u172325
u172325
Hey to je moja prva zgodbica
Tu Harry ne bo slaven in bi normalen najstnik in bo zgodba z večinoma ljubezensko vsebino.

Tukaj je nekaj malega za začetek.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Chapter1: I only want you~ Harry Styles ff.

Alexis Morgan:

Spet ponedeljek. Sovražim jih. Budilka je začela peti "cin cin" nisem je uspela utišati, ker je v mojo sobo privihral moj mali bratec Lan in že je začel skakati po meni. Na srečo me je rešilo kričanje iz kuhinje "Lexi zajtrk!". Hitro sem se oblekla, nanesla Make-up in odhitela v kuhinjo. ko sem se najedla palačink sem pograbila torbo in se odpravila v šolo. Malom pred mojim ciljem pa sem pristala na tleh. "Avv, pazi kje hodiš!" sem si mrmrala. "Oprosti nisem te videl". Ugotovila sem da glas pripada fantu. Pomagal mi je vstati. "Harry. Kdo si pa ti?" me je vprašal. "Alexis" sem komaj slišno odgovorila. "Te lahko pospremim do šole?", me je po nekaj minutah tišine vprašal. "Seveda" sem na kratko odgovorila. Na poti do šle sva se pogovarjala in izvedela sem, da nima očeta in da živi z mamo in sestro. Ugotovila sva, da sva v istem razredu. Prispela sva le nekaj minut pred začetkom pouka, zato sva tekla da nebi zamudila. Pouk je hitro minil. Ko sem se odpravljala domov sem zaslišala: "Alexis počakaj!". Bil je Harry. Ko sva domov mi je rekel, da bi ta teden predstavil svojo sestro, ki je samo leto mlajša od naju. Jaz sem že bila pri mojem domu zato sva se morala posloviti. To je bil res najboljši ponedeljek vseh časov, ampak nevem zakaj?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mnenje?
Vam je všeč?
Naj nadaljujem?
19. april 2015
neeeeeeeeext
23. april 2015
u172325
u172325
Hy. No tule je prvi next, ki je posvečen laurič. No da ne bon nakladala bom kar začela.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harry Styles:

Ko sem prišel domov sem imel poseben občutek in v želodcu me je zvijalo. Mislim, da sem zaljubljam ah kaj pa kvasim neumnosti nee jaz zaljublen kje pa. Amapk zakaj lahko mislim samo na njo na njen smeh. Pozabi jo . Z mislima na Alexis sem odšel v posteljo.
Zjutraj me je zbudila budilka in to je bilo 5 minut do začetka pouka. Hitro sem smuknil v oblačila in odhitel v šolo. Zamudil sem in, ko sem vstopil v razred so se vsi smejali. Lexi me je hitro potegnila v klop. "O ti pa rad zamujaš" mi je rekla smeje. "Itaq, če ne bi zamujal ne bi bil jaz" sem ji smeje odvrnil. Ko je bil čas za kosilo. Sem jo hotel vprašati, če bi sedela skupaj v menzi a mi je že pobegnila izpred oči. Odšel sem v menzo in jo tam zagledal, a nekaj me je zmotilo saj ni bila sama. Pri njej je bil Lukas največji ženskar na šoli. Od daleč sem slišal njegove znamenite besede osvajanja: »Oj, jaz sem Lukas in tisi Alexis če se ne motim?. Imaš zelo lepe oči, ki se svetijo kot ocean.« smehljala se je in odgovorila »če se motiš imaš torej prav in hvala za kompliment.« Nekaj v meni me je razjedalo in postal sem kar malce ljubosumen.

Alexis Morgan:

Zjutraj sem zbudila z nasmehom na obrazu. Hitro sem opravila svojo jutranjo rutino, se oblekla in že sem bila v kuhinji. Hitro se zmetala zajtrk v sebe in že sem bila na poti v šolo. Čudno se mi je zdelo, da ga nisem srečala. Ko se je pouk začel ga še vedno bilo in mislila sem, da je zbolel. Po približno desetih minutah začetka ure se je le prikazal. Učiteljici se je začel opravičevati »Učiteljica oprostite ker sem zamudil ampak presneta budilka ni zažvižgala kot vsako jutro.« »Tokrat ti spregledam skozi preste ampak naslednjič se me pazi.« Ko se videla da je od sramu zardel sem ga hitro potegnila v klop. »ti pa rad zamujaš kajneda?« Samo nasmehnil se mi je in po tiho dodal: »če ne bi zamudil ne bi bil jaz.« Ure so hitro letele in bil je čas za malico. Ker se mi je zelo mudilo sem kakor hitro se je dalo pograbila torba in odšla. Ko sem se vsedla na moje običajno mesto je k meni pristopil Lukas. On je bil najbolj popularen fant na šoli in nekateri celo pravijo, da punce menjava kot spodnje perilo. »Oj jaz sem Lukas, imaš zelo lepe oči ki se svetijo kot ocean.« »Jaz sem Alexis« sem mu smeje odgovorila. »Bi prisedla k meni in mojim prijateljem?« me je z šarmantnim nasmehom vprašal. »Ne hvala, mi je čisto všeč tukaj in če te ne moti nekoga čakam.« sem mu odgovorila. Malo sva še klepetala in ko je odpel sem zagledala Harryja, ki je stal ko vkovan v tla in me samo z začudenjem gledal….
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj se bo zgodilo?
Kako se vam zdi?
Nadajujem?
24. april 2015
Neeeeeeeeext
24. april 2015
u172325
u172325
Ojla. No tule je nov next
******************************************************************
Chapter1: I only want you~ Harry Styles ff.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Alexis Morgan:

Bila sem zelo začudena ko sem ga videla, kako gleda oz. bulji k nama z Lukom. Nevem kaj me daje ampak imam občutek, da mi je malo všeč kako je ljubosumen. Ko sem ga zagledala da tam stoji kot kipec sem šla do njega in ga povlekla k mizi. »kaj je bilo to?« . Po majhnem trenutku tišine je končno odgovoril »če povem po pravici še sam nevem kaj me je pičilo da sem kar obstal, kot kak bedak.« Potiho sem se hihitala, ko je to opazil pa je žalostno povesil glavo. »Hej saj je ok in čepo te je bilo videti v takem šoku kot si bil zdaj.« Malice je bilo konec in pouk je minil kot strela. Ko sem prišla iz šole me je že čakal, da greva skupaj domov. Bil je grd in deževen dan. Med potjo sva se zajebavala in ko sem hotela narediti naslednji korak sem začutila kako padam. Njegove močne roke so me ulovile in takrat se je zgodilo nekaj nepričakovanega. »Pa te imam« sem slišala naslednja stvar kar sem videla pa so bile njegove ustnice, ki so se dotaknile mojih. Nisem hotela, da se ta trenutek konča saj je imela tako mehke in lepe ustnice ter božansko se je poljubljal. Ko se je odlepil je rekel za žalostjo v očeh »Oprosti ne bi smel, vem da imaš drugega.« Začudeno sem ga pogledala in mu hitela pojasnjevati. »Kaj nimam drugega kje si pa to pobral in naj ti ne bo žal, ker meni ni te stvari se pač zgodijo.« Čakaj kaj sem pravkar rekla? Da mi ni žal saj mi res ni ampak nevem kaj čutim. »Pa saj sem slišal pri malici kako sta se z Lukom hihitala in smejala.« »Ja smejala sem se zato ker mi je prišel povedat smešno novico in predstavil se mi je«. »Aaa tako potem pa tiste besede vzamem nazaj.«je olajšano rekel. »Ja kar se pa tiče poljuba zgodil se je in tudi prijatelji se poljubljajo.« sem še dodala in veselo sva odkorakala domov. Preostanek dneva pa sem premišljevala o današnjem dogodku. Bilo je že pozno in hitro se, se skobacala v posteljo. Sanjala sem o poljubu.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Harry Styles:

Spet jutro. Budilka je zapiskala ter pristala v košu. Hitro sem smuknil iz postelje, opravil svojo rutino in odšel v kuhinjo. Tam je že skakala Emma, moja sestra. Živela sva sama saj sta nama starša umrla v prometni nesreči. Videl sem, da si je pripravljala kavo zato sem hitro pograbil kruh z nutello takoj za tem sem zaslišal »gospodič daj to nazaj in si naredi svoje!« »hahah če me uloviš potem ja drugače pa ne.« Lovila sva se po kuhinji. Ko je bila ura čas za šolo sva se odpravila. Danes nismo imeli pouka, ker gremo plavat. Pri avtobusni postaji me je že čakala Lexi. »jutro zaspanec« je hihitavo rekla. Ko je pripeljal bus nas je učitelj razdelil kako bomo sedeli na busu. Jaz nisem bil z Alexis, sedeti sem moral z Lily. Celo pot mi je nakladala o ličenju in o slavnih osebah, Lexi pa se mi je samo sladko smejala. Končno smo prišli, ker če nebi bi mi glava odpadla. Prišli smo do omaric in tam smo slekli odvečna oblačila. Lexi je imela omarico poleg mene in ko se je slekla se je pokazalo njeno lepi in izklesano telo. Videla je da jo gledam zato je zardela. »Greva mali, hitro v vodo.« mi je smeje rekla jaz pa sem samo prikimal saj me je čisto prevzela....

*****************************************************************************************************
Kaj se bo zgodilo?
Mnenje/predlogi/kritike??
Next?
18. maj 2015
u172325
u172325
Chapter3 je sory za napako
18. maj 2015
Next
19. maj 2015
u90982
u90982
nexššššššššššššššššttttttt!!!!!!
19. maj 2015
neeeeeeeeeext
20. maj 2015
u193984
u193984
Meni je fuul ušeč
Neeeeeeeeeeext
20. maj 2015
u172325
u172325
Hojla punce, strašansko se opravičujem, ker tak dolgo ni blo nexta ampak mam napeto dogajanje ampak next dobite jutri če bo vse po sreči.
29. maj 2015
Next
30. maj 2015
Next
30. maj 2015
u172325
u172325
Ojla punce, evo tule je novi next. Posvečam ga vsem novim bralkam. hvala da berete <3
...............................................................................................................

Chapter4: I only want you~ Harry Styles ff.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Alexis Morgan:

Nevem kaj mi je bilo da sem ga kar poklicala "mali" ampak nima veze ker sva naslednji trenutek že bila v vodi in se igrala kot dva majhna otroka. "v vodi si pa kar divja. Me zanima, če si tudi drugje taka." mi je smeje rekel medtem, ko me je tunkal. "Haha zeloo smešno in ni glede drugega dela vprašanja pa odgovora ne izdam." Začudeno me je pogledal in si nekaj momljal. Kopanje je trajalo nekaj do poznih ur. Ko smo se šli preoblačit za naju ni bilo več posamezne kabine. ravno tisti, trenutek je mimo prišel učitelj. "Am profesor tukaj je samo ena kabina prosta midva pa sva dva". "Ja pa saj se ne bosta pojedla in gotova sta že oba videla vse delo nasprotnih spolov." Ko je to izrekel sem močno zardela kot kuhan rak in prav isti je bil Harry. "No zdaj pa se spravita preoblačit" je hitro rekel profesor in odšel. Hitra sva stekla vsak po svoje cunje in se spravila v kabino. Poskušala sem si odpeti zgornji del kopalk pa nikakor ni uspelo. V zadregi in z rdečico na obrazu vprašala "am Harry, a bi mi lahko odpel kopalke?". Videla sem kako je malce zardel a vedela sem, da si to tudi želel, da se zgodi. Ko se je njegova roka dotaknila mojega hrbta sem pospešila srčni utrip in začutila mravljince po celem telesu. Modrček kopalk mi je odpel in me obrnil proti sebi. "Res si lepaa na oba načina", ko sem tu zaslišala sem hotela nekaj pripomniti a je bilo prepozno saj sem njegove lepe in popolne ustnice že čutila na svojih. "Všeč si mi!!" je rekel in odvrgel brisačo, ki sem jo držala. Kmalu je poglobil poljub tako da je vključil jezik. Naslednje kar se je slišalo je bilo trkanje na vratih in glas profesorja. "Pohitita čez pet minut odhajamo". Hitro sva se oblekla in stekla na avtobus. Ko sva se vsedla na svoja mesta je mimo naju prikorakala Barbara na kratko "Barbi" kot jo kličejo. Ona je najbolj popuralna punca oz. koza na šoli. "Oh Harry" je začela nakladati. "Če res dobro vidim imaš na ustnicah šminko roza barve". Takrat sem se zavedla, da sem edina v našem razredu, ki nosi šminko iste barve. "Prav tako se dobro spomnim, da sta se z Alexis skupaj preoblačila. Bog ve kaj vse sta počela??" je rekla smeje. Takrat je Harryju prekipelo. Začel jo je nadirati "Alexis pa lepo pusti na miru če imaš kaj za povedat mi povej kar v faco in na za mojim hrbtom". je rekel jezno. Noben fant se ni še nikoli tako postavil zame in takrat sem nekaj spoznala...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaj je spoznala?
Mnjenje/komentarji?
Next??
01. junij 2015
Da ga ljubi
kul
Itd
takoj mi nexti! !!
Neeeext
01. junij 2015
neeeeeeeeeeeeeext
02. junij 2015
u172325
u172325
Ojla punce, evo tule je novi next. Oprostite ker tako dolgo ni blo nexta. hvala da berete
...............................................................................................................

Chapter5: I only want you~ Harry Styles ff.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Alexis Morgan:
Takrat sem spoznala, da sem dejansko zaljubljena vanj že od trenutka ko sva se spoznala. Ko sem zaslišala kako me brani sem se tega tudi trdno zavedala. Iz misli me je zbudil najlepši glas na svetu. »hej si dobro??« me je spraševal kot, da bi doživela nevemkaj. »ja in hvala, da si se postavil za mene.« sem mu nekako zamišljeno dogovorila. »zate vse« sem zaslišala. »objemi me« sem mu rekla in še sama nevem zakaj. »Prosim??« me je začudeno vprašal. Jaz pa sem ponovila »objemi me«. In naslednji trenutek sva že objeta sedela. Nemorem opisati trenutka v njegove, objemu, to je bilo kot pomirjevalo proti vsem težavam.... Naslednje kar sem videla pa je bila spet Barbara, ki naju je zavidljivo gledala Harry pa jo prebadal z pogledom spelji se. Kar naenkrat se je približal mojemu ušesu in mi vanj zašepetal »hvala za objem in všeč si mi in too zelooo«. Ko sem to zaslišala sem se čisto stopila, ker nisem vedela kaj narediti sem ga samo še bolj objela in mu rekla »tudi ti si meni zeloooooo všeč in hvala, da si me prej zaščitil pred Barbaro«. »Ni problema in zate bi naredil vse«. Nato me je poljubil na lase takrat so se mi po telesu vsuli mravljinci in mateljučki v žalodcu. Tako sva ostala dokler nismo prispeli k šoli. Oba sva bila peš in takoj sva se odpravila, da nebi slišala drugih opravljati o naju. Po nekaj minutah hoje je vzel mojo roko in nama prepletel prste. Takrat sem naredila tomkar sem si zamislila na busu. Ustavila sem ga im ga prijela za roke, nato sem začela. »Nekaj ti moram povedati.« Ko je to slišal je obnemel. Nisem se pustila zmesti in tako sem nadaljevala. »Že od prvega trenutka ko sva se spoznala sem začekla nekaj čutiti do tebe, to se je krepilo iz dveva v dan dokler se nisem zajlubila v tebe«. »Danes sem spoznala... da te ljubil z vsem srcem!!!«. Ko je to zaslišal je stopil bližje k meni in me samo poljubil. Piljub je poglobil z jezikom in ko nisva več imela zraka se je odlepil. Bila sem šokirana zaradi njegovega odziva. Takrat je pokleknil in me vprašal najlepše besede na celem svetu. »Ali bi bila MOJA punca??« Ko sem to zaslišala se samo pokleknila k njemu in ga poljubila. Ko sem se odlepila se mi je nasmehnil kot se samo on zna rekel »to bom vzel kot JA« zdaj pa sem samo prikimala in vstala. Pomagala sem mu vstati in s prepletemi prsti ter v objemu sva odšla domov. Ko sva prispela do moje hiše sva se samo strastno poljubila in nato sem odšla v hišo. Ko sem vztopila je v moj objem pritekel Lan. Poljubila sem ga na lice »Kdo je bil to z katerim si se poljubila?« oh mali lisjak sem vedela da naju nekdo opazuje. »Am to je bil moj fant ki je poleg tega moja največja ljubezen«. Ko sem to izrekla je stekel vztran in videlo se mu je na obrazu da je srečen zame. Hitro sem stekla še mami povedat novico in tudi ona je bila vesela. Preostanek dneva sem lenarila. Kmalu je bila deset ura in hitro sem se stuširala si odstralina make-up in odšla spat. Sanjala sem o moji ljubezni.

http://www.fallseven.ca/wp-content/uploads/2010/06/project-365-fall-seven-20100629-1.jpg

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Harry Styles:
Zjutraj sem se hitro zbudil. Opravil sem svojo vsakodnevno rutino. Ko sem prišel v kuhinju me je Emma vesele gledala. »kaj se je z tabo zgodilo, da si tako nasmejan??« je bila radovedna. »boš že videla«. Sem je ji rekel skrivnostno in nato izgil iz hiše. Ura je bila petnajst minut do začetka pouka i že sem stal pri Lexijini hiši. Ko je prišla vem se mi je vrgla v objem. »Hej bebe, sem te že strašansko pogrešala!« mi je rekla, jaz pa sem jo samo poljubil. »Samo še enga« sem rekel, ko je rekla da bova zamudila če se ne bova ustavila. Ko sva prispela do šole, se je spet začelo staro sranje. »Glej, glej, glej... koga pa imamo tukaj.« je rekla Barbi in vsi so se obrnili k nam. »Novinka in Styles, ne mi rečt da sta skupi?« je še vedno provocirala. »No imamo že novo pičkico, ki nam bo kradla fante, končata afero z Stylesom hahahahaha!!« se je zlobno krohotala. Nato je Lexi stopila k njej in jo boksnila » če me še ENKRAT užališ boš videla stran mene, ki je nočeš spoznati!!!!!!!!!!!« ko je to izrekle jo je Barbi besno pogledala in jo hotela udariti nazaj. Lexi je to videla, jo prijela za roko in jo še enkrat oplazila »to pa je zato, da se boš naučila spoštovati druge!!!!!!!« Ko je to izrekla so ji vsi ploskali jaz pa sem jo tesno objel in jo poljubil. Ko sem videl, da se je pomirila sem jo izpustil. Barbara pa je med tem odšla. Do naju je priskakljala Emma »to je torej tvoje presenečenje« in veselo odšla. Pri zadnji uri je učoteljica vprašala Barbi kaj je delala, da ima tako modrico »samo konj me je brcnil« se je zlagala in vesel sem bil, da je molčala. Po pouku sem Lexi povabil k meni. Ko sva šla domov z roko v roki je stvari odložila doma. Pri meni sva se cel čas poljubljala in gledala filme. Ko se je zvečerilo je morala domov. Vstala je in se hotela odpraviti, ampak se jo potegnil na sebe in jo strastno poljubil. Komaj sem se odlepil saj so bile njene ustnice kot droga. »Love you« mi je zašepetala na uho me strastno poljubila in šla a še prej mi je poslala poljub po zraku. Ko je odšla je bilo že pozno zato sem se hitro stuširal in ohitel spat z mislimi na Njo...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/99/38/11/99381118afb8db50bf8599211508e1e0.jpg

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Mnenje/kritike?
Kaj se bo zgodilo?
Next?
19. junij 2015
Kul
nvn
omg
kul
neeeeeext
19. junij 2015
u172325
u172325
Ojla punce, evo tule je novi next. Ne morem spat pa sem se odločila da nextam.
...............................................................................................................

Chapter 6: I only want you~ Harry Styles ff.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Alexis Morgan:
Ko sem prišla domov sem hitro smuknila pod tuš in nato v posteljo. Zaspala se, z mislimi nanj in na današnji dan. Zjutraj so me zbudili sončni žarki, ki so me nežno božali. Hitro sem odprla oči in se spomnila, da je danes sobota. Počasi sem se komaj skobacala iz postelje. Danes sem bila sama doma zato sem se odločila da bom povabila Harryja in Emmo ter Nailla. Njega sem spoznala že prvi dan po šoli, ko sem bila na igrišču. Opravila sem vsakodnevno rutino in se hitro oblekla. Nase sem navlekla kratke jeans hlače in srajco. Ko sem se prvlekla v kuhinjo sem na mizi zagledala sporočilce:

Alexis,
Bodi pridna in lepo preživi dan. Z Lanom se bova vrnila domov v ponedeljek zato ne zganjaj norij. Dovolim ti, da pri tebi lahko prespijo Harry, njegova sestra in tisti tvoj prijatelj od katere sem pozabila ime.
Rada te imava,
Mama in Lan

Po prebranem pismu sem iskala telefon in ker ga nisem našla sem ga prek stacionarnega poklicala. Ko sem slišala, da zvoni tik pred mano sem se nasmehnila in si nekaj zamrmrala. Hitro sem obvestila vse tri naj čim hitreje pridejo in naj prinesejo z sabo oblačila za prespati. Ni se mi jih ljubilo čakati zato sem nam naredila zajtrk. Naill poje veliko zato sem morala narediti dve ,asi palačink. Kmalu je pozvonilo in hitro sem odprla vrata. Pred mano je stau najlepši človek na svetu. »Hej bebe« mi je šepnil na uho in me poljubil kar je povzročilo, da sem zardela. »Hej saj bo še čas zato.« sem zaslišala Emmo. Zeloo sem je bila vesela ker se nisve dolgo videle sve se zaklepetale. »Kaj pa kaz???!« se je oglasil Naill. »Pridi sem« sem mu rekla in ga objela. »Pridite gremo jest« sem naznanila. Ko smo se nabasali palačink smo se odločili da se bomo igrali resnica ali izziv. »Grem po flašo« je rekel Harry, ki je bil pravi cukerček. Ko je prišel nazaj smo se posedli v krog in začeli. Najprej se je ustavila na Emmi. Ta je izbrala izziv. Harry je bil znan po krutih izzivih zato je imel čast izbrati enega. »Hahaha am... pojdi dol po nutello jo namaži na Naillove sick packe in jo poliži dol. »KAJJJ??« je od presenečenja vprašala Emma, ko je ugotovila da njena izbira ni bila najboljša. Še jaz sem imela odprta usta od šoka ampak mi jih je Harry zaprl z poljubom. »Nazaj sem« je bilo zaslišati Emmo, ki je v rokah držala nutello in žlico. »Zdaj pa se kar loti dela« je rekel Harry in na obrazu se mu je narisal zloben nasmešek. Naill zgleda ni imel nič proti temu kar je počela Emma. »Maslednjič me spomni, da tega ne ponovim več« si je mrmrala Emma. Ko je končala je zavrtela flašo in ta je pristala na Harryju. Tudi on je rekel izziv. »Okej če želiš igro jo imaš« se mu je zdaj zlobno nasmehnila Emma. Sleči Lexi do modrca in nato svojo majico daj njej, njeno pa moraš oblečti ti. »To je pa najlepši izziv do zdaj« je smeje prikimal. Videlo se je, da Emma ni niti mslo tsko dobra pri izzivih kot Harry. Ko je Harry prijel za rob moje majice se je s prsti dotaknil moje kože in po meni se je sprožilo na tisoče občutkov. Zardela sem in to močno. Ko sem pred njim stala samo v modrcu je slekel še on svojo majico in zeloo razločno so se videli njegovi sick packi. Nagnil se je k mojemu ušesu in mi vanj zašepetal »popolno telo imaš« zdaj sem še samo bolj zardela in nato mi je pomagal oblečti svojo majico. Vsa je dišala po njem in to je bilo zame kot droga. Ker sem imela oblečeno preveliko srajco, ki je bila od očeta si jo je tudi on z lahkoto oblekel. Ko sva končala sva opazila, da sva sama v sobi. Ugotovila sva, da je že dvanajst ura in čas je bil za kosilo. Ni se mi ljubilo kuhati zato smo raje naročili pico. Ko smo se je dobesedno napokali smo se odločili da si bomo ogledali film. Gledali smo Hitri in drzni 7. Ker mi je bilo mrzlo sem se zelo udobno namestila v Harryjevem naročju. »Tako zelo si topel« sem mu zašepetala on pa me je samo poljubi. Poljubljala sva se najmanj dvajset minut v katere je vključil tudi jezik in jih tako poglobil. Ob koncu filma smo vsi potočili nekaj solz. Bilo je že pozno in odločili smo se, da gremo spat. Emmi sem odstopila svojo sobo, Naill je spal v sobi za goste in midva z Harryjem pa sva šla b drugo spalnico, kjer je bila velika postelja. Ko je vstopil je za sabo zaklenil vrata in kmalu sva se znašla na postelji. Poljubljala sva se do neskončnosti in od otrujenosti sva kaj kmalu zaspala. Okoli dveh ponoči mi je zazvonil telefon. Zaspano sem dvignila slušalko »Halo. Kdo kliče ob tako pozni uri?« sem zaspano vprašala. »Kličemo vas iz bolnišnice. Ko sem to zaslišala mi je skoraj zastalo srce.....
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Zakaj so klicali tako pozno?
Je kaj narobe z Lanom ali mamo?
Mnjenje/kritike?
Next?
20. junij 2015
Njena mami ter brat sta imeka prometno nesrečo
prometna nesreča
kul
hitr nexti
ajde next
neeeeext
20. junij 2015
Next
21. junij 2015
u172325
u172325
Ojla punce, evo tule je novi next. ................................................................................................................
Chapter 7: I only want you~ Harry Styles ff.

Alexis Morgan:

 Ko sem se zavedala, da kličejo iz bolnišnice sem otrpnila. "Gospodična Morgan vaša mati in brat sta imela prometno nesrečo. Oba se trenutno borita za življenje". "Taaa-koo-j pridem" sem komaj spravila iz sebe. Ko sem odložila slušalko sem planila v jok. "Hey kaj je narobe?" me je vprašal znan glas ki je bil očitno zaskrbljen. "Prome-tt-nno nee-srrr-eee-čččoo sta imela" sem spravila iz sebe in se začela oblačiti. "V bolnišnico grem" sem komaj slišno rekla. "S tabo grem" je rekel in v rokah držau ključe od avta. Ko sva prisplela sem stakla do informacij. "Morgan" sem povedala priimek. "Soba št. 215" je prijazno rekla medicinska sestra. Ko sem vstopila sem mamo zagledala v povojih, malce mi je odleglo, ko sem videla Lana predcej lažje poškodovanega. "Mama" sem izrekla in stekla k njej. Močno sem jo objela "prosim ne zapusti me, ne zdaj PROSIM potrebujem te...!!!!!" Nekaj minut kasneje je vstopil doktor. "Zelo je poškodovana in majhna verjetnost je, da preživi. Trčenje je bilo čelno zato se kahko pripravite na najhujše". "NEE, ne govorite tega rešila se bo!!". Zdelo se je kot, da bi se prebujala "Lexi" je bilo naslednje kar sem slišala. Takoj sem bila pri mamini postelji."Ššš, je že vredu ne naprezaj se preživela boš!" sem tiho zahlipala. "Doktor naju lahko postite malo sami??" sem potiho vprašala. "Seveda, mladenič pridite z mano". Ko sta odšla mi je mama začela pripovedovati kako se je vse zgodilo. "Ne govori, ne naprezaj se" sem tiho hlipala. "Poslušaj" je nadaljevala. "Na moji nočni omarici je moje darilo za tvoj rojstni dan. Vem da mogoče ne bom preživela ampak vedi da te ljubim z vso dušo in pazi na Lana imej ga rada kot da bi bil tvoj otrok". Ko je to izrekla so se osule solze po licih in videla sem kako se ji zapirajo oči. "Mama rada te imam" sem komaj povedala "tudi jaz tebe" sem zaslišala in jo objema. Po nekaj trenutkih ni bilo več srčnega utripa. "MAMA NEEE ZAKAJ BOG??? ZAKAJ MI TO POČNEŠ ZAKAJ!!! MAMAA!!!" sem ihtela ko je prišel doktor in z njim Harry sem mu stekla v objem in se zlomila. Nisem prenesla grozne bolečine, ki me je dušila. Nazadnje kar se spomnim je bila tema....
-------------------------------------------------------------------------------------------
Kako bo Lexi vse skupaj prenesla?
Kako bodo potekale stvari zdaj?
Mnenja/kritike?
Next?
22. junij 2015
Slabo
harry ji bo skoz pomagu
kul pišeš
ja itak nexti
22. junij 2015
o bog js ne vem kako bo to prenesla....kako bodo stvari potekale zdaj pa je da lexi ne bo šla u šolo in bo depresivna ratala Harry jo bo pa tolažil
23. junij 2015
next
23. junij 2015
OMFG,
men je slabo..
nevem zakaj,
sam žalstno je
in vživela sem
se v to in je ful
groznooo!!!
Js se jokam kot
eno budalo tule
nevem, kaj si sosedi
mislijo, ko se derem
tule po stanovanju in
dobesedno kričim!!!
OMFG, zakaj si to nardila??
Js umriraaaam!!
zlomla sem se!!
NEEEXT!!
23. junij 2015
Next
23. junij 2015
u172325
u172325
Ojla punce, evo tule je novi next. Posvečen pa je : vampire.academy, ♥яσмαηтιc4єνєя♥, Stylesdick., Nika*Styles in Pa3cija Styles. Uživite .
................................................................................................................
Chapter 8: I only want you~ Harry Styles ff.

Alexis Morgan:
Naslednje kar sem se spomnila je bila tema. Ko sem se mi je zdelo, da sem prebujam sem zavohala razkužila. Pred sabo sem zagledala postavo, ki se mi približevala. »Harry si ti?« sem živčno vprašala. »Hej bučka končno si se zbudila« je rekel z zaspanim glasom. Vsedel se je na posteljo poleg mene jaz pa sem ga samo tesno objela. Poljubil me je na lase in me še bolj prižel k sebi. Ko sem se spomnila nesrečnega dogodka so se mi osule solze. »Je že dobro« me je poskušal potolažiti jaz pa sem mo mučila majico. »Zjoči ljubezen moja, solze so olajšanje« me je miril in počasi mu je uspevalo. Ko sem se nekoliko umirila, je v sobo vstopil doktor. »Kako se počutite?« gospodična Morgan. »Kako pa mislite, da se počutim, ko mi v objemo umre lastna mama??!!!!!!!!!!« sem zakričala in planila v jok. Harry me je objem in tolažil. »Je vaša mati imela kakšno posebno željo, glede njenega pokopa?« je z zanimanjem vprašal zdravnik. »Ja, imela je željo, da njen pepel potrosimo po morju na njenem najljubšem kraju«. Doktor je samo prikimal »dobro žara bo pripravljena čez približni 5 do 6 dni«. Samo prikimala sem ker drugega trenutno nisem premogla. »kdaj bo lahko šla domov?« je vprašal Harry. »Še danes jo bomo odpustili« je rekel doktor in zapustil sobo. »No zgleda, da boš šla živet k meni« je rekel in začel pakirati moje stvari. Ko sem vstala mi je prinesel oblačila. Ni bilo slačilnice zato sem se morala preoblečti kar pred njim. Ko sem videla, da me gleda ah požira z očmi sem se mu nasmehnila in zardela. »A se lahko obrneš, da se oblečem?« sem ga prosila. »Nop« se je nasmehnil in ni mi preostalo drugega kot da se oblečem. Ko sem končala sem podpisala odpustnico. »Kako je z Lanom??« me je zanimalo preden sem zapustila bolnišnico. »Veliko bolje je videti, če bo vse v redu bo lahko domov šel že jutri« je prijazno rekla medicinska sestra. »Hvala vam za vse in nasvidenje«. Ko sva prispela, do moje hiše sem hitro stekla v mamino sobo, kjer so me preplavili spomini. »Ne smem se zlomiti mami to ne bi bilo všeč« sem rekla in se potiho nasmehnila. Vzela sem darilo in hitro zmetala vse stvari v potovalko. Hitro sem stekla ven in zaklenila hišo. Harry je dal potovalko v avto in čez nekaj minut sva že stala pred njihovimi vrati. »Ne boj se, ne grizeva« je rekel in vztopila sva. Waw kako lepo so imeli urejeno. Pospremil me je v sobo. »Tako to je zdaj najina spalnica«. »Lepa je« sem rekla in se mu prisiljeno nasmehnila. »Pojdi se umij in jaz bom ta čas pripravil večerjo«. Samo prikimala sem. Ko sem se stuširala sem ugotovila, da sem pozabila pižamo. Videla sem lepo modro majico in si jo nadela. Ko sem prišla me je na postelji čaka in se mi smejal. »Ooo kako lepa pižama«. »Oprosti ampak jaz sem svojo pozabila vzeti« sem rekla smeje. »Saj tebi itak pristaja bolje kot meni« se je spet pošalil. »Izvoli pojej vse« je rekel. Ko je bil krožnik prazen sem se ulegla in on naju je pokril. »Pridna punca« je rekel in me stisnil. »Zate vse Mr. Styles« sem rekla zaspano in ga bolj privila k sebi.
...........................................................................................................
Kako se bodo do nje vedli v šoli?
Mnenje/kritike??
Next??
23. junij 2015
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
popouno, če
odmislimo mrtvo
mamo-.-
neeext!
23. junij 2015
Omg
boga
vrjet bodo prjaznejši
d besst
ja itak d next
neeeeeeeext
23. junij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani