u104460
u104460
Živijo! Sem Annabelle ali boljše Anne in stara sem 15 let. Moja družina je ZELO bogata, saj sta mami in oči slavna vendar pa to ne pomeni, da sem naduta in to. Ne, sovražim, da se moram ves čas lepo vesti, nositi lepe obleke, kamorkoli grem mora z mano telesni stražar... No pač sm EMO. Hodim v šolo za bogate in tam mi res noben ni všeč. Usi so naduti. Imam pa BFF Rosalie. Spoznala sem jo enkrat v Mc Donald's-u. Moji starši, hmja, kaj pa vem kaj si mislijo o njej. Želijo si, da bi moja BFF bila kakšna naduta punčka (z lasmi navadne barve lol). Ampak to je za zdaj use. Bye!

Annabelle(predstavlite si jo brez tattoojev:Rosalie:

28. februar 2013
u104460
u104460
"Resno mama??! Resno? te obleke NE BOM oblekla!" sem rekla.Odprla sem vrata oblečilnice in vstopila. Pogledala sem med oblekami in ven potegnila kratko črno obleko."Veliko bolje!" sem rekla in se vrgla na posteljo.
"Tega ne boš oblekla za na oskarje!" mi je mama rekla. "Zakaj pa ne?" vsedla sem se na rob postelje in to rekla. "Ker je prekratka, Annabelle!" "Ne kliči me Annabelle! In oblekla bom to obleko ali pa ne grem!!" sem se zadrla. Zavzdihnila je. Vedela je, da ne more narediti več nič, V medijih že dolgo časa poročajo, da se 'Angelina Moore ne razume s svojo hčerko Annabelle Moore' in podobne stvari. če pa me ne bi bilo na Oskarjih, to bi še bilo zanimivo za medije. Oblekla sem si obleko in šla v kopalnico. Tam me je že čakala Clia, moja maskerka (punca, ki liči). Z njo se zelo dobro razumem. Naredila mi je tak make-up:
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfR-JNgN-JlhjqWYdVkH9-6cBMtfUEOBjRGops2I41MN-xMqIw0Q[/img]Frizuro sem imela kot na zgornji sliki. Potem sem obula še visoke pete:Potem sem odšla do Rosalie-ne hiše. Že pred tednom sem jo povabila, da bi šla z mano na Oskarje, da bom imela družbo, in seveda je privolila.
Ko sem prišla do njene hiše, je stala pred vrati in mi mahala. Hitro sva šli v njeno sobo. Pogledala sem si njene obleke in skupaj sva izbrali to obleko:


Imeli sva isti make.up in iste čevlje. Potem sva šli do moje hiše, kjer je mene, Rosalie in moja starša že čakala limuzina.
Od zunaj;
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhQBFyJGYqrU7MvhAYYwcDWwnxYh2YBOddP8Ih8oRuQDyqkqDF2w[/img]
Od znotraj:Potem smo se odpeljali.
28. februar 2013
u104460
u104460
Upppss pri obleki za Rosalie upoštevajte 2. obleko
28. februar 2013
u104460
u104460
cmmon nextite
05. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg