u176702
u176702
"Alysha!" se je na vse grlo zadrla učiteljica biologije po hodniku navzdol. Sunkovito sem se obrnila in izbuljila oči."Takoj pridi sem!" je nadaljevala z dretjem ki je paral ušesa. Ga. Lottlis se je že po naravi govorila s tako hripavim in glasnim tonom glasu. Pohitela sem do ge. Lottlis ta pa je dejala nekoliko bolj potiho kot sem bila navajena. Šle sva v njen kabinet in spet se je vrnil njen obupen glas. "Ali si med estom uporabljala plonkce!?" levo obrv sem privzdignila in s koliko toliko normalnim glasom dejala:" Ne gospa. Nisem." sputila sem obrv in nadaljevala z razlago."Tako ali tako ne bi mogla. Zakaj?" v hipu je postala sladko nasmejana do ušes in odšla iz kabineta. Med vrati je tiho rekla:" Bravo Alysha." bila sem popolnoma zmedena. Nisem vedela ničesar. A moralo je biti nekaj dobrega da mi je rekla bravo. Ostali sta le še dve zadnji uri- uri mučne biologije. Pred enim tedno, smo pisali težak test. Nisem se dosti učila zato sem glavo tiščala med roke. Vstopila je ga. Lottlis in začela razdeljevati teste. Ko je stopila pred mojo mizo je iztegnila roko. Čestitala mi je za dobro opravljen test. Dobila sem ga v roke in na vrhu testa zagledala 5(odl.)! Moje srce je od radosti zaigralo in v trebuhu me je ščemelo od sreče. V mislih sem že bila na Markovi zabavi ki bo danes zvečer, v petek. Namreč moja mama je rekla da če bom dobro pisala test lahko grem na zabavo... In res sem ga!
Končno sta minili ti dve uri in pograbila sem torbo. Šla sem do svoje momarice in sva nasmejana poklicala mamo naj me pride pobrat pred šolo. Nič ji nisem govorila o oceni. Po slabih petnajstih minutah je pred šolo stal rdeč avto(naš avto). Pohitela sem do avta in mami povedala srečno novico. "Čestitke!" je postala vsa nasmejana. Do doma sva porabili približno pet minut. Mama je šla naprej v službo jaz pa sem si odklenila vrata hiše in zagleda
La svojega brata Andrewa ki poljublja neko punco v kuhinji. Široko sem odprla usta in na čelu so se mi pojavile gube. Ko me je Andrew zagledal vso presenečeno je takoj odrinil črnolasko starn in stopil do mene. "Alysha, to je Anna. Anna to je moja sestra Alysha." da ne bi izpadla bedno sem zaprla usta. Preden sem se zavedala je bila ta Anna že pred mano. Pogledsala sem jo od glave do pete in našobila ustnice. "Pozdravljena." me je nasmejano in priliznjeno pozdravila Anna. Niti malo mi ni bila všeč. Brata sem potegnila v kotAnni pa namenila prisiljen nasmeh.
Jaz: Andrew what the fuck se dogaja!?
Sem šepetala.
Andrew: Sprijazni se. Saj ni nič takega...
Jaz: Ali mama ve za to?
Zavil je z očmi in se prerinil čez mene. Z namrščenim pogledom sem šla v sobo.
"Uggh!! Saj ne morem verjeti! Našel si je neko šipterko medtem ko njegove bivše še vedno trpijo! Zraven koga jaz živim..."
Moj telefon je zavibriral v žepu kavbojk. Pogledala sem od koga je sporočilo. Bilo je od... od Mathewa! On je moja velika simpatija že od šestega razreda dalje! Odprla sem SMS. Pisalo je:
Hej c:
Kot veš je danes Markova zabava... Prideš?

Bila sem vsa presrečna. Odpisala sem mu:
Oj(:
Jp pridem.
In skakala po postelji kot nora. Hitro sem poklicala mojo najboljšo prijateljico Tanyo in ji vse povedala. "Omg takoj greva v šoping!" in je prekinila. Šla sem se preobleč in šla do Tanyine hiše. Šle sva v trgovino z oblekcami. "Nee.. Saj to ni.... Marry?" Marry je moja največja sovražnica že od vrtca. Nagajivo me je pomahala z njenimi hudičevimi nohti in se zakrohotala kot bi bila pod vplivom drog.
************************************************************************
Next?
Rabim tri nexte za začetek
16. avgust 2014
Evo next next next mas 3 nexte
16. avgust 2014
u176702
u176702
Ne seri medo haha
16. avgust 2014
Ne kakaj* ;P
16. avgust 2014
u176702
u176702
Ne jebaj -.-
16. avgust 2014
Ne imej spolnih odnosov* hahaha
16. avgust 2014
u176702
u176702
Dej haa zs rajš ni use za u javnost kar maš ti neke fore čudne hahaha
16. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg