po gozdu? Ne, že ob misli na to me zmrazi.” se je zdrznila Callie.
“Jaz grem.” vstala sem.
“Upala sem, da boš to rekla.” se mi je nasmehnila Primrose.
16. september 2017
u228084
u228084
Next
17. september 2017
u228206
u228206
Zanimivo c;
Neeext
17. september 2017
2. Del
Okej tole je drugi del... Imam jih ze vec napisanih zato bom mogoce objavila dvakrat na dan odvisno koliko nextov bom dobila.. Prosim da kom3ntirate kaksna mnenja in teorije.
Primrosin vrt za hišo je bil velik. Zraven žive meje je bila postavljena vrtna hiša. Tam smo vedno spale, ko smo bile pri njej. Na drugi strani pa je posest mejil gozd. Vanj je vodila gozda pot z majhnimi kamenčki. Predvidevala sem, da je Primrosina družina dala narediti to pot. Pot je vodila vse do neke jase sredi gozda. Na jasi je bilo majhno jezero in poleti smo se hodili kopat tja. Gozd je bil vedno obsijan z svetlobo, ki je prodirala skozi veje. Nikoli še nisem bila v njem ponoči. In zdaj je bila ura okoli štiri zjutraj. S Primrose sva se sprehodili čez vrt do obrobja gozda. Primrose se je ozrla proti skali, ki je stala tam. Pod njo je ležalo nekaj ostrih kamnov. Z njimi smo se nekoč podpisale na neko drevo. To je bilo že dolgo časa nazaj. Hodili sva po gozdni poti in jopico sem si tesneje ovila. Bilo je hladno, čeprav so bile tu poletne noči ponavadi tople. Nisem se počutila varne. “Zakaj?” je naenkrat dejala Primrose. “Zakaj ne poveš? Hočem reči nikomur. Jaz sem povedala, ko sem izvedela, da imam drugega očeta.” Zmajala sem z glavo. Kako je lahko taka. Ne more razumeti preprosto ne more.
“Seveda si! Mislim, tvoj oče je vendar slaven. Pri meni je drugače. Moja starša. No,… Mislila sem njiju… Saj veš. Ah sploh ne vem kako naj ju kličem! Onadva…” glas se mi je tresel, a nisem hotela jokati “Onadva sploh ne vesta, da vem.”
“Veš kaj? Da, si posvojena?”
“Nehaj!” jezno sem jo pogledala. Če je nekdo to rekel naglas je samo še postalo bolj resnično.
“Vsaj nam bi lahko povedala. Mislim ostalim. Jaz že vem. Kaj pa je? A jim ne zaupaš?”
Seveda je vedela ona ve vse. Ni ji bilo treba povedati stvari, da bi jih vedela. Preprosto vedela je.
V globini se je zaslišal pok. Pok pištole. Prestrašeno sem se ozrla okoli sebe.
“Ne paničari samo lovci so.” me je razdraženo dregnila “Sploh pa…”
Na najini desni je nekaj zašumelo. Zdaj je bila Primrose tista s prestrašenim pogledom. “Mislim, da je bolje, da grevaa…” Njen stavek se je prevelil v krik. Pred nama je stala postava. Obraza nisem mogla videti saj ga je zakrivala črna kapuca. Videla sem samo črne lase, ki so padali na čelo.
Nato sva tekli. Tekli na vso moč. Kolena so se mi tresla. Vsak čas bi lahko padla, a sem tekla naprej. Po vseh možnostih mi je šlo za življenje. Bili sva na polovici poti, ko je Primrose zavpila moje ime. “Samo teci…” sem ji prigovarjala. Zakričala je in obrnila sem se nazaj.
17. september 2017
u228206
u228206
Neext
17. september 2017
Neeeext
17. september 2017
Next
18. september 2017
To je tretji del in upam da vam je všeč. Priosila bi za kometarje. Mnenja, teorije, kritike … Karkoli. Pa če vam je všeč ali lahko prisim napišete zakaj vam je všeč ali pa tzudi če vam ni. Hvala za branje! Uživajte! <3
Primrose je ostala nedaleč za mano. Ležala je na tleh in po licih so ji tekle solze. Tresla se je od bolečine. Ko sem se obrnila in jo zagledala sem takoj stekla proti njej. "Primrose!" lovila sem sapo. Bila sem izmučena od teka. "Kaj, kaj se je…" Utihnila sem, ko sem videla njeno roko. Na zapestju je imela globoko rano. Kot, da bi ji nekdo zarezal v roko. A videla nisem nobenega noža ali kaj podobno ostrega. Hitro sem si slekla jopico in obšla me je ledena sapa. Poskusila sen zazstaviti kri in pomagala Primrose vstati. Ni bila dovolj močna, zato je samo obsedela in se naslonila na drevo.
"Kaj se je zgo…"
"Nevem kako, ampak…" glas se ji je tresel in solze so ji še vedno tekle "dohitel naju je. Zgrabil me je za gleženj in padla sem. Mislim, da me je hotel zabosti ampak… Me je samo v roko." Stresla se je.
"Morava poklicati rešilce in… Policijo pa…"
"Ne." zmajevala je z glavo. "Nikogar ne bova klicali. V redu bom. Tudi moji starši ne bodo izvedeli za to saj so tako ali tako na službenem potovanju."
"Kako pa boš…" preden bi lahko kakorkoli rekla me je prekinila: "Saj je Taylor doma. In rana sploh ni tako huda. V redu bom samo… Obljubiti moraš, da ne boš nikomur povedala!" pogledala me je in njene oči so bile rdeče od joka.
"Ampak…" sem ugovarjala.
"Obljubi mi! Moraš bi obljubiti!" glas se ji je spet zatresel.
"Prav." sem zavzdihnila "Obljubim."
"Saj veš, da obljuba pri meni nekaj velja?"
"Vem. Zdaj pa ali boš lahko hodila?"
"Bom. Saj z mojimi nogami ni nič narobe." je odločno odvrnila.
Počasi sva prišli do Primrosinega vrta in se odpravili proti vrtni hiški.
Ozrla sem se nazaj proti gozdu in opazila nekaj nenavadnega. Bila je kri. Na enem od istrih kamenčkov, ki so ležali pod skalo. Na skali pa se je v soju lune bleščal krvavi X.
18. september 2017
Next!!!
18. september 2017
Hvala ti. Lahko ze zdaj ttakoj objavim Next ker mam ze napisano ce hoces.
18. september 2017
ja daj plis
18. september 2017
u228206
u228206
Neeext
18. september 2017
Ok bom sam caki minutko
18. september 2017
jej!
18. september 2017
Zbudila sem se prej kot ostale. Pogled sem obrnila proti Primrose in opazila njeno povito zapestje. Najbrž je povoj našla v vrtni hiši. To me je spomnilo na prejšnjo noč in nenadoma sem se počutila čisto drugače. Vstala sem in se namenila proti vratom. Hotela sem videti, če je krvavi X še tam. Medtem ,ko sem previdno stopicala mimo spečih prijateljic sem se spotaknila ob Lyllo in padla po tleh. Lylla je počasi odprla oči in se dvignila v sedeči položaj. Zmedeno me je pogledala, medtem ko sem se pobrala. “Kaj pa ti počneš?” me je vprašala. Zmajala sem z glavo. “Samo žejna sem bila.” sem odvrnila in pomignila na vrč limonade, ki je stal na mizi v kotu. Lylla je pokimala in se ozrla proti stenski uri. Dvajset čez devet. Lylla se je obrnila še proti Callie in Primrose, da bi ju zbudila.
“Daj ne zbuditi Primrose a prav?” sem hitro rekla.
“Zakaj, koliko časa pa sta bili včeraj še pokonci?”
“Kar dolgo.”
“Kaj sta pa počeli?” se je zasmejala.
“Pogovarjali.” Spet sem zlagala s stavkom, ki je zvenel normalno. Vsakdanjo. Ker to, da poskušaš pozdraviti rano, ki jo je naredil nek neznanec v gozdu sredi noči, ni ravno vsakdanje. S vsakdanjimi stavki se izgovarjam že nekaj časa. Ker ne morem povedati resnice. Ker moja resnica ni vsakdanja. Vse odkar je izginil Elliin brat se je moje življenje spremenilo.
“O čem sta se pogovarjali?” je še naprej spraševala Lylla.
“O ničemer. Hočem reči nič posebnega. To kar se ponavadi pogovarjamo me. Fantje, šola, družina in to…” Ob besedi družina sem se zdrznila. Že dolgo je nisem izgovorila. Ker družine nimam že eno leto. Vsaj ne prave. Lylla je boksnila Callie v ramo, da se je zbudila. “Kaj ti je?” se je pritoževala in poskusila boksniti nazaj. Lylla se je zasmejala in ji pomagala vstati. “Daj, greva po zajtrk v hišo.” Stekli sta proti vratom in zaklicala sem za njima, naj prineseta tople sendviče.
“Kendall.”
Obrnila sem se in videla Primrose kako je stala popolnoma budna in me resno gledala. Odprla je usta, da bi nekaj rekla a nato sem zaslišala še en glas, ki sem ga takoj prepoznala. “Dally?” je nekdo vprašal. Obrnila sem se in na obrazu mi je zasijal nasmešek. Tokrat se nisem pretvarjala. “Taylor.” sem mu odgovorila.

Tukaj je še en del. Opravičujem se, ker je spet krajši ampak nasljednjić oblubim, da bo daljši. Hvala za branje in prosim vas komentirajte. Mnenja, teorije, kritike… Ful bi bilo super če bi pisali teorije. Pač kaj mislite, da se bo zgodilo… Kdo je Taylor in kako pozna Kendall in kaj ima ona z njim…? Super bi mi bilo prebrati kaj mislite. No ja uživajte ! <3
18. september 2017
Next sam preberem jo še že vem da je dobr
18. september 2017
Omg kok si prjazna
18. september 2017
np in mela sem prav ful top je
18. september 2017
Tenkju!
18. september 2017
np
18. september 2017
u228206
u228206
Naj se malo razpišem hah...
Dolžina nexta bi bila lahko (sej si napisala da bodo daljši) malo daljša (malo daljše kot je bil 1.del), ker se ful hitro prebere samo premi govor. Predlagam, da če pišeš v wordu je Next dolg približno 600-700 besed. Opisovanje in občutki so vredu... Do zdej nisem zasledila še nobene slovnične napake, tako da ogromna pohvala
Tuki maš tudi možnost oblikovanja besedila, recimo da bi napisala tole:

Tukaj je še en del. Opravičujem se, ker je spet krajši ampak nasljednjić oblubim, da bo daljši. Hvala za branje in prosim vas komentirajte. Mnenja, teorije, kritike… Ful bi bilo super če bi pisali teorije. Pač kaj mislite, da se bo zgodilo… Kdo je Taylor in kako pozna Kendall in kaj ima ona z njim…? Super bi mi bilo prebrati kaj mislite. No ja uživajte ! <3


V ležeči pisavi in da bi spustila eno vrsto pred tvojim delom. Lažje potem ločiš to od zgodbice
Aja, pa men je ful všeč, da opisuješ tipično pogovarjanje med puncami...
Neeext
18. september 2017
Tenx. Aja pa ok bom upostevala tvoj nasvet glede urejanja besedil. Sj sm ze hotla spustit vrstice sam neki ni delal. Hvala za pohvale in nevem.koliko lahko za zdaj spremenim dolzino delov ker jih imam nekaj ze vnaprej napisanih in tremutno ne pisem, samo objavljam. Zato sem mislila, da bi objavila dvakrat na dan. Pac da bi dva dela sluzila kot en del. Aja pa hvala za razpis!<3
18. september 2017
neeext zgodbica mi je ful ušeč
18. september 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani