hmm. no ja. To bo dokaj normalna zgodba in brez vampirjev, volkodlakov, vil, ali kakršnih koli nenaravnih bitij, pa tudi drugače povsem resnična zgodba, razen enega dekleta. pa tudi ona nima kakšne posebne super moči . Pa tudi to ne bo kakšna posebna ljubezenska zgodba, no way!

No, kakorkoli...šlo se bo o tem dekletu, ki ji bo po verjetnosti ime Nea Night. No, ona bo pač mela določene talente, med njimi je ta, da ima roko za živali. Je veterinarka na terenu, pa tudi v ambulanti in srečevala se bo z določenimi zapleti, živalskimi ali pa ne . Zna pa tudi očarat. Preganja jo preteklost, ki ni rožnata ali svetla in prav tako se sprašuje kakšna bo prihodnost. želi pa si miru, čeprav se ne more odreči svojemu načinu življenja. ne upa si ljubiti, a ljubi svoje delo, živali, in sebe, čeprav se hkrati sovraži.

PRAVILA:
1. komentiraj
2. ne oglašuj, če ne bereš zgodbe
3. brez kreganja

UPAM DA VAM BO VŠEČ

Ti je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. julij 2013
SPLOŠNO

Kako naj bi se opisala? sm Nea, nevem kolko let mam, ampak predvidevam da nekje 17. ne morem umret, a vsakih 70 let zaspim, zbudim pa se kakšne tri centimetre višja al pa nižja, z drugačno barvo las in oči. Selim se iz države v državo. običajo grem po takem vrstnem redu: Amerika, Azija, Avstralija, Afrika,(Nova Zelandija) Evropa... potem pa spet od začetka pa v drugih državah. Zdaj sem 420 let zapored bla al blondinka al svetlo rjavolaska z zelenimi al pa rjavimi očmi. pred kratkim ali pravzaprav, včeraj zjutraj pa sem se zbudila s črnimi lasmi in modrimi očmi. Visoka 175 cm in težka 51 kg. Druga moja lastnost je, da lahko malce mešam misli ljudem, kar je zelo uporabno, če se me kdo spomni. in tretja moja lastnost je, da preprosto vem, kaj žival potrebuje, da bo zadovoljna in zdrava. Tako sem zdaj z letalom iz NOve Zelandije z letalom priletela v majhno Evropsko državico, v Slovenijo.
_____________________________________________________________________________
LETO 2013, SLOVENIJA

V Slovenijo sem se prijavila kot 19 letna študentka veterine, ki je v Nazarju blizu Celja na praksi pri veterinarski postaji Kmetija. mama in oče sta mi 'umrla v požaru' ime pa mi je Kneali Night. Zjutraj me je zbudila nadležna budilka. ne vprašajte kolko je bla ura...ura je bla 5.30 zjutraj!!! vstala sem iz stola vzela že malo blatne hlače in si jih navlekla na noge, potem sem si oblekla še belo srajčko iz nežnega materiala, na glavo sem si dala kapo na napis Kmetija. na bose noge sem si nataknila copate in počesala sem si lase in že sem previdno stekla po škripajočih stopnicah navzdol, v kuhinjo veterinarja Ivana Breznika in njegove družine. On je bil že buden in mi je pogreval mleko. Nasmehnila sem se mu in tiho stopala, da ne bi zbudila njegove žene in štirih otrok. iz omare sem si vzla kosmiče in jih natresla v skodelo, čez pa mi je Ivan nalil vročega mleka. pojedla sem v petih minutah, potem sem stekla nazaj gor v kopalnico, kjer sem si umila zobe in šla še na WC. potem sem pa tekla navzdol, pa še enkrat navzdol v 'klet' kjer so me čakali moji usnjeni natikači, ki so zaudarjali po gnoju. nataknila sem si jih in šla skozi kletna vrata ven, kot je bila moja navada, kjer sem se usedla na sovoznikov sedež Citroena Berlingota in par sekund počakala na Ivana. ko je pršu je vžgal svoj smrdeči in umazan avto ter speljal. vozla sva se nekam stran od Nazarja in ob 6.15 sva bla na veterinarski postaji Kmetija, stren od Nazarja in Celja, zraven neke zakotne vasi. Vstopla sem v ambulanto in si dala belo haljo, počistla sem kovinsko mizo z alkoholom, ko je v sobo vstopil...
14. julij 2013
zdaj pa bi rabla kakih pet rednih bralk.
14. julij 2013
neeeect
14. julij 2013
huala huala
14. julij 2013
haha omg kak kul ful dobr pišeš res :** <33 kar tko naprej vau kok mi je to ušeč, ko se spreminja njena zunanjost pa, da je ni pa spet pride, pa umre pa pol spet oživi...

pa neeext!
14. julij 2013
hvalaa
14. julij 2013
Vstopla sem v ambulanto in si dala belo haljo, počistla sem kovinsko mizo z alkoholom, ko je v sobo vstopil...
...
...nekdo, ki ga nisem vidla že dolgo dolgo let. že šestdeset let ne.

**flash back**
"Torej Kathrine Night, se boste poročili z JOhnom Waynom?"
"da"
"torej, John, lahko poljubite nevesto!"
vsi so nama ploskali, meni petnajstletni deklici (no ja vsaj mislim) in njemu, petindvajset letnemu šerifu. Bili so časi...Saj je res. res sem ljubila JOhna. čeprav ga še nisem poznala leto poprej, ko so me zaročili z njim. prvo leto najinega življenja je bilo vse kot v pravljici. ljubila sva se, jahala čez poljane, potem pa sem zanosila. rodila sem mu deklico in potem še eno. in ko sem mu rodila peto deklico, je s smehljajem na ustnicah prišel do mene.
" prekleta bodi ženska...sina hočem. ne hčere. tale je bila zadnja ki so jo rodila.." potem je od neznano kod povlekel bodalo in me zabodel v trebuh. ko sem umirala je pred mojimi očmi zabodel vse moje hčerke. ko sem le umrla, sem se zbudila z rdečimi lasmi in rdečimi očmi in strašansko visoka. prišla sem do njega in mu rekla, da ne sme umret, dokler se mu ne rodi petdeset hčera. potem sem se pred njegovimi očmi zabodla in zbledela. zbudila sem se kot drugo in dobro dekle.

**end of flash back**

ta mož je bil John Wayn... zagotovo. a ne! preveč mlad. preveč. tale je imel nekje 23 let, a od moje tragične smrti že 50 let. lepe prijazne, tople rjave oči in razmršeni rjavi lasje tegale fanta tu so bili taki kot JOhnovi v trenutku poroke. le da je bil ta malo višji, bolj posaven in bolj mišičast.
"veterinarja Ivana Breznika iščem, naša krava bo povrgla, telefon se je pokvaril in urgentno je!"
"Ivana trenutno ni. bom kar jjaz šla. znam."

mladenič me je najprej dvomljivo pogledal, potem pa pokimal, a takrat je iz WCja prišu Ivan. šla sva v avto in sledila fantu do te kmetije. vrgla sem z nog natikače in si obula take dobre gumijaste škornje, pa take kot jih kupiš v OBIju, ne take, s katerimi se po lužah skače. ogrnila sem si sivo haljo in vzela dve rokavici. stekla sem v hlev, kjer je krava ležala na boku. dala sem si rokavico na roko (dolgo rokaviico) in segla kravi v vagino. potipala sem kakšna je kaj lega telička.
"Ivan! Carski rez bo potreben" sem mu zaklicala. prinesel je potrebščine in začel, medtem pa sem js dala dol rokavico in očistla telička, medtem ko je on šival odprtino.
"Bikec je. gospod...?" sem rekla
"nič gospod, veterinar sem, a specializiran za konje. pa tu sem samo začasno. moj oče je James Wayne, js sem pa Nick Wayne."
potem sem vzela papir za račun in sledila Ivanu in NIcku do njihove kmetije mal bol gor in se usedla zunaj za mizo. Ivan jim je napisal račun, gospodinja pa prinesla kavo. mal so klepetali o kravah, takrat pa sem zaslišala glasove.
"Ne! ne! nobena Katarina ni v naši hiši. veterinar Ivan Breznik je, pa njegova pomočnica. nevem če se piše Night! pa kaj te to muči!¨John daj mir. ja, bom vprašal!" potem sem že zagledala starejšega gospoda, vrjetno Jamesa Wayna, kako je prišel in prinesel domače klobase. dal jih je Ivanu in me vprašal kako se kličem.
"Nea sem, Nea Night... zakaj?" a očitno je imel JOhn dober sluh, saj je star in zguban prišepal ven na traso kjer smo sedeli, me pogledal. in zakričal. in ni nehal kričat.
"kaj je??" so nanjga zakričali James, NIck in pa NIckova mama.
"ooo, oo,oona je Katherine Night, moja žena, ki je umrla davno tega. tista o kateri sem pravil da me je varala."
"to pa ni res. šele 19 let imam. ne bi bila mogla bit vaša žena!" sem zakričala nazaj, zgrožena in obupana in prizadeta.
" moj praoče je v mnogih pogledih slab. a laže nikoli!" mi je rekel NIck, nekako grozeče. cela družina me je začela grdo gledati. ahh, sprijaznila sem se, da jim bom moglaa misli mal spremenit. tako da sem še nekaj vprašala.
"John, se lahko pogovoriva?" odvlekla sem ga not.
"vse mi povej starec okrutni!" sem zasikala nanj takoj ko sva bia sama.
"ko si me preklela, sem čez leto dni odkril rudnik zlata, obogatel sem in si kupil 50 črnskih služkinj. bile so stare od 10 do 18 let. niso hotele, a nazadnje sem jih le posilil vse v enem tednu. medtem ko so bile noseče sem si kupil novo ženo, s katero sem imel Jamesa. njega sem vzgajal v gospoda. čez devet mesecev se mi je rodilo dvajset sinov in trideset hčerk. ta starejše sem ubil, te mlade enajstletne, dvanajst in trinajst, pa sem spet posilil in čez devet mesecev se mi je rodilo deset sinov in enajst hčerk. potem sem jih polovico prodal in ostale imel pri sebi toliko časa, da so mi rodile še nekje deset, petnajs hčerk. potem pa se je James preselil v Slovenijo in se tu poročil. ko se mu je rodil Nick sem se še sam priselil sem. zdaj pa te bom zares ubil Katherine"
js pa sem ga porinila, da je padel na tla in z glavo udaril ob rob stola. presekal si je lobanjo.
14. julij 2013
hmm? a je ok
14. julij 2013
zdej pa res rabim tri nexte za nadaljevanje
14. julij 2013
neeext
14. julij 2013
še dva...
15. julij 2013
u124965
u124965
next
15. julij 2013
še en next +hvala ємcну яσcк∞ in _●мяš.αłωαчs●_
15. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxttt super jeee !! :'D
15. julij 2013
jeej..in pišem next
15. julij 2013
Kakorkoli, vsi so prišli not in js sm se delala kako mi je grozno, ker se je starec 'spotaknil in umrl' vpričo mene. Tako dobro sem igrala pretresenost, da so me pogostili z hruškami in domačim pivom, nevedoč, da sem js ubila njihovega družinskega člana. Čes kakšno uro je Ivan rekel da greva in me je potrepljal po hrbtu. Nick mi je pred odhodom zašepetal : vem da nisi navaden človek, moj praded je vedno govoril resnico, čeprav je imel mnogo drugih slabih vrlin!« pokimala sem mu in na listek nakracala uro in kraj, kjer se bova dobila, da se 'pogovoriva' namen pa sem mu imela zmešat misli. Na veterinarski postaji, mi je tajnica dala nek pomirjujoč čaj, ki razen tega, da me je uspaval ni naredil nič.

Takrat je v ordinacijo priletela stara gospa v petkah in za sabo vlekla mjavkajočo košaro.
»našla sem jih, nič nimam s tem! Odhajam!« je kričala, vrgla košaro na stol v čakalnici in že odletela stran. V tem času, sem jaz le nemo stala in jo gledala kot kak idiot. Šele ko se je mimo mene prerinil Ivan in dal košaro na mizo (za operacije al bla bla bla). Odprl je košaro, ven pa so v kepi prišle male mucke. Pa ne tri al pet ampak kakih petnajst. Kepa je bila krvava in prijela sem mucko ter jo izvzela iz klobčiča zvijajočih, umirajočih muck. Bil je fantek prelepe bele barve. Iz mnogih ureznin je krvavel in ko sem si ga ogledovala in razmišljala ali naj rano najprej razkužim, ali naj mu najprej infuzijo dam mi je že v rokah umrl. Ivan je ta čas razklenil klobčič muck in enih pet, že mrtvih dal na eno stran mize, huje poškodovane na drugo stran, v smrtni nevarnoosti pa v sredino. Odložila sem mrtvo trupelce in nisem si pustila, da bi me premagala kakršnakoli čustva. Ali razočaranje in obžalovanje za muckami ali pa jeza in srd za nekom, ki je to naredil. Vzela sem dve od muck iz smrtne nevarnosti in jih nesla na drugo mizo v operacijsko sobo. Vzela sem dve inekciji in ju hitro dala muckama pod kožo. V inekcijo sem potisnila cevko, ki je bila povezana z infuzijo. Ko sta dobivali tekočino vase, sem vzela razkužilo za rane in ima rane očistila. Čez tri sekunde mi je Ivan prinesel še druge tri mucke v smrtni nevarnosti in dal še njim infuzijo. Potipala sem eno izmed muck, ki je čudno ležala.
»Ivan, tale ima zlomljeno hrbtenico. Samo trpela bo in nikoli več ne bo cela. Ne bo mogla hodit, jest, ker ima napočeno čeljust in…« a ustavil me je Ivan, ki je mucko vzel in jo dal drugemu veterinarju, naj jo gre uspavat, a v drugo sobo, ker sva tu imela delo. Od teh štirih muck, ki so ostale sta še dve umrli, predzadnjo je rešil Iva, zadnjo pa js. Ko sem mucki pokrpala ranice (le za silo) in ko sem presodila, da je dobila dovolj infuzije, sem jo dala ležat. Zdaj je vse odvisno od nje same, če preživi nasslednjih 24 ur, bo še možnost za njo. Enako je naredil Ivan z drugo mačko. Potem sva se spravila k zdravljenju hudo ranjenih, in dala še te spat. Tako je minil cel delovni dan in ob štirih petnajst sva bila že v Nazarju, kjer je njegova žena Nataša delala nama kosilo. Takrat sem se spomnila, da sem zmenjena z Nickom. Pogledala sem na uro, hitro pojedla kosilo in se odpravila v ta park. Vsedla sem se na klopco in čakala da pride. Takrat sem zagledala postavo. Ko sem jo prepoznala kot Nicka, sem ga pogledala in mu zmešala misli. Nasmehnila sem se in si odahnila.
»boga boga mala Nea. Veš da name to ne deluje?« je rekel. Js pa sem obnemela.
15. julij 2013
tri nexte pa nadaljujem
15. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxtt
15. julij 2013
Oprosti za oglaševanje.
Imaš problem? Ali več problemov? Potem klikni na link odspodaj. Tukaj boš dobila odgovor na vse stvari.
http://www.igre123.com/forum/tema/svetujem-pri-problemih-(menstruacija-debelost-ljubezen-oblacenje-make-up-...)/58543/
15. julij 2013
hodi v rit
. v pravilih piše da ne oglaševat, če ne bereš! ti maš problem...
15. julij 2013
neeeext
15. julij 2013
hvala-...še en next
15. julij 2013
še en next?
15. julij 2013
no ena mi je napisala next po klepetu, pa recimo da to štejem
15. julij 2013
Ŧαlααα υαʍ βƦαlκεε ღღღ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
»boga boga mala Nea. Veš da name to ne deluje?« je rekel. Js pa sem obnemela.
»kk, kaj? Ka..kako je to mo..možno?« sem sem zagledala vanj z čudno prizadetim obrazom in mutastim pogledom in nejeverno povešenimi ustnicami.
»nevem. Pač to name ne deluje. Tako se bova zmenla. Ti mi povej vse o sebi, pa te ne bom zatožil vsem ljudem kdo in kaj si.« čisto preveč samovšečen je bil
»nevem če je to pametno….« sme začela, takrat pa je dvignil roko, poklical malega fanta, ki se je vozu s kolesom in mu reku.
»Tale punca je nesmrtna, če ti jo uspe ubit, ti bom kupu računalnik, vse igric, ki si jih booš želel, novo dirkalno kolo in karkoli si boš še zaželel.«
Fantek je pokimal in skočil proti meni, da me bo 'ubil' želel me je udarit, a sem mu na hitro zmešala misli.
»hmm. Vidiš kaj lahko nardim Nea? Torej, speak!«
»hmm. Prav!« povedala sem mu od dela z poroko z njegovim starim dedom. Od takrat vse do zdaj. V zelo strnjeni različici. Mnogo podrobnosti sm izpustila. »Pa, nick. Če komu izdaš te ubijem in vedi da znam.« resno je pokimal, js pa sm mu zlobno pomežiknila.
»kaj ti je to moj stari ded res naredil? Te ubil skupaj z hčerkami?«
»ja. Pa raje verjemi. Kajti to je resnica.«
»saj ti, česa takega si človek že ne bi mogel zmislit. A zakaj si ga preklela? Zaradi tega je posilil mnogo nedolžnih črnk!«
»takrat me je zelo prizadel. Ljubila sem ga, veš? In ni mi bilo mar nobenega, bila sem le polna bolečine, ker mi je to naredil, in keerr je ubil najine otroke. Zdaj ne bom nikoli več z nobenim in ne mislim met otrok. Niti nevem če jih lahko še imam.« sem rekla, sklonla glavo in šla. Klical je za mano a sem šla. Ivan me je vprašal kje sem bla, pa sem rekla, da sem bla na sprehodu. Potem sem pojedla dve trdo kuhani jajci in šla v postlo z namenom da zaspim. A nisem zaspala. Še dolgo ne…
»zbudi se Nea! Greva, greva..čistilka je klicala in rekla, da ena mucka grozljivo mijavka. Vrjetno ma krče al kaj takega.« skočla sem pokonci, nisem se počesala niti nanesla kakšnega črnila na trepalnice, le tekla sem v avto od Ivana, in ta je že speljal. Ko sva prispela pred ambulanto sem skočla iz avta, še preden ga je Ivan zares parkiral. A imate tud vi občutek, da ko sem vam mudi, gre vse narobe? Kajti meni so ključi od ambulante dvakrat padli iz rok in dvakarat sem v ključavnico vtaknila napačen ključ. Vzela sem napačno haljo in se spotaknila čez lastno stopalo. Ko sem končno prišla v operacijsko sobo, sem odprla kletke in vzela vn dve mucki, ki sta bli prejšni dan v smrtni nevarnosti. Dala sem jima pomirjevalo, Ivan pa vitamine in infuzijo. Potem sem jima na novo z cinkovo mastjo namazala rane in ju dala spat v kletko. Šla sem v majhno trgovinco v bližini, kjer sem kupla sveže žemljice in šla nazaj v ambulanto. Tam sem šla v kuhinjo, narezala salamo, sir in skuhala kavo. Vse to sem postregla na dokaj prazno pisalno mizo enega od veterinarjev, tej pa so tudi počasi prihajali v službo. Zahvalil so se mi in si postregli, do mene pa je že pršu Ivan in reku da naju že rabijo pri kmetiji Nihavec. V avto pa na pot. Očitno so se kravce gonle in jih bova rabla osemenit. Pripravla sem tulec (v katerega se da spermo in jo pol daš kravi v vagino ). Potem je Ivan vprašu kako kravo bova osemenila, pa so rekli, da se jezdi (ali goni, to je eno in isto) ena sivo rjava, pa ena črno bela. Torej sem izbrala spermo črno belega bika, pa enega sivo rjavega bika. Ivan ju je šel osemenit, js pa sem pripravila račune. Vsedla sva se za mizo, postregli so naju z kavo in Ivan je napisu račun. Pol sva šla osemenjevat še telice pri enmu kmet Jožetu. In ta kmet je bil ful prijazen. Mel je tudi tri lipicance. In le koga sem vidla pri teh lipicancih?!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
1. Kdo bo stal pri lipicancih?
2. Ve kera, kaj je razlika med telico, pa kravo?
15. julij 2013
neext!
15. julij 2013
u113670
u113670
ha ha.....nextti
1. pri lipicancih stoji Nick
2. nimam pojmaaa
15. julij 2013
1. nwm.
2. jjjjaaaaaaa neeeeeee
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxtt
15. julij 2013
cool
1. n povem
2. krava je telica, dokler nima prvič svojega mladiča, pol je krava (torej če nima mladiča je lahko tudi krava stara 10 let ubistvu----telica ) ampak to je ress
15. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani