Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
nooo js sm se odločila, da še eno zgodbico tlele gor pišem in seveda je spet o 1D. tko, da že vam kej ni všeč vrata veste kje so zarad mene loh greste tut skoz okn, tisti ka boste pa brasaal pa uživite smile_xd
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.DEL
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Okey dovolj imam! Sovražim svoje življenje! Resno! Čisto vse gre narobe. Grr. Okey naj se vam najprej predstavim. Sem Nika. Nika Hooke. Živim v Londonu ampak sem pol slovenka in pol angležinja. Stara sem 17 in komaj čakam, da bom 18, kar pa se bo zgodilo, drugo leto -.- Moja mama in oče ne živita skupaj in nikoli nista. Bila je samo ena noč, katera je prinesla mene. Spoznala sta se v Sloveniji in malo preveč popila. Flirtala sta in pristala v postelji. Ko je mama izvedela, da je noseča se je vrnila nazaj v London, kjer je živela in za vedno izgubila stik z očetom tako, da ga v bistvu sploh ne poznam. Imam enega polbrata Mattha. Ja tudi jaz ne vem zakaj je vmes h. To bi morali vprašati mojo mamo! Moj brat je starejši od mene ampak on ni bil ponesrečen poskus. Mama je bila poročena, pa je njen mož umrl in potem je Mattha dala babici in za nekaj dni odpotovala v Slo, kjer je naredila mene nato pa se vrnila nazaj -.- No Matth je star 20 in je že poročen. In to s sestro Louisa Tomlinsona! . Ja vas že vidim kako skačete po sobi in kričite 'Srečnica!' ampak nisem srečnica. O neee verjemite boljše, da ne poznate fantov. Včasih so lahko kar nesramni! Recimo Harry, ki mi ves čas teži, kako sem majhna, ker jih imam šele 17 in kje imam fanta, ker sem tako ljubka punčka. Preprosto dovolj ga imam. Imela sem fanta in bil je PRASEC. P-R-A-S-E-C, ki se je le igral z mojim srcem ampak nihče tega ne ve, ker je bila to skrivna zveza. Pa še samo nekaj dni je trajala. Samo toliko, da me je spravil v posteljo in, da sem že pri petnajstih letih v prvem letniku izgubila nedolžnost. Od takrat držim svojo obljubo, da ne bom več imela fanta. NIKOLI. Vsakega fanta na svetu sovražim! Nikoli več se ne bom zaljubila. V šoli nisem preveč priljubljena in imam samo eno prijateljico in to je več kot dovolj. Ona je najboljša prijateljica na svetu. Ja verjetno si mislite, da sem psihično motena oseba ampak nisem. Sem samo jaz!

Sem to kar sem in sem ponosna na to. Sem Nika Hooke, dekle, ki obožuje glasbo, petje plesanje, modo, fotografiranje izzive, sladoled… in obenem dekle, ki sovraži šolo učenje fante, hinavce, opravljanje… Ampak dovolj o tem kdo sem, raje preidimo k moji zgodbi!
м. є.!

--------------------
to je za začetek, če pa hočete naprej pa povejte smile_xd

nextam

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

09. november 2012
u106935
u106935
NEEEEEEEEEEEEEEEXTTTTTTTTTTTTTTT!!
09. november 2012
u110768
u110768
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09. november 2012

2.DEL
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ravno sem hodila domov iz šole, ki je čisto blizu mojega doma. V ušesih sem imela mp3 predvajalnik in poslušala glasbo. Zraven sem se nekaj mrmrala. Ko sem prišla domov sem pritisnila na kljuko in na moje presenečenje so se vrata odprla. Nemogoče. Prepričana sem, da sem jih, ko sem odhajala v šolo zaklenila. Edini, ki imajo ključ so mama, ki dela, brat, ki je na medenih tednih in… oni. Ni mogoče, da so tu, v studiu snemajo pesmi! Ne bog prosim reci, da niso oni. Prestrašeno sem stopila skozi vrata in jih zaprla, kar se mi je v naslednjem trenutku zazdelo neumno. Kaj, če je nekdo vlomil in bom bežala pa bom morala odpirati vrata? Počasi sem stopala naprej proti dnevni sobi… stopila sem v dnevno sobo in kar naenkrat me je nekdo prijel za ramo in zavpil ''bu!'' ''AAAAAAAAAAAA!!!! Na pomoč!!!'' sem zavpila in se obrnila. Zagledala sem njih. Pa zakaj no? Sicer sem si oddahnila, da ni bil morilec a še vseeno sem bila jezna na njih, ker so me prestrašili. Režali so se kot pečeni mački jaz pa sem jezno odšla po stopnicah in torbo zbrisala naravnost proti stolu, da se je že spet skoraj prevrnil.. Zavila sem z očmi in se preoblekla nato pa odšla dol. Sedeli so na kavču in gledali TV. ''Okey ne vem kaj delate tukaj ampak imate tri sekunde, da odidete!'' sem jezno rekla. Zavili so z očmi. Hkrati. Kako jim lahko uspe. Ker niso odšli sem v njih jezno vrgla blazino, ki je bila na fotelju poleg mene in odšla v kuhinjo. ''Slab dan a? Si spet dobila cvek v šoli?'' se je oglasil Louis. ''Ne delaj se, da si moj brat, ker nisi! Raje se brigaj zase!'' sem zavpila in se jezno v sedla za kuhinjsko mizo. Sem že omenila, da naša hiša ni tako velika? Nimamo namreč veliko denarja zato je to največ, kar si lahko privoščimo. Gledala sem skozi okno in čakala da pride domov mama. Kar ni je bilo in, ko sem pogledala na uro sem ugotovila, da zamuja trideset minut. Presenečeno sem odkorakala iz kuhinje mimo fantov- ki so me le ošvrknili s pogledom – in v mojo sobo, kjer sem iz torbe vzela telefon. Začela sem klicati mamo in hoditi po stopnicah. ''Številka trenutno ni dosegljiva!'' je rekel tisti nadležni glas. ''Grrr Sovražim te!'' sem zavpila v telefon, čeprav sem vedela, da me glas ne bo slišal. Fantje so me presenečeno pogledali jaz pa sem jih preprosto ignorirala. Vrgla sem se na fotelj in spet pritisnila kliči. Neuspešno. Telefon sem jezno zabrisala v drug fotelj in jezno gledala okoli sebe. V resnici me je zelo skrbelo. ''Si še vedno jezna na nas ali ti povemo, kje tvoja mama?'' je vprašal Zayn jaz pa sem jih presenečeno pogledala. ''Veste kje je?!'' Prikimali so jaz pa sem jim dala pogled ρσνєנ αℓι ρα ѕι мятєν! ''Na službeno potovanje je šla, ker je napredovala!'' je rekel Harry. '' ''Resno?'' sem presenečeno vprašala in vsi so hkrati prikimali. Resno no kako jim uspe?!??!?! ''AAAAAAAAAAA poklicati moram April!'' sem zakričala in stekla po moj telefon. April je moja bff. Je najboljša prijateljica na svetu in rada jo imam!
09. november 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeext
09. november 2012
u106935
u106935
N.E.X.T.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahahahahhaha umiram: ''Slab dan a? Si spet dobila cvek v šoli?'' se je oglasil Louis.
Ahahahahahahhahahahahaha smile_xd
09. november 2012
hahaha alja kaj je pr tem tok smešnga? smile_xd
09. november 2012
u106935
u106935
Hahahahahahahha če je pa tok smešn hahahhahahahahah ampak dobesedno (resnica ne?) umiraaaaaaaaaaaaaaam!! smile_xd
09. november 2012
haahaha a grem nextat ? smile_xd
09. november 2012
u106935
u106935
J.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.A.!!!!!!!!!!!!!!! smile_xd
09. november 2012

3.DEL

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poklicala sem jo in v nekaj sekundah se mi je oglasila. ''NIKAAAA!'' '' APRIL NE BOŠ VERJELA! MOJA MAMI JE NAPREDOVALA IN ZDAJ JE NA SLUŽBENM POTOVANJU, KAR POMENI VEČ, DENARJA IN, DA SE NAMA OBETA ZABAVA, KER JRE PETEEK IN SEM SAMA DOMA! VSE KAR MORAM ŠE NAREDITI JE TO, DA SE ZNEBIM DREKAČEV!'' Spet so hkrati zavili z očmi. ''TOOOOO že prihajam !'' je zavpila v telefon in prekinila. Nasmehnila sem se in obrnila k fantom. ''VI! Da mi v trenutku izginete iz hiše!'' rečem in na njih pokažem s prstom. ''Ne moremo. Tvoji mami smo obljubili, da bomo za dva meseca skrbeli zate! Tvoj polbrat je namreč na medenih tednih zato se je obrnila na nas!' ' reče Niall. Začela sem se smejati. ''Vi moje varuške? Dajte no saj sem dovolj stara adijo!'' ''In mama je rekla brez zabav!'' je rekel Louis. Zavila sem z očmi. '' Počutim se kot triletni otrok!'' sem zagodrnjala. '' Saj tudi si! Vsaj glede na obnašanje!'' me je zbodel Harry. Pokazala sem mu jezik! Vsi so se mi zasmejali jaz pa sem jih jezno pogledala. ''Pojdite že za vraga ven iz te hiše!'' odkimali so. ''Prav!'' sem rekla. ''Ampak zabava še vedno bo!'' sem jezno rekla nato pa odšla v sobo. Po stopnicah sem odšla zelo močno in upala, da se kakšna polomi. Zaprla sem se v sobo in se odločila naredit nalogo, da mi je ne bo treba v nedeljo. Kmalu sem zaslišala trkanje na vrata. ''Kdo je?'' sem jezno vprašala, ko pa sem zaslišala Aprilin angelski glas sem v trenutku bila pri vratih in ji odklepala. Spustila sem jo noter in nato mi je pomagala narediti nalogo, ker ona je pravi strokovnjak. Med pisanjem sem ji razlagala kako so nadležni fantje. Seveda je bilo to tratenje energije. Ona je bila njihova oboževalka. Sicer ne res tista velika ampak zdeli so se ji luškani in rada je poslušala njihovo glasbo. Najbolj ji je bil všeč Niall ampak tega mi ni nikoli priznala. Jaz sem to prebrala iz njenega dnevnika sem rekla, da sem zlobna. Če mi je bilo pa dolgčas in sem jo čakala. Če se pa tušira 3 ure! Ko sem ugotovila, da ji je še vedno nisem spremenila mnenja o njih sem utihnila. Ko sem končala sva odšli dol po pijačo. Fantom sem namenila zelo zelo nesramen pogled, ki pa ni pomagal. ''Nika ne bo zabave! Mama je rekla…'' ''Briga me kaj je rekla! Vsaj enkrat pa lahko uživam kajne!'' sem jezno pribila in April potegnila za sabo v sobo. ''Se lahko vsaj pridružimo?'' ''Niall!'' se je zaslišalo jezne glasove. ''Kaj? Če ji ne moremo preprečiti zabave…'' ''Utihni!'' je rekel Liam ampak Niall ga ni ubogal in je stekel po stopnicah v mojo sobo in me prosil, če se lahko pridruži. Z April sva se začeli smejati a sva ga spustili naprej. Kaj pa nama bo naredil? Kmalu je prišel še Harry, za njim pa Louis. Nato pa še Zayn in za njim še obupani Liam. Sedel je na postelji in nas jezno gledal. Ampak mislim, da se nihče ni preveč zmenil zanj tako, da je na koncu tudi on obupal in prijel za pijačo. Pred nekaj meseci tega ne bi smel narediti ampak zdaj so se mu ledvice oz. ledvica pozdravila in lahko spet pije. No z April sva ga kar nekaj spili in tudi plesali sva veliko, tako kot ostali. To smo počeli zelo dolgo dokler se mi ni že počasi začelo vrteti in sem padla na posteljo.

--------------------------------------

aahhahaha srečna? smile_xd
09. november 2012
u106935
u106935
N.E.X.T!!!!!!!!!
I love it ;*
09. november 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeext
09. november 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
09. november 2012

4.DEL

Naslednje jutro sem komaj odprla oči. Ohh moja glava! Še nikoli v življenju me ni tako bolela! Dvignila sem glavo, da bi videla v kakšnem stanju je moja soba. Na tleh so ležali April, Niall (on je ležal na njenih prsih), Liam, Zayn in Louis Harry pa je ležal poleg mene na postelji in imel roko na mojih stegnih. Jezno sem jo odmaknila in ga porinila iz postelje. Padel je na tla in godrnjaje odprl oči jaz pa sem stopila mimo njega v kopalnico, kjer sem poiskala tablete. Pojedla sem kar tri in jih poplaknila z vodo. ''Ne bi jih smela pojesti toliko!'' sem zaslišala za sabo in presenečeno sem se obrnila. Bil je Harry. ''Koga briga mojo glavo bo razneslo!'' Zavzdihnil je. ''Ti je že kdo povedal kako nevzgojena najstnica si?'' ''Ja že veliko ljudi! In tudi ti nisi rekel prvič!'' sem rekla in odšla mimo njega. ''Torej si že imela fanta?'' prestrašeno sem se obrnila. ''Kd-o-o ti je to re-eke-el?'' sen zajecljala on pa se je zasmejal. ''Malo preveč alkohola pa lahko iz ljudi izveš veliko!'' Zavila sem z očmi. ''No on je bil navaden kreten! Tako vsi ostali vključno s tabo!'' sem rekla in z vsako besedo bolj izgubljala glas. Še vedno, ga nisem čisto prebolela. Pogled sem usmerila navzdol. NE! Ne sme izvedeti, da ga še nisem prebolela! Jezno sem ga pogledala naravnost v oči. Smejal se je. ''Torej se zaradi tega zdaj z vsakim igraš!'' ''Ne igram se z njimi!'' ''Daj no Nika slišal sem tebe in April. Jasno sta se pogovarjali o tvoji naslednji tarči!'' ''NO TI SI ŠE HUJŠI ŽENSKAR!'' sem rekla a nisem zavpila, da ne bi zbudila ostalih. ''Sem kdaj rekel, da nisem? V posteljo spravim vsako! Vključno s tabo!'' ''Nikoli'' sem se zasmejala on pa je skomignil in odšel mimo mene. ''Obupaj Styles ne bo ti uspelo! Ne boš me spravil v posteljo.'' sem rekla. Nisem se hotela obrnit. Nisem ga hotela pogledat v oči. Ne vem zakaj. Začutila sem, da se mi je približal. Brado je naslonil na mojo ramo. Presenečeno sem ga pogledala on pa se je nasmehnil. ''Potem pa skleniva dogovor! Tisti, ki bo ta mesec večkrat pristal v postelji bo zmagal in dobi nagrado. Če jaz zmagam dobim noč s tabo, če pa zmagaš ti te bom pustil pri miru!'' Nisem se ozirala na druge besede kot 'pri miru' ''Velja!'' sem rekla in se obrnila. ''Oplel si!'' sem še rekla in nato odšla mimo njega. ''Oh ne mislim, da si ti!'' sem ga zaslišala zašepetati a nisem se ozrla nazaj. Odšla sem v sobo, kjer sem spet zaspala.
------------------------
evoooo. nextam?
09. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeext smile_xd
09. november 2012
nnnnnnnneeeeeeeeexxxxxxxt +novs brslks +cool zgodba
09. november 2012
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
09. november 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeeext
09. november 2012
u65741
u65741
next
11. november 2012

5. DEL
Hodila sem po ulici z roko v roki z njim. Ime mu je bilo Jake in po pravici povedano je bil kar luštkan. Harry me že totalno premaguje. Ne vem kako mu uspe. Prišla sva do moje hiše. Ne vem zakaj ampak Jaka sem poljubila v slovo. Mi je mogoče postal všeč in se ne morem igrati z njim? OMG ne, ne smem se! Ne smem se zaljubiti. Oh potrebujem razmislek! Odšla sem po stopnicah gor. ''Ti ni uspelo Nika ha?'' sem zaslišala Harryja. ''Daj no Harry utihni vsaj za sekundo! Prosim. '' jaz nikoli ne rečem prosim. Za kaj za vraga sem rekla prosim? Harry je utihnil jaz pa sem stekla v sobo. Glavo sem zakopala v blazino in poskušala razčistiti ampak me je vsakič močno začela boleti glava. Zakaj no! Ampak mislim, da se nisem zaljubila. Jake mi je samo všeč! Ja to bo. Zaslišala sem odpiranje vrat. Še potrkat ne zna! ''Nika je s tabo vse OK?'' seveda je bil Harry, drug sploh ni mogel biti glede na to, da sva sama doma , ker so šli ostali v trgovino! ''Ja v redu sem!'' sem rekla še vedno zakopana v blazino. ''Se jokaš?'' ''NE! NISEM JOKICA KOT TI!'' ''Okey že vidim, da si v redu. Oprosti samo hotel sem pomagat!'' ''Ni bilo treba! Sem si že pomagala sama!'' ''Torej je bilo nekaj narobe?'' ''Nikoli nisem rekla, da je vse v redu!'' ''Kaj se je zgodilo?'' ''Kot, da te briga!'' ''Ne vem samo pomagat ti hočem!'' ''Ja lahko! Nehaj mi težiti!'' ''Težko…'' ''Vidiš! Tudi pet sekund miru mi ne, daš!'' sem rekla in ga končno pogledala. Vstala sem in jezno stopila k njemu. ''Nimam tudi sekunde lastnega življenja, ker mi mami sledi na vsakem koraku in potem gre na potovanje in končno mislim, da bom lahko šla vsaj na eno zabavo ampak ne! Potem pridete vi in se igrate starejše brate. DOVOLJ VAS IMAM! D.O.V.O.L.J.!'' sem jezno zavpila. Presenečeno me je pogledal. Verjetno bi vsako dekle ob tem izbruhu že jokalo ampak jaz še zdaleč nisem jokica.''imela si zabavo! Vsi smo se napili…'' je zašepetal. ''Eno! Pa še to doma. Še nikoli nisem bila zunaj v diskoteki!'' jezno rečem. ''Hočeš v diskoteko! Prav ampak verjemi, da ni tako kot misliš!'' je jezno rekel in me začel vleči iz sobe. Odvlekel me je do avta in mi rekel naj se usedem. Okey priznam. Bala sem se ga. Tako jeznega ga še nisem videla. Pa saj sem samo hotela v diskoteko.
14. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeexttttttttttttt
14. november 2012
nnnnnnneeeexxxxxttttt!!!!!!
14. november 2012

6.DEL

Vozil je hitro ali celo prehitro. Saj ne, da ne maram v hitri vožnji. Uživam v njej ampak tokrat je bilo drugače. On je bil jezen jaz pa prestrašena. Jezno je gledal predse jaz pa nisem vedela kaj narediti. Zato sem ostala tiho. Zapeljal je do najbližje diskoteke in me jezno pogledal. ''Tukaj imaš! Pojdi in se napij! '' je rekel jaz pa sem prestrašeno pogoltnila slino in stopila iz avta. ''Pokliči, ko boš hotela domov!'' je rekel ''Hvala ampak bom šla peš. Ne bom se ga napila. Samo plesala bom!'' sem tiho rekla in zaprla vrata. Speljal je in v sekundi, ga nisem več videla. Vzdignila sem glavo in odšla noter. Že v naslednjem trenutku sem veselo plesala na plesišču. Obožujem ples. Plesala sem kakšne pol ure nato pa sem si šla po pijačo. Naslonila sem se na šank in pogledala na okoli. Šok. Videla sem ga. Jake. Bil je nasproti mene in bil je s punco… s katero se je poljubljal. Odlepil se je od nje in zasmejal. Pogledal je okoli sebe in me zagledal. Prebledel je jaz pa sem jezno kozarec odložila na pult in stekla ven. Bila sem jezna. Pa tudi zlomljena. Všeč mi je bil. Tekla sem po pločniku kolikor hitro sem lahko. σкєנ ηιкα ѕαмσ ηє ѕє נσкαт! ηι νяє∂єη! Sem si govorila ampak še vseeno mi je ravno pred našo hišo po licu spolzela solza. Odprla sem vrata in stekla proti stopnicam. ''Nika?'' sem iz dnevne sobe zaslišala Harryja. Hitro sem si obrisala solzo. ''Ja?'' Prišel je do mene. ''Mislil sem,da boš tam dalj časa. Nisi hotela zabave?'' oči so me zapekle pa sem se zadržala. ''Ja no postala sem utrujena torej… lahko noč!'' sem rekla in se obrnila. Prijel me je za roko. ''Nika kaj je narobe?'' ''Kje so fantje?'' sem vprašala kot, da njegovega vprašanja ne bi slišala. ''Zunaj odločili so se, da gredo še v kino in na večerjo, ampak kaj je narobe?'' Nisem več zdržala. Solze so se kar ulile. ''Zmagal si! Ne grem se več!'' sem zahlipala nato pa stekla po stopnicah.
14. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeextttttttttttt
14. november 2012
nnnneexxxxttt!!!!
14. november 2012

7.DEL

Čez nekaj sekund se je prikazal za mano. ''Nika, kdo ti je kaj naredil?'' je rekel jezno jaz pa sem le v solzah odkimala. Zavzdihnil je in stopil k meni. Na moje presenečenje me je objel. In še večje presenečenje je bilo, da se je nekaj v meni zganilo. Pogledala sem ga v oči on pa mi je z roko obrisal solze. Smrknila sem in mu glavo naslonila na prsi. Močno me je objel in tako bi lahko ostala za vedno. OMG sem se…. Nee! Samo dober prijatelj je! Takrat mu je zazvonil telefon. Zavzdihnil je in pogledal kdo kliče. Nato se je oglasil. ''Hey Lou kaj je?'' zaslišala sem, da je Louis začel govoriti. Ni se mi dalo poslušati zato sem odšla v kopalnico, kjer sem si šla umit obraz in sem se preoblekla v pižamo. Ko sem prišla nazaj je Harry sedel na postelji. ''Fantje bodo danes prespali pri prijatelju.'' ''Kaj pa ti?'' sem vprašala začudeno ''Jaz bom tukaj. Nekdo mora paziti nate.'' Je rekel jaz pa sem zavila z očmi. 'ne potrebujem varuške veš. Če hočeš, lahko greš.'' ''In pustim tebe, da si po možnosti kaj narediš?'' ''V redu sem samo…'' ''Nika jokala si! Nisi v redu.'' Zavzdihnila sem. ''Prav naredi kar hočeš. Jaz grem spat in sanjat o maščevanju. Lahko noč!'' sem rekla in se vrgla na drugo stran postelje. Zaprla sem oči. Ni se premaknil. A ne misli oditi? Začutila sem odejo. Pokril me je? ''Kakšno maščevanje?'' je vprašal jaz pa sem se obrnila k njemu. ''Zakaj te zanima?'' sem vprašala. ''Obožujem maščevanja!'' je rekel in njegove oči so se zasvetile. Vau! Zastrmela sem se v njega. ''Nika?'' je vprašal jaz pa sem zmedeno stresla z glavo. ''Kaj?'' ''Kaj se ti je zgodilo?'' ''Ne bom povedala!'' sem jezno rekla in se obrnila. Nežno me je prijel za ramo. ''Prosim?'' spet sem začutila solze, ko sem pomislila, na njega. ''Jaz in Jake sva hodila, potem pa sem ga danes videla poljubljati se z drugo!'' sem zašepetala. ''In zaradi tega nočeš več nadaljevat stave? Mene bi to v spodbudilo…'' ''No mene pa ne! Samo podri me že enkrat, da bo vse to mimo!'' sem zaihtela on pa me je čudno pogledal. ''Ne bom!'' ''Zakaj?'' ''Jaz… Jaz… ne morem!'' je rekel jaz pa sem ga še bolj čudno pogledala. ''Ne boš? Harry Styles ne bo dekleta spravil v posteljo…'' ''No tebe težko, ker si že v postelji…'' ''Veš kaj sem mislila! OMG kaj se ti j zgodilo? Imaš vročino?'' sem rekla in ga potipala za čelo. Zasmejal se je in me prijel za zapestje. Odmaknil je roko na posteljo in trajalo je nekaj sekund, da jo je spustil. ''Jaz samo mislim,da si zelo dobra prijateljica in nočem zrušiti najinih stikov! ''Kdo je rekel, da bi s tem porušil stike?'' ''Zakaj me sploh hočeš spraviti v posteljo?'' ZAKAJ GA HOČEM??? ''Saj te ne. Samo ne razumem te!'' ''No tudi jaz tebe ne!'' ''prav! In samo za info: nočem, te spraviti v posteljo z mano!'' ''Prav!'' Obrnila sem se in zaprla oči. Zakaj sem to delala? Mi je všeč? Ga ljubim? Tako veliko vprašanj…
14. november 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeextttttttttttttt
14. november 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. november 2012
u112773
u112773
Next