Neeeeeeeeeeeeeeeext! perfect
07. maj 2019
Next[/quote]
08. maj 2019
Next
12. maj 2019
Heila po dolgem času sem spet tu z novim nextom, obljubim, da bom sedaj pogosteje objavljala hope you like it!

9. ~ Valentino ~

“Vesel sem, da sta se nam odločili pridružiti in upam, da bosta pri nas našli želene izzive, zagotavljam vama, da bo velikokrat zelo zanimivo.”

Nisem se mogel upreti in svoj pogled sem usmeril proti prekrasni blondinki. Kako se že piše? De Rosa? V glavi se mi je pojavilo kar nekaj nespodobnih misli, ki sem jih hitro odrinil. Pozabi T. J., pravkar si jo zaposlil!

Ujel sem njun pogled in nekaj se mi ni zdelo prav.

“Sem kaj narobe rekel?” sem vprašal in si skušal v mislih ponoviti besede, ki sem jih izrekel. Amanda, ki se mi je zdela na prvi pogled bolj sramežljiva kot Natalie je povesila pogled in se skrčila na stolu, kot bi se hotela pogrezniti za višino vsaj petih nadstropij.
“Ne, niste,” je rekla svetlolaska. Čeprav se mi nekaj ni zdelo prav, sem pokimal in sklenil, da se ne bom vtikal v njun odnos.

“Kakorkoli, pričakujem vaju jutri ob sedmih v glavni pisarni, ostalo se bomo dogovorili sproti,” sem rekel in se dvignil na noge. Dekleti sta me posnemali in podali smo si roke, nato pa sem ju pospremil do avle.
~ Natalie ~

Dvignil se je na noge in nama podal roko. Komaj sem čakala, da ga Amy spusti in da se rokuje še z mano. Nestrpno sem pričakovala trenutek in ko mi je ponudil svojo dlan mi je namenil precej močan prijem, s katerim mi je vzbudil neko globoko spoštovanje. Ob dotiku najinih dlani je skozi kožo steklo milijon električnih impulzov, ki so se zasidrali globoko v mojem trebuhu, ter tam prebudili metuljčke.

Prehitro je popustil prijem in roka mi je padla ob telo. Potrebovala sem nekaj trenutkov, da sem se zavedla svoje okolice in nato naju je pospremil do avle, kjer sva ga z Amy pred kakšne pol ure čakali.

Zmedeno sem stopala do dvigala in razmišljala… o njem. Kako je mogoče, da ti samo prisotnost nekega moškega, ki ga niti ne poznaš povzroči takšno nelagodje in občutke lebdenja nad tlemi. Je to sploh resnično?

“Pazi!” sem slišala glas za sabo in roka me je potegnila nazaj na pločnik. “Natalie! Si v redu?” Amy. Zmedeno sem se ozrla okrog sebe in nekaj ljudi me je presenečeno gledalo. Amy je bila videti obupana in zaskrbljena. Zavedla sem se, da pričakuje moj odgovor in ravno sem odprla usta, da bi ji odgovorila, da mi nič ne manjka, ko se zaslišala vpitje za sabo.

“Pa kaj je s tabo narobe?! Lahko bi te povozil?!” Obrnila sem se in zagledala nekega moškega za sabo, ki je ves razburjen prišel iz avtomobila. Mar sem res brezglavo skočila na cesto?
“Hej, ne vpij nanjo!” se je Amy postavila pred mano. “Saj si sam kriv, če pa ne upoštevaš prometnih predpisov in divjaš po ulicah, kjer je to jasno prepovedano!”
“Aja?! In kdo si pa ti, da me boš učila vožnje?” je rekel in stopil proti Amy, da je bilo med njima le slabega pol metra razdalje.
“Njena najboljša prijateljica, če že vprašaš! In nekdo te more, če so ti že vozniško dovoljenje podarili za lepše videt!”

***

Kaj misliš da se bo zgodilo v nadaljevanju?
21. maj 2019
Tožiu ju bo? Next
21. maj 2019
Next.Zlo dobra zgodba.
21. maj 2019
Next! Hm... Znebili se bosta nadležnega tipa in šli domov ali pa na pijačo Haha
22. maj 2019
Klicau bo policijo
22. maj 2019
Next
26. maj 2019
Nova bralka, mislim da je sin od šefa tale ko jo je skor povozil
Next
14. julij 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg